David Cage:سونی بهترین کنسول,استودیوها را در جهان دارد

Behrooz

کاربر سایت
PS3 بهترین کنسول در جهان است و هیچ Publisher دیگر نمی تواند با استودیوهای داخلی Sony مسابقه دهد.
این صحبت های David Cage خالق Heavy Rain و Fahrenheit است که گفته است Quantic Dream هیچ بازی دیگر به این زودی ها برای XBOX نخواهد ساخت.

Cage به CVG گفت:"ارتباط در Heavy Rain بسیار فوق العاده بود"."آن ها از روز اول به ما
اعتماد کردند.از همه طریق ما را حمایت کردند.این پروژه بسیار ریسک دار و مخاطره آمیز بود[برای آن ها] و آنها هرگز ما را ناامید نکردند".
"بخشی ازاین کمپانی بودن همراه با بهترین استودیوها در جهان در این کمپانی برای ما بسیار لذت بخش است(احتمالا).ما واقعا خوشحال هستیم که این ارتباط را ادامه می دهیم و محتوای بیشتر برای برند پلی استیشن بسازیم.اما آن ها بر روی ما سرمایه گذاری کرده اند بنابراین ما همچنان برای برند پلی استیشن انحصاری خواهیم ماند.

screenshot_250540_thumb300.jpg

"من به طور کلی بسیار وفادار هستم-یا سعی می کنم که باشم.من می دانم که اعتماد به من همیشه ریسک بزرگی است اما وقتی مردم این کار را بکنند احساس می کنم که چیزی به آن ها مدیون و بدهکار هستم.ما با سونی ارتباطی داریم که کار می کند.ما با پلتفرم پلی استیشن هیجان زده شده ایم. فکر می کنیم که این بهترین پلتفرم[Sony Playstation] است. واقعا خوشحالیم که این کار را ادامه می دهیم".
"ما با Naughty Dog, Santa Monica, Guerrilla, Media Molecule همه ی این استودیوهای عالی صحبت می کنیم".او اضافه کرد:"درباره ی تکنولوژِی.بهترین عمل.چگونه کارها را انجام دهیم صحبت می کنیم. تجربه و تخصص را به اشتراک می گذاریم.من فکر می کنم که این یک ارزش واقعی و عالی برای هر کسی است".
CVG

آخرین ویرایش:
هرموجود بالغی میفهمه سونی بهترین پاپلیشر نیست یکم فکر کنید مایکروسافت میتونه یه انوان اشغال رو به فروش میلونی برسونه پاپلیشر خوب یعنی اینb-)

اتفاقآ کاملا مخالفم ! به نظر من ناشر یک عنوان، تاثیر غیر مستقیم توی فروشش داره ! خیلی از بازیها بودن که ناشرشون مایکروسافت بوده اما نتونستن به فروش خوبی دست پیدا کنن ! این که بگیم چون ناشرش مایکروسافته بریم بازی رو بخریم اصلا منطقی نیست ! الان اگر یک عنوان خیلی داغون، ناشرش مایکروسافت باشه، شما به خاطر اینکه ناشرش مایکروسافته میری پولتو حروم کنی و بخریش ؟! مسلمآ جوابت نه هست.

اتفاقآ کاملا مخالفم ! به نظر من ناشر یک عنوان، تاثیر غیر مستقیم توی فروشش داره ! خیلی از بازیها بودن که ناشرشون مایکروسافت بوده اما نتونستن به فروش خوبی دست پیدا کنن ! این که بگیم چون ناشرش مایکروسافته بریم بازی رو بخریم اصلا منطقی نیست ! الان اگر یک عنوان خیلی داغون، ناشرش مایکروسافت باشه، شما به خاطر اینکه ناشرش مایکروسافته میری پولتو حروم کنی و بخریش ؟! مسلمآ جوابت نه هست.
داستان تبلیغات خیلی مهمه تبلیغات هم دست ناشر هست خیلی از عناوین بودن با میانگین پایین نمره کلی فروختن عنوانی هم هستن با میانگین بالای 9 فروش خوبی نداشتن الان نقش ناشر چیه:-/

الان یعنی ریسک پروژه ی AW از HR بالا تر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که HR چیزی به اسم گیم پلی درست و درمون نداشت و تقریبا همون اندازه AW زمان برد؟؟؟؟
جل الخالق
بابا این چه اصراریه که HR با AW باید مقایسه بشه
این دوتا که خیلی با هم فرق میکنن
Aw باید با بازی مثل Alone In The Dark مقایسه بشه سبکاشونم به هم میان
که من بازم alone رو ترجیح میدم
این دوتا چه ربطی به هم دارن نمیدونم

بابا این چه اصراریه که HR با AW باید مقایسه بشه
این دوتا که خیلی با هم فرق میکنن
Aw باید با بازی مثل Alone In The Dark مقایسه بشه سبکاشونم به هم میان
که من بازم alone رو ترجیح میدم
این دوتا چه ربطی به هم دارن نمیدونم

تو رو به خدا پستها رو چند بار بخونید...........منظور ایشون مقایسه یا کدوم بده یا کدوم خوبه نبود یا حتی نطرسنجی که شما بیای بگی alone رو بیشتر دوست داری
منظور ایشون ریسک پذیری روی برگشت سرمایه هست ..اخه یکی از دوستان این دو تارو از لحاظ ریسک پذیری برگشت سرمایه تقریبا یکی دونسته بود.....
ببین همون طور که خودت گفتی سبک الن روتینتر هست و طبعا مشتاقان بیشتری داره در حالی که hr یک سبک عجیب و ناشناخته هست.......خب معلومه که ریسک پذیری برگشت سرمایه برای hr خیلی بشتره..................

یا ابولفضل!مگر شما وقتی می بینی ناشر یه بازی سونیه می ری می خری؟
شاید خیلی به چشم ما ایرانی ها نیاد,ولی مایکرو خیلی برای بازی هاش خرج می کنه.برای AW و به خصوص reach خیلی خیلی خرج تبلیغات کرده بود.

یا ابولفضل!مگر شما وقتی می بینی ناشر یه بازی سونیه می ری می خری؟
شاید خیلی به چشم ما ایرانی ها نیاد,ولی مایکرو خیلی برای بازی هاش خرج می کنه.برای AW و به خصوص reach خیلی خیلی خرج تبلیغات کرده بود.
نه من منظورم این نبود که اگر ناشر سونی باشه بازی رو میگیرم...

من میگم اگر شما از یک بازی خوشت نیاد، ناشرش هرچقدر هم که تبلیغات بکنه براش، شما ممکنه بازم خوشت نیاد از بازی.

من خودم به شخصه اصلآ به تبلیغات یک بازی کاری ندارم ! اگر از سبک یک بازی خوشم بیاد تهیه ــش میکنم ! حالا چه ناشرش مایکروسافت باشه چه یک شرکت دیگه ! چه تبلیغات براش زیاد شده باشه چه کم ! برام فرقی نداره !

آقا من نه فن اینوریم نه اونوری( نه شرقی نه غربی)*!

ولی EA به راحتی سونی و ماکرو و نوادگانشون رو میخوره.
حیف که این EA تو این نسل کنسول نداد بیرون اوایل نسل شایعاتش بود ولی.....
( کلا این دیوید هم یه بازی ساخته تا آخر عمرش خود زنی میکنه باهاش. مردیم بابا هروقت باهاش مصاحبه میکنن سریع حرفای تکراری در مورد HR میزنه. فکر کنم هر شب خواب HR میبینه. یه 1 سالی از زندگی عقب هست. )

اگر هر کدوم از بازیهای تاپ سونی مثل KZ ، GOW ، LBP و... ناشرش ماکروسافت بود فروش خیلی بیشتری میکردن که شاید یکی از علت هاش هزینه تبلیغات بالای هست که ماکروسافت تحمل میکنه..

سونی به جای اینکه پول رو هزینه تبلیغات کنه اون رو میده به سازنده های مثل گیج که اینجوری براش فن بازی دربیاره..(شوخی):d

سلام!
من با اینکه زیاد از David Cage خوشم نمیاد (گرینبرگ ـی هست واسه خودش :دی) ولی انصافا بازیهاش خیلی عالی هستند. امیدوارم قبل از اینکه به طور کامل بره زیر دست سونی Indigo Prophecy 2 را بسازه :دی
===
ولی مایکرو خیلی برای بازی هاش خرج می کنه.برای AW و به خصوص reach خیلی خیلی خرج تبلیغات کرده بود.
اگه مایکروسافت واسه Alan Wake درست تبلیغ کرده بود که این بلا سرش نمی اومد :دی گوشه ای از تبلیغات Alan Wake (یعنی آدم باید دانشمند باشه تا بفهمه این تبلیغات واسه یه بازی هست :دی)

alan-wake-flashlight-small-44375.jpg

alan-wake-coffin-light-small-63343.jpg

http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_1366/13666155/file/alan-wake-switch-small-31402.jpg
===
بابک جان شما که به تبلیغات نه چندان جالب مایکرو برای AW اشاره میکنی ، به اون تبلیغات فوق العاده ای هم که برای Halo 3 کرد هم اشاره کن . اینکه خود شخص بیل گیتس در غرفه های فروش بازی حضور داشت ، مجسمه های عظیم مستر چیف ، ابر بیلبورد های تبلیغاتی و ... .
اول اینکه من بابک نیستم :دی تبلیغات Halo که مشخصه چجوری هست دیگه اشاره نمیخواد :دی مایکروسافت برای تبلیغ محصولاتش مبلغ نسبتا زیادی خرج میکنه، فقط من موندم که چرا این کار را با Alan Wake کرد :دی

آخرین ویرایش:
دم این دیوید کیج گرم با دلیل و منطق حرف میزنه نه مثل اپیک که میاد میگه مایکروسافت دلایل قانع کننده ای برای ما میاره تا ما رو از ساختن بازی روی ps3 منصرف کنه (این حرفم بوی خون میده):-s

بابک جان شما که به تبلیغات نه چندان جالب مایکرو برای AW اشاره میکنی ، به اون تبلیغات فوق العاده ای هم که برای Halo 3 کرد هم اشاره کن . اینکه خود شخص بیل گیتس در غرفه های فروش بازی حضور داشت ، مجسمه های عظیم مستر چیف ، ابر بیلبورد های تبلیغاتی و ... .
کاشکی سونی هم یک ذره از این مایکرو یاد بگیره ، نمیدونم این استدیو های First Party ِ سونی دلشون رو به چی خوش کردن ؟!
AAA هایی میسازن که موقع بازی کردن آدم بهت زده میشه ، ولی وقتی آمار فروش رو نگاه میکنه باز هم بهت زده میشه ! :دی

کاشکی سونی هم یک ذره از این مایکرو یاد بگیره ، نمیدونم این استدیو های First Party ِ سونی دلشون رو به چی خوش کردن ؟!
AAA هایی میسازن که موقع بازی کردن آدم بهت زده میشه ، ولی وقتی آمار فروش رو نگاه میکنه باز هم بهت زده میشه ! :دی

آخه فروش ربطی به من یا شما نداره .

ربط به سونی داره که حتما یک چیزی براش داره که انقدر ادم ها سرو دست میشکنن که زیر مجموعه استدیو های FP سونی بشن .

اتفاقا من این همه عنوان با تنوع بالا رو بیشتر حال میکنم .

برای این که فروش سونی یا ماکروسافت ربطی به من یا شما نداره بازی هستش که برای من به شخصه مهم هستش کیفیتش با تعدادش با تنوع همین .

الان سونی یک عنوان خوب بسازه و فروش نره زیاد به کی ضربه میزنه به من یا خودش به خودش برای این که مجبور میشه عنوان بعدی رو بهتر بسازه و تبلیغ بهتری بکنه باز هم به من یا شما ربطی پیدا نمیکنه اول اخرش محکوم هستش به ساختن بازی عالی .

مگه این که کلا صنعت بازی سازی رو بزاره کنار همین .

نه من منظورم این نبود که اگر ناشر سونی باشه بازی رو میگیرم...

من میگم اگر شما از یک بازی خوشت نیاد، ناشرش هرچقدر هم که تبلیغات بکنه براش، شما ممکنه بازم خوشت نیاد از بازی.

من خودم به شخصه اصلآ به تبلیغات یک بازی کاری ندارم ! اگر از سبک یک بازی خوشم بیاد تهیه ــش میکنم ! حالا چه ناشرش مایکروسافت باشه چه یک شرکت دیگه ! چه تبلیغات براش زیاد شده باشه چه کم ! برام فرقی نداره !
شاید برای شما درست نباشه,اما تبلیغ ها مایکرو گاها رو گیمر های ایرانی هم تاثیر گذاشته.مثل خیلی از گیمر های ایرانی که تا سر ریچ از هیلو بدشون میومد(مثل خودم)ولی سر ریچ اینقدر سر و صدا بپا کرد که گرفتمش و لذت بردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or