Dead or Alive 5 از تمام قدرت کنسول های این نسل استفاده می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
رییس تیم نینجا Yosuke Hayashi در مصاحبه ای گفت که Dead or Alive 5 از تمام قدرت کنسول های این نسل استفاده می کند
20111114doa4.jpg

در شش سال پیش که ماDead or Alive 4 را عرضه کردیم ما تجربه ی بیشتری در زمینه ساخت بازی پیدا کرده ایم .این ها رو در
مصاحبه ای با VG247 گفت
در این چند ساله بازی های مبارزه ای بسیاری عرضه شدند که گیم پلی خوبی داشتند و بخش انلاین خوبی نیز داشتند
ان ها واقعا بازی های ساده ای بودند که شما فقط لازم بود به صورت مداوم دکمه ها را بزنید
این بازی ها خوب هستن ولی ما می خواهیم بازی متفاوتی در سبک مبارزه ای عرضه کنیم
ما می خواهیم که از تمام قدرت ps3 . xbox 360 استفاده کنیم.

این بود خلاصه از مصاحبه ی او
فعلا تاریخ عرضه Dead or Alive 5 مشخص نشده است ولی این را مطمئن هستیم که بازی در 2012 برای ps3.xbox360 عرضه خواهد شد

لطفا متن خبر رو کامل ترجمه کنید...
..............
اسکل کردن ملتو.. اگه عرضه دارید همون ng3 رو باب میل طرفداراش درست کنید حالا این DOA پیش کش:|

بازم تبلیغات...هر بازیی که میخواد سر و صدا کنه این بحت ها رو مطرح میکنن واسش...! من فکر نمیکنم بازی مبارزه ای بتونه از نهایت قدرت استفاده کنه!

آهــان ملتفت شدیم که MK و SF و Mvs.C اینا همه Button Smashing ـن، اگر منظورش از همه این بازی ها Tekken بوده بحثش جداست، بعدشم سری DoA کی موفق بوده که بخواد الآن باشه؟ که بخواد از تمام قدرت کنسول ها هم استفاده کنه! مگر اینکه مثل همیشه کل فیزیک بازی رو توی ســــ یــ نه ها متمرکز کنه...

• Like
Reactions: Mr.Death
بعدشم سری DoA کی موفق بوده که بخواد الآن باشه؟

U can't be serious ...

sweeney.jpg

= = = = = = = = = = =
من یه چیزی از متن خبر فهمیدم :biggrin1: اینا رقیبشون Tekkenبوده. :biggrin1:
دقیقا همینطور بوده ... :دی
راه مورال کامبت و استریت فایتر ، از راه دوئا و تکن جداست :دی ... یه سول کالیبر هم میمونه این وسط که عددی نیست البته :دی !

(و صد البته مورد علاقه ی من
biggrin1.gif
)
:((:((:(( !
:دی

آخرین ویرایش:
بسیار عالی :دی به شدت منتظریم :دی
باز یه بازی ژاپنی (و صد البته مورد علاقه ی من :دی) معرفی شد و ترول ها شروع شد ! :| بعضی از دوستان کی دست از سر ژاپن ور میدارن خدا میدونه :دی
yahoo_20.gif
yahoo_20.gif
yahoo_20.gif
!
biggrin1.gif
تعجب نداره کیوان خزگر :دی

آخرین ویرایش:
اراجیف؟:|(!omg!)
حیف این کمبو هایی که توی بازی هست!
تکن 7 با این اوضاع پیش فروش نمیشه صداشو در نیارین گناه داره!:-$(میشه همین قضیه میانگین 84:d)
بیچاره ژاپن افتاده بین یه مشت...:((حداقل احترام انیمه های قدیمیش رو بزارین اکثرا باهاشون زندگی کردین)
بنده جیم شم تا ترول نشدم:-$

استفاده کردن از 100 درصد توان سخت افزار همیشه به معنی بیشترین کیفیت ممکن نیست ... میشه تو کامپیوتر یه برنامه نوشت که 100 درصد cpu رو استفاده کنه ولی از یه برنامه که از 50 درصد cpu استفاده می کنه ولی یه الگوریتم و معماری کارامد تری داره سرعتش کمتر باشه ... به طور خلاصه هدر دادن منابع سخت افزاری با یک الگوریتم نامناسب !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or