David Cage:سونی بهترین کنسول,استودیوها را در جهان دارد

Behrooz

کاربر سایت
PS3 بهترین کنسول در جهان است و هیچ Publisher دیگر نمی تواند با استودیوهای داخلی Sony مسابقه دهد.
این صحبت های David Cage خالق Heavy Rain و Fahrenheit است که گفته است Quantic Dream هیچ بازی دیگر به این زودی ها برای XBOX نخواهد ساخت.

Cage به CVG گفت:"ارتباط در Heavy Rain بسیار فوق العاده بود"."آن ها از روز اول به ما
اعتماد کردند.از همه طریق ما را حمایت کردند.این پروژه بسیار ریسک دار و مخاطره آمیز بود[برای آن ها] و آنها هرگز ما را ناامید نکردند".
"بخشی ازاین کمپانی بودن همراه با بهترین استودیوها در جهان در این کمپانی برای ما بسیار لذت بخش است(احتمالا).ما واقعا خوشحال هستیم که این ارتباط را ادامه می دهیم و محتوای بیشتر برای برند پلی استیشن بسازیم.اما آن ها بر روی ما سرمایه گذاری کرده اند بنابراین ما همچنان برای برند پلی استیشن انحصاری خواهیم ماند.

screenshot_250540_thumb300.jpg

"من به طور کلی بسیار وفادار هستم-یا سعی می کنم که باشم.من می دانم که اعتماد به من همیشه ریسک بزرگی است اما وقتی مردم این کار را بکنند احساس می کنم که چیزی به آن ها مدیون و بدهکار هستم.ما با سونی ارتباطی داریم که کار می کند.ما با پلتفرم پلی استیشن هیجان زده شده ایم. فکر می کنیم که این بهترین پلتفرم[Sony Playstation] است. واقعا خوشحالیم که این کار را ادامه می دهیم".
"ما با Naughty Dog, Santa Monica, Guerrilla, Media Molecule همه ی این استودیوهای عالی صحبت می کنیم".او اضافه کرد:"درباره ی تکنولوژِی.بهترین عمل.چگونه کارها را انجام دهیم صحبت می کنیم. تجربه و تخصص را به اشتراک می گذاریم.من فکر می کنم که این یک ارزش واقعی و عالی برای هر کسی است".
CVG

آخرین ویرایش:
بسیار خبر جالبی بود و عین واقعیت امیدوارم سونی هرچه زودتر این استودیو رو خریداری کنه
منتظر واکنش جالب انگیز فن های پشنگ هستیم
چه ایوری چه اونوری
:دی

حالا 2 خط اول رو بزاریم کنار چیز خاصی نگفته که! مگه دروغ گفته که سونی روی اونا سرمایه گزاری و ریسک کرده ؟ :d و بازی سازم بایدم بشکن بزنه که دستش رو باز بزارند :d

با کلی دلیل و منطق اومده از سونی تعریف کرده و گفته که چرا میخواد برای این شرکت انحصاری بسازه .
الآن یک سری دلقک میان و مسخره بازی رو شروع میکنن و حماقت خودشون رو اثبات می کنن !

ایشون این حرف ها رو نزنه کی بزنه
کلا هر کی از هر سمتی بهش بیشتر میرسه حمیات میکنه
یک سری از اون یکی کنسول
یک سری از این یکی کنسول
یک platform هم که کلا هویج هست این وسط

و در اخر هم بساط پست خور تاپیک های این چنینی رو به خصوص در ایام تعطیلات که همه زیر نت ولو هستن فراهم می ورند و همه خوشحالند :d

البته کلی دلیل و منطق رو من نمیبینم! ایشون گفته چون سونی مارو ساپورت میکنه (بدون شک مالی) ما هم داریم براش بازی میسازیم که معنی خیلی سادش قاعدتا میشه این که ما فعلا با سونی قرارداد داریم. وگرنه اگر قبول ریسک و از این حرفاست که MGS اومد روی Remedy ریسکی کرد که خیلی بزرگتر از سونی بود 5 سال یه بازی در حال ساخت بود و مایکروسافت کاملا دست Remedy رو باز گذاشت تا هرکاری میخواد بکنه ...
الان یعنی ریسک پروژه ی AW از HR بالا تر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که HR چیزی به اسم گیم پلی درست و درمون نداشت و تقریبا همون اندازه AW زمان برد؟؟؟؟
جل الخالق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or