نوشته شده توسط capitanrayan
خوب منم عشق DEAD RISSINGAM
ولي اگه رمزي چيزي اين رفيقت داره بگو به ماهم بده
من تا زه كنسول گرفتم .و هي ميرم جلو اونا ميريزن سرم منو ميخورن
منم به جز اين وسايلاي الكي چيز ديگه اي براي كشتن زامبي ها ندارم
اهان يك بار يك تفنگ گرفتم و اما ديگه نميتونم بگيرم
راستي ترينر رو چه جوري بايد اجرا كرد
بايد روي هارد بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین و خفترین اصلحه ای که گیرت میاد اونم اوایل بازی دو تا اره برقیه.
حالا چجوری پیداشون کنی:
روز اول ساعت 12 ظهر بازی شروع میشه. تا ساعت 9 شب همه ماموریتها و کارائی که بهت میگنو انجام بده. طرفهای ساعت 9 شب همونروز(ممکنه یکی دو ساعت دیر تر) یه تماس تلفنی باهت میگیرن میگن باید بری Wonderland Plaza. همون شهربازیه بچه ها که یه ارابه برقی هم داره که طبقه دوم میچرخه.
میری جائی که این ارابه ها دارن میچرخن( جایه ایستگاهش). اون بغل یه دستگاهی هست که اگه دکمشو بزنی ارابه ها وایمیستن. دکمشو که زدی یه دلقک میاد که اسمس آدام هست باید بکشیش! 2 تا اره برقی هم داره که وقتی کشتیش یکیش رو جسدشه... یکی دیگشم یکم جلوتر یعنی اونطرف ایستگاه رو زمین افتاده... جالبیش اینه که هر موقع از این منطقه بری و دوباره برگردی اره برقیها دوباره ظاهر میشن... یعنی دیگه تموم نمیشن...
مشکل اینه که این اره برقیها عمرشون خیلی زیاد نیست و زود میشکنن که اونم راه حل داره...
برای اینکه عمرشونو زیاد کنی باید 3 تا کتابو پیدا کنی و همیشه همراه خودت داشته باشیشون.
اسم کتابها:
Engineering و Entertainment که جفتشون تو کتابفروشیه تویه Paradise Plaza هستن. البته فکر کنم 2 تا کتابفروشی اینجا هست که جفت کتابها تویه یکیشونه. بگردی حتما پیدا میکنی.
یکیشون هم Criminal Biography هست که تو کتابفروشیه تویه Wonderland Plaza طبقه بالاش میتونی پیدا کنی.
یادت باشه وقتی کتاب دستته و دکمه X رو بزنی کتابو میخونه. فقط باید این 3 تا کتاب همش همرات باشه.
هر کدوم از این کتابها 9 بار عمر اره برقیها رو افزایش میدن. پس 3 تا کتاب میشه 27 بار. یعنی تقریبا دیگه نمیشکنن. هرچقدر دوست داری زامبی بکش. فکر کنم 2000 تا هم بکشی نشکنن. اگه هم شکستن دوباره برو از سر جایه اولشون برشون دار. در ضمن دشمناتم با یکی دو ضربه این اره برقیها میمیرن. خیلی قوین!
در ضمن بازیهایه 360 که مثل کامپیوتر Trainer ندارن. نمیدونم منظورت چیه.