Dead Rising 3 | Xbox One

Deadrising 3 هم رسما تو کنفرانس معرفی شد ی گیم پلی عالی هم در حال نمایش هست
گرافیک وحشتناک رفته بالا

خب یه سری اطلاعات جدید
biggrin1.gif

نقشه بازی

93424761619202366190.jpg

یکی از اسلحه های ترکیبی

71828906491702651803.jpg

این یکی هنوز معرفی نشده ولی فکر کن سوار این بشی بری سراغ زامبی ها
yahoo_21.gif

11352146200420201685.jpg

===
ایده ها و اطلاعات اولیه خیلی عالی هستن، به نظرم بتونن موفقیت نسخه اول رو دوباره تکرار کنن

آخرین ویرایش:
اگر از اسمارت گلس استفاده کنین,شخصیتهای بازی به شما زنگ/پیام میزنن/میدن و یه ماموریت بهتون میدن که مربوط به همون کاراکتر میشه و در حالت عادی و بدون اسمارت گلس از این ماموریتها و ایتم هایی که میدن محروم میشین :دی.
[h=1]Dead Rising 3 character will call you in real life via SmartGlass[/h]

- - -ویرایش - - -

اگر از اسمارت گلس استفاده کنین,شخصیتهای بازی به شما زنگ/پیام میزنن/میدن و یه ماموریت بهتون میدن که مربوط به همون کاراکتر میشه و در حالت عادی و بدون استفاده از اسمارت گلس از این ماموریتها و آیتمهایی که بهتون میدن محروم میشن :دی
[h=2]Dead Rising 3 character will call you in real life via SmartGlass[/h]

- - -ویرایش - - -

اگر از اسمارت گلس استفاده کنین,شخصیتهای بازی به شما زنگ/پیام میزنن/میدن و یه ماموریت بهتون میدن که مربوط به همون کاراکتر میشه و در حالت عادی و بدون استفاده از اپ اسمارت گلس از ایم ماموریتها و آیتمهایی که بهتون میده محروم میشین :دی

- - -ویرایش - - -

اگر از اسمارت گلس استفاده کنین,شخصیتهای بازی به شما زنگ/پیام میزنن/میدن و یه ماموریت بهتون میدن که مربوط به همون کاراکتر میشه ولی در حالت عادی و بدون اپ اسمارت گلس از این ماموریتها و آیتمهایی که بهتون میدن محروم میشین :دی

[sarcasm/]
ULTRA SHOCK NEWS
Dead Rising 3 sales expected to hit 1.2 million, according to Capcom projection | VG247

یه سری از ماموریت با استفاده از Smartglass باز میشه
مثلا یکی از شخصیت ها زنگ میزنه میگه : یه ماموریت برات دارم , میتونی کشف کنی وسط zombie outbreak و آخرالزمان چطوری تلفن هنوز کار میکنه؟
[sarcasm]

خودمون ولی این DR3 از نظر گیم پلی خیلی متفاوت داره میشه!!
استفاده از کینکت برای فان و دیوونه بازی..
استفاده از کینکت برای بد بخت کردن خودمون ( همون حالتی که اگه وسط بازی کینکت صدایی بشنوه یعنی زامبی ها شنیدن در اصل ) Kinect is a zombie too :d
همین اسمارت گلس که کارکترها باهات تماس می گیرن (wow) !! به گوشی و تبلت خودت! :d
یا درخواست نیروی کمکی با اسمارت گلس و ساخت کلی چیزای عجیب.
این نظر شخصیمه ولی دد رایزینگ خیلی از نظر گیم پلی و جذابیت حرف واسه گفتن داره و یکی از مهمترین بازی های انحصاری واسه خریدنه
اکثر بازی های نسل بعد یه گیم پلی تکراری دارن ولی دد رایزینگ یه تنوع خالص هست بین همشون :d

اکثر بازی های نسل بعد یه گیم پلی تکراری دارن ولی دد رایزینگ یه تنوع خالص هست بین همشون :d

موافقم ! همون طوری که قبلا گفتم به نظرم تنها بازی نسل بعدی در لانچ هستش ! :d
خلاصه حساب ویژه ای روی این بازی باز کردم و حتی سر متای بالای 80 شرط بستم ! :d

موافقم ! همون طوری که قبلا گفتم به نظرم تنها بازی نسل بعدی در لانچ هستش ! :d
خلاصه حساب ویژه ای روی این بازی باز کردم و حتی سر متای بالای 80 شرط بستم ! :d

شکسته نفسی میفرمایید! :| :d بگو بالای 86! :d
دوستان اهل فن,ددرایزینگ1 یه نسخه uncut داره,چه فرقی با نسخه معمولی میکنه؟سانسور نشدست؟:biggrin1:
DR1? هیچ فرقی. :d

بهترین خبر ممکن در رابطه با این بازی ! :دی

شماره 1 و 2 رو اصلا نفهمیدیم چی بازی کردیم باو ! :دی

فقط بدو بدو برو ، زمان تموم نشه و تو شماره 2 ، Zombrex لعنتی هم اضافه شده بود تازه !

یعنی راحت 70 - 80 % ماموریت ها و لذتهای جانبی بازی رو من به شخصه از دست دادم که بتونم فقط سریع تموم کنم ! ( مخصوصا شماره 2 با اون همه فعالیت های مختلف که تو بازی بود ! )

یه اسلحه خفن ساختن ، فقط 10 ساعت زمان میخواست برا پیدا کردن قطعاتش و ...

بهترین خبر ممکن در رابطه با این بازی ! :دی

شماره 1 و 2 رو اصلا نفهمیدیم چی بازی کردیم باو ! :دی

فقط بدو بدو برو ، زمان تموم نشه و تو شماره 2 ، Zombrex لعنتی هم اضافه شده بود تازه !

یعنی راحت 70 - 80 % ماموریت ها و لذتهای جانبی بازی رو من به شخصه از دست دادم که بتونم فقط سریع تموم کنم ! ( مخصوصا شماره 2 با اون همه فعالیت های مختلف که تو بازی بود ! )

یه اسلحه خفن ساختن ، فقط 10 ساعت زمان میخواست برا پیدا کردن قطعاتش و ...

این کامنت رو باید با رنگ Courier Gold روی کاغذ پرینت بگیریم بفرستیم کپکام :دی

بد تر از همه DR2 بود که توش همون Zombrex رو می رسوندیم، از بس استرس داشتم هیچی نفهمیدم از بازی :دی توی یکش هم فکر کنم اگه دستگیر می شدی 8 مونده دستگیر می شد.

رسما دهنت سرویس می شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or