Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
fgdgdfdfdfdfdfdfdf

---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

یکی میگه نوشتمو چطوری تو اسپویل بزارم؟
تگ SP رو از توی ادیتور بزن و هر عنوانی که برای اسپویلرت میخوای بنویسی رو وارد کن و OK کن. بعدش بین اون دوتا کروشه متنتو وارد کن.
حواست باشه چیزی از داستان رو بیرون از اسپویلر ننویسی

بازیو هر چقدر میرم جلوتر بیخودتر میشه نمیدونم چرا.نسخه ی اول واقعا معرکه بود ولی این...........
معماهای بازی هم در حد تخم مرغه
در ضمن این skills هامون چطوریه؟یه نمه قره قاتیه.اونایی که میخرمو نمیتونم استفاده کنم.نه میتونم حذفشون کنم و اونایی که خریدمو بردارم نه میتونم انتخابشون کنم.کسی میدونه؟

دوستان بیشترین komboیی که زدید چه قدر بود؟؟؟
من 250 تا زدم
به 100 که رسیدم دست و پام می لرزید که نکنه الان یه دمیج بخورم متوقف شهD:
آخرش اصلا باورم نمی شد اینو زدمD:

به خاطر اینه که شماه ی ابتداییش تقریبا خطی بود اینجور بازی ها بهتره که خطی باشن البته این نسخه هم می شه گفت تا حدی خطی هست

دوستان من این جا گیر کردم. آخرای بازی هستش.
چه جوری باید این گوی آتشین رو برسونم به اون یکی Dead ؟
از تو پورتال هر چی می فرستم نمیشه. نمیشه گرفتش.
01126760107095916235.jpg

64436522531477971885.jpg

ضمنا دوستان من یه بار تو تنظیمات کیبورد و موس یه چیزی رو تغییر دادم اما الان هر چی می گردم جای تنظیمات رو پیدا کنم پیداش نمی کنم. عجیبه.
مگه نباید تو Option باشه ؟

Last edited by a moderator:
دوستان من این جا گیر کردم. آخرای بازی هستش.
چه جوری باید این گوی آتشین رو برسونم به اون یکی Dead ؟
از تو پورتال هر چی می فرستم نمیشه. نمیشه گرفتش.
01126760107095916235.jpg

64436522531477971885.jpg

ضمنا دوستان من یه بار تو تنظیمات کیبورد و موس یه چیزی رو تغییر دادم اما الان هر چی می گردم جای تنظیمات رو پیدا کنم پیداش نمی کنم. عجیبه.
مگه نباید تو Option باشه ؟

سلام امیر جان

اینجا شما باید همین طور که تو عکس قرار دادی ؛ دو تا Death رو رو به روی هم مقابل پرتال ها قرار بدی ...

بعد با اونی که گوی دستش هست Q رو بزنی و نشونه رو ببری رو دست اون یکی Death اون ور اون یکی پرتال ... ( نشونه از قرمز تبدیل به زرد میشه ... ) بعد که بندازی اون می گیره ...

البته چون فاصله از پرتال دوم تا دست Death دوم زیاده باید نشونه رو یه ذره بالا پایین کنی تا درست بیفته تو دست اون یکی !

--------------------------

تنظیمات کیبورد هم O رو بزن و تو اون تب آخر که عکس شمشیر هست فکر کنم ، تنظیمات دکمه ها می باشد ...

موفق باشید

Last edited by a moderator:
تو نسخه ی قبلیش هر موقع جون دشمن یه ذره میموند بالای سرش یه علامت میومد و با زدن دکمه یه کمبو رو دشمن انجام میدادیم.
تو این نسخه چرا رندمه؟یعنی بعد از کشتن 20 نفر تازه یه نفر شانسی بالای سرش علامته میاد.هان؟؟؟
کسی میدونه؟من عاشق کمبو هستم ولی این نسخه نسبت به نسخه ی قبلی خیلی کم کمبو داره.
ترفند خاصی داره؟
اصلا اون انرژی بالای جون سبز رنگمون چیه؟؟؟

اقا جان بچتون اسپویلر بزارید ......
.
.
.
به خاطر اینه که شماه ی ابتداییش تقریبا خطی بود اینجور بازی ها بهتره که خطی باشن البته این نسخه هم می شه گفت تا حدی خطی هست
اتفاقا بهترین کار ممکن رو کردن که بازیباز رو برای پیشروی کردن تو بازی ازاد گذاشتن ....
به نظر خودم نسبت به شماره 1 خیلی پیشرفت خوبی داشته ....

تو نسخه ی قبلیش هر موقع جون دشمن یه ذره میموند بالای سرش یه علامت میومد و با زدن دکمه یه کمبو رو دشمن انجام میدادیم.
تو این نسخه چرا رندمه؟یعنی بعد از کشتن 20 نفر تازه یه نفر شانسی بالای سرش علامته میاد.هان؟؟؟
کسی میدونه؟من عاشق کمبو هستم ولی این نسخه نسبت به نسخه ی قبلی خیلی کم کمبو داره.
ترفند خاصی داره؟
اصلا اون انرژی بالای جون سبز رنگمون چیه؟؟؟

شانس انجام Finishing روی دشمن ها با گرفتن بعضی از شمشیرها افزایش پیدا می کنه ...

اواخر بازی که برسید و اگه خوب شمشیر جمع کرده باشید ، تقریبا شانس این کار دو برابر می شه البته بازهم مثل نسخه 1 نمی شه ! ( من شماره اول رو بازی نکردم ولی اینجوری که شما می گی ، هرکی جونش کم می شده رو Finishing می کردی !!! :d)

اون هم XP شماست که وقتی تا ته پر می شه ، یه Skill Point می ده و می تونید قابلیت های خود را ارتقا بدید یا قابلیت جدید بخرید !

( اگر هم منظورتون خط آبی رنگ هست که اون معلومه دیگه ! انرژی لازم برای استفاده از نیروهاتون می باشد ! )

شانس انجام Finishing روی دشمن ها با گرفتن بعضی از شمشیرها افزایش پیدا می کنه ...

اواخر بازی که برسید و اگه خوب شمشیر جمع کرده باشید ، تقریبا شانس این کار دو برابر می شه البته بازهم مثل نسخه 1 نمی شه ! ( من شماره اول رو بازی نکردم ولی اینجوری که شما می گی ، هرکی جونش کم می شده رو Finishing می کردی !!! :d)

اون هم XP شماست که وقتی تا ته پر می شه ، یه Skill Point می ده و می تونید قابلیت های خود را ارتقا بدید یا قابلیت جدید بخرید !

( اگر هم منظورتون خط آبی رنگ هست که اون معلومه دیگه ! انرژی لازم برای استفاده از نیروهاتون می باشد ! )
برو همین الان شماره یک رو بازی کن :دی
در حد این نیست ولی‌ بازم واسه فهمیدن بهتر داستان و دیدن یکم خون عالی‌ هست :دی

آره تو نسخه اول هر کسی یه ذره انرژیش میموند میتونستی فینیشش کنی.ولی این..........
درضمن این skill ها چطورین؟یعنی نمیتونم اونایی که خریدمو استفاده کنم و اون skillهایی که قبلا خریده بودمو فقط میتونم استفاده کنم جدیدارو نه

آره تو نسخه اول هر کسی یه ذره انرژیش میموند میتونستی فینیشش کنی.ولی این.......... درضمن این skill ها چطورین؟یعنی نمیتونم اونایی که خریدمو استفاده کنم و اون skillهایی که قبلا خریده بودمو فقط میتونم استفاده کنم جدیدارو نه
Combo ها یا خود اسکیلل ها؟ اگه خود اسکیلل هارو میگین میتونین با عدد 1 تا 9 استفاده کنین، همشون موقع‌ای که Tab رو میزنین هم میان که.

از قسمت کاراکتر هم میشد شخصی‌ سازی کرد تا جایی‌ که یادمه.
در ضمن یه چیز دیگه که همهٔ اسکیلل‌ها قابل استفاده نیستنا، بعضیا Passive هستن هستن، خیلیا هم میان به جا اسکیلل‌های قبلی‌ و قدرت اونارو بالا می‌برن. فقط چهار یا پنج تاش قابل استفاده هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or