De Benetti: بازی‌ها اولویت اول X1 نیستند، PS4 برای گیمرها واقعی جذاب‌تر است!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Tommaso De Benetti، مدیر اجتماعات شرکت Housemarque که در حال حاضر مشغول کار روی عنوان انحصاری Resogun برای کنسول PS4 است، طی مصاحبه‌ای با Kotaku عقاید خود درباری کنسول‌های نسل آینده را بیان کرده است:

17254116098119595581.jpg

"این صحبت‌ها نظر رسمی شرکت نیست و تنها عقاید شخصی خود منه: اگه شما به عنوان یک گیمر به قضیه نگاه کنید، هدف کنسول X1 تبدیل شدن به یک مرکز سرگرمی مخصوص آمریکایی‌ها با کمک TV و برنامه‌های مشابه آن هست. این قضیه اینطور جا می‌ندازه و القاع می‌کنه که برای این کنسول بازی‌ها بالاترین اولویت رو ندارن.

اما از طرف دیگه کنسول PS4 است که قبل از هرچیزی در مورد بازی‌ها صحبت می‌کنه. در این سمت فرم دیگه‌ای از سرگرمی وجود داره. با توجه به چیزی که سونی توی تبلیغات PS4 می‌گه، من فکر می‌کنم این کنسول از نگاه گیمرهای واقعی و حرفه‌ای جذاب‌تر باشه، اینطور نیست؟"

هرچند آقای De Benetti بسیار محتاطانه صحبت کرده و تاکید بسیاری داشته‌اند که صحبت‌هایشان تنها نقطه نظرات شخصی ایشان است اما به هرحال اولین کسی است که به صراحت چنین مواضعی را در قبال X1 گرفته و چنین صحبت‌هایی می‌کند. نظر شما چیست؟ آیا واقعا تفاوت بین دو کنسول به همین اندازه بزرگ است؟

پ ن پ !! :d
میخواستی تو E3 بیاد در مورد خرید نوکیا و عرضه ویندوز 8 آبی و تبلت سرفیس بحرفه !! :d =))

آره دیگه وقتی اولویت اولش بشه چیزی غیر از بازی باید همین کارو بکنه که دیدیم نکرد! اینو این آقا داره میگه دیگه:d این آقا (Tommaso De Benetti )شیشه زده بدن فکر میکنه مایکروسافت اولویت اولش بازی نیست:d

واقعا خندم میگره از این فن های مایکرو منظورم 2 نفر هست کلا ببا شما چرا نمخواید قبول کنید oneشکست کامل مایکروسافت گنذی مثل win8 بون فن بازی میگم
اینقدر لانج لانج نکنید که به جز ryseهیچکدومش مالی نیستند
خودتون رو از خواب غفلت بیدا کنید همه میدنند که سونی تو زمینه انحصاری دادن تک نداره مثل شرکتی نیست که کنسول نسل قبلش رو فراموش کنه براش بازی نزنه
تا دیروز تمام سونی فن ها میگفتن ryse کلا چیزی جز گرافیک نداره و مضخرفه و نباید حساب باز کرد روش !! اما حالا میبینیم ryse شده بازی خوبه و FM5 و DR شدن ابکی ... :lol:

تا دیروز تمام سونی فن ها میگفتن ryse کلا چیزی جز گرافیک نداره و مضخرفه و نباید حساب باز کرد روش !! اما حالا میبینیم ryse شده بازی خوبه و FM5 و DR شدن ابکی ... :lol:
داداش تا حالا از من شنیدی که گفتم ryseبازی بدی من کلا از این سبک بازی ها خوشم میاد واستقبال میکنم و شاید دوسنان نظر های دیگه داشته باشند اما من از ryseخوشم میاد
واقعا بازی dr3رو شما به عنوان بازی قبول دارید مضخرف تر این بازی وجود نداره:d

داداش تا حالا از من شنیدی که گفتم ryseبازی بدی من کلا از این سبک بازی ها خوشم میاد واستقبال میکنم و شاید دوسنان نظر های دیگه داشته باشند اما من از ryseخوشم میادواقعا بازی dr3رو شما به عنوان بازی قبول دارید مضخرف تر این بازی وجود نداره:d
البته این هم نظر شخصیه شماست!وگرنه دلیلی نداشت شماره های قبلی فروش میلیونی بکنه

وقتی که تا این حد از نظر سخت افزاری این دو تا کنسول شبیه هم ان مسئله فقط به بازی های انحصاری برمیگرده ... این بحث ها همش بیخوده :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or