Dead or Alive 5 تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
سلام !

doa5.jpg

در جریان کنفرانس Team Ninja در TGS رسما اعلام شد که Dead or Alive 5 در سال 2012 برای PS3 و Xbox360 عرضه خواهد شد.

اولین تریلر :

Youtube
Download

اولین Art از بازی :

Source

آخرین ویرایش:
تو این نسل که هیچ فایتینگی به اندازه ی Soul Calibur IV به من حال نداد:دی
این DOA هم کلا اصلا بازی نکردم،حالا 5ـش بیاد ببینیم چه گُلی به سرمون میزنه.آرتش که منو جذب کرد:دی :دی حالا ببینیم بازیش چجوری در میاد.

مگه اولیش انحصاری 360 نبود؟
اولیش ؟!:دی
این شماره پنجمه داره میادا :دی !
اولیش PS1 ، دومیش PS2 ، سومیش XBOX ، چهارمیش هم 360 ...
این وسط یه چنتا نسخه با نامهای Hardcore ، Ultimate و ... هم اومدن که عملا همون نسخه های شماره دار با زمینهای اضافه یا فایترهای بیشتر هستند ... این شماره جدید هم یجور آشتی سری DoA با کنسولهای سونی ـه :دی ! بعد از یه نسل و نیم :دی !
بهترین فایتینگ نسل در راهه:biggrin1:
Gimme a 5 :دی !

توی این نسل مبارزه ی 3D با کیفیت و زیبائی DoA 4 داریم؟
با این سرعت کجا؟ بزن رو ترمز! Virtua Fighter 5 به همراه Street Fighter 4(که البته این یکی 3D نیست به قول شما!) بهترین و بَلِنس ترین فایتینگ های این نسل هستن.

Virtua Fighter 5 Final Showdown هم قراره 2012 عرضه بشه.

با این سرعت کجا؟ بزن رو ترمز! Virtua Fighter 5 به همراه Street Fighter 4(که البته این یکی 3D نیست به قول شما!) بهترین و بَلِنس ترین فایتینگ های این نسل هستن.

Virtua Fighter 5 Final Showdown هم قراره 2012 عرضه بشه.
این نظر شماست که فقط از Virtua Fighter 5 اسمش رو شنیدی. اون زمانی که خیلی ها از جعبه ps3 پشت ویترین عکس میگرفتن و پوستر میکردن تو اطاقشون ما با این Virtua Fighter 5 تون کلانجار میرفتیم. آنلاین که نداشت (Huge LOL) گیم پلیش رو هم مستقیما کپی|پیست نگارش ارکیدش بود و ... . یه بازی ارکید به اون مزخرفی که نه داستان داشت نه گیم پلی و نه .... شد بهترین بازی فایتینگ اونوقت Dead oa Alive 4 فایتینگ AA =)).
این حرفها رو هم برای کسی بگو که یه شبه و بصورت اتفاقی با سبک فایتینگ و ویدئو گیم اشنا شده.

این نظر شماست که فقط از Virtua Fighter 5 اسمش رو شنیدی. اون زمانی که خیلی ها از جعبه ps3 پشت ویترین عکس میگرفتن و پوستر میکردن تو اطاقشون ما با این Virtua Fighter 5 تون کلانجار میرفتیم. آنلاین که نداشت (Huge LOL) گیم پلیش رو هم مستقیما کپی|پیست نگارش ارکیدش بود و ... . یه بازی ارکید به اون مزخرفی که نه داستان داشت نه گیم پلی و نه .... شد بهترین بازی فایتینگ اونوقت Dead oa Alive 4 فایتینگ AA =)).
این حرفها رو هم برای کسی بگو که یه شبه و بصورت اتفاقی با سبک فایتینگ و ویدئو گیم اشنا شده.
عجب! ماشالا هنوز که هنوزه سرشار از اعتماد به نفسی! آفرین باریکلا ......
من متوجه نمیشم همین VF5 با اضافه شدن مالتی پلیر آنلاین برای 360 عرضه شد شما بازم ول کن اون چند ماهی که انحصاری زمانی بود نیستی؟! در مورد گیم پلی بگم که VF5 یکی از یونیک ترین و پر جزئیات ترین فایتینگهاست و پیاده سازی و اجرای کومبوهاش به هیچ وجه مثل عناوین Tekken نبوده . شما که حتی نمیدونی داستان از الزامات یه بازی فایتینگ به حساب نمیاد و فقط یه بهانیه ای برای پیشبرد بازیه اصلا راجع به عناوین این سبک پیشنهاد میکنم اظهار نظر نکنی.

Virtua Fighter 5 Online - 89
Virtua Fighter 5 - 86
Dead or Alive 4 - 85

آخرین ویرایش:
والا ...
خدایی من همین الآن هم روزی یکی دوساعت بازی میکنم DoA 4 رو ... با این که لانچ تایتل X360 بود ، یعنی مال خیلی وقت پیش (!) اما الآن هم که نگاش میکنی هیچ کم و کسری توش احساس نمیشه ... انمیمیشنهاش از تکن 6ـی که دو سه سال پیش اومد هم روون تر ـه ، CGـهاش مو رو بر بدن هر بیننده ای سیخ میکه ، و بالانس کرکترهاش آدم رو کف بر میکنه ... برعکس چیزی که تواین مورال کامبت جدید داریم میبینم ... ! به شخصه تنها فایتینگی که قابلیت رقابت رو با DoA داره ، SF IV هست .

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------

قبول کن تو این نسل رو دست SF IV نیومده:dخصوصا که الان ایتاگاکی هم نیست، وضع رو خیلی خراب تر میکنه...

قبول کن تو این نسل رو دست SF IV نیومده:dخصوصا که الان ایتاگاکی هم نیست، وضع رو خیلی خراب تر میکنه...
خودم هم که قبول کردم :دی ! اما قبول داری فایتینگ یه چیز سلیقه ایه ؟!:دی من قبل ازین که از SF IV خوشم بیاد ، از DOA4 و بعد هم از Mortal Kombat لعنتی_:دی) خوشم میاد ... ولی معتقد هستم SF IV ازین رو حرفه ای تره . اما با سلیقه من جور نیست :دی از تکن هم اصلا خوشم نمیاد !

@ امید رابین هود : سرعت VF 5 دو سوم سرعت DOA4 هم نیست :دی ! کلا سریع تر از DOA ما فایتینگ نداریم اصلا .

خودم هم که قبول کردم :دی ! اما قبول داری فایتینگ یه چیز سلیقه ایه ؟!:دی من قبل ازین که از SF IV خوشم بیاد ، از DOA4 و بعد هم از Mortal Kombat لعنتی_:دی) خوشم میاد ... ولی معتقد هستم SF IV ازین رو حرفه ای تره . اما با سلیقه من جور نیست :دی از تکن هم اصلا خوشم نمیاد !

@ امید رابین هود : سرعت VF 5 دو سوم سرعت DOA4 هم نیست :دی ! کلا سریع تر از DOA ما فایتینگ نداریم اصلا .
راست میگی سلیقه ایه ولی خب دیگه این SF IV لعنتی عجیب بالانس و تکنیکیه:d اولش باید جون بدی ولی بعد که دستت روون شد واقعا ادم کف میکنه. با این حال به شدت منتظر DOA جدید هم هستیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or