Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
این همه المان های RPG و این همه قدرت ها و MAGIC های مختلف و ول کردی چسبیدی به ADVENTURE ؟

100% بازی RPG بود .>:d<
این رو کسی داره میگه که اولین نفر تو ایران بوده که بازی مثل DIVINITY 2 رو تموم کرده بدون والک ترو و HELP .:d

اگه این بازی RPG هست،پس بازیی مثل DRAGON AGE چیه؟
هر بازی که قدرت آپگرید کردن والمان های جادویی داشته باشه صرفا RPG نیست! :no:

اگه این بازی RPG هست،پس بازیی مثل DRAGON AGE چیه؟
هر بازی که قدرت آپگرید کردن والمان های جادویی داشته باشه صرفا RPG نیست! :no:

موافقم اگر به قدرت ها و اپگرید ها باشه پس prototype هم rpg هست
darksiders در gamespot هم action adventure معرفی شده

این همه المان های RPG و این همه قدرت ها و MAGIC های مختلف و ول کردی چسبیدی به ADVENTURE ؟

این رو کسی داره میگه که اولین نفر تو ایران بوده که بازی مثل DIVINITY 2 رو تموم کرده بدون والک ترو و HELP .:d

مجیک داشتن هم بیشتر جزو گیم پلی و داستانه تا سبک بازی
بنده میگم 100٪ مخالفم که 100٪‌ rpg بود
مشترکاتی داشت با rpg ولی اینکه یه rpg تمام عیار بود رو کاملا مخالفم
یکی از مهمترین المان های rpg, یادتون رفت و اونم اینه که خودتون شخصیت بازی رو بسازید

یکی از دوستان گفته بود داستان بازی رو روشنتر کنید
من تا اونجا که فهمیدم این بود که
در جنگ بین بهشت و جهنم ابادون که فرمانده ی نیرهای بهشت هست میخواد بر علیه کنسول ها قیام کنه و کنسول ها هم فکر میکنن که باید مجازات بشه و درس عبرت باشه برای بقیه اما میگن برای این کار یه نفر میتونه مناسب باشه اما هرگز شخصیت خودشو تا حد یه قاتل پایین نمیاره پس وار شخصیت اصلی رو میفرستن به دنیا و زودتر از موعد قیامت رو برپا میکنن و میگن که تقصیر war بوده که قیامت شده و حالا باید مجازات بشه و دوباره میفرستنش به دنیا تا تعادل رو برقرار کنه چون بعد مرگ اول war چند قرن میگذره و دراین بین یک شیطان بزرگ بوجود اومده به اسم destroyer که بهشت رو محاصره کرده و به زودی کل نیروهای بهشتی رو نابود میکنه که این باعث برهم خوردن تعادل میشه پس باید برای برقراری تعادل اون از بین بره در اواخر بازی war متوجه میشه که کنسول ها بهش خیانت کردن و الکی تقصیر قیامت رو انداختن به گردنش و از اونجا که میدونن اگر war بفهمه بر علیه شون شمشیر میکشه بعد از انجام ماموریت میخوان بکشنش. در رویا هم میبینه که ابادون که در جنگ با جهنمی ها کشته شده به دلیل جاهطلبی میره به جهنم و در اونجا یه صدای یک زن بهش میگه ترجیح میدی در بهشت خدمت گذار باشی یا بر جهنم فرمانروایی کنی(دقیقا برگرفته شده از بهشت گمشده که شیطان میگه فرمانروایی بر جهنم رو به بردگی در بهشت ترجیح میدم)
و ابادون هم سلطنت بر جهنم رو قبول میکنه و تبدیل میشه به destroyer که وقتی uriel همون خادم وفادار ابادون میفهمه , تازه متوجه میشه که در مورد war اشتباه فکر میکرده و جمله ی اخر war وقتی که یوریل ازش میپرسه منو چرا اون وقت که تونستی نکشتی این بود که war میگه نمیخواستم اخرین افتخار بهشت با قهرمانش نابود بشه
در نهایت هم وقتی watcher میمیره war ازاد میشه و تصمیم میگیره که با کنسول ها مبارزه کنه که یوریل بهش میگه ما بندگان کنسول ها هستیم و اگر ازم بخوان تورو نابود میکنم در عین حال از war میپرسه حالا گیریم اینکارم کردی ولی چه طوری میخوای با کل جهان کائنات مبارزه کنی تو تنهای تنهایی و این دقیقا دیالوگ اخر بازی هست که war برمیگرده و به یوریل میگه not alone یعنی نه من تنها نیستم و بعد اخرین صحنه سه تا گلوله ی اتشین رو نشون میده که به زمین اومدن یعنی سه سوارکار دیگه که دوست و رفیقای war هستن
واقعا کفم برید از شدت باهالیه این بازی
اگر اشتباه و یا مشکلی بود در بیان داستان متاسفم این چیزی بود که من فهمیدم

آخرین ویرایش:

آخه دوست من قبل از این که گیم divinity 2 رو مطرح کنی و بگی من این کار رو کردم یه نگاه به نت بنداز این همه بچه های با حال خودمون توی سایت هایی مثل ign یا جای دیگه walktrue می دهند بیرون گیم های خوف تر و وحشناک تر از این نیمیاند جار بزنند تو همین سایت بچه هایی هستند که گیم های پیچیده تر از این رو تموم می کنند باز هم نمی یاند این طوری ........................ یه نگاه به گیم diablo یا witcher یا fable یا mass effect یا fallout یا گیم هایی که تو سال 97 تا 2003 ساخته می شده مثل king quest و lba مطمئما که دیگه که divity رو تحلویل نمی گیری.
و به نظر من darksider جزو شاخه rpg حساب می شه

آخه دوست من قبل از این که گیم divinity 2 رو مطرح کنی و بگی من این کار رو کردم یه نگاه به نت بنداز این همه بچه های با حال خودمون توی سایت هایی مثل ign یا جای دیگه walktrue می دهند بیرون گیم های خوف تر و وحشناک تر از این نیمیاند جار بزنند تو همین سایت بچه هایی هستند که گیم های پیچیده تر از این رو تموم می کنند باز هم نمی یاند این طوری ........................ یه نگاه به گیم diablo یا witcher یا fable یا mass effect یا fallout یا گیم هایی که تو سال 97 تا 2003 ساخته می شده مثل king quest و lba مطمئما که دیگه که divity رو تحلویل نمی گیری.
و به نظر من darksider جزو شاخه rpg حساب می شه
آره نظر منم اینه که جزء rpg هست خیلی مشابه بازی های rpg بود

سلام دوستان
من توي اين بازي، اون آخراش گير كردم كه بايد 7 تا تيكه شمشير را پيدا كنم.
دو تا از تيكه هاش توي منطقه اي هستن كه undiscover هست و با اون يارن ulgrin بود ، چي بود،‌همون جادوگره، نمي تونم به اون مناطق برم، اين هم عكس اون دو تا قسمت كه نميشه بهشون سفر كرد

http://www.up.egyup.com/images/17749114114890638575.jpg

در مرحله ی کرم خاکی تا می تونید باید عصبانیش کنید :d ی دفعه دهنش رو باز می کنه اونوقت باید مثل سگ بکشیش:d البته کار ساده ای نیست . و در کرم خاکی بعدی هم باید به افسار دهنش شلیک کنید تا پاره بشه و دهنش باز بشه .
کی گفته باید عصبانیش کنی!!
اسب رو که گرفتی شروع میکنه میاد دنبالت هر وقت نزدیک شد با اسلحه شیف رو میگیری شروع میکنی تیر زدم از اون ور با آلت سریع میدوی با اسب که بهت نرسه همین طور میزنی تا بیفته زمین بعدشم که دیگه مشخصه!>:)
اونم وقتی جلو دهنش افسار هست میری با شمشیر میترکونیش!:d

آقا این قول عنکبوت که هی غیب میشه رو چجوری باید کشت؟
من 2 روز تو اون مرحلله بودم دیدم نمیشه
DVD رو شکوندم انداختم دور:d
من نزدیک اون مرحله هستم عنکبوتا گرفتنم تو بیابون:d
حالا نمیدونم چقد به آخرش مونده ولی دارم خسته میشم دیگه کسی میدونه چقد دیگه مونده تو مرحله این عنکبوتام!:-s

سلام بچه ها

منم دارم این رو بازی می کنم .. الان رسیدم به ادم اهنی سوم که باید نابودش کنیم تا ازرائیل نجات پیدا کنه !

تا الان 100 بار به سرم زده سیو رو پاک کنم ... چقدر این بازی طولانیه ! خداییش خسته می کنه ادم رو ! اعصاب فولادین می خواد !

آقا این قول عنکبوت که هی غیب میشه رو چجوری باید کشت؟
من 2 روز تو اون مرحلله بودم دیدم نمیشه
DVD رو شکوندم انداختم دور:d
علی‌ دو تا بآس اول استراتژی خاصی‌ ندارن، فقط با کتک بسیار میمیرن.:d
هر وقت اومد بالا سرت زود جا خالی‌ بده، با شمشیر زدن بهترین راه، زیاد بهش نزدیک نشو. میمیره! اون یکی‌ بآس سخته:d
چه زود جواب رسید :d

اینجا باید چطوری اون گنج رو بدست بیارم؟بازی رو تقریبا تموم کردم فقط مونده همون نابودگر(هموم غولی رو که باید برم پیش ازرائیل که اون منو میفرسته پیشه غوله)

اگه تو نقشه رو نگاه کنید یه جایی کنار همون ستون ها یه گنج هست.اما نمیتونم پیداش کنم.

اینجا باید چطوری اون گنج رو بدست بیارم؟بازی رو تقریبا تموم کردم فقط مونده همون نابودگر(هموم غولی رو که باید برم پیش ازرائیل که اون منو میفرسته پیشه غوله)

اگه تو نقشه رو نگاه کنید یه جایی کنار همون ستون ها یه گنج هست.اما نمیتونم پیداش کنم.
اگه ماسک Shadow Realm رو گرفتی برو سمت راستت با ماسک رو صورتت 2 تا از اون آتیشا میاد که می ری روشون پرواز می کنی بعد بال درمیاری میرسی به تراس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or