Dead Rising 3 | PC

uihl41phn9bqtmxyl9br.jpg

ناشر: Capcom
سازنده: Capcom Vancouver
ژانر: Survival horror
مود های بازی: Singler-player و Online co-op
تاریخ انتشار: 5 سپتامبر 2014

wx3dim3p5g0ngjexv11n.jpg
پس از شایعاتی مبنی بر عرضه Dead Rising 3 بر روی PC بالاخره Capcom تایید کرد که DR3 تابستان امسال برای رایانه های شخصی عرضه خواهد شد. نسخه PC شامل تکستچر های با کیفیت تر خواهد بود و از سیستم Achievements و Trading Cards استیم و نیز در کنار کیبورد و موس از دسته هم پشتیبانی خواهد کرد.
تریلر معرفی

حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz (or Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz) / AMD Phenom II X4 945 @ 3.00 GHz or higher
Memory: 6 GB RAM
Hard Drive: 30 GB free
Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 570 / AMD Radeon 7870 or higher
DirectX: Version 11
Controller: Keyboard (international and standard), Mouse (up to 4 buttons), Xbox 360 PC compatible controller or compatible gamepad
Connection: Broadband internet connection and Steam account required

سیستم مورد نیاز پیشنهادی:

Processor: Intel Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Hard Drive: 30 GB free
Video Card: NVIDIA® GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon 7970 2GB
DirectX: Version 11.1 or greater

تصاویر بازی:

با تشکر از Safety & Peace

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
مثل اینکه اوضاع بازی رو کارت های انودیا اصلا خوب نیست!
دوستان انویدیایی باید منتظر درایور باشن تا شاید فرجی بشه!

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Dead_Rising_3-test-dr_3_1920.jpg

کارت های سری 500 انودیا ( حتی قویترینشون زیر 30 فریم موندن)

مثل اینکه اوضاع بازی رو کارت های انودیا اصلا خوب نیست!
دوستان انویدیایی باید منتظر درایور باشن تا شاید فرجی بشه!

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Dead_Rising_3-test-dr_3_1920.jpg

کارت های سری 500 انودیا ( حتی قویترینشون زیر 30 فریم موندن)
780 ti دو تاش با یکیش پرفورمنس یکی میده.:|
بازیها شورشو دراوردن یعنی چی 750 ti با 580 یه پرفورمنس دارن؟
اینجوری پیش بریم باید سال به سال ارتقا بدیم.

یکی از بدترین پورت های تاریخ رو برای PC ، کپکام بیرون داده!)x

اون از RE 4 اولیش که رزولوشن بالایش، 800*600 بود و با اون کنترل داغون و دوربین ضعیفش، اینم از DR 3 که لگ و باگ و اسلوموشن، درش بیداد می کنه...:|

نمیدونم کپکام چرا پورت این بازی رو به Qloc نداده که همیشه پورت های تر و تمیزی رو میساخته. این دفعه خود کپکام پورت کرده و حسابی گند زده.
به نظر میاد بازی به شدت از لحاظ بهینه بودن داغونه و مقاله Digital Foundry هم اینو تایید میکنه. این اولین باره که برای بازی های کپکام باید منتظر پچ فیکس باشیم.

بازی رو دقایقی پیش اجرا کردم و فقط داخل منو رفتم و دقت تصویر رو از 720p به 1080 تبدیل کردم کلا PC ترکید و مجبور شدم دستی pc رو ریست کنم . خدا به داد in-game رفتنمون برسه :d

با r9 290x با آخرین درایو بتا مثل هلو فریم میده 1080p و بالاترین جزییات تا الان زیر 60 یکجا هم نداشتم

بازی با کارت های AMD مشکل چندانی نداره. بحث سر انودیاست. در ضمن 290X کارت هیولایی برای خودش. انتظار زیر 60 هم نباید داشت

منم بازی را اجرا کردم نیم ساعتی بازی کردم بازی از نظر گیم پلی واقعا خوب و متنوع هست ولی متسفانه از نظر گرافیکی فاجعه ! افت فریم ناگهانی و گیر کردن چند ثانیه ای واقعا رو اعصابه حتی با تنظیمات مدیوم !
به هر حال به نظر من دست نگه دارید و منتظر یه پج فیکسی چیزی باشید !

با r9 290x با آخرین درایو بتا مثل هلو فریم میده 1080p و بالاترین جزییات تا الان زیر 60 یکجا هم نداشتم
این کارت گرافیک برای رزولوشن 4k بازی Ryse: Son of Rome از طرف کرایتک توصیه شده ( NVIDIA GeForce GTX 780/ Titan or AMD Radeon 290x)! این بازی تو این شرایط با چه رویی میخواد تو 1080 افت فریم داشته باشه؟
شرف سازنده ها تو نسل جديد به جایی رسیده که وقتی چنین کارتی، چنین بازی ای رو با رزولوشن 1080 و 60 فریم اجرا میکنه باید کلی خوشحال شد! نکته ناراحت کننده اينجاست که ميفهمي به پورت بازي به شدت بي توجهي شده و بازي بي خود و بي جهت به طرز غير طبيعي مشکل داره و سنگين هست! اگر نصف وقتی که صرف نسخه کنسولی میشه برای پورت نسخه PC بشه، هیچوقت چنین مشکلاتی بوجود نمیاد!
واقعا ناراحت کنندس وقتي به عينه ميبيني که PC داره چوب کنسول ها رو ميخوره و از هر نظر محدود شده!

منم amd دارم ولی بشدت افت فریم دارم و وسط بازی پرید بیرون سیستم ریست شد گفتم یا علی ، کل سیستمم بهم ریخته رفتم نگاه کردم دیدم cpu 100% موقع اجرای بازی استفاده میشه این در حالی بود که نصف گرافیک هم استفاده نمی کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or