David Cage: "صنعت بازی یا باید نوآوری داشته باشد، یا از بین برود. "

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
David Cage عقیده دارد، اگر صنعت بازی حرکت بزرگی برای ایجاد نوآوری نکند به پایان کار رسیده و نابود خواهد شد.
20120605beyond_6.jpg
سازنده ی عناوین Heavy Rain و Beyond: Twin Souls در مصاحبه با GamesIndustry گفت: "اگر این صنعت تلاش بیشتری برای نوآوری و به کار بردن ایده های جدید نداشته باشد، گرچه این نوآوری و تلاش لزوما نباید خیلی جدی و مهم باشد و عمیق تر شدن قسمت هایی از بازی نیز کفایت می کند؛ این صنعت نابود خواهد شد."
" این عالیست که شما به هیولا ها تیراندازی می کنید، این عالیست که یک همچین چیزی وجود دارد و این عالیست که شما همیشه موفق می شوید اما نظرتان در رابطه با حق انتخاب دادن به مردم چیست؟! اینکه به آن ها اختیارات مختلف دهیم. بنابراین اگر مردم کار هایی که تا الان انجام می دادند را بخواهند، آن را در بازی پیدا خواهند کرد و در کنار آن کسانی که چیزی جذاب تر و عمیق تر نیز می خواهند، آن را در بازی پیدا می کنند."
Cage می گوید که او "علاقه ای به فروش نرم افزار ها به مردم و در کریسمس ندارد. " و در عین حال به "افراد باهوشی" که این کار را انجام می دهند، احترام می گذارد ولی خود او دارای آرزو ها و برنامه های دیگری است.
"این در مورد اینکه من چگونه کار خود را می بینم نیست. من دوست دارم تا با استفاده از این رسانه چیزی را اظهار کنم که باعث بوجود آمدن احساسات عمیق تر می شود. من فکر می کنم شما اگر بتوانید فیلم بسازید یا سریال های تلوزیون بسازید میتوانید این کار را انجام دهید چون همه ی این ها یک ظاهر عالی دارند. اما بازی ها؛ ما فقط تیر میزنیم و می پریم! نظرتان در رابطه با یک چیز جدید و استفاده از آن چیست؟ "
" من یک واسطه عالی هستم. کاری که شما می توانید با این ایده انجام دهید بسیار دیوانه وار است زیرا ارتباطی که شما با تجربه خود دارید با هر چیز دیگری فرق دارد. شما یک فیلم می بینید و شما فقط تاثیر پذیر هستید. شما یک داستان را تماشا می کنید، و فقط یک داستان به شما گفته می شود. ولی وقتی بازی می کنید، می توانید داستان را بگویید، می توانید تصمیم بگیرید که چه اتفاقی بیافتد و شما می توانید داستان های زیادی بسازید که ساخته شده توسط تصمیم ها و انتخاب های شماست."
Cage می گوید آخرین بازی که از آن لذت بردم Journey بود.
"Journey فوق العاده بود. این بازی فقط در مورد گفتن داستان نبود و هیجانات را در بر داشت. این بازی در مورد انجام یک کار متفاوت بود. "
" من فکر می کنم این صنعت به بازی های دیگری مثل Journey احتیاج دارد زیرا این بازی مانند تنفس در هوای تازه می باشد. در سال چند first person shooters می توانیم بسازیم؟ چندتایش را می توانیم در سال بازی کنیم؟ چند تایشان موفق خواهند شد؟ حتی به عنوان یک تجارت، آیا این بازی ها هیچ احساسی را درست می کنند؟ من که مطمئن نیستم."
Beyond: Twin Souls بازیی که توسط Quantic Dream به ریاست David Cage ساخته می شود در سال 2013 به صورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد دش.
منبع
 
من قبلا هم گفتم.بازم میگم.هوی رین به عنوان یه بازی،برای بار اول،تجربه خوب و لذت بخشی بود.اما وقتی شما بازی رو دوباره میخوای انجام بدی،اونوقت هست که بازی برات فاجعه میشه.چون می بینی خیلی از تصمیماتی که میگیری،کشکی هست و تحت عنوان "حق انتخاب" یه کلاهه بزرگ سر بازیباز رفته.بیخود نبوده که خود این آقای کیج گفته این بازی رو فقط یک بار بازی کنید.جواب منم به این حرف یه میدل فینگر هست.من برم 60 دلار پول بازی بدم که مولتی پلیر هم نداره و فقط یکبار بازی کنمش (چون با بازی کردن دوبارش،حالت تهوع به آدم دست میده)و پیش خودم فکر کنم که کیج چقدر خفنه؟؟نه عزیزم.کیج یه عقده ایی هست که کل دنیا و بازیسازها رو احمق میدونه و خودش رو مغز متفکر.
 
به بحثتون کاری ندارم فقط وقتی تو یه همچین کامنتی میدی احساس میکنم آخر زمان شده !
مخصوصاً اون تیکه که گفتی اعصاب تا یه حدی کشش داره ـو خیلی خوب اومدی . فک نکنم نیاز باشه یادت بندازم تاپیک های alan wake ، gears of war و halo که یه تنه با اعصاب جمعی بازی میکردی و خم به ابرو نمیاوردی. ;;)
آقا من یه بار تو یه تاپیک راجع به یه چیزی بحث میکردم دیگه تمومش میکردم بره. نه اینکه هر تاپیکی که یه ربطی به اون بازیا داشته باشه بیام حرفهامو تکرار کنم.
اصلا هم قبول ندارم که ترول میکردم. مثلا خیلی ساده گفتم به نظرم گیم پلی آلن ویک تکراری میشد. یا گفتم این هیلو 4ـی که من دیدم در حد بهترین گرافیک 360 نیست. اینا تروله؟ نیومدم بگم که این سم لیک روانی معلوم نیست چی زده بوده نشسته این مزخرف رو ساخته. یا نیومدم بگم که این هیلو گرافیکش در حد قارچ خوره شت باکس و چه به این حرفا.
یعنی واقعا فهمیدن مرز بین این دو انقدر سخته؟
یه نکته رو هم بگم خلاقیت و نوآوری به معنی لذت بخش و قابل قبول بودن گیم پلی نیست ! یه بازی میتونه کوچکترین خلاقیتی نداشته باشه ولی بهترین گیم پلی ممکنه رو ارائه بده .
درست متوجه نشدم منظورت رو. منظورت اینه که هوی رین خلاقیت و نو آوری نداشته ولی گیم پلیش لذت بخش و قابل قبول بوده؟ یا منظور دیگه ای داشتی؟
آها، راستی: یک نمونه ماکسیموم ترولینگ رو الان برات میذارم. شما یک پست از من پیدا کن که در این حد به یه بازی و سازنده اش حمله کرده باشم، میرم خودم درخواست میدم بن دائمم کنن. خوبه؟ :arrowd::arrowd::arrowd:
من قبلا هم گفتم.بازم میگم.هوی رین به عنوان یه بازی،برای بار اول،تجربه خوب و لذت بخشی بود.اما وقتی شما بازی رو دوباره میخوای انجام بدی،اونوقت هست که بازی برات فاجعه میشه.چون می بینی خیلی از تصمیماتی که میگیری،کشکی هست و تحت عنوان "حق انتخاب" یه کلاهه بزرگ سر بازیباز رفته.بیخود نبوده که خود این آقای کیج گفته این بازی رو فقط یک بار بازی کنید.جواب منم به این حرف یه میدل فینگر هست.من برم 60 دلار پول بازی بدم که مولتی پلیر هم نداره و فقط یکبار بازی کنمش (چون با بازی کردن دوبارش،حالت تهوع به آدم دست میده)و پیش خودم فکر کنم که کیج چقدر خفنه؟؟نه عزیزم.کیج یه عقده ایی هست که کل دنیا و بازیسازها رو احمق میدونه و خودش رو مغز متفکر.
انتظار دارید آدم این پست رو ببینه و آمپر نچسبونه؟
 
بازی بعدی دیود جان رو به صورت اختصاصی در یوتوب و با پشتیبانی Move شاهد خواهیم بود.
@ Behnam_Yakuza
کلا تو خودت ترولی .
 
صنعت بازی نوآوری داره ولی در حال حاضر بیشتر تو قسمت بازیهای Indie (مستقل) هستش و بازیهای AAA در این مورد عقب هستن...
به قول معروف:

نوآوری نزد بازیهای ایندی است و بس.
 
چون با بازی کردن دوبارش،حالت تهوع به آدم دست میده

الان نظر شخصی بود یا Fact ? قطعا نظر شخصی بود .... بار ها گفتم بازم تکرار می کنم ! هوی رین یک بازی سلیقه ای هست . مخاطب خاص خودش رو داره . ربطی به سونی فن بودن یا هیتر بودن هم نداره . البته صحبت اون دسته از عزیزانی که رزمندگان جان بر کف جبه حق علیه سونی هستند بکنار ولی در کل این بازی یه سلیقه خاصی رو می طلبه
یخود نبوده که خود این آقای کیج گفته این بازی رو فقط یک بار بازی کنید

یک بار بازی کنید چون هیجان به مراتب بیشتری داره ولی شاید یکی حال کنه یکی از کارکتر ها رو به کشتن بده یا همه رو زنده نگه داره یا ..... در مورد حق انتخاب هم باید گفت مگه یه بازی چقدر می تونه آزادی انتخاب بده ؟ اونم بازی که تماما تکیه به داستان بازی داره . یه خط کلی هست که باید طی شه . نمی گم بی نقص بود ولی در این حد که بازی رو آشغال خطاب کنید فک نمی کنم باشه .


کیج یه عقده ایی هست که کل دنیا و بازیسازها رو احمق میدونه و خودش رو مغز متفکر.

نظر لطفته واقعا :دی یادم نمیاد کیج جایی گفته باشه من مغز متفکر هست و بقیه احمق هستن ! بر عکس اتفاقا ! همین خالق دیوس اکس که طرفداران بسیاری داره همین چند روز پیش به تمجید کیج پرداخته بود !

یک بار دیگه هم نظرم رو درباره هوی رین می گم ! این بازی به اصطلاح دکمه زنی طرفدار خودش رو داره . همون طور که سبک ریسینگ ، فایت ... طرفدار خاص خودش رو داره . همون طور که AW ، Gears ، یاکواز ، infamous و .... طرفدار خاص خودش رو داره ... نه بحث کمیت هست نه کیفیت ! البته هر چند که از نظر منتقدین دنیا ( البته کل دنیا که به پای یوز های منتقد بازی سنتر که نمی رسه ) این بازی کیفیت خوبی داره .
بازی بعدی دیود جان رو به صورت اختصاصی در یوتوب و با پشتیبانی Move شاهد خواهیم بود.

بخاطر سرعت پایین اینترنت قرار دوبله بدون سانسورش هم از شبکه 4 پخش شه ;)

من با پویا شوخی دارم جدی نگیرید :دی دوستیم :دی ولی پویا تو چرا ؟ :دی
 
دوست ندارم کسی را بن کنم
میترسم تاپیک باز بمونه مجبور شم حداقل سه چهار نفری چه موافق چه مخالف را بفرستم هواخوری ...
تاپیک قفل میشه
متاسفم


راستی:
برای خودتون زشته من هر تاپیک راه بیفتم دنبالتون هی بگم آقا رعایت کن
آقا رعایت کن

اگه اینجوری دوست دارین، به من بگین تا بدونم چیکار باید بکنم
من جواب خودم را گرفتم
میزان سخت گیری از فردا بیشتر میشه و با شدت بیشتری برخورد خواهد شد
مرسی از همتون
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or