خبر خیلی خوبی بود . دوباره با ریو میتونم همه رو پودر کنم!
خبر خیلی خوبی بود . دوباره با ریو میتونم همه رو پودر کنم!

امیر نوبت تو هم میشه بهتر یه دونه از اون دختر خوشگل مشگل رو ورداری تا حواس من پرت بشه:dحریف میطلبم!
اولیش ؟!مگه اولیش انحصاری 360 نبود؟
Gimme a 5بهترین فایتینگ نسل در راهه:biggrin1:
با این سرعت کجا؟ بزن رو ترمز! Virtua Fighter 5 به همراه Street Fighter 4(که البته این یکی 3D نیست به قول شما!) بهترین و بَلِنس ترین فایتینگ های این نسل هستن.توی این نسل مبارزه ی 3D با کیفیت و زیبائی DoA 4 داریم؟
این نظر شماست که فقط از Virtua Fighter 5 اسمش رو شنیدی. اون زمانی که خیلی ها از جعبه ps3 پشت ویترین عکس میگرفتن و پوستر میکردن تو اطاقشون ما با این Virtua Fighter 5 تون کلانجار میرفتیم. آنلاین که نداشت (Huge LOL) گیم پلیش رو هم مستقیما کپی|پیست نگارش ارکیدش بود و ... . یه بازی ارکید به اون مزخرفی که نه داستان داشت نه گیم پلی و نه .... شد بهترین بازی فایتینگ اونوقت Dead oa Alive 4 فایتینگ AAبا این سرعت کجا؟ بزن رو ترمز! Virtua Fighter 5 به همراه Street Fighter 4(که البته این یکی 3D نیست به قول شما!) بهترین و بَلِنس ترین فایتینگ های این نسل هستن.
Virtua Fighter 5 Final Showdown هم قراره 2012 عرضه بشه.
.عجب! ماشالا هنوز که هنوزه سرشار از اعتماد به نفسی! آفرین باریکلا ......این نظر شماست که فقط از Virtua Fighter 5 اسمش رو شنیدی. اون زمانی که خیلی ها از جعبه ps3 پشت ویترین عکس میگرفتن و پوستر میکردن تو اطاقشون ما با این Virtua Fighter 5 تون کلانجار میرفتیم. آنلاین که نداشت (Huge LOL) گیم پلیش رو هم مستقیما کپی|پیست نگارش ارکیدش بود و ... . یه بازی ارکید به اون مزخرفی که نه داستان داشت نه گیم پلی و نه .... شد بهترین بازی فایتینگ اونوقت Dead oa Alive 4 فایتینگ AA.
این حرفها رو هم برای کسی بگو که یه شبه و بصورت اتفاقی با سبک فایتینگ و ویدئو گیم اشنا شده.
قبول کن تو این نسل رو دست SF IV نیومده:dخصوصا که الان ایتاگاکی هم نیست، وضع رو خیلی خراب تر میکنه...والا ...
خدایی من همین الآن هم روزی یکی دوساعت بازی میکنم DoA 4 رو ... با این که لانچ تایتل X360 بود ، یعنی مال خیلی وقت پیش (!) اما الآن هم که نگاش میکنی هیچ کم و کسری توش احساس نمیشه ... انمیمیشنهاش از تکن 6ـی که دو سه سال پیش اومد هم روون تر ـه ، CGـهاش مو رو بر بدن هر بیننده ای سیخ میکه ، و بالانس کرکترهاش آدم رو کف بر میکنه ... برعکس چیزی که تواین مورال کامبت جدید داریم میبینم ... ! به شخصه تنها فایتینگی که قابلیت رقابت رو با DoA داره ، SF IV هست .
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------
خودم هم که قبول کردمقبول کن تو این نسل رو دست SF IV نیومده:dخصوصا که الان ایتاگاکی هم نیست، وضع رو خیلی خراب تر میکنه...
راست میگی سلیقه ایه ولی خب دیگه این SF IV لعنتی عجیب بالانس و تکنیکیه:d اولش باید جون بدی ولی بعد که دستت روون شد واقعا ادم کف میکنه. با این حال به شدت منتظر DOA جدید هم هستیم:dخودم هم که قبول کردم! اما قبول داری فایتینگ یه چیز سلیقه ایه ؟!
من قبل ازین که از SF IV خوشم بیاد ، از DOA4 و بعد هم از Mortal Kombat لعنتی_
) خوشم میاد ... ولی معتقد هستم SF IV ازین رو حرفه ای تره . اما با سلیقه من جور نیست
از تکن هم اصلا خوشم نمیاد !
@ امید رابین هود : سرعت VF 5 دو سوم سرعت DOA4 هم نیست! کلا سریع تر از DOA ما فایتینگ نداریم اصلا .