Dead or Alive 5: Last Round | PC

zfj81bz4scfgdezrw167.png

Dead Or Alive 5 : Last Round
سازنده : Team Ninja
ناشر : Koei Tecmo
سبک : مبارزه ای

Dead Or Alive 5 : Last Round آخرین نسخه از شماره ی پنجم سری Dead Or Alive چند ماه پیش معرفی شد و اینبار مقصد بازی تنها کنسول های نسل جدید XONE , PS4 و رایانه های شخصی بود .
نسخه ی PC ابتدا قرار بود مثل نسخه های کنسولی ماه فبریه منتشر شود اما با تاخیر امروز (30 مارچ 2015) بر روی استیم منتشر خواهد شد.
نسخه ی Last Round نسبت به Edition قبلی که DOA 5 Ultimate نام داشت دارای محتویات بیشتری از جمله لباس های جدید برای شخصیت ها (جمعا بیش از 300 لباس) و هم چنین دو کاراکتر جدید به نام های Raidou و Honoka می باشد.
در این نسخه جمعا 36 کاراکتر قابل بازی خواهند بود .
جزئیات نسخه PC :

نسخه PC از رزولوشن ۴K, 1080p و ۷۲۰p در اندازه تصویر۲۱۶۰ در ۳۸۴۰ حمایت می کند.
نسخه PC از particle effects نسخه PS3 استفاده خواهد کرد.
دو stage ویژه بازی به نام های The Danger Zone و The Crimson که در نسخه نسل بعدی بازی هستند در نسخه PC وجود ندارند.
Soft Engine که برروی نسخه PS4 و Xbox One بازی اجرا می شود در نسخه PC استفاده نشده است.
نسخه PC دارای سیستم آچیومنت نخواهد بود.
نسخه PC دارای بخش آنلاین تا ۳ ماه بعد از عرضه نیست که بنابر گفته ی سازندگان مود آنلاین بعد از 3 ماه به بازی اضافه خواهد شد.

xukhr61ewnj21m7ojxug.jpg

وبسایت رسمی بازی

صفحه اطلاعات کاراکترها

صفحه Steam بازی

تصاویر بازی :

سیستم مورد نیاز بازی :

CPU: Core i7 870 or more
Memory: 2GB or more
Hard disk: 10.0GB or more of free space
Display: The display capable of displaying at 1280 × ۷۲۰ pixels
Video Card: VRAM1GB more, more DirecX9.0c
Sound board: Sound board that supports more than DirectX 9.0c

Maximum System :

CPU: Core i7 2600 or more
Memory: More than 4GB
Hard disk: 10.0GB or more of free space
Display: 1920 × ۱۰۸۰ pixels or more, True Color viewable display
Video Card: VRAM1.5GB more, more DirecX9.0c
Sound board: Sound board that supports more than DirectX 9.0c

بازیش اومده ؟
خیلی دلم میخواست روی pc تجربش کنم
فقط سریع دان کنید که امروز فرداس لینک ها محو بشن:d
من ریلودد رو گذاشتم واسه دانلود مشکل که نداره ؟ به نظرتون صبر کنم BB بیاد ؟؟

بازیش اومده ؟
خیلی دلم میخواست روی pc تجربش کنم
فقط سریع دان کنید که امروز فرداس لینک ها محو بشن:d
من ریلودد رو گذاشتم واسه دانلود مشکل که نداره ؟ به نظرتون صبر کنم BB بیاد ؟؟

همین رو بگیر 6 گیگ که دیگه این حرفا رو نداره :دی
بلک باکس هم بخاد بده کیفیت فیلما رو اگه بیاره پایین بدرد نمیخوره
همینو دانلود کن

اینا برای دانلود نیستن یعنی؟:d
الان دیدم 3DM دست به جیب شده و dlc ها رو خریده. کلش 750 مگ هست. :drooling:
3DMGAME-Dead.or.Alive.5.Last.Round.DLC.Pack.Updated.20150331-3DM.rar_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制

v8gfq.jpg

2en2e5y.jpg

2i1l3xx.jpg

اینا رو هم به قسمت DLC فایل steam_api.ini اضافه کنید:
DLC001=0000351850
DLC002=0000352150
DLC003=0000358140
DLC004=0000358141
DLC005=0000358142
DLC006=0000358143
DLC007=0000358144
DLC008=0000000000
DLC009=0000000000
DLC010=0000000000

آخرین ویرایش:
Story mod بازی را الان تموم کردم 3 ساعت طول کشید فیلم هندی بود برا خودش نفهمیدیم کی خوب بود کی بد اخرش هم با زوم روی یک دستگاه B**B بازی به پایان رسید :d

نسخه ی 360 که طولانی بود یادمه خیلی بیشتر از TEKKEN زمان می برد

نه من حالت داستانی رو هم روی ویتا و هم روی 360 بازی کردم همینه خیلی کمه
حدودا 3 ساعتی میشه

وبسایت ragequit نسخه ی پی سی رو نقد کرده و نمره ی 80/100 رو داده

Dead or Alive 5 Last Round is not trying to prove anything and offers generously fun to the fullest. It has beautiful girls, lots of action, quick battles... what else can you ask for?

نقد ragequit

GameStar هم داده 71/100

نقد GameStar

نه من حالت داستانی رو هم روی ویتا و هم روی 360 بازی کردم همینه خیلی کمه
حدودا 3 ساعتی میشه

وبسایت ragequit نسخه ی پی سی رو نقد کرده و نمره ی 80/100 رو داده

Dead or Alive 5 Last Round is not trying to prove anything and offers generously fun to the fullest. It has beautiful girls, lots of action, quick battles... what else can you ask for?

نقد ragequit

GameStar هم داده 71/100

نقد GameStar

چه درجه ی سختی؟ بعیده کسی هارد گیم پلی کلی 3 ساعت بره برای بار اول گیم پلی کلی نه خالص که بازی می زنه

از این گذشته این بازی طولانی ترین بخش داستانی رو بین بازی های هم سبکش داره نقدی هم مشاهده نکردم از کوتاهی بازی ایراد گرفته باشه به نظرم ایراد جالبی نگرفتید

چه درجه ی سختی؟ بعیده کسی هارد گیم پلی کلی 3 ساعت بره برای بار اول گیم پلی کلی نه خالص که بازی می زنه

از این گذشته این بازی طولانی ترین بخش داستانی رو بین بازی های هم سبکش داره نقدی هم مشاهده نکردم از کوتاهی بازی ایراد گرفته باشه به نظرم ایراد جالبی نگرفتید
تا جایی که من دیدم تو قسمت story گزینه ی برای تنظیم درجه سختی نداشت یا این که یه 10 باری باختم و چند بار هم از سرش پا شدم 5 عصر که شروع کردم حدودای 8 تموم شد !

بازی رو دانلود و نصبیدم . اجرای خنده داری داره و تو منوی خود بازی هیچ گونه تنظیماتی برای رزولوشن و گرافیک نیست . گرافیک بازی کاملا نسل پیشه و یه چیزی تو مایه های Tekken Tag Tournament 2 میمونه . بخش داستانی خوبی داره و سرگرم کنندس . امیدوارم هرچه زودتر یه پچ بدن و مشکلات کنونی رو حل کنن.

من فراموش کردم بازی تنظیمات سختی نداره اصلا

برای تنظیمات داخل جای نصب setup.exe بزنید تنظیمات داره اگر باز نشد که برای منم نشد dlc 3dm به همراه کرکش که لینک مستقیمش صفحه قبل هست استفاده کنید از لانچر setup.exe اجرا کنید برای زبانش هم باید فایل 3dm.ini بازی 1 جاش زبان بازی هست از چینی به English تغییرش بدید
گرافیک بازی بالاتر از نسخه 360 هست سایه هاش که خیلی بهتر شدن 60 فریم ثابتم هست بهینه هم کار شده در کل ازش راضی هستم 1 گزینه جهت انیمشن جای خاص بدن هم در اپشن بازی هست می تونید تغییرش بدید
خلاصه با نا امیدی رفتم ستمتش اما پورت خوبی هست هر چند گرافیکش نسل بعدی نشده که خیلی ناراحت کننده هست

- - -ویرایش - - -

http://dl3.game2dl.com/pc-games/DEAD.OR.ALIVE.5.Last.Round.Settings.Fix-BAT-www.game2dl.com.rar

حل مشکل settings

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or