Dead Rising

این بازی خیلی جذابه و سرگرم کننده وقتی شما بازی رو بطور کامل تموم کنید یه حالت جدید باز میشه به اسم Infinity Mode که موضوعش اینه که فقط زنده بمونین ! مرتب از جون شما کم میشه و شما باید دنبال غذا باشین البته غذا هم دیگه تو بازی مقدارش محدود شده
دو تا achivment هم مخصوص این قسمت هست که باید یه بازی خور حرفه ای باشی تا بتونی اونارو بدست بیاری باید بتونی 5 و 7 روز زنده بمونی بدون اینکه کشته بشی و save هم وجود نداره جالبه بدونین برای زنده موندن 7 روز باید 14 ساعت واقعی بازی کنین بدون اینکه دستگاه رو خاموش کنین!!!
از این عجیب تر اینه که خیلی ها تو xboxlive این رکورد رو زدن و حتی تا 16 روز هم رکورد داریم یعنی حدود 30 ساعت یضرب بازی کردن:eek:
من تا حالا یه بازی خور اینطوری تو ایران ندیدم:love:

این بازی خیلی جذابه و سرگرم کننده وقتی شما بازی رو بطور کامل تموم کنید یه حالت جدید باز میشه به اسم Infinity Mode که موضوعش اینه که فقط زنده بمونین ! مرتب از جون شما کم میشه و شما باید دنبال غذا باشین البته غذا هم دیگه تو بازی مقدارش محدود شده
دو تا achivment هم مخصوص این قسمت هست که باید یه بازی خور حرفه ای باشی تا بتونی اونارو بدست بیاری باید بتونی 5 و 7 روز زنده بمونی بدون اینکه کشته بشی و save هم وجود نداره جالبه بدونین برای زنده موندن 7 روز باید 14 ساعت واقعی بازی کنین بدون اینکه دستگاه رو خاموش کنین!!!
از این عجیب تر اینه که خیلی ها تو xboxlive این رکورد رو زدن و حتی تا 16 روز هم رکورد داریم یعنی حدود 30 ساعت یضرب بازی کردن:eek:
من تا حالا یه بازی خور اینطوری تو ایران ندیدم:love:

تو infinity mode يعنی تعداد زامپی ها زياد ميشن و میخورن که جونمون کم میشه؟؟
يا اين که همينجوری الکی خونمون کم میشه؟

خیلی جالبه
247.gif

تو sainte rowیه کی از اکتیومنت ها اینه که 20 ساعت بازی کنی
291.gif

تو infinity mode يعنی تعداد زامپی ها زياد ميشن و میخورن که جونمون کم میشه؟؟
يا اين که همينجوری الکی خونمون کم میشه؟
هر 100 ثانیه یدونه از جونمون کم میشه همینطوری الکی حتی اگه یجا وایسی!
خیلی جالبه
247.gif

تو sainte rowیه کی از اکتیومنت ها اینه که 20 ساعت بازی کنی
291.gif
اون که چیزی نیست میشه save کرد بازی رو من خودم 80 ساعت بازی کردم ولی تو dead rising باید 14 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه بازی کنی و save وجود نداره!

هر 100 ثانیه یدونه از جونمون کم میشه همینطوری الکی حتی اگه یجا وایسی!

اون که چیزی نیست میشه save کرد بازی رو من خودم 80 ساعت بازی کردم ولی تو dead rising باید 14 ساعت بدون خاموش کردن دستگاه بازی کنی و save وجود نداره!

يعنی مثلاً اگه 13 ساعت بازی کردی يسره نباختی بعد يهو ببازی....13 ساعتت رفته به باد؟؟
بايد از اول باز بری 14 ساعتو؟ :eek: :eek:

دوست عزیز باید یکسره بازی کنی 20 ساعت یکسره نباید خاموش کنی یا لود کنی

دوست عزیز باید یکسره بازی کنی 20 ساعت یکسره نباید خاموش کنی یا لود کنی

همنطور که گفتم من این achivment رو باز کردم و در کل باید 20 ساعت بازی کرده باشی اینم اطلاعات بیشتر
Addicted to tha Row

Played Saints Row for a total of 20 hours
;)
تا حالا کسی تونسته اون عکاسه رو شکست بده ؟ دفعه اول باید سه بار ازش عکسهای خیلی خوب بندازی بعدا بهت میگه یه مسابقه بدیم باهاش برای یه عکس سکسی:blushing:
که اونم یه عکس از اون اون دختر پلیسه میندازیم و بعدا ساعت 12 بهش نشون میدیم و شکستش میدیم
یه achivment هم اینه که هلیکوپتر پلیس رو سرنگون کنیم

همون چاقه ؟؟؟
اون 3تا وحشی که با جیپ میان رو چیکار کنم؟؟؟؟؟
164.gif

هلیکوپتر پلیس رو کجا پیداکنم؟؟؟
162.gif
اره اون ولی چاق نیست خوش تیپه باید عکس سکسی باشه و حداقل 700 تا 1000 امتیاز داشته باشه!
اون 3 تا زندانی فراری رو راحت ترین راه اینه که با شاتگان بکشی البته اول تیرانداز و بعدا بقیه و یه راهم اینه که بعد از کشتن تیرانداز با تیربارش بقیه رو بکشی
شاتگان هم از مغازه اسلحه فروشی برمیداریم البته بعد از کشتن celtus صاحبش!
هلیکوپتر هم اخرهای بازی میداد بجای اون سه تا زندانی;)
این رو که جدی نمیگین یعنی نمیشه سیو کرد؟:eek:

میگم checkpoint که داره:)
جدی میگم باید 14 ساعت یضرب بازی کنی تازه زمان لود حساب نیست و غذا هم بسختی پیدا میشه من تو لایو دیدم 1854 نفر این رکوردو زدن بعضی ها هم 30 ساعت یضرب بازی کردن!!!!:eek:
بعضی ها هم بدبخت ها سر چند دقیقه به 7 روز مردن بیچاره ها چقدر دلشون سوخته:(
ویرایش:چک پوینت هم نداره اصلا تو این بازی چک پوینت معنی نداره از اول بیشتر نقشه بازی قابل دسترسه

یه راهنمایی هم بکنم اونجا که اب پرتغال ور میداریم اگه بپری از پنجره پایین میفتی رو سایه بون و یه شمشیر اونجا هست که بدرد میخوره با مخلوط کن هم میشه 7 تا معجون ساخت که خیلی به درد میخورن

آخرین ویرایش:
اقا يه مشكل بعد از اينكه شارژ دوربينم تموم شد چي كار كنم اگه بايد از جايي باتري بخرم لطفن ادرسشو بگيد

بغل در انبار که میخوای بری اتاق حفاظتی یه دوربین فروشیه توش باطری داره;)

راستی یکی از achivment ها اینه که همزمان 8 نفر رو به اتاق امنیتی ببری!

دیروز یه راه پیدا کردم میانبر از ساختمانی که توش قطار هوایی داره به ساختمان اول بازی که خیلی کمک میکنه تونستین شما هم پیداش کنین؟

بالاخره تونستم عکاسه رو شکست بدم خیلی سخت بود راهش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or