Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی یه شک بزرگ بود برام اصلا انتظار نداشتم اینقدر جالب و درگیرکننده باشه!. 5 شنبه روی نرمال تمام شد و حالا هم تقریبا روی هارد :دی.
اولین سولپریز 2010 :دی.

این بازی یه شک بزرگ بود برام اصلا انتظار نداشتم اینقدر جالب و درگیرکننده باشه!. 5 شنبه روی نرمال تمام شد و حالا هم تقریبا روی هارد :دی.
اولین سولپریز 2010 :دی.

برادر فِري شما كه بازي رو تموم كردي

من يه از بازي رو نتونستم متوجه بشم چون حواسم نبود يكي از Cut Scense هاي بازي رو رَد كردم !
اونجا كه با Uriel مبارزه كرديم بعدش چه اتفاقي كه افتاد ؟ يعني تو همون Cut Scense كه نشون داد چي شد .

پيشاپيش از پاسخ گويي شما به اين سوال ممنونيم ! يه جوون رو از كَف در بيار :biggrin1:

اونجا كه با Uriel مبارزه كرديم بعدش چه اتفاقي كه افتاد ؟ يعني تو همون Cut Scense كه نشون داد چي شد .
برادر نوید:
اسمشون سخت بود یادم نیست. منظورت زن فرشته ست یا اون یارو چکشی ـه؟ :دی.
اقا دست رو عجب چیزی گذاشتی. 15 ساعتی که پاش بودم دعا به جونت میکردم :دی.

میبخشید من به یه غولی بر خورم.اونم فقط منو میکشه!!!
یه غول بنفش رنگ هست که هی خودشوغیب میکنه و بعد بالاسره ما ظاهر میشه و خودشو میکوبه زمین!!!
چه جوری باید بکشمش؟

برادر نوید:
اسمشون سخت بود یادم نیست. منظورت زن فرشته ست یا اون یارو چکشی ـه؟ :دی.
اقا دست رو عجب چیزی گذاشتی. 15 ساعتی که پاش بودم دعا به جونت میکردم :دی.

نه همون فرشته خانوم :biggrin1:
قربونت لطف كردي :biggrin1:

nero1371
میبخشید من به یه غولی بر خورم.اونم فقط منو میکشه!!!
یه غول بنفش رنگ هست که هی خودشوغیب میکنه و بعد بالاسره ما ظاهر میشه و خودشو میکوبه زمین!!!
چه جوری باید بکشمش؟

[/

اون وقتي همين جوري جُفتك ميندازه ميپره بالا پايين بعدش ميره يه گوشه رو 2 تا پا وايميسته :biggrin1: همونجا سريع قُلابت رو پرت كن طرفش بعد كه رفتي نزديكش بزنش چون تا بخواي راه بري برسي بهش ميپره ميره ! يكم طول ميكشه كشتنش

کجاش دفعه اول یا اون دوئله تو جفتش هیچ اتفاقی نیوفتاد:دی

نه ميخوام بدونم چي شد كه فرشته خانوم با WAR متحد شدن ! :biggrin1:

من اینجا گیر کردم . یکی کمک کنه !

من درست يادم نيست اما اون چيزي كه يادمه رو ميگم ببين درسته يا نه

اول اون سنگ رو بنداز رو نزديكترين بالابر همون كه از همه پايين تره يكي هم بنداز رو اوني كه از همه بالاتره ! بعد بپر رو سقف اوني كه بهت نزديكه ! بعد بپر رو اون يكي كه وسط قرار داره بعد اون سنگي كه رو بالاترين بالابر هستش رو بايد بندازيش پايين و بعد سريع قبل ازينكه بره بالا بپري رو سقفش !

واقعا نميدونم چجوري توضيح بدم :biggrin1: حالا جلوتر خيلي پيچيده تر ميشه

آخرین ویرایش:
شرمنده نويد جون ولي آهن ديگه چه سيقه اي هستش؟؟!!
ميشه كامل تر بگي؟!
دفعه اول که میادش آهنی دم دهنش نیست
چند بار برید کنار سرش و به سرش ضربه بزنید تا دهنش رو باز کنه
بعد از اون دستتون روی LT نگه دارید تا کارتون راحت تر بشه و هروقت از زیر خاک اومد بیرون با تفنگ بزنیدش
هروقت هم نزدیکتون شد، با RB ازش فرار کنید
دفعه دوم هم مثه همینه، فقط اون موقع کلاهخود داره، اول کلاهخودش رو بزنید، بعد هم مثه دفعه قبل

دفعه اول که میادش آهنی دم دهنش نیست
چند بار برید کنار سرش و به سرش ضربه بزنید تا دهنش رو باز کنه
بعد از اون دستتون روی LT نگه دارید تا کارتون راحت تر بشه و هروقت از زیر خاک اومد بیرون با تفنگ بزنیدش
هروقت هم نزدیکتون شد، با RB ازش فرار کنید
دفعه دوم هم مثه همینه، فقط اون موقع کلاهخود داره، اول کلاهخودش رو بزنید، بعد هم مثه دفعه قبل
دست درد نكنه از راهنمايي!!
لامصب مگه ميمرد عجب سگ جوني بودا!! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or