Daylight | PC

11283307229706654034.jpg

بازی توسط Zombie Studio در سبک Survival horror ساخته شده است. شما در بازی نقش زنی را بر عهده دارید که در مکانی متروکه بیدار میشود در حالی که از گذشته اش هیچ چیز به یاد ندارد. به مانند بازی Outlast شما هیچ اسلحه ای ندارید و فقط میتوانید با فرار کردن جان خود را نجات دهید! تنها یک موبایل در بازی در دسترس شما هست که دارای دوربین ویدئویی,قطب نما و منبع نور هست! بازی با Unreal Engine 4 ساخته میشود که از Physx پشتیبانی میکند! بازی قرار بود در 8 آپریل منتشر شود که سازندگان به بهانه ترسناک تر کردن بازی تاریخ انتشار آن را به 29 آپریل منتقل کردند!

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Zombie Studio[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Zombie Studio[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Daylight[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]29 آپریل 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تریلر های بازی[/TD]
[TD]1 , 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات بازی Daylight
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Minimum:
    • Processor: 2.3+ GHz
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: DX11 with Feature Level 11
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 5 GB available space
    • Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 470 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

• Recommended:
    • Processor: 3.40 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: DX11 with Feature Level 11
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 5 GB available space
    • Additional Notes: Supported chipsets: NVIDIA 470 GTX or greater; Intel 4000 or greater. Laptop versions of these chipsets may not be supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
من تازه امروز بازی رو شروع کردم. بنظر یه بازی خوب تو سبک ترسناک اول شخص هستش. گرافیک بازی در کل بدک نیست, هر چی باشه Unreal Engine 4 هستش که بازیهای آینده ممکنه خیلیهاشون با همین انجین ساخته بشن پس محک خوبی میتونه باشه برای تست سیستمتون برای اطمینان از اجرای UE4. داستانش کمی گنگه و من حوصله و وقت خوندن متنهاشو ندارم ولی عکسهای واضحی داره. حتما بازی رو آپدیت کنید که بدون آپدیت من همون مرحله 2 گیر کردم و با آپدیت تونستم ردش کنم. تا اینجا 4-5 مرحله رفتم و روند بازی اینطوریه که در هر مرحله یه دری وجود داره که طلسم شده و باز نمیشه و شما باید با گشتن اون مرحله و پیدا کردن یه شیء مرموز و بردن اون به درب طلسم شده, طلسمو بشکنین و برین به مرحله ی بعد. ولی یه روح خبیث مونث همیشه دنبالتونه و یا باید فرار کنید و یا با کمک نورافکنهای قرمز, دورش کنید که تعداد محدودی از اون نور افکنها در هر مرحله در اختیارتون هست. با وجود آپدیتهای پی در پی هنوز هم بازی کمی باگ داره و بعضی جاها صحنه آهسته میشه. صحنه های ترسناک خوبی رو میشه تو این بازی دید و در کل اگه دنبال تجربه ی ترس هستید, این بازی رو از دست ندید.

daylight-4-1024x576.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or