david hayter برای MGS:Rising قرارداد نبسته است!

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S0HEIL

کاربر سایت
david hayter گوینده ای که در طول 12 سال گذشته از اولین MGS تا MGS:Peace Walker صداپیشگی solid snake را برعهده داشته در گفتگو با MTV Multiplayer گفت هنوز برای MGS:Rising قردادی منعقد نکرده است.
وی گفته "نمی دونم آیا تو Rising نقشی خواهم داشت" و هم چنین گفته که "هیچ کس در این باره با من تماسی نگرفته بنابراین نظری ندارم"
اما هنوز ممکنه کمی امید وجود داشته باشه،چرا که او گفته:
"اونها همیشه من رو موقعیکه نسخه ی ژاپنی بازی تموم می شه و ترجمه بازی به زبان انگلیسی رو شروع می کنند می خوان،خب ما هنوز به طور کامل تمومش نکردیم اما زمانش نزدیکه که با گذشت زمان با من تماس بگیرند"
منبع

آخرین ویرایش:
بنده خدا تو کف Risingـه! :دی
ولی فکر نکنم نیازی به David Hayter باشه! :دی نکنه میخوان دوباره Snake رو بیارن؟:دی

کوجیما گفته بود که از solid snake خبری نیست خب وقتی snake نباشه با david hayter چیکار دارن.فک نکنم بیاد

کوجیما گفته بود که از solid snake خبری نیست خب وقتی snake نباشه با david hayter چیکار دارن.فک نکنم بیاد
Flashback ـی چیزی؟! یعنی چهره ش نمیخواد مشخص شه؟

من به شخصِ دوس دارم اسنیک هم تو بازی باشه، حالا هرچند کم ولی حظور کم رنگی داشته باشه (فلش بکو این حرفا)
راستی معلوم نیست زمان بازی واسه چه سالیه؟ اگر واسه 2015 به بعد باشه که اسنیک رو نمیبینیم ! :دی

این Rising چی دربیاد خدا می دونه.
خوب یکی بهشون بگه می خواید برای x360 بازی MGS بسازین خوب چرا انقدر طول میدین و ادا اصول در میارین همون Guns of the patriots (اسمش چی بود ؟ :confused: ) رو پورت می کردین تموم بود دیگه.

خوب یکی بهشون بگه می خواید برای x360 بازی MGS بسازین خوب چرا انقدر طول میدین و ادا اصول در میارین همون Guns of the patriots (اسمش چی بود ؟ :confused: ) رو پورت می کردین تموم بود دیگه.
استغفرالله ! ميدوني چي گفتي !

راستی معلوم نیست زمان بازی واسه چه سالیه؟ اگر واسه 2015 به بعد باشه که اسنیک رو نمیبینیم ! :دی
زمانش طبق شواهد (قیافه Raiden و البته عکسی که از Crying Wolf پخش شده) باید نزدیک به MGS4 باشه. احتمالآ از بعد از MGS2 شروع بشه و به MGS4 برسه ولی بعد از اون نخواهد بود !

سالاد و نوشابه هم میل دارید؟

شما سازنده بازیو میشناسین؟
جمله شما توهین به مقدساته
راستی جدیدا تو هر تاپیکی میرم همه ارزو دارن انحصاریای ps3 پورت شن یا واسه 360 هم بیان اما تا قبل این همه اه اه یا پیف پیف میکردن جالبه...

اگه این کارو بکنن که بالانس جهان طبیعت به هم میخوره !

مانش طبق شواهد (قیافه Raiden و البته عکسی که از Crying Wolf پخش شده) باید نزدیک به MGS4 باشه. احتمالآ از بعد از MGS2 شروع بشه و به MGS4 برسه ولی بعد از اون نخواهد بود !

بعد از اون نخواهد بود که هیچ اصلا فکر نکنم ربطی به سری MGS ها داشته باش که حالا
بخواد سالش باش یا نباش:biggrin1:

راستی جدیدا تو هر تاپیکی میرم همه ارزو دارن انحصاریای ps3 پورت شن یا واسه 360 هم بیان اما تا قبل این همه اه اه یا پیف پیف میکردن جالبه...
آخه من خودم فن سونی و ps3 هستم اما بدبختی چه کنیم داداشه رفت یه 360 خرید گذاشت تو خونه پول رو به F داد :biggrin1:
اگه این کارو بکنن که بالانس جهان طبیعت به هم میخوره !
دقیقا! به نظر من اگر اینکار رو بکنن ممکن هست آخرالزمان بشه امام زمان (عج) هم ظهور کنه :laughing:

وااااااا مصیبتا. دیگه دیوید هیتر هم نقشی نداره. کلا اگر 1% امید بود این MGS اون یه 1% هم از بین رفت.

ولی به نظر من امکان نداره MGS باشه هو خبری از اسنیک نباشه (از همین الان میگم 30% بازی با اسنیکه!!!!!!!:biggrin1:) از اونجایی که دیوید هم میخواد با کوجیما کار کنه از کجا معلوم که قرارداد نبسته باشه الانم رو نکنه؟؟؟؟(کوجیما رو که میشناسین!!) MGS without Snake!!!!!!????Never

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or