Dead Rising 3 | PC

uihl41phn9bqtmxyl9br.jpg

ناشر: Capcom
سازنده: Capcom Vancouver
ژانر: Survival horror
مود های بازی: Singler-player و Online co-op
تاریخ انتشار: 5 سپتامبر 2014

wx3dim3p5g0ngjexv11n.jpg
پس از شایعاتی مبنی بر عرضه Dead Rising 3 بر روی PC بالاخره Capcom تایید کرد که DR3 تابستان امسال برای رایانه های شخصی عرضه خواهد شد. نسخه PC شامل تکستچر های با کیفیت تر خواهد بود و از سیستم Achievements و Trading Cards استیم و نیز در کنار کیبورد و موس از دسته هم پشتیبانی خواهد کرد.
تریلر معرفی

حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz (or Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz) / AMD Phenom II X4 945 @ 3.00 GHz or higher
Memory: 6 GB RAM
Hard Drive: 30 GB free
Video Card: NVIDIA® GeForce® GTX 570 / AMD Radeon 7870 or higher
DirectX: Version 11
Controller: Keyboard (international and standard), Mouse (up to 4 buttons), Xbox 360 PC compatible controller or compatible gamepad
Connection: Broadband internet connection and Steam account required

سیستم مورد نیاز پیشنهادی:

Processor: Intel Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Hard Drive: 30 GB free
Video Card: NVIDIA® GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon 7970 2GB
DirectX: Version 11.1 or greater

تصاویر بازی:

با تشکر از Safety & Peace

آخرین ویرایش:
من بلک باکس گرفتم حدود 2 ساعتی هم بازی کردم هیچ مشکلی نداشت :d

بلک باکس غیر از نصب خیلی خیلی طولانیش هیچ مشکلی نداره 1 گرونه کاملا معتبر هست اما مشکلات که می گم نصب اپدیت های رسمی یا گاهی کاهش کیفیت فیلم و اینا هست و الا مشکل اجرایی اصلا نداره کار این گروه حرف نداره

بلک باکس غیر از نصب خیلی خیلی طولانیش هیچ مشکلی نداره 1 گرونه کاملا معتبر هست اما مشکلات که می گم نصب اپدیت های رسمی یا گاهی کاهش کیفیت فیلم و اینا هست و الا مشکل اجرایی اصلا نداره کار این گروه حرف نداره

حاج نوژن ، نصب شد ی سری به صفحه 3 تاپیک مشکلات بزن ،
پست من رو بخون ، ببین چیز مشابه ای تو سیستم خودت میبینی با اون یا نه ،

من هم بازیش کردم بازی خیلی قشنگی هست به مراتب از قبلیاش بهتر شده گرافیکشم خیلی خوبه تعداد زامبی ها واقعا زیاده گرافیک بازی هم هنری شده صدا گذاری هم محشره کلا همه چیز در حد خیلی خوبیه جز فریم بازی من به 60 انلاکش کردم بازی خیلی روان تر می شه اما عمرا نمی شه 60 ثابت در بالاترین حد در حالت FULL QUILITY RESULATION ازش کرد یادتونم باشه RES اصلی داخل ADVACED تنظیمات گرافیکی هست من بین 35 تا 60 می گیرم اما اگه می شد 60 ثابت گرفت خیلی بهتر بود به هیچ عنوان VSYNC هم روشن نکنید که لگ بازی 10 برابر می شه. از فریمش که بگذریم بسیار بازی مفرحی هست حتما دانلودش کنید

من هم بازیش کردم بازی خیلی قشنگی هست به مراتب از قبلیاش بهتر شده گرافیکشم خیلی خوبه تعداد زامبی ها واقعا زیاده گرافیک بازی هم هنری شده صدا گذاری هم محشره کلا همه چیز در حد خیلی خوبیه جز فریم بازی من به 60 انلاکش کردم بازی خیلی روان تر می شه اما عمرا نمی شه 60 ثابت در بالاترین حد در حالت FULL QUILITY RESULATION ازش کرد یادتونم باشه RES اصلی داخل ADVACED تنظیمات گرافیکی هست من بین 35 تا 60 می گیرم اما اگه می شد 60 ثابت گرفت خیلی بهتر بود به هیچ عنوان VSYNC هم روشن نکنید که لگ بازی 10 برابر می شه. از فریمش که بگذریم بسیار بازی مفرحی هست حتما دانلودش کنید

من اگه V sync نذارم screen tearing دارم در حد مرگ. بعد احساس میکنم v sync واسه من بازی رو روونتر میکنه. در کل لعنت به capcom!

من اگه V sync نذارم screen tearing دارم در حد مرگ. بعد احساس میکنم v sync واسه من بازی رو روونتر میکنه. در کل لعنت به capcom!

شما و دیگر دوستان از کنترل پنل انویدیا adaptiv vsync رو فعال کنید ، frambuffer هم خاموش کنید ، power management هم روی high performance mode بزارید ، بازی رو هم اونجا بهش ادد کنید ، همینطور thread optimization رو هم on کنید .
یکی از کاربرهای فروم انویدیا گفته موثر بوده .

شما و دیگر دوستان از کنترل پنل انویدیا adaptiv vsync رو فعال کنید ، frambuffer هم خاموش کنید ، power management هم روی high performance mode بزارید ، بازی رو هم اونجا بهش ادد کنید ، همینطور thread optimization رو هم on کنید .
یکی از کاربرهای فروم انویدیا گفته موثر بوده .

من ATI دارم...!

دوستانی که با کارتهای ATI بازی رو اجرا کردن ، این مشکل v-sync رو دارن ؟
یعنی وقتی روشن میکنن این گزینه رو افت فریم بوجود میاره ؟

رفیق nvidia و ati نداره ، کلا vsync چون حجم پردازش gpu رو بالا میبره باعث افت فریم میشه ، چرا ؟ چون شما با روشن کردنش در واقع داری gpu رو به 2 بار پردازش برای هر فریم مجبور می کنی ، برای همین اگر فریم عادی شما فرضا 60 باشه با روشن کردن vsync فریم 8 الی 10 تا پایین تر میاد ،
که باز بسته به شلوغی محیط و بارپردازشیش کم و زیاد داره
Adaptiv vsync بهترین گزینست برای این منظور که هم از پارگی تصویر جلوگیری میکنه هم فریم رو متعادل می کنه

رفیق nvidia و ati نداره ، کلا vsync چون حجم پردازش gpu رو بالا میبره باعث افت فریم میشه ، چرا ؟ چون شما با روشن کردنش در واقع داری gpu رو به 2 بار پردازش برای هر فریم مجبور می کنی ، برای همین اگر فریم عادی شما فرضا 60 باشه با روشن کردن vsync فریم 8 الی 10 تا پایین تر میاد ،
که باز بسته به شلوغی محیط و بارپردازشیش کم و زیاد داره
Adaptiv vsync بهترین گزینست برای این منظور که هم از پارگی تصویر جلوگیری میکنه هم فریم رو متعادل می کنه

داداش v sync فشاری به vga نمیاره، فقط باعث میشه فریم های اضافه تا وقتی تو مانیتور نمایش داده نشدن به مانیتور خروجی داده نشن. کلا وقتی به درد میخوره که کارت گرافیک به حدی قویه که بیشتر از refresh rate مانتیور فریم تولید میکنه، دقیقا مشکلی که من دارم چون TV که دارم استفاده میکنم خیلی خوب نیست و refresh rate پایینی داره، وقتی v sync خاموشه از بس تعداد فریم ها زیاده screen tearing شدید میبینم. کلا فشار خاصی به vga نمیاره.

adaptive vsync مزیتش اینه که با همه فریم ها کاری نداره پس تاخیر در اجرای دکمه ها به شدت کاهش پیدا می کنه مخصوصا اثرش برای موس گیمینگ خیلی خیلی واضح هست اما بدیش اینه که دقتش به مراتب کمتر از vsyc هست برای ایجاد کمترین تاخیر هم triple buffer با tread optimization بذارید روشن باشه کار کردن در پنل انویدیا برای هر بازی ای که می خواید بسیار راحت هست نیاز به توضیح بیشتر نیست amd سواران هم از این نعمت محرومن یا اگرم دارن من باهاش کار نکردم

adaptive vsync مزیتش اینه که با همه فریم ها کاری نداره پس تاخیر در اجرای دکمه ها به شدت کاهش پیدا می کنه مخصوصا اثرش برای موس گیمینگ خیلی خیلی واضح هست اما بدیش اینه که دقتش به مراتب کمتر از vsyc هست برای ایجاد کمترین تاخیر هم triple buffer با tread optimization بذارید روشن باشه کار کردن در پنل انویدیا برای هر بازی ای که می خواید بسیار راحت هست نیاز به توضیح بیشتر نیست amd سواران هم از این نعمت محرومن یا اگرم دارن من باهاش کار نکردم

Amd داران عزيز برنامه radeon pro رو مي تونن دانلود كنن، كلي تنظيمات بسيار عالي از جمله triple buffering و dynamic v sync داره

نسخه های قبل این بازی هم یک چیز مزخرف و بخیود بود
نسخه اصلی این بازی رو One هم شده بود 7

الان gs به نسخه pc داده 3
یعنی یک فاجعه به تمام عیار توهین آمیز !! :cheesygri
اینم وضعیت فجیع مشکلات و فریم ریتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or