David Cage با 5 سال عمر بیشتر PS3 مشکلی ندارد.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
david-cage-heavy_rain.jpg

شایعات نسل بعد کنسول ها در بالاترین حد خود است.اما David Cage یعنی کارگردان Heavy Rain معتقد است با PS3 میتوان در حال حاضر کارهای بزرگی انجام داد.
Cage در مصاحبه با Develop گفت:راستش را بخواهید من خیلی علاقه ای به تکنولوژی یا کنسول های نسل بعد ندارم.اگر بتوانیم 5 سال دیگر با PS3 ادامه دهیم برای من خوب خواهد بود.Cage بر خلافی مردمی که فکر میکنند تکنولوژی جدید باعث بازی های بهتر میشود،بر اینتصور است که بازی ها با ایده های سازندههایشان ساخته میشوند.
او فکر میکند که نبود خلاقیت موجب محدودیت این نسل از دنیای Game شده است.
Cage توضیح میدهد:من فکر میکنم چالش های اصلی بیشتر در سازنده بازی است تا تکنولوژی.آیا کارهای تکنیکی وجود دارند که من نتوانم انجام دهم؟راستش را بخواهید خیر.محدودیت بسیار بیشتر از ایده هایی است که ما داریم.اگر به گذشته روی آوریم میبینیم تکنولوژی خیلی سریعتر از چیزی که ما تصور داشتیم پیشرفت کرده است.
به عنوان یک صنعت برخلاف اینکه platform ها در حال تغییر هستند ما در 50 سال اخیر بازی های بسیار زیادی داریم که شبیه یکدیگر هستند.او اضافه کرد:انتظار من از نسل بعد چیست؟مثل اکثر اوقات:poly های بیشتر،رزولوشن بالاتر تکسچر ها و مکان ها،اسب بخار و چیزهای دیگر.واو بسیار خوب و هیجان انگیز است!!!
در نهایت بحث بسیار جالب شد.آیا تکنولوژی مانعی برای تبدیل شدن ایده ها به واقعیت است؟آیا یک پردازشگر قویتر باعث دگرگونی فرم گیم پلی میشود؟کیج درست میگوید که هسته ی مکانیکی بازی ها چند سال است واقعا تغییر زیادی نمیکند.شما هنوز FPS های همیشگی خودرا دارید و TPS های مبنی بر Cover گیری و...
مطمئنا گرافیک همیشه پیشرفت میکند ولی به عنوان چیزی که از Journey یاد گرفتیم،گاهی اوقات یک ایده ی واقعی میتواند گرافیک زیبا را شکست دهد.ایده ها چیز هایی هستند که فروخته میشوند.
منبع

آخرین ویرایش:
اگر سران MS و Sony طرز تفکر این جناب استاد رو داشتن هر نسل گیم برابر با یک نسل انسان بود یعنی یک نسل گیمینگ که تموم میشه اون ادمایی که اول نسل گیمر شدن گیمینگ رو بوسیدن گذاشتن کنار چون زن و بچه دارن دیگه (مگه اینکه زن وبچه هم دستشون تو کار باشه:d)

خدا رو 100 هزار مرتبه شکر که برای نسل بعد کارمون گیره استاد نیست

اولین بازیسازی که دوست نداره کیفیت کارش بره بالا..! واقعا جای تبریک داره..!

البته از کسی که دستش با سونی تو یک کاسه هست انتظار بیشتری نمیره و فقط سیاست های سونی رو بلغور میکنه..​
شما کاری جز ترول کردن بلد نیستی همه تاپیکها میایی ترول میکنی خجالتم خوب چیزیه:|
برای اینکه میگی دست دیود کیج با سونی تو یک کاسه است مدرک هم داری؟

بد هم حرف نزده اما خلاقیت میتونه با یه تکنولوژی به روز خیلی بهتر جواب گو باشه
دقیقا حرفت درسته .... متاسفانه همه فکر میکنند نسل بعد فقط گرافیک داره نه این طور نیست
ما دوست داری در بازی تعداد دشمن های بیشتری ببینی خوب این نیاز به سخت افزار قوی برای پردازش داره تا بتونه این تعداد دشمن با هوش مصنوعی برای هر کدوم و جزییات گرافیکیشون پردازش کنه ، وقتی CPU نکشه و نتوته پردازش کنه ما شاهد چنین صحنه هایی در بازی نخواهیم بود
یا شما دوست داری هوش مصنوعی دشمن ها عالی باشه ... خوب این چیزی نیست جز پردازش سریع و انتخاب تصمیم برای هوش مصنوعی هست که اگر پردازنده دیر پردازش کنه هوش مصنوعی ضعیف خواهد بود
دیگه گرافیک هم مهمترین ویژگی هست که نسل بعد به ما میده همین که مطمئن هستید بازیها با 60 فریم اجرا میشوند که همین باعث افزایش سرعت بازی میشه

---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 AM ارسال شده بود ----------

راستش من اصلا دوست ندارم نسل بعدی بیاد..:(
اگه بیاد قیمتش ..!:|
یعنی از این جمله بدم میاد چون جز نا امیدی هیچی دیگه توش نیست ... اگر کسی بخواد بخره و علاقه داشته باشه حتما میخره به قولی دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
نمونش همین ویتا روز اول 1.200 بود الان 520 باز هم مطمئن باشید پایین تر هم میاد

هِع، کاربرای اینجا فکر می کنند مثلن نسل بعد بیاد خیلی اتفاق شاخی میوفته؟
در حال حاضر در بهترین زمان ممکنه برای دیدن بازی های خلاقانه وریسک پذیر سازنده ها داریم، الان بسیاری از تکنولوژی ها روی کنسول ها پیاده شده، خیلی از استودیو ها موتور های خودشون رو ساختن و آماده هستند فقط باید بهبود ببخشن و مطمئنن هزینه کمتری رو باید خرج کنند.
نسل ها که شروع میشه بازی ها و موتور ها سه یا چهار سال زمان نیاز دارند تا کامل بشند و با نسل مچ بشند که این چهار سال هوا نمیخورن کسائی که روی موتور ها و بازی ها کار می کنند پول میگیرن. در کنار این مسئله فروش کم کنسول ها فروش کم بازی هارو همراه داره.
ابتدای نسل فروش 1 یا 2 میلیون واقعن برای یه بازی خوب بود و بیشتر میشد عالی ولی الان 3 یا 4 میلیون رو همون بازی ها فروش می کنند. حالا یه بازی نو هم به بازار بیاد راحت خرج خودش رو در میاره.
واقعن اینایی که هی میگن نسل بعد فقط میخوان بزنن به دیوار ببینن تخریب میشه؟
اه!

david-cage-heavy_rain.jpg

آیا یک پردازشگر قویتر باعث دگرگونی فرم گیم پلی میشود؟
LOL. ببین کِی داره در مورد گیم‌پلی حرف میزنه/
کیج درست میگوید که هسته ی مکانیکی بازی ها چند سال است واقعا تغییر زیادی نمیکند.شما هنوز FPS های همیشگی خودرا دارید و TPS های مبنی بر Cover گیری و...
i7443_profile-picture-by-anigirfc1io.jpg

معلومه کیج الان به ادامه این نسل علاقه داره با ارائه سخت افزارهای جدید باید دوباره کلی خرج موتور گرافیکی جدید و ... بکنن تا بین بقیه بازی ها دیده بشن وگر نه کیج برای داستان بازی هاش معروفه نه برای گیم پلی خلاقانه.

خداییش راست می گه دیگه یخورده نوآوری تو بخش های دیگه لازم چه فایده وقتی گرافیک رو هی ببرن بالاتر
نوآوری رو نینتندو ارائه کرد با DS و Wii. تا وقتی کنسول ها همون ارتقاع یافته های نسل 4 باشن همین اشه همین کاسه. Metal Gear Solid 4 تو خیلی از بخشها "نوآوری" داشت که عمراً بدون سخت افزار قوی نسل 7ـی بهش نمیرسید.

i7444_kojima-14.jpg

پ.ن. اونها که دارن نوشابه باز میکنن واسه دیوید کیج و خیــــــلی به نواوری علاقه مند شدن یهو، ببینیم درمورد Wii U و بازیهاش چطور کامنت میزارن.

خب چه کاریه دیگه کنسول بسازن!!!با همین حالا حالا ها ادامه میدیم دیگه.....فقط یه مورد که لطفا گرافیک بازی های مولتی پلتفرم روی PC از PS3 بیشتر نیاشه که آدم حالش گرفته نشه....

اون وقت اوني كه كلي پول پاي pc داده حالش گرفته شه ؟ :|

ماشالا استاد عجب فشاری اورده به بعضيا...
اميدوارم بتونه سبك اينتراكتيو دراما رو بيشتر گسترش بده و اگه ايده ای برای ساختن سبك های نو هم داره عملی كنه، Heavy Rain كه شاهكار بود...گيم پليشم به نظر من بهش ايرادی نيست چون بازیش شبيه ساز زندگی واقعی يا فيلم مانند بود.
به نظرم با اومدن كنترلرهای جديد هم خيلی راحت می تونه ايده های بيشتری رو تو گيم پلی پياده كنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or