PlayStation Days Gone

cyq3_1.png

بررسی بازی Days Gone

بازی Days Gone عنوانی جهان باز و سوم شخص ، همراه با ماجراجویی در سبک ترس و بقا است که توسط SIE Bend Studio در حال توسعه است و به صورت انحصاری برای PS4 در تاریخ 26م آپریل 2019 ، برابر با 6م اردیبهشت 98 منتشر خواهد شد . این عنوان آخرالزمانی 2 سال پس از وقوع یک بیماری هولناک و همه گیر رخ داده است ، تقریبا تمام بشریت را به کام مرگ کشانده و میلیون ها نفر را به "Freakers" تبدیل کرده است ، بازی دارای سیستم آب و هوایی پویا و چرخه شبانه روز می باشد . انجین بازی Unreal Engine 4 می باشد و از PS4 PRO پشتیبانی می کند .

1504_3.png

شخصیت اصلی بازی نامش دیکون است ، در تریلر بازی مشاهده کردیم دیکون همسرش سارا را به یاد می آورد که تنها خاطرات خوش او پس از پخش شدن ویروس است و احتمال مبتلا شدن سارا توسط این بیماری .
اکنون آخرالزمان ؛ دیکون عضو گروهی از موتورسواران است که دنیا برای آن‌ها در جاده‌ها خلاصه شده و دیگر زندگی و دوستی برایشان معنایی ندارد ، تنها چیزی که برای آن‌ها باقی مانده ، تلاش برای بقا در این دنیای بی‌رحم است . همه‌ جا پر شده از موجودات زامبی‌ مانند به نام فریکرها ، شهرها تبدیل به گورستان شده اند و بازماندگان به جنگلها و کوهها پناه برده اند ، موتور دیکون نقش اساسی در بازی ایفا خواهد کرد .
ناامیدی دیکون ، خاطرات تلخی که از گذشته برایش باقی مانده ، دنیای ضد قهرمانی که هر کس برای نجات جان خود دست به هر عملی می زند ، علتهایی که شخصیت پردازی دیکون را در طول بازی در بین بازیکنان قوی و قوی تر میکند .

iir2_2.png

وسیله نقلیه اصلی موتورسیکلت است ، با قطعاتی که در طول بازی به دست می آورید می توان به منظور افزایش سرعت ، دوام یا مانور نسبت به سایر پارامترها تغییرات ایجاد کرد ، بازیکن می تواند اهداف را با روشهای مختلفی پشت سر بگذارد ، از اختفا تا استفاده از سلاحهای گوناگون با بردهای متفاوت و تعامل با محیط . سیستم کرفتینگ در بازی باعث می شود بازیکن در قسمت آیتمها ، قادر به تولید موارد جدید برای بهبود کارایی مبارزه شود . مدیریت منابع از جمله مواردیست که بازیکنان را در طول بازی به چالش می کشد و در گیم پلی نقشی پررنگ خواهد داشت ، مانند تمام شدن سوخت موتورسیکلت ، حیوانات آلوده مانند خرس و گرگ در بازی حضور دارند که در بعضی موارد فرار ! ، منطقی ترین راه پشت سرگذاشتن این موجودات است .

76gn_giphy.gif
1fs5_giphy_(3).gif
bit_giphy_(2).gif

DIGITAL DELUXE EDITION

The full game downloadable from PlayStation Store , with a digital soundtrack and art book , three bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

iw1h_5.png

SPECIAL EDITION

The full game with a SteelBook case , a physical and digital artbook , the original soundtrack on CD, three drifter bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

hctb_6.png

Collector's Edition

The full game with a SteelBook case , the collector’s edition statue , six collector pins , a clothing patch , four decals and all the special edition content

cpji_4.png

Standard

The full game on Blu-ray Disc

oj9_days-gone-standard-bd-edition-two-column-01-ps4-05feb19nz_1549329195903.png

Last edited by a moderator:
بعضی بازی ها که تعدادشون انگشت شمار هست شاهکار تکرار نشدنی هستند . برای همین یک بار رفتن حق مطلب ادا نمی شود . ویچر ۳ و رد دد ۱ و ۲ جز همین شاهکارها هستند.
کاملا تایید میشه من خودم ویچر ۳ رو ۳ بار کامل تموم کردم واقعا با اینکه گیم پلیش خیلی روون و همه پسند نیست ولی محیط فوق العاده داستان بازی و تاثیر انتخابای بازیو همچنین تنوع ماموریتها جوریه آدم بعد یه مدت هوس میکنه دوباره بره سر وقتش اصلا جادوی عجیبی داره این بازی...همچنین رد دد ۲ هم همینطور

بازی نکه عالی باشه اما حداقل در حد امتیاز 80 بود
کسایی که به این سبک علاقه داشتن واقعا از بازی لذت بردن
اگه سونی اجازه ساخت نسخه دومش رو بده که فکر نکنم تو این 4 5 سال اتفاق بیفته قشنگ میتونن یه شاهکار تحویل بدن

• Like
Reactions: Rohshen and kamyy
والله مع الصابرین
بعد از ۳۰ ساعت ماموریت تکراری و ۴ تا horde رو مخی و سنگین و سخت، یه نیم ساعت مرحله پایانی نسبتا خوب داشت و تمام.
کاش حداقل یه چنتا مرحله مثل مرحله آخر لا به لای این مراحل چرت میذاشتن.
در واقع این بازی نهایتا باید ۱۵ ساعت بود و بقیش می شد مرحله فرعی که هر کی خیلی علاقه داشت بره بازی کنه.

سلام دوستان
متن مخفی زیر اسپویل بخشی از داستان است دوستانی که بازی نکردند نخونند.
من اونجام که زنش رو تو پایگاه ارتش پیدا میکنه، چقدر دیگه مونده؟

• Like
Reactions: kamyy
سلام دوستان
متن مخفی زیر اسپویل بخشی از داستان است دوستانی که بازی نکردند نخونند.
من اونجام که زنش رو تو پایگاه ارتش پیدا میکنه، چقدر دیگه مونده؟
خیلی مونده تقریبا ۱۰ تا ۱۲ ساعت. ۴ تا horde نافرم هم باید نابود کنی!!! البته با حساب کات سین ها بیشتر هم هست فک کنم.

• Love
  • Wow
Reactions: kamyy and Mreza_Dex
پیشنهاد برادرانه L-)
بازی هایی که واقعا رو مخین منطقی روی سختیشون نیست لوت نامتوازنی دارن مثله دیزگان وخیلی چیزاشون براتون قابل تحمل نیست رو ایزی ترین حالت ممکن بازی کنید بسیار لذت بخش میشه بازی
من خودم حواسم نبود داشتم رو نرمال بازی میکردم مخفی کاری و لوت بازی چالش برانگیز نبود برام بلکه ملال آور بود گذاشتم رو ایزی خیلی خوب شد
ولی بعضی بازی ها هستن روی آخرین درجه سختی هم بازی کنید مثله انچارتد هر چقدرم سخت چلنج برانگیزن نه رو مخ و خسته کننده

Dawn of the Dead - Reshade
این ریشید رو به نظرم حتما استفاده کنین برا گیم شدیدا اتمسفریک میکنه حال و هوای بازی رو، hud رو هم غیر فعال کنین، یه بلک بار هم اضافه کنین اصل جنس میشه :))
View attachment 208653View attachment 208654
عزیز من این ریشید رو استفاده کردم ......ولی هیچ تغییری نکرد بازی......این ریشید رو چطوری باید بریزی یا نصب کنی......آپدیت بازی Update v1.03-CS رو هم ریختم

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: kamyy
عزیز من این ریشید رو استفاده کردم مشکل صدا پیدا کرد ....پاکشم کردم ولی باز مشکل داره......صدا داره ولی خیلی ضعیف.......این ریشید رو چطوری باید بریزی یا نصب کنی......کلا وقتی هم که ریختم هیچ تغییری نکرد
اول برنامه ریشید رو دانلود میکنین از اینجا reshade.me
image_2021-06-05_011242.png
اینجا آدرس exe بازی رو بهش میدید و APIای که گیم ازش استفاده میکنه رو میدید(اکثرا directXئن) بعد پریست های ریشید براتون میاد که تیک همشونو میزنین تا دانلود شه پکیج کاملش
image_2021-06-05_011455.png
وقتی نصب شد میرید داخل بازی دکمه Home رو میزنین تا منوی ریشید بیاد
Screenshot (370)_LI.jpg
روی + کلیک میکنید و آدرس جایی که فایل کانفیگ رو دانلود کردین رو میدید (پسوند .ini داره) بعدم لود میشه ریشید.
برای فعال و غیرفعال کردنش هم میتونین برید سربرگ setting و یه کلید برای غیرفعال کردنش انتخاب کنین:
Screenshot (371)_LI.jpg
روی صدا هم تاثیری نداره، فقط نورپردازی گیم رو تغییر میده
برای پاک کردنش هم این فایلا رو پاک کنین اوکی میشه
Screenshot 2021-06-05 012304_LI.jpg

سختی بازی چجوریه. چون اولش گفت که نمیشه سختی رو تو طول بازی تغییر بدی. رو چی بزارم که طولانی بودن بازی اذیت نکنه و بازی هم آسون نباشه.
نرمال و هارد به نظرم بهترین باشن(با توجه به تایم طولانی بازی)، بازی کلا مشکل AI داره واسه همین فرق خاصی نداره رو کدوم درجه بری در هر صورت اذیت میکنه :D
درجه سختی سروایول هم به نظرم اصلا جالب نیس مخصوصا برای این گیم که اصلا نمیشه اسمشو سروایول گذاشت.
من خودم نرمال رفتم

• Like
Reactions: rahyarpaul
نرمال و هارد به نظرم بهترین باشن(با توجه به تایم طولانی بازی)، بازی کلا مشکل AI داره واسه همین فرق خاصی نداره رو کدوم درجه بری در هر صورت اذیت میکنه :D
درجه سختی سروایول هم به نظرم اصلا جالب نیس مخصوصا برای این گیم که اصلا نمیشه اسمشو سروایول گذاشت.
من خودم نرمال رفتم
اخه من چک کردم درجه سختی نرمال و easy قابلیت تغییر رو داره.
ولی از هارد به بالا قابلیت تغییر نداره.چون بازی طولانیه و سختی غیر قابل تغییر.
مهمه همون اولش انتخاب کنی سختی رو.
منم وقتی اولش هارد رو انتخاب کردم دیدم این الارم اومد که نمیتونی تو طول بازی تغییر بدی.
اگه رو هارد خسته کننده و رو مخ میشه ai. رو نرمال برم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and TeTration
بازیش ارزش هارد بازی کردن رو نداره.
دقیقا منظورم همین بود :D چون بیس بازی تغییری نمیکنه بین نرمال و هارد فقط درصد دمیجی که میخورین بالاتر میره که به نظرم اصلا لذت بخش نیس توی طولانی مدت

اخه من چک کردم درجه سختی نرمال و easy قابلیت تغییر رو داره.
ولی از هارد به بالا قابلیت تغییر نداره.چون بازی طولانیه و سختی غیر قابل تغییر.
مهمه همون اولش انتخاب کنی سختی رو.
منم وقتی اولش هارد رو انتخاب کردم دیدم این الارم اومد که نمیتونی تو طول بازی تغییر بدی.
اگه رو هارد خسته کننده و رو مخ میشه ai. رو نرمال برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or