Dead or Alive 5: Last Round | PC

zfj81bz4scfgdezrw167.png

Dead Or Alive 5 : Last Round
سازنده : Team Ninja
ناشر : Koei Tecmo
سبک : مبارزه ای

Dead Or Alive 5 : Last Round آخرین نسخه از شماره ی پنجم سری Dead Or Alive چند ماه پیش معرفی شد و اینبار مقصد بازی تنها کنسول های نسل جدید XONE , PS4 و رایانه های شخصی بود .
نسخه ی PC ابتدا قرار بود مثل نسخه های کنسولی ماه فبریه منتشر شود اما با تاخیر امروز (30 مارچ 2015) بر روی استیم منتشر خواهد شد.
نسخه ی Last Round نسبت به Edition قبلی که DOA 5 Ultimate نام داشت دارای محتویات بیشتری از جمله لباس های جدید برای شخصیت ها (جمعا بیش از 300 لباس) و هم چنین دو کاراکتر جدید به نام های Raidou و Honoka می باشد.
در این نسخه جمعا 36 کاراکتر قابل بازی خواهند بود .
جزئیات نسخه PC :

نسخه PC از رزولوشن ۴K, 1080p و ۷۲۰p در اندازه تصویر۲۱۶۰ در ۳۸۴۰ حمایت می کند.
نسخه PC از particle effects نسخه PS3 استفاده خواهد کرد.
دو stage ویژه بازی به نام های The Danger Zone و The Crimson که در نسخه نسل بعدی بازی هستند در نسخه PC وجود ندارند.
Soft Engine که برروی نسخه PS4 و Xbox One بازی اجرا می شود در نسخه PC استفاده نشده است.
نسخه PC دارای سیستم آچیومنت نخواهد بود.
نسخه PC دارای بخش آنلاین تا ۳ ماه بعد از عرضه نیست که بنابر گفته ی سازندگان مود آنلاین بعد از 3 ماه به بازی اضافه خواهد شد.

xukhr61ewnj21m7ojxug.jpg

وبسایت رسمی بازی

صفحه اطلاعات کاراکترها

صفحه Steam بازی

تصاویر بازی :

سیستم مورد نیاز بازی :

CPU: Core i7 870 or more
Memory: 2GB or more
Hard disk: 10.0GB or more of free space
Display: The display capable of displaying at 1280 × ۷۲۰ pixels
Video Card: VRAM1GB more, more DirecX9.0c
Sound board: Sound board that supports more than DirectX 9.0c

Maximum System :

CPU: Core i7 2600 or more
Memory: More than 4GB
Hard disk: 10.0GB or more of free space
Display: 1920 × ۱۰۸۰ pixels or more, True Color viewable display
Video Card: VRAM1.5GB more, more DirecX9.0c
Sound board: Sound board that supports more than DirectX 9.0c

چه درجه ی سختی؟ بعیده کسی هارد گیم پلی کلی 3 ساعت بره برای بار اول گیم پلی کلی نه خالص که بازی می زنه

از این گذشته این بازی طولانی ترین بخش داستانی رو بین بازی های هم سبکش داره نقدی هم مشاهده نکردم از کوتاهی بازی ایراد گرفته باشه به نظرم ایراد جالبی نگرفتید

تنها بازیه که بدون اینکه یه ضربه به حریفم بزنم کله پاشون می کنم ، فقط با کانتر اتک (خیلی حال میده انصافا) اگرم بخوام حمله کنم با کمبویهای زنجیره ای از خجالتشون در میام :دی
درجه ی سختی همونطور که تو پست بعدیت گفتی نداره ، انصافا هم سخت نیست و سریع تموم میشه
بخش داستانیش اصلا مهم نیست ، 3 ماه دیگه که پچ آنلاین بیاد ارزش اصلیش معلوم میشه

خب منم بالاخره تونستم وارد بازی بشم:d عکس ها کم حجم شدن و به خاطر همین ممکنه کیفیتشون اومده باشه پایین و ممکنه به نظرتون گرافیکش بد باشه ولی اصلا اینطور نیست و گرافیک بازی به شدت زیباست. با بالاترین تنظیمات. فقط AA رو خاموش کردم چون فریم رو نصف میکنه. از منو شروع میکنم:

منوی Training که شامل چند بخش میشه و Combo Challenge ها که بهترین قسمت برای یاد گیری بازی هست و انگار تمومی ندارن:d:

منوی انتخاب شخصیت ها که خیلی جالب طراحی شده و عزیزِ من (Lei Fang) رو توش میبینید:d:

تنظیمات موقع انتخاب شخصیت ها که میتونین استایل موها، عینک و ساید استپ رو عوض کنید:

منوی Fight که مود های مختلفی داره:

منوی Versus که حالتTag یا همون 2 به 2 رو هم داره:

یکی از خوشگل ترین استیج های بازی:d. بسیار چشم نوازه:

مخصوصا وقتی راند دومش توی آب ها شروع میشه:

یه استیجِ دیگه با اوستا هایابوسا:d:

اینم کاستوم هایابوسا که با پیش خرید کردن به بازیم اضافه شد و بسیار خفن میباشد و هر چی شمشیر و شوریکن و داس و اینا بوده به خودش آویزون کرده:d:

چون من خیلی فایتینگ بازی میکنم و هر فایتینگی رو نمیپسندم، در همون نگاه اول بازی برای جذاب اومد. بازی تنوع جالبی داره و کلی وقت میبره تا به 3D بودنش عادت کنم:d علی رغم اینکه خیلی سازنده ها بد قولی کردن، اما خود بازی عالیه و از انتخابم راضیم;) خصوصا اینکه روی 60 فریم اجرا میشه و این نکته بسیار مهمیه. همچنین با تبدیل دسته هم به خوبی کار میکنه.

سری DoA (دعا :d) خوشبختانه به مصیبت NG دچار نشد. تعداد کاراکترهاشم دیگه به اون حد استاندارد رسیده. من همیشه تو فایتا خواهان کاراکترای مونث بیشترم ولی اینجا دیگه نسبت یکم زیادی زنونست :دی
امیدوارم تو شماره بعدی علاوه بر اضافه کردن بانوان جدید :d داستانشم یکم جدیتر شه
عشق من پرنسس کاسومی هم که همیشه زیباترین بانو و قویترین مبارز سری میمونه :d:x

آخرین ویرایش:
DEAD OR ALIVE یکی از بهترین بازی های فایتینگ هست که اصلا تخیلی هم نیست خبری از تیر اینا نیست فقط مهارت در بازی مهمه یکی از جالبترین کارها گرفتن دست یا پا هست که با دکمه ی A امکان پذیره
در کل شدیدا پیشنهاد می شه شخیصت اصلی من از نسخه ی 2 بازی AYANE هست شما هم اینجا بگید با کی بهتر بازی می کنید

دوستان اینکه میگفتن نسخه PC عقب افتاده هستش و گرافیکش پاییه اینطور نیست.
من PS4 بازی رو هم دارم و الان PC رو هم بازی کردم گرافیک فرق اساسی نداره.تو جزییات فواصل دور زمینه بازی یکم ، اونم یکم فرق دیده شد که تو بازی فایتینگ با سرعت بالا کی میتونه فاصله دور پس زمینه رو توجه بکنه.
توی گرافیک کارکترها فرق خاصی دیده نشد.
اما پس زمینه فواصل نزدیک توی PC یکم شفافتر و درخشانتر و بهتر از نسخه PS4 هستش.
کیفیت کات سین ها توی PS4 بالاتر هستش.و کیفیت صدای بازی توی PS4 بهتر به نظر میاد.
ما که داریم الان بازیش میکنیم چه کاری بود 220 تومن پول بی زبون رو بدیم تازه کلی هم دلار خرج کنیم واسه DLC ها.
در کل نسخه PC تفاوت چندانی با PS4 نداره و همش حربه تبلیغاتی بودش.

VIVA PC

دوستان من بازی رو گرفتم
تنظیماتش رو هم از داخل همون فولدر بازی بالا بردم به غیر از AA
اما تو بازی فقط خود Gameplay بازی 60 فریم ثابت هست اما وقتی entrance یا همون ورود کاراکترها قبل از مبارزه رو نشون میده و دوربین روشون زوم هست میشه 30 فیکس و بعد میشه 60

تو یک سایت خارجی هم که نقد کرده بود خوندم همین رو اشاره کرده

The fighter introductions and outros are all in 30FPS, as are the menus.
Not a big deal, but very, very noticeable.

دوستان اینکه میگفتن نسخه PC عقب افتاده هستش و گرافیکش پاییه اینطور نیست.
من PS4 بازی رو هم دارم و الان PC رو هم بازی کردم گرافیک فرق اساسی نداره.تو جزییات فواصل دور زمینه بازی یکم ، اونم یکم فرق دیده شد که تو بازی فایتینگ با سرعت بالا کی میتونه فاصله دور پس زمینه رو توجه بکنه.
توی گرافیک کارکترها فرق خاصی دیده نشد.
اما پس زمینه فواصل نزدیک توی PC یکم شفافتر و درخشانتر و بهتر از نسخه PS4 هستش.
کیفیت کات سین ها توی PS4 بالاتر هستش.و کیفیت صدای بازی توی PS4 بهتر به نظر میاد.
ما که داریم الان بازیش میکنیم چه کاری بود 220 تومن پول بی زبون رو بدیم تازه کلی هم دلار خرج کنیم واسه DLC ها.
در کل نسخه PC تفاوت چندانی با PS4 نداره و همش حربه تبلیغاتی بودش.

VIVA PC
شما مطمین هستی رو ps4 بازی کردی؟نسخه ps4 کلا یه سر و گردن گرافیکش بالاتر از pc هستش و نسخه pc رو ادم بازی میکنه انگار یه نسخه ازمایشی برای معرفی نسخه اصلی یعنی ps4 هستش و سایه ها و کارکترها و عرق کارکترها و لباس هاشون توی ps4واقعا گرافیک لذت بخشی داره و به قول خودتون تو کات سین ها و حتی صداگذاری کاملا مشهوده.
گیم پلی هم توی ps4 نرم تر و صد البته سختتر هست.نسخه pc حتی شوک دسته هم نداره.واجبترین حس توی یه فایتینگ،از بیست سال پیش ویبره دسته توی ps یه استاندارد هستش این نسخه pc چقدر عقب هست یعنی؟!
به نظرشخصی من،هرکس میخاد تجربه نسخه اصلی این بازی رو تجربه بکنه باید نسخه ps4 رو، بازی بکنه.

شما مطمین هستی رو ps4 بازی کردی؟نسخه ps4 کلا یه سر و گردن گرافیکش بالاتر از pc هستش و نسخه pc رو ادم بازی میکنه انگار یه نسخه ازمایشی برای معرفی نسخه اصلی یعنی ps4 هستش و سایه ها و کارکترها و عرق کارکترها و لباس هاشون توی ps4واقعا گرافیک لذت بخشی داره و به قول خودتون تو کات سین ها و حتی صداگذاری کاملا مشهوده.
گیم پلی هم توی ps4 نرم تر و صد البته سختتر هست.نسخه pc حتی شوک دسته هم نداره.واجبترین حس توی یه فایتینگ،از بیست سال پیش ویبره دسته توی ps یه استاندارد هستش این نسخه pc چقدر عقب هست یعنی؟!
به نظرشخصی من،هرکس میخاد تجربه نسخه اصلی این بازی رو تجربه بکنه باید نسخه ps4 رو، بازی بکنه.

دوست تازه وارد ، اون موقع که شما به کریتوس میگفتی "کریم پوس کلفت" من PS داشتم و الان هم PS4 دارم و چون از آتاری تا الان رو دیدم راحت میتونم تغییرات گرافیکی و صدا و گیم پلی رو تشخیص بدم اطلاعاتی که دادم مثل شما از روی احساس نبود ، چون تازه به دوران PS رسیده نیستم و با چشم حساس خودم نسبت به همه جزیات گفتم و البته اگر با PC مشکل داری و طرفدار PS هستی بهتره تو همون تاپیکهای PS هم فعالیت بکنی نه اینکه پستهای احساسی تو این بخش بدی.
من تلویزیون w670 سونی دارم و هم پلی استیشن و هم کامپیوترم به همون وصل هستش و موقع تست فقط کانال TV رو سوییچ میکردم شاید شما PC ضعیف داری و مانیتور کوچیک داری و وقتی بازی رو با PS4 روی تلویزیون اینچ بالا اجرا میکنی خیلی تفاوت میبینی.
موفق باشی.
مواظب باش با غوغا سالاری اول کاری بن نشی دوست عزیز.

به نقل از امید:d:
Helena حرکات وحشتناک پیچیده ای میزنه و Dash کردنش خیلی سریعتر از بقیس ، یبار تو آنلاین به یکی خوردم انگلیسی بود هلنا رو برداشته بود نذاشت نفس بکشم ، تازه فهمیدم دنیا دست کیه

Christie اگه دقت کنی مثل ماره حرکاتش ، اگه حرکت تو عمق رو دوست داری و میتونی مرتب تو عمق حرکت کنی و ضربه بزنی بهترین انتخابه ، حرکات سریع دستهاش عالیه

Tina که عشق خودمه زیاد سریع نیست (کند هم نیست ) اما خدای سالتو زدنه ، سالتوی معروف کینگ رو دیدی تو 5 ضرب تموم میشه ؟ مال تینا 13 ضربه پشت سر همه یعنی یاد بگیری بزنی خدای سالتوئه ، حرکات قدرتی زیادی هم داره و تنها کاراکتریه که من انتخابش میکنم ، بعد از تینا با کریستی و Nyu Tengu و میلا و آیانه هم حرفه ای شدم

Ayane ، رعد و برقه ! فقط همینو میتونم بگم ، ضرباتش خفن سریعه و حتی هایابوسا هم به سرعتش نمیرسه ، کمبوهاشو یاد بگیری بازی باهاش لذت بخشه

Hayabusa ، یه کمبوی معروف داره اگه نینجا گیدن 2 رو رفته باشی اونجایی که با الهه خورشید میجنگه این کمبو رو میزنه که روی هوا غیب میشه و نزدیک کارکتر ضربه میزنه . اینو یاد بگیری کمک زیادی میکنه

Lisa ، حکایت کریستی و ادی رو شنیدی تو تکن ؟ حالا اینجاس این رسالت بر عهده لیزاست :biggrin1: کافیه دکمه ها رو الکی پشت سر هم بزنی و ببینی چه چیزایی خلق میشه :))

Brad Wong ، همون مرد مست ، سخت ترین کمبو ها رو داره اما امان از روزی که یاد بگیریشون ، طراحی حرکاتش خارق العادس بنظرم ، دمشون گرم

کاراکترهایی هم که خیلی گیم پلیشون ساده و آسونه و به اصطلاح بدرد نخورن اینان :

هیتومی _ میلا (تا حدودی ) _ کاسومی ! (من نمیدونم چرا اینقدر طرفدار داره ، یکی از ضعیف ترین هاست) _ زک _ بی من _ کوکورو _ لی فانگ
خودش که نمیومد اینا رو بذاره، من به جاش گذاشتم:biggrin1:

یه توصیه من اینه که ژاپنی جماعت رو PC گیم داد بازی نکنید! بجز Capcom که اون قضیه ش فرق میکنه.
چشم ;;)
...
طولانی ترین کمبویی که میشه پیاده کرد حداکثر چند تا هست ؟ من خودمو جر دادم 10-11 تا بوده:d البته قسمت کمبو چلنچ را زیاد بهش ور نرفتم و تمرین آزاد انجام دادم سعی کردم خودم کمبو ترکیبی اختراع کنم ! :d

یه توصیه من اینه که ژاپنی جماعت رو PC گیم داد بازی نکنید! بجز Capcom که اون قضیه ش فرق میکنه.

5s4jcrbdmmicuzxtbon5.gif

به نقل از امید:d:

خودش که نمیومد اینا رو بذاره، من به جاش گذاشتم:biggrin1:

خوب کردی :دی

چشم ;;)
...
طولانی ترین کمبویی که میشه پیاده کرد حداکثر چند تا هست ؟ من خودمو جر دادم 10-11 تا بوده:d البته قسمت کمبو چلنچ را زیاد بهش ور نرفتم و تمرین آزاد انجام دادم سعی کردم خودم کمبو ترکیبی اختراع کنم ! :d

با تینا یه سالتوی 13 تایی میشه زد منتهی خیلی سخته باید خیلی تلاش کنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or