Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
سلام منم دارم بازی میکنم 8 تا چپتر جلو رفتم بازی قشنگیه ولی نمیدونم چرا 1اش بیشتر به دلم نشست این مثل 1 برام نبود آهنگشم زیاد خوشم نمیاد ولی بازم یک خوبی هایی داره یک شماره 1 اش نداشت

دادا منم عین تو
نسخه یکش که خیلی به من چسبید
این آهنگ قسمت 2شم که اصلا باهاش حال نکردم میتونم بگم نسبت به 1ش افتضاحه

بچه ها سیو نسخه ی قبل رو چجوری ایمپورت کردید !؟ و همچنین چه چیزایی اضافه کرده براتون ..؟ من که یادم رفت ایمپورت کنم و الان هم حسش نیست بخوام از اول بازی رو شروع کنم ...

دوستان این غول آخر بازی رو چجوری نابود کنم ؟ دست راستش رو که میزنم از بین میره.بقیش رو چجوری داغون کنم؟

بعد از اینکه دست راستشو نابود می کنی . به طرفت گلوله های بزرگ پرت می کنه با تفنگت بهش شلیک کن . بعد که به مقدار کافی شلیک کردی اون یه مقدار از سطح زمین بالا میره بعد برو به طرف Boss مورد نظر :دی بعد اون گلوله وقتی که به سمتت می یاد می خوره بهش که بعد دستشو می ذاره زمین و ازش بالا میری و ... !!

آخرین ویرایش:
خدایی موسیقی بازی عالیه، گیم پلی هم هرچند خیلی چیزی نداره. ولی خیلی کیف میده. هرچند زحمت نکشیدن یک کم کار کنن پورت بازی خوب نیست موقع چرخوندن موس صد بار باید موسو بردارم بزارم زمین :دی.
ولی خب کارگردانی بازی خوب نیست من راضی نیستم. نمیدونم چرا یک سری بی ذوق بازی ها تو بازی در اوردن حال آدمو میگیره؟ دیالوگ ها هم یک جاهایی اینقدر مسخره و چرت و پرت میشه آدم حس میکنه مثلن خواستن یک چیز نوشته باشن که از سرشون بکنند :دی.

به هر حال بازی خوبیه من نسخه قبلش رو نرفتم. ولی عجیب منو یاد گرشاسپ میندازه یعنی طرف هیکلن و قیافتن و هرجور حساب کنی تیریپ گرشاسپه :|.
منظورت اینه که گرشاسپ شبیه این هست ذیگه.
من که بازی رو هنوز نگرفتم اما عکساس که دوستان گذاشتن منو یکم سرد کرد گرافیک بالایی نداره.

سلام به یه مشکل برخوردم . دکمه ی ACTION تو بازی کدومه .علامتش هم یه فلش هست که از راست میره به پایین . همه دکمه ها رو امتحان کردم . اما نشد . همون اول بازی یه صندوقچه مخفی پیدا کردم بهم میگه ACTION رو بزن . و برای برداشتن pick up کردن اسلحه و این ها هم همون دکمه هست . اما تموم دکمه های کیبرد رو زدم اتفاقی نیفتاد . نمیدونم کدوم دکمه هست . با تشکر

سلام به یه مشکل برخوردم . دکمه ی ACTION تو بازی کدومه .علامتش هم یه فلش هست که از راست میره به پایین . همه دکمه ها رو امتحان کردم . اما نشد . همون اول بازی یه صندوقچه مخفی پیدا کردم بهم میگه ACTION رو بزن . و برای برداشتن pick up کردن اسلحه و این ها هم همون دکمه هست . اما تموم دکمه های کیبرد رو زدم اتفاقی نیفتاد . نمیدونم کدوم دکمه هست . با تشکر
با دکمه E اینکارا رو انجام میده!

طراحی کرکتر ها خیلی بد کار شده هر لباسی تنه این دث میپوشونیم بهش نمیاد .:d

نمیدونم چرا شخصیت دث منو یاد سول ریور رازیل میندازه خیلی استایلشون شبیه همه.

منظورت اینه که گرشاسپ شبیه این هست ذیگه.
من که بازی رو هنوز نگرفتم اما عکساس که دوستان گذاشتن منو یکم سرد کرد گرافیک بالایی نداره.
شماره 1 خیلی خیلی بهتر از این بود . معلومه اصلا با اشتیاق رو بازی کار نکردن .

دوست عزیز یعنی چی از گرشاسب کپی کردن یا شبیه هم هستن ؟ بازی نسخه 1ش موقعی که اومد اونم از رو گرشاسب رود ؟ :|:d از رو شماره 1 ساختن ولی بازم شبیه اون نیست چون 1 خیلی خوب بود .

سلام،

خب من امروز بازی به دستم رسید و الان حدود یه 20 دقیقه ای بازی کردم و این War رو کشتم.

اول اینکه، نسخه 1 بازی رو خیلی جلو رفتم، بعد ویندوز عوض کردم و به علت اینکه دخترم دیسک بازی رو به مدت 1 ساعت توی دستش گرفته بود و داشت توی خونه چهار دستو پا راه می رفت باهاش، عملا دیگه قابل استفاده نشد و من نتونستم بازی رو تموم کنم.

ولی در مورد نسخه 2 بازی :

من این بازی رو ترکیبی از Legacy of Kain مخصوصا کرکتر Raziel + و کارکتر PoP + و تا حدودی ترکیبی از المان های GoW می بینم. الحق و انصاف هم خوب این سه تا بازی رو با هم ترکیب کرده و بازی خوبی در آورده.

من بعد از اینکه 20 دقیقه بازی کردم چون عادت دارم اگه بازی تحت تاثیرم قرار بده یه کف برا بازی می زنم. برای این بازی کف مرتب زدم.

طراحی محیط بازی تا اینجا که من رفتم به نظر خیلی خوبه، موسیقی بازی کاملا در خدمت بازی هستش نه محو موسیقی میشی نه اینکه به جایی می رسی که اصلا بود و نبود موسیقی برات ملموس نیست.

به نظرم قرار گرفتن دکمه Dodge در ALT یه حرکت احمقانه بوده از Vigil. نمی فهمم مگه ادم چند تا دست داره که هم باید با WSAD جلو عقب بره هم Shift رو بزنه برا Focus و هم ALT رو بزنه برا Dodge. من که انقدر انگشت ندارم. ولی در کل ایراد خیلی بنی اسرائیلیی نیست.

من از بازی خیلی خیلی راضیم. شاید بعد از چند وقت از خیر بازی های Blizzard بگذرم و یه بازی دیگه انجام بدم.

من به بازی نمره 8.5 رو میدم. بازی به نظرم خیلی Funـه.

یاعلی...

به نظرم قرار گرفتن دکمه Dodge در ALT یه حرکت احمقانه بوده از Vigil. نمی فهمم مگه ادم چند تا دست داره که هم باید با WSAD جلو عقب بره هم Shift رو بزنه برا Focus و هم ALT رو بزنه برا Dodge. من که انقدر انگشت ندارم. ولی در کل ایراد خیلی بنی اسرائیلیی نیست.
اتفاقا قرار گیری دکمه ها خیلی خوبه ... من با انگشت شصتم Alt رو میزنم و هیچ مشکلی هم نیست ... :دی
تازه میتونی تو قسمت تنظیمات جای دکمه ها رو عوض کنی ... :دی

بازی قشنگیه یه چیزی در حد 1 هست خیلی تغییری نداشته

اما اگه دنبال گرافیک هستید گرافیکش له له نسخه ی pc که تنظیمات گرافیکی هم نداره گیم اسپات هم به خاطر همین 0.5 کمتر بهش داده اما بازم 60 فریمش خیلی بهترش می کنه

در کل از دستش ندید

تنها چیزی که در مورد بازی میتونم بگم.(طولانی،خیلی طولانی)برای من داره از مزه میفته.
کارمون شده پیدا کردن کلید و نمیدونم سنگ و جمجمه :-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or