Daylight | PC

11283307229706654034.jpg

بازی توسط Zombie Studio در سبک Survival horror ساخته شده است. شما در بازی نقش زنی را بر عهده دارید که در مکانی متروکه بیدار میشود در حالی که از گذشته اش هیچ چیز به یاد ندارد. به مانند بازی Outlast شما هیچ اسلحه ای ندارید و فقط میتوانید با فرار کردن جان خود را نجات دهید! تنها یک موبایل در بازی در دسترس شما هست که دارای دوربین ویدئویی,قطب نما و منبع نور هست! بازی با Unreal Engine 4 ساخته میشود که از Physx پشتیبانی میکند! بازی قرار بود در 8 آپریل منتشر شود که سازندگان به بهانه ترسناک تر کردن بازی تاریخ انتشار آن را به 29 آپریل منتقل کردند!

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Zombie Studio[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Zombie Studio[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Daylight[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]29 آپریل 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تریلر های بازی[/TD]
[TD]1 , 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات بازی Daylight
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Minimum:
    • Processor: 2.3+ GHz
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: DX11 with Feature Level 11
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 5 GB available space
    • Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 470 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

• Recommended:
    • Processor: 3.40 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: DX11 with Feature Level 11
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 5 GB available space
    • Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 470 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
از همین الان مشخصه قراره با چه چیزی رو به رو بشیم. توصیه میکنم، حتما تریلر اول رو ببینید. یه قسمتی داره که کاملا متوجه قضیه میشید.

Kevin VanOrd از گیم اسپات که زد ترکوند بازی رو! بهش 3 داده! حیف شد.

ولی اون Saw: The Videogame که این استودیو ساخته بود هم امتیازاتش کم بود ولی من با اینکه فن Saw نیستم و حتی فیلم هاشو ندیدم خیلی ازش خوشم اومده بود. به احتمال زیاد میگیرمش.

Kevin VanOrd از گیم اسپات که زد ترکوند بازی رو! بهش 3 داده! حیف شد.

ولی اون Saw: The Videogame که این استودیو ساخته بود هم امتیازاتش کم بود ولی من با اینکه فن Saw نیستم و حتی فیلم هاشو ندیدم خیلی ازش خوشم اومده بود. به احتمال زیاد میگیرمش.

حالا چون یه سایت بد داده دلیل بر بد بودن بازی نیست. یوروگیم 7 داده.

واسه یه بار دانلود و بازی کردن آرزش داره فکر کنم اگر طرفداره سبکه ترسناک باشیم. اولش قصد داشتم روی ps4 بخرمش اما خب مهم نیست D:
اونطوری که مجموع نقدهای تا الان گفتن ظاهرا مقداری تکراری و بیش از حد کوتاه هست و داستان بازی مقداری گنگه . هدف سازند ها با randomize کردن هر مرحله بالا بردن ارزشه تکرار بوده که اکثریت review گفتن بیش از 1-2 دوبار متاسفانه جا نداره .
باید منتظره DLC این Outlast موند برای یک ترسه حسابی D:

من نسخه 3dm رو دانلود کردم . dx11 هم نصب هست و فک نکنم برای اجرای بازی ربطی به update windows داشته باشه . اما با این حال این ارور رو میده

63255838611675022163.png

من نسخه 3dm رو دانلود کردم . dx11 هم نصب هست و فک نکنم برای اجرای بازی ربطی به update windows داشته باشه . اما با این حال این ارور رو میده

63255838611675022163.png

تو حالا از همون لینکی که داده برو آپدیت کن, شاید DX خودت ورژنش قدیمی باشه. در ضمن مطمئن شو که درایور گرافیکت آپدیته.

تو حالا از همون لینکی که داده برو آپدیت کن, شاید DX خودت ورژنش قدیمی باشه. در ضمن مطمئن شو که درایور گرافیکت آپدیته.
مرسی

اپدیت که 335.23 هستش فک کنم به حد کافی جدید باشه .

ولی احتمال داره dx من خودش قدیمی باشه . اخرین بار dx11 رو سر بازی crysis 3 نصب کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or