Dead or Alive 5 از تمام قدرت کنسول های این نسل استفاده می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
رییس تیم نینجا Yosuke Hayashi در مصاحبه ای گفت که Dead or Alive 5 از تمام قدرت کنسول های این نسل استفاده می کند
20111114doa4.jpg

در شش سال پیش که ماDead or Alive 4 را عرضه کردیم ما تجربه ی بیشتری در زمینه ساخت بازی پیدا کرده ایم .این ها رو در
مصاحبه ای با VG247 گفت
در این چند ساله بازی های مبارزه ای بسیاری عرضه شدند که گیم پلی خوبی داشتند و بخش انلاین خوبی نیز داشتند
ان ها واقعا بازی های ساده ای بودند که شما فقط لازم بود به صورت مداوم دکمه ها را بزنید
این بازی ها خوب هستن ولی ما می خواهیم بازی متفاوتی در سبک مبارزه ای عرضه کنیم
ما می خواهیم که از تمام قدرت ps3 . xbox 360 استفاده کنیم.

این بود خلاصه از مصاحبه ی او
فعلا تاریخ عرضه Dead or Alive 5 مشخص نشده است ولی این را مطمئن هستیم که بازی در 2012 برای ps3.xbox360 عرضه خواهد شد

کسی از کیفیت بازی حرف نزد که بعضی دوستان جبهه میگیرن :-/ اگه یکم دقت کنید توی متن دوستان ،متوجه میشید که داستان اینطوریه:ما از هایپ و تعریف و تمجید کردن بیجای سازنده ها خسته ایم...بیزاریم )x

یه سول کالیبر هم میمونه این وسط که عددی نیست البته :دی !
زرشــــــــــــک!:دی

SoulCalibur
198705_50483.jpg
DCSoulCalibur
Namco, 1999
96.94%
24 Reviews

533008.jpg
GCSoulCalibur II
Namco, 2003
92.12%
68 Reviews

927089_65750.jpg
PS2SoulCalibur III
Namco, 2005
86.43%
72 Reviews

940048_89775.jpg
X360SoulCalibur IV
Namco/Namco Bandai Games, 2008
85.35%
66 Reviews

DOA
197064_41980.jpg
PSDead or Alive
Team Ninja/Tecmo, 1998
83.92%
13 Reviews

197066_50242.jpg
DCDead or Alive 2
Team Ninja/Tecmo, 2000
91.37%
39 Reviews

475251_52724.jpg
XBOXDead or Alive 3
Team Ninja/Tecmo, 2001
86.18%
58 Reviews

928260_67311.jpg
X360Dead or Alive 4
Team Ninja/Tecmo, 2005
85.42%
85 Reviews

زرشــــــــــــک!:biggrin1:
کشمش ... :دی
عزیزم ، فنبیس سول کالیبر قدر فیلمای پُل توماس اندرسونه:):دی !
من منظورم ازون چیز که گفتم SC هم عدیدی نیست برای تیم نینجا ، از نظر فروش بود .

کشمش ... :دی
عزیزم ، فنبیس سول کالیبر قدر فیلمای پُل توماس اندرسونه:):دی !
من منظورم ازون چیز که گفتم SC هم عدیدی نیست برای تیم نینجا ، از نظر فروش بود .
چرا!آخه چرا هیچ کس وقتی حرف اشتباهی میزنه،قبول نمیکنه و همش دنبال یه راه فراره!!؟:دی
تو داشتی حرف از "راه" متفاوت DOA نسبت به MK و SF میزدی. و اینکه اینا رقیبش نیستن.نگو که منظورت از "راه" فروش بوده!!؟:دی تابلوئه منظورت سبک گیم پلی بود.بعد هم که SoulCalibur رو در برابرش عددی حساب نمیکنی:دی بعد الان میگی منظورت از لحاظ فروش بود!؟:دی خودتی... :دی
پ.ن:دفعه ی آخرت باشه SoulCalibur رو به صورت SC مینویسیا!!؟:| SC کپی رایت داره:دی
این پست منه :
"راه مورال کامبت و استریت فایتر ، از راه دوئا و تکن جداست
biggrin1.gif
... یه سول کالیبر هم میمونه این وسط که عددی نیست البته
biggrin1.gif
!"

از یه SC فن انتظار نمیره
biggrin1.gif
! منظور من دقیقا فروش و موفقیت تجاری بود سینا ؛ وقتی میگم راه کامبت از راه دوئا جداست ، منظورم اینه بدلیل متفاوت بودن سبک رقیب هم حساب نمیشن که منظورم از رقیب همون فروش و فن بیس ـه ...
خیله خُب.اینجوری میگی باشه.من که نمیتونم مجبورت کنم:دی ولی تابلو بود منظورت چی بود جونه کیوون:دی

آخرین ویرایش:
چرا!آخه چرا هیچ کس وقتی حرف اشتباهی میزنه،قبول نمیکنه و همش دنبال یه راه فراره!!؟:دی
تو داشتی حرف از "راه" متفاوت DOA نسبت به MK و SF میزدی. و اینکه اینا رقیبش نیستن.نگو که منظورت از "راه" فروش بوده!!؟:دی تابلوئه منظورت سبک گیم پلی بود.بعد هم که SoulCalibur رو در برابرش عددی حساب نمیکنی:دی بعد الان میگی منظورت از لحاظ فروش بود!؟:دی خودتی... :دی
پ.ن:دفعه ی آخرت باشه SoulCalibur رو به صورت SC مینویسیا!!؟:| SC کپی رایت داره:دی
این پست منه :
"راه مورال کامبت و استریت فایتر ، از راه دوئا و تکن جداست :biggrin1: ... یه سول کالیبر هم میمونه این وسط که عددی نیست البته :biggrin1: !"

از یه SC فن انتظار نمیره :دی ! منظور من دقیقا فروش و موفقیت تجاری بود سینا ؛ وقتی میگم راه کامبت از راه دوئا جداست ، منظورم اینه بدلیل متفاوت بودن سبک رقیب هم حساب نمیشن که منظورم از رقیب همون فروش و فن بیس ـه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or