Dead or Alive 5 تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
سلام !

doa5.jpg

در جریان کنفرانس Team Ninja در TGS رسما اعلام شد که Dead or Alive 5 در سال 2012 برای PS3 و Xbox360 عرضه خواهد شد.

اولین تریلر :

Youtube
Download

اولین Art از بازی :

Source

آخرین ویرایش:
یه چیزهای میگید ادم میخواد با سر بزنه به دیوار. توی این نسل مبارزه ی 3D با کیفیت و زیبائی DoA 4 داریم؟ الان شماره جدید یه فرنچایز قدرتمند رو میگن کلیشه؟ کلیشه براتون معنی شده اصلاً؟

• Like
Reactions: AsaraymA
این همون که چندتا خانم میوفتادن به جون هم دیگه؟ :دی.

اصلا با بازیش نمیتونستم ارتباط بر قرار کنم اصلا! درست دوتا پنج دقیقه بازی کردم دیسکش رو گم کردم اصلا :دی.

نه ، اینی که تو میگی اینه
biggrin1.gif
! DOA فایتینگ هست .
آره آره همون بود به گمانم :دی.
بازی خوبی نبود :-".

آخرین ویرایش:
یه چیزهای میگید ادم میخواد با سر بزنه به دیوار. توی این نسل مبارزه ی 3D با کیفیت و زیبائی DoA 4 داریم؟ الان شماره جدید یه فرنچایز قدرتمند رو میگن کلیشه؟ کلیشه براتون معنی شده اصلاً؟
والا ...
خدایی من همین الآن هم روزی یکی دوساعت بازی میکنم DoA 4 رو ... با این که لانچ تایتل X360 بود ، یعنی مال خیلی وقت پیش (!) اما الآن هم که نگاش میکنی هیچ کم و کسری توش احساس نمیشه ... انمیمیشنهاش از تکن 6ـی که دو سه سال پیش اومد هم روون تر ـه ، CGـهاش مو رو بر بدن هر بیننده ای سیخ میکه ، و بالانس کرکترهاش آدم رو کف بر میکنه ... برعکس چیزی که تواین مورال کامبت جدید داریم میبینم ... ! به شخصه تنها فایتینگی که قابلیت رقابت رو با DoA داره ، SF IV هست .

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------

این همون که چندتا خانم میوفتادن به جون هم دیگه؟ :biggrin1:.
نه ، اینی که تو میگی اینه :دی ! DOA فایتینگ هست .

از یه طرف بسی مشعوف شدیم که بالاخره شماره پنجش میاد . شماره چهارمش که فوق العاده بود . از یه طرف هم نگرانی شدید دارم به خاطر کمبود ایتاگاکی یه گند بزرگی به بازی بخوره (تقریبا شبیه NG3) ...ولی در کل خوشحال کننده بود .

بازی کلیشه ای !!
ببین با یه جمله کل تاپیک رو مشغول کردیا !

من منظور شما رو نمیفهمم؟ بازی رو ندیده نقد کردی؟
4 تا قبلیشو دیدی ؟
اگه ندیدی که هیچی !
ببین با یه جمله کل تاپیک رو مشغول کردیا !
اخه چی بگم از این بازی ؟ :d
اگه چهار تا از این دخترا که تا تکون میخورن همه جاشون شروع میکنه به لرزیدن و اینا نداشت که هیچی از توش در نمیومد !!
------------------------------------
Lavigne
مگه نقش افرینی نبود این بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:-o

:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or