De Benetti: بازی‌ها اولویت اول X1 نیستند، PS4 برای گیمرها واقعی جذاب‌تر است!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Tommaso De Benetti، مدیر اجتماعات شرکت Housemarque که در حال حاضر مشغول کار روی عنوان انحصاری Resogun برای کنسول PS4 است، طی مصاحبه‌ای با Kotaku عقاید خود درباری کنسول‌های نسل آینده را بیان کرده است:

17254116098119595581.jpg

"این صحبت‌ها نظر رسمی شرکت نیست و تنها عقاید شخصی خود منه: اگه شما به عنوان یک گیمر به قضیه نگاه کنید، هدف کنسول X1 تبدیل شدن به یک مرکز سرگرمی مخصوص آمریکایی‌ها با کمک TV و برنامه‌های مشابه آن هست. این قضیه اینطور جا می‌ندازه و القاع می‌کنه که برای این کنسول بازی‌ها بالاترین اولویت رو ندارن.

اما از طرف دیگه کنسول PS4 است که قبل از هرچیزی در مورد بازی‌ها صحبت می‌کنه. در این سمت فرم دیگه‌ای از سرگرمی وجود داره. با توجه به چیزی که سونی توی تبلیغات PS4 می‌گه، من فکر می‌کنم این کنسول از نگاه گیمرهای واقعی و حرفه‌ای جذاب‌تر باشه، اینطور نیست؟"

هرچند آقای De Benetti بسیار محتاطانه صحبت کرده و تاکید بسیاری داشته‌اند که صحبت‌هایشان تنها نقطه نظرات شخصی ایشان است اما به هرحال اولین کسی است که به صراحت چنین مواضعی را در قبال X1 گرفته و چنین صحبت‌هایی می‌کند. نظر شما چیست؟ آیا واقعا تفاوت بین دو کنسول به همین اندازه بزرگ است؟

مدیر اجتماعات شرکت Housemarque که در حال حاضر مشغول کار روی عنوان انحصاری Resogun برای کنسول PS4 است
واقعا جالبه این تعریف ها:d یعنی از سازنده های بزرگ صنعت گیم هیچ کس این چیزا رو هنوز ندیده؟
پ.ن:ماکانم که مثل همیشه با منبع حال نمیکنه:d

حرف بی منطقی هست وگرنه هر کسی می دونه چه تو 360 چه تو XBOX ONE ماکرو بازی های بسیاری رو معرفی و عرضه کرده و جالب هم اینجاست که فروش بازیهاش بسیار بیشتر هست و نمره های عالی هم می گیره
اینکه ماکرو به غیر از گیم روی موارد دیگر هم کار میکنه و سونی فقط روی گیم کار میکنه نشانه ضعف سونی در این قسمت هست که نمی تونه کنسول خودش رو گسترش بده البته سونی هم کم روی مسائل به غیر از گیم کار نمی کنه اگر E3 رو می دید سونی خیلی از این قابلیت ها رو اونجا معرفی کرد

در کل حرفش منطقی نیست حالا چون داره برای سونی بازی انحصاری می سازه دلیل نمیشه همچین نظر بی منطقی بده

حرف بی منطقی هست وگرنه هر کسی می دونه چه تو 360 چه تو XBOX ONE ماکرو بازی های بسیاری رو معرفی و عرضه کرده و جالب هم اینجاست که فروش بازیهاش بسیار بیشتر هست و نمره های عالی هم می گیره
اینکه ماکرو به غیر از گیم روی موارد دیگر هم کار میکنه و سونی فقط روی گیم کار میکنه نشانه ضعف سونی در این قسمت هست که نمی تونه کنسول خودش رو گسترش بده البته سونی هم کم روی مسائل به غیر از گیم کار نمی کنه اگر E3 رو می دید سونی خیلی از این قابلیت ها رو اونجا معرفی کرد

در کل حرفش منطقی نیست حالا چون داره برای سونی بازی انحصاری می سازه دلیل نمیشه همچین نظر بی منطقی بده
آخرین انحصاری 360 چی بود؟؟ و تاریخ عرضه اش کی بود؟

چقدر همه چیز به نفع XONE ـه واقعا :d جز خوده مایکروسافتیا کسی ازش تعریف کرده تا حالا ؟ :d
مثلا کی بیاد تعریف کنه؟ یه مشت آدم اخراجی و پول گرفته از سونی؟ یا یه مشت استودیو ورشکسته که هنوز نمی دونن cloud چیه؟
والا یادم نمیاد اینطور ادما هم ازش تعریف کرده باشن نمیدونم شاید ذهن من یاری نمیکنه:d

آخرین ویرایش:

میدونی نظر شخصی چیه ؟ :-/

آخرین انحصاری 360 چی بود؟؟ و تاریخ عرضه اش کی بود؟

نمی دونم این صحبتهای شما چه ربطی داره ولی سه بازی انحصاری World of Tanks و Titan Fall و Max: The Curse of Brotherhood برای XBOX 360 میان..
متاسفانه اطلاعات شما بسیار کم هست و ما هی مجبوریم بیایم توضیح بدیم

میدونی نظر شخصی چیه ؟
yahoo_7.gif

جای بخش اخبار نظرات شخصی که معلوم نیست شرکتش چی هست و معلوم نیست طرف سمتش چی هست نیست (مدیر اجتماعات:|)
متاسفانه باید نظارتی صورت بگیره روی بخش اخبار که شاهد این تاپیک های بی ارزش نباشیم که باعث تنش تو سایت میشه

نمی دونم این صحبتهای شما چه ربطی داره ولی سه بازی انحصاری World of Tanks و Titan Fall و Max: The Curse of Brotherhood برای XBOX 369 میان..
اینا انحصاری XBOX369 ن؟:))شما مثلا اطلاعاتت بالاست حالا؟:دی پس چرا WORLD OF TANK روی PC من نصبه و میشه همین الان تایتان فال رو پیش خرید کنم؟:دی

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا همه چسبیدن به لانچ و طوری صحبت میکنن انگار برابر با کل نسله!لانچ مهمه اما در مقابل کل نسل اصلا حساب نمیشه. مهم اینه که در طول عمر کنسول به لحاظ بازی خوب ساپورت بشه که پر واضح هست کسی به استدیوهای سونی نمیرسه. لانچ میاد و میره و بعد از ان تازه نوبت معرفی بازی های سونی میرسه. انوقت جالب میشه ببینیم مایکروسافت میتونه رقابت کنه یا عین این نسل...در ضمن این بازی های لانچی که مارو باهاش خفه کردید چه کارکردی برای X1 داشته؟ PS4 که به قول شما بازی هم نداره خیلی موفق تر بوده! تازه بدون!:دی پس حساب کنید وقتی بازی هاش بیان چه میکنه!:دی
الان ماکروسافت استدیو های fp خودش رو دوبرابر کرده!!! (بزرگترین نقطه ضعفش تو نسل قبل) ک دیگه تو انحصاری و زمانی هزینه اضافی نکنه و خیلی متکی tp ها نشه!ماکروسافت تو نسل قبل با انحصاری هایی ک نسل کنونی ارایه داد نشون داد چقد بفکر گیم رو کنسولش هست!ودر کنارش با هزینه ها و سیاست قوی و اقتصادی پای netflix و hulu وskype و.....و ......و....ک بدا رو کنسول دیگه هم ارایه شد نشون داد در کنار بازیای قوی بفکر خدمات مختلف (سفارش پیتزا) :-) (شوخی) ارایه داد ک با معرفی کنسولش نشول داد با شعارش بیش از پیش میخاد سرویسای مختلفو رو کنسولش بکار بگیره!در جواب موفقیت کنسول نمیدونم سونی الان چنتا کاپ رو بالای سرش برده و بابت فروش خوبش چقد عاید کسایی ک ps4 رو خرید کردن میشه ک تعطیلاتو بدون بازی میخان سر کنن تا سال محبوبتون (2014) برسه و ب محبوبتون برسید!در حالی ک کسایی ک کنسول رقیبتون رو خرید با خیال راحت تو هر سبکی جزو بهترین بازیها رو بصورت انحصاری بازی میکنن تا سونی فن ها ب امید اعلام تاریخ مولتی شدن titanfall باشن!!!:-)حالا تا کی بشینیم ببینیم کی GT جدید برا کنسول بیاد اونمم چ سالی!!!خیلی راحت تو لانچ fm5 بهترین ریسینگ نسل جدید رو تجربه میکنیم!میشیم با خیال راحت شوتر انحصاری رو بتو لانچ کنسول بازی میکنیم ک همه جایزه های e3 ی تنه درو کرده!بشینیم تا 2014 ببینیم و و victorya و black tuck remedyچ آشی واسمون پختن:-)

پشت نظر شخصی هم باید یکمی فکر باشه ..الان منم می تونم چون نظر شخصیم هست 4 تا ناسزا بگم به سرنی چون نظر شخصیمه ؟؟!!
مثلا شما میگی xone بهتره این الان ناسزا ؟ :-/
نمی دونم این صحبتهای شما چه ربطی داره ولی سه بازی انحصاری World of Tanks و Titan Fall و Max: The Curse of Brotherhood برای XBOX 360 میان..

جای بخش اخبار نظرات شخصی که معلوم نیست شرکتش چی هست و معلوم نیست طرف سمتش چی هست نیست (مدیر اجتماعات:|)
متاسفانه باید نظارتی صورت بگیره روی بخش اخبار که شاهد این تاپیک های بی ارزش نباشیم که باعث تنش تو سایت میشه

کاری به بخش اخبار ندارم و اگه جاش اینجا نباشه انجمن مدیر داره و خودشون رسیدگی می کنن.
طرف داره بازی میسازه و اینم نظرشه .

در مورد بازي هاي انحصاري هم از الان نميشه 100 درصد قضاوت كرد.نسل قبل مايكرو استديو هاي داخلي زيادي نداشت ولي تا حدود زيادي خودش رو نزديك به سوني نگه داشت
نزدیک؟؟؟
:|

واقعا خندم میگره از این فن های مایکرو منظورم 2 نفر هست کلا ببا شما چرا نمخواید قبول کنید oneشکست کامل مایکروسافت گنذی مثل win8 بون فن بازی میگم
اینقدر لانج لانج نکنید که به جز ryseهیچکدومش مالی نیستند
خودتون رو از خواب غفلت بیدا کنید همه میدنند که سونی تو زمینه انحصاری دادن تک نداره مثل شرکتی نیست که کنسول نسل قبلش رو فراموش کنه براش بازی نزنه

انصافا تحلیل این جمله چی میتونه باشه غیر فن بودن ؟؟!!
:|
شما از کجا میدونی که PS4 نسبت به X 1 برتری محسوسی داره ( به غیر سخت افزار که اونم محسوس نیست )؟؟ کدوم امار اینو میگه ؟؟ اگه منظور شما پیش فروش هست که امار دقیقی از پیش فروش X 1 در دست نیست پس روی چه حسابی همچین حرفی میزنید ؟؟ والا شما بر اساس مستندات و شواهد صحبت نمیکنید ......مستندات میگه که هر دو کنسول پیشفروش خوبی داشتن و تو عناوین لانچ هم X 1 برتری محسوس داشته .....دیگه بقیه ی حرفایی که شما زدید فقط در حد پیشبینی هست و بس ....بهتره با مستندات خودمون رو تطبیق بدیم

من با سخت افزار و درصد و این قبیل خزعبلات کار ندارک. برتری فروش (پیش فروش) و جلب نظر مخاطب عام منظورمه. همین که میبینیم که همه سازنده ها دارن از PS4 تعریف میکنن و میگن خیلی خوبه اما یه نفر همچین چیزی رو درباری X1 نمیگه یعنی شاهدی بر ادعای من. تمام.

طوري ميگي كاركردي براي مايكرو نداشته يكي ندونه فكر ميكنه 18 ميليون PS4 فروش رفته در مقابل 1.5 ميليون XBOX1.

دقیقا با همین غلظتی که من میگم نداشته! انطور که شما میفرمایید X1 کنسول نوآوری هست که صنعت رو متحول کرده اما PS4 فقط سخت افزار جدیده، X1 خیلی ارزشمند تره، Kinect داره، سرویس های بیشتری ارایه میده و از نظر بازی هم که PS4 رو محو کرده و خلاصه همه چیز بر وفق مراده، پس چرا همه میخوان PS4 بخرن؟ چرا سازنده ها یه ریز دارن از PS4 تعریف میکنن؟ چرا همین آقایون نمیان به نکاتی که شما میگی اشاره کنن؟ همه چیز که توی 100 دلار ارزون تر نیست! شما میگید از هر نظر X1 بهتره اما مردم بخاطر 100 دلار ارزون تر دایورتش میکنن نمیرن سمتش! خوب پس مرده شور برتری رو ببره که سونی میتونه با 100 دلار آفتابه بگیره روش!:دی

ببین عزیزم اگه این چیزایی که میگی درست بود و ذره ای در عمل کارکرد داشت الان باید جای X1 و PS4 عوض میشد و سونی کلی زور میزد تا گیمرهارو بکشونه سمت خودش. کارکرد بازی انحصاری چیه؟ جذی مخاطبین! پس جرا این همه لانچ خوب نمیتونن مخاطبین رو بجای PS4 که به قول شما هیچی بازی نداره به سمت X1 بکشونن و ما هی تو خبرا بخونیم X1 سولد اوت شده و ....؟ ببین در مقابل ما اینطرف انحصاری های سونی رو داشتیم که علی رغم ان جو منفی که دور و ور سونی و PS3 بود گیمرها رو راضی کردن با این کنسول و سونی آشتی کنن و بیان سمتش. همین بازی ها بودن که PS3 رو از مرگ نجات دادن. کارکرد یعنی این. مشکل اینه که شما نمیپذیرید مثلا Ryse بجای بازی یه تکنیکال دمو برای CE ـه و فکر میکنید ایشون ابر بازی هستن و هرکسی یا خلافش رو بگه حتما فن بویه!

X1 بازی بیشتر داره، شگی نیست، اما اول از اینکه این بازی ها کیفیت آنچنانی رو ندارن (غیر از F5) که بگیم WoW عجب چیزی! دوم اینکه این برتری اصلا چیز خاصی نیست که بخواد تاثیر آنچنانی بزاره! همه چیز تو روز لانچ خلاصه نمیشه. مهم اینه که خوب من PS4 خریدم و شما X1، حالا از این به بعد چی بازی میکنیم؟ من خیالم راحته چون میدونم دو روز بعد iF:SS و DC میاد و از بعدش هم نوبت بازی های معرفی نشده استدیوهای سونی که امتحانشون رو پس دادن. اما X1 چی؟ من نمیگم بازی نداره چون داره، خوبشم داره. مثلا QB که بیاد من خودم میرم X1 میخرم! منتها اعتمادی که به ساپورت گیم از طرف سونی هست به مایکرو نیست.

من خوشحال میشم اگه مخالفی با استدلال دلایلت رو بگی. حتما میخونم و برام مهمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or