david hayter برای MGS:Rising قرارداد نبسته است!

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S0HEIL

کاربر سایت
david hayter گوینده ای که در طول 12 سال گذشته از اولین MGS تا MGS:Peace Walker صداپیشگی solid snake را برعهده داشته در گفتگو با MTV Multiplayer گفت هنوز برای MGS:Rising قردادی منعقد نکرده است.
وی گفته "نمی دونم آیا تو Rising نقشی خواهم داشت" و هم چنین گفته که "هیچ کس در این باره با من تماسی نگرفته بنابراین نظری ندارم"
اما هنوز ممکنه کمی امید وجود داشته باشه،چرا که او گفته:
"اونها همیشه من رو موقعیکه نسخه ی ژاپنی بازی تموم می شه و ترجمه بازی به زبان انگلیسی رو شروع می کنند می خوان،خب ما هنوز به طور کامل تمومش نکردیم اما زمانش نزدیکه که با گذشت زمان با من تماس بگیرند"
منبع

آخرین ویرایش:
ولی به نظر من امکان نداره MGS باشه هو خبری از اسنیک نباشه (از همین الان میگم 30% بازی با اسنیکه!!!!!!!:biggrin1:) از اونجایی که دیوید هم میخواد با کوجیما کار کنه از کجا معلوم که قرارداد نبسته باشه الانم رو نکنه؟؟؟؟(کوجیما رو که میشناسین!!) MGS without Snake!!!!!!????Never

سگ در صد :دی

زمانش طبق شواهد (قیافه Raiden و البته عکسی که از Crying Wolf پخش شده) باید نزدیک به MGS4 باشه. احتمالآ از بعد از MGS2 شروع بشه و به MGS4 برسه ولی بعد از اون نخواهد بود !
Crying wolf تو Rising ؟ می شه لطفا ازش یه عکسی چیزی بذاری آریا جان ؟
بنظر من داستان Rising برای بعد mgs4 ـه چون بعد وقایع mgs4 آمریکا بشدت پسرفت می کنه(بیگ باس هم آخر به این موضوع اشاره می کنه و می گه"With the american system in a state of collapse..."،نیومی هم تو اتاق GW می گه که کشور ما الان مثل یه بچه تازه متولد شده هستش،دربین هم در حین صحبتش با اتاکان تو آخر بازی می گه که اوضاع الان مثل قبل از جنگ سرد شده...)
از نظر من به این دلایل اسم بازی Rising ـه...
سانی هم آخر بازی می گه It's rising again که از نظر من منظورش آینده اشاره داره و می خواد بگه داستان Rising تو آینده اتفاق میوفته...
به هر حال من بشدت در انتظار Rising هستم و بهش ایمان دارم و مطمئنم به هیچ وجه از هیچ لحاظ از mgs های دیگه کمتر نیست،در مورد گیم پلیش هم از موقعی که رایدن رو با کاتانا و ریل گان دیدم مطمئن شدم کولاک می کنه (هر چند که دیگه سبکش مخفی کاری نیست)
به نظر من این تغییر سبک بازی (که هنوز معلوم نیست تو چه حدی باشه) تا حدودی برای سری لازم بود چون با جلو رفتن زمان بازی و پیشرفت تکنولوژی دیگه نمی شد زیاد روی مخفی کاری خالص مانور داد و حتی تو mgs4 هم می شد خودمون تصمیم بگیریم که stealth بازی کنیم یا اکشن و از همون اول هم تو نمایش هاش یه جورایی گفته بودن که stealth تو بازی کمرنگتر شده (منظورم جمله no place to hide ـه)
البته منم ناراحتم که اسنیک دیگه نیست...چون یه عمر باهاش زندگی کردم...
وقتی که برای اولین بار mgs4 رو تموم کردم تمام سکانس های مربوط به رایدن و عروسی مریل و جانی رو skip کردم تا به سکانس مربوط به قهرمان واقعی برسم!:دی
اِسنیــــــــک!:((

آخرین ویرایش:
metal-gear-solid-rising-20090604023424294_640w.jpg
:d
===
نظر من اینه که هم بعد بیگ شل هست هم بعد MGS 4

پستت رو ندیده بودم !

15mmf46.jpg

اگه اشتباه نکنم همون E3 پارسال توی کنفرانس Konami این عکس رو نشون دادن :دی

من خودم همیشه یکی از دلایلی که متالگیر بازی میکنم صدای دیوید هایتر ـه
متالگیر با صدای زمخت و خش دار ـه دیوید هایتر که داستان بازی رو فوق العاده بیان میکرد زیباست که حالا انگار اصلاً تو بازی هم نیست. آیا این متالگیر است!؟

من خودم همیشه یکی از دلایلی که متالگیر بازی میکنم صدای دیوید هایتر ـه
متالگیر با صدای زمخت و خش دار ـه دیوید هایتر که داستان بازی رو فوق العاده بیان میکرد زیباست که حالا انگار اصلاً تو بازی هم نیست. آیا این متالگیر است!؟

نمیدونم ، یا من امروز زیادی عصبیم و حالم خوب نیست یا شماها رسما دارید دیگه شروش رو در میارید ... آره برادر من ... این متال گیر هستش ... اسمش رو ببین ريال متال گیر رایزینگ .... شخصیتش هم دومین شخصیت محبوب این سری هستش ... نسحه دوم هم که روی PS2 و Xbox و PC اومد بیرون هم رایدن شخصیت اصلیش بود و جهت اطلاع همه امتیازاتش از تسخه اول و سوم و چهارم هم بیشتر شده ( لینک ) ... این بازی هم مثل تمام سری متال گیر ایده اولیه اش مسلما مال کوجیما هستش و تو استدیو ایشون هم ساخته میشه و مطمئن باش مثل تمام متال گیر های قبلی هم آخر سر چیزی که بیرون میاد نتیجه افکار کوجیما هستش ( این بشر سالهاست که میگه دیگه من نمی سازم و آخرش هم میره و همه کارش رو انجام میده ، نمونه های آخریش متال گیر 4 و پیس واکر ) .... به عنوان نکته پایانی هم یک عالمه فرانچایز محبوب هستن که علاوه بر سبک بیسشون تو سبک های دیگه هم بازی دادن ، مثلا ماریو و کراش که نسخه کارت هم داشتن و ... نتیجه نهایی اینکه با پست های خوشحال روی مخ ملت رژه نرید و اعصاب خورد نکنید ... خیلی مودبانه سعی کردم بگم نظرم رو در مورد این مدل پست ها ...

• Like
Reactions: Akiba
بسیار عالی - حیف که من رو نمیشناسی اگه نه همین ادبت رو هم قورت میدادی خطاب به پست من ترواش نمیکردی ;)
اینجا فرومه و هر کسی نظرش رو میگه - اگه ناراحت هستی من رو ایگنور کن که دیگه نظراتم رو نخونی. یا اگه خیلی ذغالت زیاده! همه رو ایگنور کن توی سایت سوت بزن برا خودت!
مطمئن باش هر چقدر فن متالگیر باشی من ازتو یک قدم جلوترم! ;) هر چقدر بدونی من از تو بیشتر میدونم با اطمینان بهت میگم عزیزم، متاسفانه فکر کنم چون تعداد پست هام کمه شما ظاهر قضیه رو دیدید. من فقط جهت تفریح اینجام عزیزم - زیاد انرژی روی پست دادن نمیزارم! فقط در حد یک جمله ( خوشحال باش چند جمله شده الان ! ). اما این دلیلی نمیشه چیزی ندونم... .

بدون اسنیک که نمیشه!!!
ولی من مطمئنم این یارو میاد حرف میزنه و اسنیک هم حداقل تو یک سکانش حضور خواهد داشت!!!

کسایی که خودشون رو فن MGS میدونن باید اینم بدونن که تا بحال MGS ضعیف یا متوسطی ندیدیم . حتی نسخه-ی 2 هم بازیه خیلی قوی-ای بود با اینکه شخصیت اصلیش SNAKE نبود . درسته اگه شخصیت اصلیش SNAKE بود یک حال دیگه-ای داشت ولی مطمئنم این بازی هم یکی از بازیهای بزرگ امسال میشه . کسایی که به قول شما فن MGS هستن . MGS رو به خاطر صدای david hayter بازی نمیکنن . به خاطر داستان فوق العاده و گیم پلی زیباش بازی میکنن ( هرچند نمیشه از صدای فوقالعاده-ی این صداپیشه گذشت) ولی فکر کنم دیگه کوجیما خودش رو به همه-ی بازیبازهای جهان ثابت کرده . مطمئن باشید بزرگترین IP ش رو به هیچ وحه خراب نمیکنه

هنوز اطلاعاتی از بازی ندادن این قدر دارید دعوا میکنید سرشا:d
بگزارید اول ببینیم کوجیما امشب چی میگه تو کنفرانس

نمیدونم ، یا من امروز زیادی عصبیم و حالم خوب نیست یا شماها رسما دارید دیگه شروش رو در میارید
متاسفانه مورد دوم .
موضوع کاملا روشنه ! فقط چون مولتی پلتفورمه خبری از به به چه چه نیست !

دقیقا همینه!!!من خودم به شخصه از این موضوع ناراحتم(متالگیر که رو pc باشه دیگه...(pc بازا معذرت ولی دیگه طاقت ندارم))
MGS4 رو PS3 عالی بود(از همه نظر)
ولی الان که داره مولتی میشه(RISING)فک نکنم انچنان پیشرفتی بکنه حداقل رو PS3 نه
شاید برای بقیه اینجوری باشه(حاظرم شرط ببندم اگه MGS4 رو همین الان برای بقیه کنسول ها بزنن همه میگن چه گرافیکی)ولی برای PS3 نچ!!!!!
(تنها امید همین کوجیماست که سعی میکنه یه بازی رو از همه نظر کامل عرضه کنه که اونم فعلا با کاستلوانیا خوشه)

وقتی که یه عده متال گیر فن شدن چون نسخه 4 اُمش انحصاری ps3 بود باید توی هر تاپیک mgs: R پستای خوشحال ببینیم....

دقیقا همینه!!!من خودم به شخصه از این موضوع ناراحتم(متالگیر که رو pc باشه دیگه...(pc بازا معذرت ولی دیگه طاقت ندارم))
MGS4 رو PS3 عالی بود(از همه نظر)
ولی الان که داره مولتی میشه(RISING)فک نکنم انچنان پیشرفتی بکنه حداقل رو PS3 نه
شاید برای بقیه اینجوری باشه(حاظرم شرط ببندم اگه MGS4 رو همین الان برای بقیه کنسول ها بزنن همه میگن چه گرافیکی)ولی برای PS3 نچ!!!!!
(تنها امید همین کوجیماست که سعی میکنه یه بازی رو از همه نظر کامل عرضه کنه که اونم فعلا با کاستلوانیا خوشه)

طوری حرف میزنید که انگار یه انحصاری 10 سالست!!! نسخه اول و دوم روی پی سی بودن و خیلیم عالی بودن!

وقتی که یه عده متال گیر فن شدن چون نسخه 4 اُمش انحصاری ps3 بود باید توی هر تاپیک mgs: R پستای خوشحال ببینیم....

طوری حرف میزنید که انگار یه انحصاری 10 سالست!!! نسخه اول و دوم روی پی سی بودن و خیلیم عالی بودن!
اره ولی با تاخیر!!!یا نسخه های دیگه که یه جورایی اصلی حساب نمیشدن(twin snake)
ولی تو رو خدا یه نگاه به MGS4 بنداز اگه اشتباه نکنم(خودت یه نگاه بنداز بینم درسته)حجمش تقریبا40 گیگ بود حالا یه MGS جدید که مولتی هست چه حجمی میتونه داشته باشه؟؟؟اینو ولش
تاریخ تقریبا ثابت کرده که بازی های مولتی رو ps3 کیفیت انچنان خوبی ندارن در صورتی که بازی های انحصاری همیشه یه نسل جلو ترن!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or