Dead Rising

کجا همون اول بازی؟
آخه خیلی از ماموریتام رو رفتم ولی سیو نداشت
یه بار مردم از اول اومد!!!
شما حدود 30 دقیقه بازی کن و نباز تا اونجا برو که بر میگردین تو کمپ پیش اون سیاه پوسته زته و پیر مرده اونجایی که در رو جوش میدن
توی اوتاقهای پشتی یه چی مثل کاناپه یا تخت خواب هست رو اون میتونی بخوابی و سیو بدی
تو بیرون کمپ هم میتونی تو (روم به دیوار)مستراب یا همون توالت یا دستشویی سیو بدی

آخرین ویرایش:
dead

اقا من تمام ماموریتهای این بازی رو تموم کردم بعد میگه که باید ساعت 12 به جای هلیکوپتر برگردی اما زمانی که میرم جای هلیکوپتر دمو نشون میده که خلبان با دوربین داره جایگاه هلیکوپتر رو میبینه و میبینه که من نیستم در حالی که من دقیقا جای هلیکوپتر هستم . باید چیکار کنم ؟

میبینم که این تاپیک داشت خاک میخورد
دوستان من تازه این بازی رو تهیه کردم !
قضیه این ساعتی که توی دست این عکاسه هست چیه ؟

میبینم که این تاپیک داشت خاک میخورد
دوستان من تازه این بازی رو تهیه کردم !
قضیه این ساعتی که توی دست این عکاسه هست چیه ؟

شما تو بازی 72 ساعت وقت داری تا از اون شهر گزارش تهیه کنی و وقتی که72 ساعت شما به پایان برسه اون هلیکوپتر دوباره میاد ( البته اگه اتفاقی نیفته ) دنبالتون تا شما رو از این شهر ببره .
اون ساعتی هم که دست فرانک یا همون عکاسه هست به همین منظور و به شما یاداواری میکنه که چقدر از 72 ساعت شما سپری شده البته وقتی که اون ساعت رو شما میبینی اون بالا سمت راست ماموریت هایی هم که به یاد انجام بدی رو میتونی ببینی .

شما تو بازی 72 ساعت وقت داری تا از اون شهر گزارش تهیه کنی و وقتی که72 ساعت شما به پایان برسه اون هلیکوپتر دوباره میاد ( البته اگه اتفاقی نیفته ) دنبالتون تا شما رو از این شهر ببره .
اون ساعتی هم که دست فرانک یا همون عکاسه هست به همین منظور و به شما یاداواری میکنه که چقدر از 72 ساعت شما سپری شده البته وقتی که اون ساعت رو شما میبینی اون بالا سمت راست ماموریت هایی هم که به یاد انجام بدی رو میتونی ببینی .

به فرض که من نتونستم توی اون مدت زمان بازی رو تمام کنم اون موقع گیم اور میشم
بعد این همه بازی کردن و سیو کردن زمان کم بیارم اخر بازی چی میشه ؟

به فرض که من نتونستم توی اون مدت زمان بازی رو تمام کنم اون موقع گیم اور میشم
بعد این همه بازی کردن و سیو کردن زمان کم بیارم اخر بازی چی میشه ؟

اگر شما زمانت تو بازی تموم بشه گیم اور نمیشی . نگاه کن تو بازی به شما 72 ساعت وقت داده میشه با تعدادی ماموریت که بیشتر اونها ماموریتهای فرعی هستند یعنی اگه نتونستی هم انجامشون بدی اتفاقی نمیوفته فقط فرانک از ماجراهایی که داخل شهر اتفاق افتاده کمتر با خبر میشه چون اون ماموریتها صرفا برای این هست که اطلاعات فرانک از وقایعی که قبلا داخل اون شهر افتاده بیشتر بشه فقط همین . اما اگه زمان بازی تموم بشه و شما جای هلیکوپتر نری تو اون زمان و ساعت مشخص شده هلیکوپتر میاد میبینه شما نیستی و خودش میره و شما تو شهر میمونی . اینو من بگم که این بازی تا اونجایی که من میدونم 3 تا پایان داره . موفق باشی ;) .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or