David Hayter: این یک شوخی نیست !

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
درود

David-Hayter-Interview-May-13-20131.jpg

همونطور که مطلع هستید David Hayter صدا پیشه سری متال گیر که 15 سال است در این سری صداپیشگی شخصیت Snake را بعهده دارد توسط هیدئو کوجیما خالق این سری کنار گذاشته شذه است و کوجیما هم علت این کار رو تحول در همه جنبه ها برای سری جدید این سری یعنی MGSV دانسته [ البته صداپیشه ژاپنی شخصیت اسنیک تغییر نکرده و این تناقض حرفهای کوجیما رو نشون میده ]
به همین علت سایت IGN مصاحبه ویدیویی رو با David Hayter ترتیب داده که ایشون در مورد جداییشون از سری MGSV صحبت کنن

خلاصه مصاحبه ( محری برنامه Greg Miller ) :
دیوید هیتر اذعان می کنه که واقعاً در MGSV حضور نداره و تاکید می کنه این تصمیم، تصمیم کونامی بوده. اما اون نا امید نیست و راضی از این 15 سالیه که در صداپیشگی شخضیت اسنیک رو بعهده گرقته. همچنین دیوید هیتر اعلام می کنه این یک شوخی و یا یک دروغ ( منظور اینه که اینطوری نیست که کوجیما داره دروغ میگه یا داره هایپ می کنه واقعیت اینه که ایشون در MGSV نیست و امیدوار نباشید ) نیست حداقل تا اونجایی که می دونه !!

بهترین لحظات سری Metal Gear Solid از نظز David Hayter

(Sniper Wolf’s death scene (MGS1
به همراه صدا پیشه اسنایپر ولف ( Tasia Valenza ) و اتاکن ( Christopher Randolph ) یکی از بهترین صحنه های که با همکاری هم صدا پیشگی اش رو انجام دادن
(Solid Snake to Vulcan Raven: “You want to pull each other’s ears?” (MGS1
طنزی که در صحبت های اسنیک با Vulcan Raven
(Hunting The End (MGS3
(RAY vs REX (MGS4
(Final fight between Old Snake and Liquid-Ocelot (MGS4)
بخاطر پخش شدن موزیک های سری قبلی و حس و حالی که ایجاد می کرد​

و همچنین لحظه ای که اسنیک در خواب خودش MGS1 و Shadow Moses رو می بینه، لحظه پایانی PW و لحظه صحبت بیگ باس و AI ( باس )

لینک مصاحبه ویدیویی و منبع :

میدونین یه قضیه ای هست,ادمی مثل من که همون اوایل PS1 متال گیر سالید رو بازی کرده و به صدای دیوید و حتی اسمش توی معرفی های اول بازی ها! حال میکنه خیلی سخته که الان بیاد MGS V رو بدون این صدا تصور کنه...اگه اولین متال گیری که میزدم 4 بود زیاد واسم مهم نبود ولی بعد این همه سری و بازی کردن هر کدومشون توی زمان خودش سخته! اصلا کاری به صدا پیشگلی خوب یا بد دیوید هیتر ندارم فقط به نظرم شخصیت اسنیک مال این ادمه! چون از اول بوده...فکر کنین یه رفیق دارین 15 سال به صداش عادت کردید بعد 15 سال یهو یه عمل کنه صداش بشه مثل داریوش به فرض اصلا! صدای خودشم خیلی بد بوده...ولی این صدا نمیشینه دیگه به دلتون صدای دوستتون نیست! حالا هر چیم بهتر مهم نیست دیگه...بخث منم اینه اسنیک رو با صدای دیوید میشناسیم شخصیتی که 15 سال قدمت داره کم نیست خوب.
دقیقاً !
David Hayter از اولین نسخه MGS صداگذار کاراکتر اصلی این سری بوده. چه این کاراکتر Solid Snake باشه چه Big Boss ، در هر صورت صداگذارش ایشون بوده و طرفدارهای بازی هم به صداش عادت کردن. مطمئناً توی چند میلیارد نفر جمعیت کره زمین ، خوش صداتر از David Hayter هم پیدا میشه ! :دی ولی شخصیت پردازی Snake برای خیلی از طرفدارهای این سری با Hayter پیوند خورده و عوض شدن صداش یه شوک بزرگ هست.
خیلی از بازی ها که صداگذارشون عوض میشه ، طرفدارهای بازی کلی شاکی میشن. حالا در نظر بگیریم که MGS یکی از داستان محورترین بازی ها هست و کلاً Cutscene ها و مکالمه ها نقش خیلی پررنگی توش ایفا میکنه. توی هر نسخه چند ساعت Cutscene و مکالمه رادیویی وجود داره و پذیرفتن عوض شدن صدای کاراکتری که بیشترین درصد دیالوگ های بازی روی دوشش هست ، زیاد راحت نیست !
ولی در هر صورت حالا که عوض شده ، امیدوارم نفر بعدی کارش رو عالی انجام بده و بتونیم بهش عادت کنیم.

David-Hayter-Interview-May-2013-IGN.jpg

جدا از بحث صدا پیشگی دیوید هیتر
نمی دونم من همچین احساسی دارم یا واقعاً اینطوریه ! خیلی ظالمانه کنار گذاشته شد دیوید هیتر ! یه جوراییم دلم براش می سوزه ! این که این همه اینور اونرو مصاحبه می کنه میگه من با اسنیک خاطرات دارم امکان نداره من این 15 سال خاطره رو یادم بره و تاکیدش رو اینکه کونامی اینکارو کرده اونم به شکلی ظلم گونه (!) حتی گفته بود حاضر بود تا آخر عمر صداپیشگی اسنیک رو بکنه !
کم کسی پیدا میشه اینقدر عاشق شخصیتی باشه که جاش صحبت می کنه ! کم داریم توُ دنیای بازی آدم انقدر بتونه خیالش از صاحب صدای کاراکترش راحت باشه که نکنه بره ! نکنه بیخیال شه ! اما اینجا برعکس شد کوجیما کار خودش رو کرد ! امیدوارم این کارش از روی نبوغ زیادش باشه نه دوران پیری !!!

میدونین یه قضیه ای هست,ادمی مثل من که همون اوایل PS1 متال گیر سالید رو بازی کرده و به صدای دیوید و حتی اسمش توی معرفی های اول بازی ها! حال میکنه خیلی سخته که الان بیاد MGS V رو بدون این صدا تصور کنه...اگه اولین متال گیری که میزدم 4 بود زیاد واسم مهم نبود ولی بعد این همه سری و بازی کردن هر کدومشون توی زمان خودش سخته! اصلا کاری به صدا پیشگلی خوب یا بد دیوید هیتر ندارم فقط به نظرم شخصیت اسنیک مال این ادمه! چون از اول بوده...فکر کنین یه رفیق دارین 15 سال به صداش عادت کردید بعد 15 سال یهو یه عمل کنه صداش بشه مثل داریوش به فرض اصلا! صدای خودشم خیلی بد بوده...ولی این صدا نمیشینه دیگه به دلتون صدای دوستتون نیست! حالا هر چیم بهتر مهم نیست دیگه...بخث منم اینه اسنیک رو با صدای دیوید میشناسیم شخصیتی که 15 سال قدمت داره کم نیست خوب.
لوس نیست بنظرت صدای Solid و Naked رو یه شخص اجرا کنه؟ خندتون نمیگیره خدائی ! :دی.
چیزی هم فنها فکر میکنن یا دوست دارن باشه هیچ تاثیری روی محصول نهایی نداره. موقع نقد کردن هیچ کسی نمیگه "خب، حالا من 2 نمره کم میکنم واسه نبودن صدای فلانی". گیمرها هم 5 دقیقه‌ی یادشون میره هیتر کی بوده.

E3 نزدیکه. یه تریلر که ازش نشون بدن چنان هایپ میشید که همه اینها یادتون میره :دی.

لوس نیست بنظرت صدای Solid و Naked رو یه شخص اجرا کنه؟ خندتون نمیگیره خدائی ! :دی.
چیزی هم فنها فکر میکنن یا دوست دارن باشه هیچ تاثیری روی محصول نهایی نداره. موقع نقد کردن هیچ کسی نمیگه "خب، حالا من 2 نمره کم میکنم واسه نبودن صدای فلانی". گیمرها هم 5 دقیقه‌ی یادشون میره هیتر کی بوده.

E3 نزدیکه. یه تریلر که ازش نشون بدن چنان هایپ میشید که همه اینها یادتون میره :دی.

داداش شما مطمئنی mgs بازی کردی؟درسته David هم صداگذاری بیگ باس رو انجام داده هم صداگذاری اسنیک رو ولی تفاوت ها رو راحت میشه تشخیص داد.یعنی اون سالی که من MGS 3 بازی می کردم با اینکه زبان انگلیسی رو متوسط بلد بودم اما بازم میشد تشخیص بدی که صداگذاری دوتا شخصیت تفاوت داره.مخصوصا اینکه من قبل از شروع MGS 3 یه بار دیگه شماره 1 و 2 رو تموم کردم راحت تر میتونستم تفاوتا رو تشخیص بدم.البته نکته جالبش اینه که دو هفته نامه "دنیای بازی " تو یکی از شماره هاش ده صداگذار برتر بازی های رایانه ای رو انتخاب کرده بود و همین اقای David Hayter نفر اول بود. و نکته جالب تر اینکه اونا هم نوشته بودن استرس هایی که Hayter بر روی کلمات میذاره برای دوتا شخصیت متفاوته.توجه کنید کسایی این ادعا رو داشتن که تسلط کامل به زبان انگلیسی دارن.( بابک نمازیان و سید طه رسولی و متین ایزدی مترجم هم هستن )

درسته صداهاشون متفاوته ( تو 1 کاملا نرم و بی خش ـه تو 2 ـم همینطور تو 3 صدای یه مرد 40 ساله رو داره تقریبا :دی و تو 4 ـم که صدای پیر مرد 80 ساله :دی ! کارشو خیلی خوب بلده دیوید درست مثل دوبلور اتزیو که اگه ac2 رو از اول تا رویلیشنز تموم کنید میفهمید دوبلورش چه هنزی داشته :دی ! ( جدی میگم )

داداش شما مطمئنی mgs بازی کردی؟
نه. من کلاً سه روزه فهمیدم MGS چیه :دی.

وقتی صدای نیکو بلیک رو توی یه تیزر 20 ثانیه‌ی شنیدیم اکثر بچه ها میخواستن بالا بیارن از اون لهجه و صدا گذاری. اما بعد از عرضه بازی همه چیز 180 درجه تغییر کرد و نیکو بلیک شد یکی از محبوبترین کرکترها دنیای بازی و بهترین در سری GTA. نه به خاطر شرقی بودنش، نه به خاطر بینی بزرگش، نه به خاطر ظاهرش بلکه فقط بخاطر صداش :دی.

ناراحتی های شما وقتی معنی پیدا میکنه که کرکتر اصلی Solid Snake باشه و گفتارپیشه‌ش هیتر نباشه.

پ.ن. خیلی تقاضا بالا باشه امکان داره Konami صدای هیتر رو بصورت DLC در اختبارتون بزاره :دی.

شخصیت اسنیک با دیوید معنا پیدا میکرد!
این نبود صدا یعنی نبود اسنیک، یعنی یکی ددیگه بودن.
همون چیزی که میگید موقع تعجب کردن اسنیک از خودش در میاورد شبیه صدای فلان بود این جزء شخصیت اسنیک شده بود و این صدا و اون حالت گرفته اش دقیقا جوری بود که . . .
درضمن کسائی که میگن توی MGS4 معلوم بود دیوید خیلی خودشو کشته بود که سعی کنه صداشو یه جوری کنه باید بگم اینجا مثلا سالید اسنیک پیر شده و برید دقت کنید صداش نسبت به نسخه های قبل فرق داشت :|. مقایسه الکی میکنین :|.

Frastos : کاراکتر بازی بیگ باسه:دی
Kingps3: مسخره نکردم.مثال زدم گفتم اینا کارشون رو بلدن!اسنیک جوونیاش صداش نرمتر بود ولی تو پیریاش کلفت تر !
میثم منو میگی؟ مقایسه نادرست؟ مثال بودا !

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

صدای دیوید چه دوستش داشته باشیم چه نداشته باشیم . قطعا بالای 90 درصد فن بیس این IP عظیم دوستش دارن ( از جمله خودم که صداش یه جورایی برام مثل نوازش روح می مونه و گوش کردن به مکالمات متالگیر رادیویی اسنیک و اتاکان یا هرکس دیگه ای برام حتی از خود بازی هم جذاب تره ) . اصلا شخصیت اسنیک با این صدا شکل گرفته . مثل یه سری بازیهای دیگه نبوده که حتی قیافه ی شخصیت اصلی و توی هر شماره تغییر میدن . عوض کردنش تنها می تونه یه معنی داشته باشه . اینکه کوجیما تصمیم گرفته تغییراتی اساسی توی بازی ایجاد کنه . اگه شخصیت اسنیک یا حتی بیگ باس و یا حتی زمینه های داستانی و یه سری اتفاقاتی که تا الان ثبت شده توی شماره های آینده تغییر کنه واقعا نباید تعجب کرد . بهرحال تصمیمیه که شخصا ازش بیزارم ولی کوجیما گرفته و کاریش هم نمیشه کرد . همین مولتی پلتففرم شدن بازیهم شاید تاثیراتی توی گیمپلی و داستانسرایی بازی بذاره ولی در هر صورت اسنیک رو کاملا صامت هم بسازن ، قطعا با توجه به سابقه کوجیما میشه به آینده ی این سری امیدوار بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or