PlayStation Days Gone

cyq3_1.png

بررسی بازی Days Gone

بازی Days Gone عنوانی جهان باز و سوم شخص ، همراه با ماجراجویی در سبک ترس و بقا است که توسط SIE Bend Studio در حال توسعه است و به صورت انحصاری برای PS4 در تاریخ 26م آپریل 2019 ، برابر با 6م اردیبهشت 98 منتشر خواهد شد . این عنوان آخرالزمانی 2 سال پس از وقوع یک بیماری هولناک و همه گیر رخ داده است ، تقریبا تمام بشریت را به کام مرگ کشانده و میلیون ها نفر را به "Freakers" تبدیل کرده است ، بازی دارای سیستم آب و هوایی پویا و چرخه شبانه روز می باشد . انجین بازی Unreal Engine 4 می باشد و از PS4 PRO پشتیبانی می کند .

1504_3.png

شخصیت اصلی بازی نامش دیکون است ، در تریلر بازی مشاهده کردیم دیکون همسرش سارا را به یاد می آورد که تنها خاطرات خوش او پس از پخش شدن ویروس است و احتمال مبتلا شدن سارا توسط این بیماری .
اکنون آخرالزمان ؛ دیکون عضو گروهی از موتورسواران است که دنیا برای آن‌ها در جاده‌ها خلاصه شده و دیگر زندگی و دوستی برایشان معنایی ندارد ، تنها چیزی که برای آن‌ها باقی مانده ، تلاش برای بقا در این دنیای بی‌رحم است . همه‌ جا پر شده از موجودات زامبی‌ مانند به نام فریکرها ، شهرها تبدیل به گورستان شده اند و بازماندگان به جنگلها و کوهها پناه برده اند ، موتور دیکون نقش اساسی در بازی ایفا خواهد کرد .
ناامیدی دیکون ، خاطرات تلخی که از گذشته برایش باقی مانده ، دنیای ضد قهرمانی که هر کس برای نجات جان خود دست به هر عملی می زند ، علتهایی که شخصیت پردازی دیکون را در طول بازی در بین بازیکنان قوی و قوی تر میکند .

iir2_2.png

وسیله نقلیه اصلی موتورسیکلت است ، با قطعاتی که در طول بازی به دست می آورید می توان به منظور افزایش سرعت ، دوام یا مانور نسبت به سایر پارامترها تغییرات ایجاد کرد ، بازیکن می تواند اهداف را با روشهای مختلفی پشت سر بگذارد ، از اختفا تا استفاده از سلاحهای گوناگون با بردهای متفاوت و تعامل با محیط . سیستم کرفتینگ در بازی باعث می شود بازیکن در قسمت آیتمها ، قادر به تولید موارد جدید برای بهبود کارایی مبارزه شود . مدیریت منابع از جمله مواردیست که بازیکنان را در طول بازی به چالش می کشد و در گیم پلی نقشی پررنگ خواهد داشت ، مانند تمام شدن سوخت موتورسیکلت ، حیوانات آلوده مانند خرس و گرگ در بازی حضور دارند که در بعضی موارد فرار ! ، منطقی ترین راه پشت سرگذاشتن این موجودات است .

76gn_giphy.gif
1fs5_giphy_(3).gif
bit_giphy_(2).gif

DIGITAL DELUXE EDITION

The full game downloadable from PlayStation Store , with a digital soundtrack and art book , three bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

iw1h_5.png

SPECIAL EDITION

The full game with a SteelBook case , a physical and digital artbook , the original soundtrack on CD, three drifter bike skins , the monkey wrench fast repair tool and a PS4 dynamic theme

hctb_6.png

Collector's Edition

The full game with a SteelBook case , the collector’s edition statue , six collector pins , a clothing patch , four decals and all the special edition content

cpji_4.png

Standard

The full game on Blu-ray Disc

oj9_days-gone-standard-bd-edition-two-column-01-ps4-05feb19nz_1549329195903.png

Last edited by a moderator:
اتفاقا من با بازیای اپن ولد بیشتر حال میکنم و به نظرم ارزش تکرار بیشتری نسبت به بازیای خطی دارن. بازیای راکستار که جای خود ولی ویچر ۳ رو ۵ یا ۶ بار. اودیسه ۲ بار.. اورجینز ۳ ۴ بار..ارکهام و موردور ها رو چند بار.... میدونم همشون تکرار مکرراته.... ولی تا حالا وااس بهت معنی دیوانگی رو گفته؟! :D
خیلی اعصاب میخواد :D منم چندباری بایوشاک ۱و۲ با سری بتمن رو زدم .

• Like
Reactions: kamyy
خوب بازی رو بعد از ۵۰ ساعت تموم کردم، هنوز هم چند ساعت دیگه جا داره که challenge ها و باقی ماموریت های فرعی رو برم که الساعه میرم سراغشون. به صورت خیلی خلاصه بخوام نظرم رو در مورد days gone(و یه بازی دیگه:-") بگم، به نظر من این دو تا باید جا به جا می شدن:-??:
2021-05-31-05-02-20.jpg
2021-05-31-05-01-38.jpg

اینجور که دوستمون بالا گفت فکر نکنم بتونم تحمل کنم بعد ۱۵ ساعت ولی بقول شما نهایت ۲۰ گیگ فشرده میگیرم نهایت با موتور یکم گاز میدم?
فقط به موتور زیاد فشار نیار خراب بشه . نرم گاز بده و از مناظر لذت ببر

چطوری میشه یه open world رو ۲ بار رفت جدا؟:-??من یبار بازی open world رو تموم میکنم انگار کوه کندم.:D مثلاRDR2واقعا تموم کردنش سخت بود برام با این که الان بعد سال ها نشستم EVIL WHITIN 1 رو از اول میزنم. میگیرمش ولی میدونم با ماموریت های تکراری نهایت بعد ۲۰ ساعت ممکنه کلا بزارمش کنار.میگیرمش ببینم چی میشه شاید چسبید.والهالا واقعا بعد۲۰ ساعت بازی حس میکنم رکب بدی خوردم دوباره تو لوپ تکراری assassins افتادم
بازی های یوبی سافت یک فرمول همیشگی دارند . بعد ۱۰ ساعت تکرار مکررات آزار دهنده . بازی های جهان باز دیگه به حساب بازی های یوبی سافت نزار . رد دد ۲ من دو بار تمام کردم و نهایت لذت بردم چون متنوع و خفن با ماموریت های مختلف و اتمسفر و مکان های متنوع هست و ۱۰۰ البته داستان زیبا

آخرین ویرایش:
خوب بازی رو بعد از ۵۰ ساعت تموم کردم، هنوز هم چند ساعت دیگه جا داره که challenge ها و باقی ماموریت های فرعی رو برم که الساعه میرم سراغشون. به صورت خیلی خلاصه بخوام نظرم رو در مورد days gone(و یه بازی دیگه:-") بگم، به نظر من این دو تا باید جا به جا می شدن:-??:
View attachment 208659
View attachment 208658
باورم نمیشه یه نفر دیگه هم نظرش همینه
دقیقا بعد تموم کردن بازی به داداشم گفتم باید جای نمرات DG و Horizon عوض میشد.
Horizon مثه Shawshank Redemption نون گولی گولی بودنشو خورد.
Days Gone واقعا بازی خوبیه. 85 درصدش عالیه، یه 15 درصدشو انگار دادن یوبیسافت درست کرده :|

• Poker Face
Reactions: kamyy
دوستان نظراتتون کاملا ضد و نقیض هست و نمیشه تصمیم گرفت ۵۰ گیگ دانلود کرد یا نه.برای من که والهالا بعد ۲۰ ساعت حوصله سر بر شد کاملا و دلیلی برای تکرار ماموریت های تکراری و بدون هیجان نمیبینم احتمالی هست که حوصلم بکشه؟
داستانش در حد یه بازی 4 ساعتس و بسیار معمولیه!
و تازه وقتی میری به قسمت دیگه نقشه (که نمیگم اسپویل نشه ) شروع میشه!
یعنی 70 درصد بازی میکنی تازه داستان اصلی شروع میشه:D
ولی خب آخرای بازی که horde ها برات باز میشه خیلی جذاب میشه

باورم نمیشه یه نفر دیگه هم نظرش همینه
دقیقا بعد تموم کردن بازی به داداشم گفتم باید جای نمرات DG و Horizon عوض میشد.
Horizon مثه Shawshank Redemption نون گولی گولی بودنشو خورد.
Days Gone واقعا بازی خوبیه. 85 درصدش عالیه، یه 15 درصدشو انگار دادن یوبیسافت درست کرده :|
من از 100 بخواهم نمره بدهم به دیزگان 86 می دهم با در نظر گرفتن همه چیز / به هورایزن با در نظر گرفتن بسته الحاقی فوق العاده اش نمره 88 . هر دو عالی هستن و با هم متفاوت . الان شماره 2 هورایزن که داره میاد فکر کنم بالای 90 بزنه

داستان بازی مشکلی نداره نحوه روایتش مشکل داره ، نمیخوام اسپویل کنم ولی مثلا 2-3 درگیر یه قسمت مسخره بی اهمیت از داستانید بعد یهو تو 5 دقیقه یه قسمت مهم داستان زورچپون میکنن میره ، به نظر منم بازی حداقل 85 هست اگه این مشکل نحوه روایت و شخصیت های فرعی نابود رو نداشت یه بازی عالی میشد.

Uncharted 4 بزودی بالای این دوتا میاد?
خیلی دوست دارم با موس و کیبورد دوباره بازیش کنم. Horizon با موس و کیبورد و استفاده از تیر کمونش یه لذت دیگه ای داشت.

چند ساعت دیگه از بازی باقی مونده ؟
تا کشتن carlos بازی کردم
زمان زیادی گذاشتم دلمم نمیاد ولش کنم فقط میخوام تموم شه :| موتورسواری گشت و گذار بازی دوس دارم نقشه بازی واسم تکراری نشده هر خونه ای وارد میشم حس تازگی داره اما مراحل بازی فاجعس تحمل بازی سخت میکنه هرچند جلوتر کمی بهتر شد

چند ساعت دیگه از بازی باقی مونده ؟
تا کشتن carlos بازی کردم
زمان زیادی گذاشتم دلمم نمیاد ولش کنم فقط میخوام تموم شه :| موتورسواری گشت و گذار بازی دوس دارم نقشه بازی واسم تکراری نشده هر خونه ای وارد میشم حس تازگی داره اما مراحل بازی فاجعس تحمل بازی سخت میکنه هرچند جلوتر کمی بهتر شد
تازه رسیدی وسط بازی :))

همون یبار dutch با plan هاش کلا سایید همه رو ۳ بارش دیگه خیلی اعصاب میخواد/:)
ببین من از بازی جهان باز بدم میاد خیلی زیاد . هی باید بری اینور نقشه فلان کار بکنی هی بری اونور نقشه . عاشق بازی های داستانی خطی سینماتیک هستم (مثل آنچارتد و لست و کالاف و ...) ولی در کمال تعجب نمی دونم چه فرمولی رد دد داره که شماره 2 دوبار تمام کردم (تو خودت تا ته قضیه برو (الان هم دارم شماره 1 رد دد با شبیه ساز و کیبورد به سختی روی کامپیوتر می روم)) بازی های جهان بازی که من واقعا در کمال تعجب لذت بالایی بردم رد دد / هورایزن / گوست اف سوشیما / دیزگان و مافیا و LA Noire بود . حتی دث استرندینگ !!! هم رفتم .

ببین من از بازی جهان باز بدم میاد خیلی زیاد . هی باید بری اینور نقشه فلان کار بکنی هی بری اونور نقشه . عاشق بازی های داستانی خطی سینماتیک هستم (مثل آنچارتد و لست و کالاف و ...) ولی در کمال تعجب نمی دونم چه فرمولی رد دد داره که شماره 2 دوبار تمام کردم (تو خودت تا ته قضیه برو (الان هم دارم شماره 1 رد دد با شبیه ساز و کیبورد به سختی روی کامپیوتر می روم)) بازی های جهان بازی که من واقعا در کمال تعجب لذت بالایی بردم رد دد / هورایزن / گوست اف سوشیما / دیزگان و مافیا و LA Noire بود . حتی دث استرندینگ !!! هم رفتم .
اینایی که شما گفتی همشون یبارش واقعا لذت بخش هستن بجز la noire که هنوز قسمت نشده بازی کنم.ولی بیشتر سوالی که دوست دارم جوابشو بدونم این که چی باعث میشه ادم انگیزه داشته باشه این همه تایم رو دوباره با حوصله بزاره و ماموریت جانبی و انواع شکار و لوت و گرایند رو انجام بده برای دفعه دوم(چون بعضی open world هارو دلم میخواد دوباره برم ولی دلیلی پیدا نمیکنم قانعم کنه).من خودم بیشتر راغبم همیشه یه چیز جدید تجربه کنم حتی اگه ضعیفتر باشه(بجای تجربه ۲ بار یه بازی)برای همین وقی وقت هست برای تجربه جدید چرا دوباره رو یه بازی تکراری وقت بزارم؟؟

اینایی که شما گفتی همشون یبارش واقعا لذت بخش هستن بجز la noire که هنوز قسمت نشده بازی کنم.ولی بیشتر سوالی که دوست دارم جوابشو بدونم این که چی باعث میشه ادم انگیزه داشته باشه این همه تایم رو دوباره با حوصله بزاره و ماموریت جانبی و انواع شکار و لوت و گرایند رو انجام بده برای دفعه دوم(چون بعضی open world هارو دلم میخواد دوباره برم ولی دلیلی پیدا نمیکنم قانعم کنه).من خودم بیشتر راغبم همیشه یه چیز جدید تجربه کنم حتی اگه ضعیفتر باشه(بجای تجربه ۲ بار یه بازی)برای همین وقی وقت هست برای تجربه جدید چرا دوباره رو یه بازی تکراری وقت بزارم؟؟
بعضی بازی ها که تعدادشون انگشت شمار هست شاهکار تکرار نشدنی هستند . برای همین یک بار رفتن حق مطلب ادا نمی شود . ویچر ۳ و رد دد ۱ و ۲ جز همین شاهکارها هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or