David Hayter: این یک شوخی نیست !

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
درود

David-Hayter-Interview-May-13-20131.jpg

همونطور که مطلع هستید David Hayter صدا پیشه سری متال گیر که 15 سال است در این سری صداپیشگی شخصیت Snake را بعهده دارد توسط هیدئو کوجیما خالق این سری کنار گذاشته شذه است و کوجیما هم علت این کار رو تحول در همه جنبه ها برای سری جدید این سری یعنی MGSV دانسته [ البته صداپیشه ژاپنی شخصیت اسنیک تغییر نکرده و این تناقض حرفهای کوجیما رو نشون میده ]
به همین علت سایت IGN مصاحبه ویدیویی رو با David Hayter ترتیب داده که ایشون در مورد جداییشون از سری MGSV صحبت کنن

خلاصه مصاحبه ( محری برنامه Greg Miller ) :
دیوید هیتر اذعان می کنه که واقعاً در MGSV حضور نداره و تاکید می کنه این تصمیم، تصمیم کونامی بوده. اما اون نا امید نیست و راضی از این 15 سالیه که در صداپیشگی شخضیت اسنیک رو بعهده گرقته. همچنین دیوید هیتر اعلام می کنه این یک شوخی و یا یک دروغ ( منظور اینه که اینطوری نیست که کوجیما داره دروغ میگه یا داره هایپ می کنه واقعیت اینه که ایشون در MGSV نیست و امیدوار نباشید ) نیست حداقل تا اونجایی که می دونه !!

بهترین لحظات سری Metal Gear Solid از نظز David Hayter

(Sniper Wolf’s death scene (MGS1
به همراه صدا پیشه اسنایپر ولف ( Tasia Valenza ) و اتاکن ( Christopher Randolph ) یکی از بهترین صحنه های که با همکاری هم صدا پیشگی اش رو انجام دادن
(Solid Snake to Vulcan Raven: “You want to pull each other’s ears?” (MGS1
طنزی که در صحبت های اسنیک با Vulcan Raven
(Hunting The End (MGS3
(RAY vs REX (MGS4
(Final fight between Old Snake and Liquid-Ocelot (MGS4)
بخاطر پخش شدن موزیک های سری قبلی و حس و حالی که ایجاد می کرد​

و همچنین لحظه ای که اسنیک در خواب خودش MGS1 و Shadow Moses رو می بینه، لحظه پایانی PW و لحظه صحبت بیگ باس و AI ( باس )

لینک مصاحبه ویدیویی و منبع :

آقا اصلاً بحثی نیست منم دیوید هیتر رو خیلی دوست دارم اما با نظر فردین موافقم که کمی مصنوعی به نظر می رسه و حسی توش نیست اونم بخاطر اینه که صدا صدای ِ خودش نیست و با تغییر صدا صداش به اون شکل میشه. بازم تاکید می کنم من خودم صداش رو دوست دارم و بیشترین خاطرات متال گیر با صدای دیوید هیتر هست، اما چون اصل و مهم بیشتر برام خود ِ سری متال گیر هست به نظر کوجیما احترام می زارم چون می دونم کوجیما هر کاری می کنه برای بهتر شدن و تغییر در سری متال گیر هست.

هنوزم صدای Yeaaah هایی که می گفت تو گوشمه ! به هر حال هر کسی یه نظری داره، یکی مثل من براش فرفی نداره، یکی مثل فردین خوشحال میشه و شاید میلیون ها نفر ناراحت و اینطوری میشه که ما با نظرات مختلف در کنار هم زندگی می کنیم

البته ناگفته نماند با تمام این تفاسیر دوست دارم تا آخرین لحظه دیوید هیتر صدا پیشگی اسنیک رو انجام بده چون 15 ساله داریم باهاش زندگی می کنیم، اما امیدوارم تغییر هر چی که هست باعث پیشرفت سری بشه و یه تفکری پشتش باشه، چون اگه بنا به تغییر بود صداگذار ژاپنی اش هم عوض میشد

کاملا موافقم با فردین عزیز یعنی صداپیشگی بهتر از این راتر نیست ؟ درسته شما باهاش خاطره دارد و تو خاطرتون این شخصیت نقش بسته ولی صداگزاری مسخرره ای داره مخصوصا بخش MGS 3 اونجایی که اسنیک در تعجب میکنه بیشتر شبیه فیلم های **** هست صداش تا تعجب یک انسان...صداگزاران بهتری هم برای این عنوان بزرگ وجود دارند...

بیخیال مرد، واقعاً منظورت با دیوید هیتر ِ ؟ واسه شنا کردن در رودخانه مخالف ها زیاد سرعت نگرفتی ؟
همین الان سایت Change.com تا الان حدود 70 هزار امضا برای برگشتن دیوید هیتر جمع شده، اگر این نظر شخصی ات هم باشه که قابل احترام ِ اما توهین اونم تشبیه به فیلم های ! کار درستی نیست.

آخرین ویرایش:
به جای اینکه اینقدر آمپرتون بره بالا اونم به خاطر فن بوی بودنتون، بهتره یه بار دیگه جمله من رو بخونید. من گفتم نظر شخصیم اینه و علاقه ای به صدای ایشون ندارم. حالا شد شنا بر خلاف جریان؟ اینکه یه نفر بخواد در مورد MGS نظری غیر از نظر شما فن بوی ها بده میشه خلاف جریان؟ چرا همیشه باید MGS رو به به و چه چه بکنیم؟ جایی قانونی در موردش نوشته شده؟
کاملا موافقم با فردین عزیز یعنی صداپیشگی بهتر از این راتر نیست ؟ درسته شما باهاش خاطره دارد و تو خاطرتون این شخصیت نقش بسته ولی صداگزاری مسخرره ای داره مخصوصا بخش MGS 3 اونجایی که اسنیک در تعجب میکنه بیشتر شبیه فیلم های **** هست صداش تا تعجب یک انسان...صداگزاران بهتری هم برای این عنوان بزرگ وجود دارند...

صداپیشگی بهتر از این راتر نیست ؟
هیتر ـه نه راتر !
-----------------------------
نمیدونم چی بگم آخه اولین کسانی هستید که میبینم باهاش حال نمیکنید :دی ! خداوکیلی کسیو تو زمین میتونید پیدا کنید که بهتر از هیتر بتونه kept you waiting رو بلند بگه :دی ؟

قا اصلاً بحثی نیست منم دیوید هیتر رو خیلی دوست دارم اما با نظر فردین موافقم که کمی مصنوعی به نظر می رسه و حسی توش نیست اونم بخاطر اینه که صدا صدای ِ خودش نیست و با تغییر صدا صداش به اون شکل میشه. بازم تاکید می کنم من خودم صداش رو دوست دارم و بیشترین خاطرات متال گیر با صدای دیوید هیتر هست، اما چون اصل و مهم بیشتر برام خود ِ سری متال گیر هست به نظر کوجیما احترام می زارم چون می دونم کوجیما هر کاری می کنه برای بهتر شدن و تغییر در سری متال گیر هست.

هنوزم صدای Yeaaah هایی که می گفت تو گوشمه ! به هر حال هر کسی یه نظری داره، یکی مثل من براش فرفی نداره، یکی مثل فردین خوشحال میشه و شاید میلیون ها نفر ناراحت و اینطوری میشه که ما با نظرات مختلف در کنار هم زندگی می کنیم

البته ناگفته نماند با تمام این تفاسیر دوست دارم تا آخرین لحظه دیوید هیتر صدا پیشگی اسنیک رو انجام بده چون 15 ساله داریم باهاش زندگی می کنیم، اما امیدوارم تغییر هر چی که هست باعث پیشرفت سری بشه و یه تفکری پشتش باشه، چون اگه بنا به تغییر بود صداگذار ژاپنی اش هم عوض میشد
شما موضعتونو مشخص کنین مطمئن باشید اگه رو نظرتون میموندید هیچ اتفاقی نمیوفتاد تو سایت به این بزرگی باید تنش وجود داشته باشه تو هر بحثی تا سایت هر روز پیشرفت کنه اگه ما بخایم با گفته ی مدیرسایت حرفامون عوض شه دچار بی ثباتی شخصیت میشیم . من با فردین رابطه ی گر مو دوستانه ای دارم همینطوربیگ باکس ولی مخالف سر سخت گفته هاشونم
واقعا جالبه شما MGS زیاد بازی کردی و یه نقد بسیار خوب تو سایت بازینما راجع به همین صداگزاری MGS و دیوید راتر داشتی الان میزنی زیرش؟
واقعا نمیدونم چی بگم فقط کاش یکی پیدا بشه حداقل حرف های منو تایید کنه و این بازی و درک کنه که چقد صدای دیوید راتر رو شخصیت اسنیک تاثیر گزاره

شما موضعتونو مشخص کنین مطمئن باشید اگه رو نظرتون میموندید هیچ اتفاقی نمیوفتاد تو سایت به این بزرگی باید تنش وجود داشته باشه تو هر بحثی تا سایت هر روز پیشرفت کنه اگه ما بخایم با گفته ی مدیرسایت حرفامون عوض شه دچار بی ثباتی شخصیت میشیم . من با فردین رابطه ی گر مو دوستانه ای دارم همینطوربیگ باکس ولی مخالف سر سخت گفته هاشونم

دیدگاه ات نسبت به مدیریت سایت جالبه، فکر می کنم احساس می کنی مدیریت این سایت که یک سایت بازی ِ برای پاچه خواری ساخت شده تا ما به مدارج بالا برسیم و حقوقی بگیریم ! lOl
موضع من خیلی روشن ِ، اگر شما با فردین رابطه صمیمانه ای دارید من اصلا ندارم ! درگیری ام زیاد باهم داشتیم و شاید داشته باشیم در آینده و کاملاً سرد ِ مثل قطب شمال می مونه، اما دلیل نمیشه نظرمون در بعضی موارد یکی نباشه، ایشون مدیر سایت هم نیسن ناظم سایت هسن در ضمن به سن و سال من نمی خوره که بخوام خودمو تو دل ِ کسی جا کتم ! حرفت کلاً زیبا بود
اما از این به بعد سعی می کنم واسه نظر های شخصیم با شما هماهنگ کنم، یادم نمیاد قبلآً کقته باشم کوجیما بیجا کرد هیتر رو عوض کرده ! شما یادته ؟
مشکل شما اینه که واسه خودتون بت درست می کنید، وقتی ام کسی میگه این بت ِ ناراحت می شید

نظر شخصی رو بهتره با توهین همراه نکنیم. اگر واقعا شما هم دوست ندارید لازم نیست توهین کنید. خیلی ها هستن که با همین صدا زندگی میکنن و MGS بدون این صدا براشون معنی نداره. من خودم اگر یادتون باشه بعد از تغییر صداپیشه سم فیشر یعنی آیرونساید، هنوز هنوزم که هست نتونستم با بازی رابطه برقرار کنم.

واقعا جالبه شما MGS زیاد بازی کردی و یه نقد بسیار خوب تو سایت بازینما راجع به همین صداگزاری MGS و دیوید راتر داشتی الان میزنی زیرش؟
واقعا نمیدونم چی بگم فقط کاش یکی پیدا بشه حداقل حرف های منو تایید کنه و این بازی و درک کنه که چقد صدای دیوید راتر رو شخصیت اسنیک تاثیر گزاره
واقعا شما خودتون نمیدونید از یه فروم چه انتظاراتی دارید و چطوری با افراد مقابلتون برخورد داشته باشید. چون فلانی تگ داره هر چی گفت ملت باید قبول کنن یا اینکه چون تگ داره هر چی گفت مخالفش رو بگید؟!!! این چه تفکر بچه گانه ای هست که دارید؟

در مورد بخش قرمز هم بگم که من هیچ گونه رابطه صمیمی با شما ندارم و اصلا شما رو هم نمیشناسم، خواهشن به دور از واقعیت صحبت نکنید. پست قبلیون هم که پاک کردم میتونست شامل اخطار بشه چون کلمه ای رو به من گفتید که اصلا درک نکردم رو چه حسابی اینطوری با من صحبت میکنید.

Akio Ôtsuka
:دی خوب شما میشه دلیل اینکه چرا دوبلور ژاپنیو عوض نکردنو بگی :دی آخه جالبه برام بدونم مشکلشون با شخص دیویده ؟ با مصنوعی بودن صداشه ؟ یا قراره اتفاقی تو بازی بیوفته که اصلا صدای اسنیکو نشنویم ؟ ( یعنی تو gz اصلا صحبت نکنه که نمیشه ! و تو pp یهویی بعد 9 سال صداش عوض بشه... ! )

:biggrin1: خوب شما میشه دلیل اینکه چرا دوبلور ژاپنیو عوض نکردنو بگی :biggrin1: آخه جالبه برام بدونم مشکلشون با شخص دیویده ؟ با مصنوعی بودن صداشه ؟
خب جواب این سوال رو که باید تشریف ببری جاپون از سازنده هاش بپرسی من که نمیدونم ، فقط میدونم این " مصنوعی بودن صداش " نیست :دی
یا قراره اتفاقی تو بازی بیوفته که اصلا صدای اسنیکو نشنویم ؟ ( یعنی تو gz اصلا صحبت نکنه که نمیشه ! و تو pp یهویی بعد 9 سال صداش عوض بشه... ! )
نه اسنیک حرف میزنه ، مثل بنز :دی تو تریلر ها هم که حرف میزد هم PP & GZ :دی

فقط تو GZ جاپونی بود و همین برادر Akio Ôtsuka صحبت مینمود تو PP انگلیسی و همین یارو Kiefer Sutherland :دی که مطمئناً صداپیشه اسنیک نخواهد بود :دی

میدونم اینو ! میدونستم احتمالا با اون یتیکه از جمله ـم دچار سوء تفاهم میشی :دی کلا تو تریلر اولیه هم که باس بالای صخره میره میگه کپت یو ویتینگ هاه :دی ولی من کلا نمیتونم دلیل اینکارشونو درک کنم :| هرچی که میخواد باشه !

نظر شخصی رو بهتره با توهین همراه نکنیم. اگر واقعا شما هم دوست ندارید لازم نیست توهین کنید. خیلی ها هستن که با همین صدا زندگی میکنن و MGS بدون این صدا براشون معنی نداره. من خودم اگر یادتون باشه بعد از تغییر صداپیشه سم فیشر یعنی آیرونساید، هنوز هنوزم که هست نتونستم با بازی رابطه برقرار کنم.

واقعا شما خودتون نمیدونید از یه فروم چه انتظاراتی دارید و چطوری با افراد مقابلتون برخورد داشته باشید. چون فلانی تگ داره هر چی گفت ملت باید قبول کنن یا اینکه چون تگ داره هر چی گفت مخالفش رو بگید؟!!! این چه تفکر بچه گانه ای هست که دارید؟

در مورد بخش قرمز هم بگم که من هیچ گونه رابطه صمیمی با شما ندارم و اصلا شما رو هم نمیشناسم، خواهشن به دور از واقعیت صحبت نکنید. پست قبلیون هم که پاک کردم میتونست شامل اخطار بشه چون کلمه ای رو به من گفتید که اصلا درک نکردم رو چه حسابی اینطوری با من صحبت میکنید.

من منظورم رابطه ی دوستانه تو سایت هست....من به کسی توهین نکردم من 26 سال سن دارم و باسه حرف هام و گفته هام ارزش قائلم صد در صد این بحث ها زیباست و اگه این حرف ها نباشه این سایت موفق نیست موفقیت های این سایت بخاطر تنش تو حرف هاست که به زیبایی اجرا میشه و هرکی یه سلیقه ی خاص داره من قصد توهین یا بی احترامی نداشتم خدا شاهده ولی نظره من این هست که صداگزاری این شخصیت تو خاطره هزاران طرفدار این بازی نقش بسته این صداگزاری بی شک یکی از موفقترین صداگزاری ها تو کراکتر اسنیک بوده.اگه توهین یا بی احترامی از من سر زده واقعا از تک تک شما دوستای خوبم معذرت میخوام هدف بحث شیرین گیم بود . هرکسی سلایق خودشو داره و همه ی سلیقه ها قابل احترام بازهم از فردین بیگ باکس و الد اسنیک عذر میخام@};-@};-@};-@};-

به نظر من هیچکس بهتر از دیوید هیتر از پس صداپیشگی اسنیک و بیگ باس بر نمیاد. اصلا یه گرمی خاصی تو صداش هست که خیلی باحاله :دی اصلا همون تغییر کمی که تو صداش ایجاد میکنه برا صداپیشگی باعث جذابیت صدای اسنیک شده چون صداش اونجوری خیلی خسته میشه :دی

نمیدونم کوجیما چرا یهو خواب نما شد و تصمیم گرفت بعد 15 سال این بنده خدا رو کنار بذاره :دی امیدوارم دلیل محکمی پشت این کار باشه.

گینس باید این هیترا رو ثبت جهانی کنه...واقعا حیفه اینهمه تلاش!

میدونین یه قضیه ای هست,ادمی مثل من که همون اوایل PS1 متال گیر سالید رو بازی کرده و به صدای دیوید و حتی اسمش توی معرفی های اول بازی ها! حال میکنه خیلی سخته که الان بیاد MGS V رو بدون این صدا تصور کنه...اگه اولین متال گیری که میزدم 4 بود زیاد واسم مهم نبود ولی بعد این همه سری و بازی کردن هر کدومشون توی زمان خودش سخته! اصلا کاری به صدا پیشگلی خوب یا بد دیوید هیتر ندارم فقط به نظرم شخصیت اسنیک مال این ادمه! چون از اول بوده...فکر کنین یه رفیق دارین 15 سال به صداش عادت کردید بعد 15 سال یهو یه عمل کنه صداش بشه مثل داریوش به فرض اصلا! صدای خودشم خیلی بد بوده...ولی این صدا نمیشینه دیگه به دلتون صدای دوستتون نیست! حالا هر چیم بهتر مهم نیست دیگه...بخث منم اینه اسنیک رو با صدای دیوید میشناسیم شخصیتی که 15 سال قدمت داره کم نیست خوب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or