Dead Rising 2 | Xbox360

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود ... :cool:

بلاخره نسخه ی دوم این بازی زیبا و مهیج نیز معرفی شد که اولین اطلاعت بدست امده ازش ایناهاس : :biggrin1:

reln7hj88iinbtc9zis3dq3p.gif

سازنده: Blue Castle Games
ناشر: Capcom
سبک: action-adventure, sandbox
پلتفورم: PC, PS3, Xbox 360
تاریخ انتشار: TBA

Capcom در تاریخ 9 فوریه 2009 از دنباله Dead Rising پرده برداشت, ولی بر خلاف نسخه اول این بار با یک بازی ملتی پلتفورم رو به رو هستیم! نسخه اول بازی با نقد های مثبتی همراه بود بطوریکه از نگاه گیم اسپات به عنوان بهترین بازی Action Adventure در 2006 انتخاب شد!

dead-rising-2-untitled-20090209100952598_640w.jpg

Dead Rising 2 عنوانی Survival horror همراه با المان های نقش آفرینی و Action-Adventure می باشد که توسط Blue Castle Games و همچین Keiji Inafune از اعضای تیم سابق سازنده نسخه اول بازی در حال ساخت هستش! بازی چند سال بعد از رخداد های Dead Rising به وقوع می پیوندد, شیوع انگلی که باعث به وجود آمدن زامبی ها شده متوقف نشده و آن در آمریکا منتشر شده! بازی در شهر Fortune City طراخی شده جائیکه شما باید برای گذراندن برخی مراحل خاص با شمار زیادی از زامبی ها مواجه بشین و همچنین در بازی اشیائ برای حمله به زامبی ها مانند slot machine , موتورسیکلت موجود هستش!

dead-rising-2-01.jpg

آخرین ویرایش:
سیستم سیو نسخه قبلی بازی خیلی مسخره بود بازی به اون باحالی حیف بود سیستم سیوش اینطوری باشه شخصیت بازی هم خیلی بی ریخت بود
امیدوارم اشکالات بازیرو برطرف کنن

نسخه 1 بازی که واقعا شاخ بود
سیستم سیو به نظر من خوب بود چون محیط خیلی وسیع نبود که بخواد سیستم سیو لحظه ای رو تو بازی اعمال کنه
ولی ازادی عمل و دوگانگی ترس و فان بودنش خیلی باحال بود:دی
باساش هم واقعا باحال بودن
این بازی کپیه فیلمه dawn of the deadبود اگر اشتباه نکنم!

شماره یکش که عالی بود شماره دومش هم همینطور که معلومه باید مثل شماره یکش بازی خوبی از آب در بیاد ممنون بابت شات های جدید.

به به من از فن های نسخه 1 بودم واسه همین به نظرم اگه از شخصیت نسخه ی یک استفاده میکردن و ماجرا رو یه طوری ربط میدادن به نسخه ی یک بهتر بود هر چند شاید ربط داشته باشه.من اولین بار که تو نسخه ی یک بازی رو شروع کردم به نظرم خیلی گیج کننده اومد ولی دفعات:biggrin1:بعدی واقعا لذت بردم.مخصوصا این که چند تا پایان داشت.این طور که از Screenshot ها معلومه به نظر میرسه بازی دیگه تو یک فروشگاه نیست بلکه تو شهره.چه بهتر اگه مثه Prototype از در و دیوار بالا بره هم خوب میشه.:biggrin1:

به جای اینکه از روی شات های بازی نظر بدین سعی کنین یه نگاه به سابقه ی سازندش بندازین,
تا جایی که من میدونم تمامی بازی های Blue castle Games مسخره بودن,امیدوارم این بازی به این درد دچار نشه,هر چند که گفتن قراره تیم طراحی نسخه ی یک,به کمک Blue Castle Games بیاد,

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or