Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
من مست این بازی شدم ...
اصلا همه چیش پرفکته برام .. حتی از گرافیکش هم لذت میبرم ...
تنها نقطه ضعفش بد فریم دادن تو بعضی جاهاس!

هرچی جلوتر میریم و هر چی زمان بازی طولانی تر میشه بازی هم بیشتر به آدم میچسبه ! مثل اینکه این بازی بعد از 20 ساعت هم نمی خواد تکراری بشه !
فقط خدا خدا می کنم لااقل حالا که ما بازی کرک شده رو به اجبار مصرف می کنیم این بازی بتونه فروش خیلی خوبی داشته باشه و اوضاع THQ رو هم سر و سامانی بده این کمپانی خداوکیلی خیلی به گردن گیمرها حق داره ...

بچه ها این Reaper Form رو گرفتم ولی همن دفعه اول فقط تونستم با V برم توی این فرم. الان نمیره جریان چیه؟
از اون طرف Tab رو که میگیری نمیشه از قدرت ها استفاده کنیم!

بچه ها این Reaper Form رو گرفتم ولی همن دفعه اول فقط تونستم با V برم توی این فرم. الان نمیره جریان چیه؟
از اون طرف Tab رو که میگیری نمیشه از قدرت ها استفاده کنیم!
باید درجش پر شه، واسه رفتن Tab رو بگیر، ببر رو Reaper بعدا کلیک رو بزن، حتما میره :دی

آقا این Death توی بازی The cursade crasade خیلی قشنگ تر طراحی شده تا توی Darksiders 2
خداییش وقتی نسخه گرافیک دار Death رو میبینی کیف میکنی ها

viewer.php
viewer.php

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:12 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یک جای از بازی موندم:

اینجا بعد از اونیه که اون غوله kerdinal بود چی بود!!:-/ (همونی که باید اون جکو جونورایی که شبیه توپن رو بهش بزنی تا بمیره:دی) بعدش که دره باز میشه دسته رو میکشم دریچه باز میشه آب راه میفته میره!
بعد خودم برم کجا؟!؟! یکی راهنمایی کنه لطفا
plz:x

اینجا بعد از اونیه که اون غوله kerdinal بود چی بود!!:-/ (همونی که باید اون جکو جونورایی که شبیه توپن رو بهش بزنی تا بمیره:دی) بعدش که دره باز میشه دسته رو میکشم دریچه باز میشه آب راه میفته میره!
بعد خودم برم کجا؟!؟! یکی راهنمایی کنه لطفا[/SPOILER]
الان باید برگردی پیش همون Maker. همون پیرمرد غوله که زره طلایی داره. اونجا هم آتش و هم آب رو آوردی به آهنگریشون و الان کوره-شون روشن شده.

آقا این Death توی بازی The cursade crasade خیلی قشنگ تر طراحی شده تا توی Darksiders 2

viewer.php
viewer.php

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:12 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یک جای از بازی موندم:

بعد خودم برم کجا؟!؟! یکی راهنمایی کنه لطفا
دقیقاً شما چه هدفی‌ رو دنبال می‌کنین که این همه میخواهین به ما بفهمونین که Death وضعش خیلی‌ خراب هست و بازی بدترین گرافیک سال رو داره؟
تو اون بازی یه موجود عزرائیل مانند و تاریک بود که از جهنم میومد، خوب بایدم سیاه باشه، اینجا ظالم نیست و اینکه این‌جوری ساخت شده تا قابل شخصی‌ سازی بشه.

کم دیگه خیلی داری کم لطفی می کنی
انصافا death خیلی خوب درست کردن
اون ماسکه که زده خودش خیلی ایده ی جالبیه(که قیافه ی عزرائیل رو نشون نداده)
آخر بازی هم قیافشو نمی بینیd:
(کسایی که بازی رو تمووم کردن می دونن چی می گم:D)
قیافه ی اصلیه عزرائیل هم که موقعی معلوم می شه که V بزنی
(یا به قول دوتا بازا شیششو بزنی)

---------- نوشته در 10:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

راستی حیف نبود به خاطر اون چاقال شیشتو بزنی؟

من که نگفتم بازی راحتی هست اتفاقا درجه ی سختی بازی کاملا ایده ال هست جاخالی دادن از دست حرکات دشمن رو می گم بد طراحی کردن
درود ...
ولی به نظر من این حرکتش هم مناسبه ... خیلی آکروباتیک و فنی جاخالی میده و من که شدیدا لذت میبرم ... :دی

نسخه دوم خیلی متنوع تر و بهتر شده. بازی تا حدودی RPG شده تا با اسلحه ها و آیتم های زیاد به متنوع شدن بازی کمک شده باشه و از اون حالت یکنواخت بازی قبلی در بیاد. از طرفی هم وجود ماموریت های فرعی بازم یه قدم دیگه بازی رو به جلو سوق داده.
تا حالا که نزدیک 10 ساعت بازی کردم اصلا احساس سکنواخنی و خستگی پیدا نکردم چون هر لحظه بهتر و بهتر میشه

بلاخره بعد از 46 ساعت تمومش کردم . رو Apocalyptic هم رفتم که هر 3 درجه سختیو باهم بگیرم :d انصافا طولانی و زیبا بود . از اینجا به بعدش میرم برای 16 تا اچیومنت باقی مونده ;)

5ayowx6axxbdeukaqyt.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or