Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه خودش روی نقشه مشخص نمیکنه ؟ ماموریت رو , ماموریت اصلی کردی که بهت نشون بده ؟
درضمن باید +New Game بری تا لولت بالاتر بره .

اره گذاشتم تو اولویت ولی تو مپ فقط یه نشانه میاد که وقتی واردش میشی از یه دروازه رد میشه و دوباره نشانگر برعکس میشه یعنی فقط منطقه تقریبی رو بهت میده نه مثل ماموریت های اصلی که کامل راهو نشون میداد

سلام

کمک کنید :d
من رسیدم اونجایی که باید یه گوی رو بیاری از یه سراشیبی بالا تا بتونی در را باز کنی با استفاده از این مواد منفجره که 3 تاشو روی گوی میزارم اما بالا نمیاد تا لبه بیشتر نمیاد

ممنون میشم راهنمایی کنید

اره گذاشتم تو اولویت ولی تو مپ فقط یه نشانه میاد که وقتی واردش میشی از یه دروازه رد میشه و دوباره نشانگر برعکس میشه یعنی فقط منطقه تقریبی رو بهت میده نه مثل ماموریت های اصلی که کامل راهو نشون میداد

از رو این عکسها نگاه کن
وقتی از در اول میری تو , برو سمت چپ تا به آب برسی . برو تو آب و شنا کن زیر آب تا از یه تونل به یه جای دیگه برسی
x576_1.jpg

سلام

کمک کنید :d

متن پنهان:]من رسیدم اونجایی که باید یه گوی رو بیاری از یه سراشیبی بالا تا بتونی در را باز کنی با استفاده از این مواد منفجره که 3 تاشو روی گوی میزارم اما بالا نمیاد تا لبه بیشتر نمیاد

ممنون میشم راهنمایی کنید

شما وقتی با B گوی رو گرفتی , RT رو هم بگیر تا با قدرت پرتش کنه

آخرین ویرایش:
باور کن 5 بار کامل توی baneswood رو گشتم پیداش نکردم یعنی مقبره ای نبود تنها مقبره همون NOOk بود که تو رو به جاهای دیگه میبرد راه دیگه ای هم که توشه به charred pass راه داره خلاصه هرچی گشتم این نامردو پیدا نکردم . اگه عکسی چیزی ازش داری واسم بزار ماشالا همه سایتایی که walkthrough گذاشتن هیتلره
+
راستی دوستان death من از لول 21 بالاتر نمیره و فقط XP اضافه میکنه واسه شمام تو 360 اینجوریه ؟ فکر کنم باید مربوط به همون redeem code باشه

سوراخا رو درست نمیگردی.همین عکسایی که دوستمون بالا گذاشته اونجاست.اون دری که قفله فکر کنم باید از اون رد بشی.برو از صندوقی که کنارشه(معلومه جاش)کلیدشو بردار بعد برو داخل طبق عکسای بالا بری میبینیش.

درود
دوستان
من به یک مشکل عجیب بر خودم !
تو نقشه سوم وقتی می گه برو به زمین !
این هم اسم ماموریت هست !
THE STAFF OF ARAFEL

میری با اون فرشته زنه صحبت می کنی وقتی کارم تموم میشه دوباره بر می گردم تو قصر دیگه طرف اونجا نیست ! فقط یک عقاب بالدار هست که 4 تا پاداره هیچ کار یهم نمیشه کرد !
دقیقا اینطوری میشه !

Darksiders 2 : Cut-scene Missing, Unable to progress Glitch - YouTube

فکرکنم باگ گرفته ام بد جوری
کسی می دونه قضیه چی هست

آخرین ویرایش:
از رو این عکسها نگاه کن
وقتی از در اول میری تو , برو سمت چپ تا به آب برسی . برو تو آب و شنا کن زیر آب تا از یه تونل به یه جای دیگه برسی
x576_1.jpg

ممنون مشکلم حل شد اشتباه من این بود که تو baneswood داشتم دنبالش میگشتم

توی Achievements Guide بازی که نوشتی یه اچیو به اسم Gnomad وچود داره که من 4 تاشو پیدا کردم ولی هیچ اچیومنتی بهم نداد . تقریبا همون اولا گرفتم یعنی بعد از پاک زدایی رودای lostlight . به نظرت مشل چیه؟

ممنون مشکلم حل شد اشتباه من این بود که تو baneswood داشتم دنبالش میگشتم

توی Achievements Guide بازی که نوشتی یه اچیو به اسم Gnomad وچود داره که من 4 تاشو پیدا کردم ولی هیچ اچیومنتی بهم نداد . تقریبا همون اولا گرفتم یعنی بعد از پاک زدایی رودای lostlight . به نظرت مشل چیه؟

کلا یه مقدار کم دقت میزنی ها ;)

درود
دوستان
من به یک مشکل عجیب بر خودم !
تو نقشه سوم وقتی می گه برو به زمین !
این هم اسم ماموریت هست !
THE STAFF OF ARAFEL

میری با اون فرشته زنه صحبت می کنی وقتی کارم تموم میشه دوباره بر می گردم تو قصر دیگه طرف اونجا نیست ! فقط یک عقاب بالدار هست که 4 تا پاداره هیچ کار یهم نمیشه کرد !
دقیقا اینطوری میشه !

Darksiders 2 : Cut-scene Missing, Unable to progress Glitch - YouTube

فکرکنم باگ گرفته ام بد جوری
کسی می دونه قضیه چی هست

دوستان کسی چاره ای نداره یعنی باید 22 ساعت از اول برم !
نمیشه مرحله را از اول رفت !
این سیو بازی را از جای میشه گیر اورد

من یه جا موندم نمیدونم مال باگه یا بازی
آقا اونجایی که تو اون محوطه ظلمات باسیلیوس(روح سومی که باید مجبورش کنی که بهت خدمت کنه)رو با اون عنکبوتش شکست میدی همون جا میمونه راه برگشت که بسته است و روح هام هنوز دو تاست و کلاغه هم همش تو اون محوطه تاریکه میچرخه حالا باید چکار کنم

دوستان کسی چاره ای نداره یعنی باید 22 ساعت از اول برم !
نمیشه مرحله را از اول رفت !
این سیو بازی را از جای میشه گیر اورد
الان دیدم که کجا رو میگی
برای من هم دقیقا به همین شکل شد .
یه FastTravel زدم به یه جای دیگه . وقتی برگشتم و اومدم بالا درست شد.

حالا Fast Travel نمیتونی بزنی . اما میتونی خودت از برج بری پایین که . بالاخره یه جور اومدی بالا دیگه

درود
ببین کلا اگه یادت باشه از طریق حوض Travel شدیم تو برج که بعد با طرف صحبت کردیم رفتیم تو اون حوض Travel شدیم به زمین ! الان فقط می تونم ببین زمین و اون برج برم روش و بعد میگه bرا بزن و جارا عوض کنم !
وقتی هم می خوام Fast Travel بزنم میگه !
Fast Travel is cuurently unavailable

آخرین ویرایش:
کلا یه مقدار کم دقت میزنی ها ;)

اگه به جملم توجه کنی گفتم بعد از مراحل lostlight یعنی بعد از اینکه archon رو کشتم اول بازی هم ببخشید منظورم بار اول بود که بازی کردم
اره میدونم شکلشون متفاوته بالا هم گفتم سه تاشو اتفاقی وقتی میخواستم صندوق هایی که تو dead page ها هست رو بگیرم اونا رو میگرفتم ولی چهارمیش بعد از اون مرحله lostlight بود که از ویدئوی از utube گرفتم کلا منظورم اینه که 4 تاشو گرقتم gnome ولی اچیو رو نمیده

درود
ببین کلا اگه یادت باشه از طریق حوض Travel شدیم تو برج که بعد با طرف صحبت کردیم رفتیم تو اون حوض Travel شدیم به زمین ! الان فقط می تونم ببین زمین و اون برج برم روش و بعد میگه bرا بزن و جارا عوض کنم !
وقتی هم می خوام Fast Travel بزنم میگه !
Fast Travel is cuurently unavailable
خب دقت نکردی دیگه.
الان من بازی رو گذاشتم و رفتم زمین , بعد تلپورت کردم همونجایی که تو گیر کردی .
از تو تلپورت بیا بیرون و از پله های سمت چپ بیا پاییین . یه لبه هست اونجا . بگیرش و بیا پایین .

اگه به جملم توجه کنی گفتم بعد از مراحل lostlight یعنی بعد از اینکه archon رو کشتم اول بازی هم ببخشید منظورم بار اول بود که بازی کردم
اره میدونم شکلشون متفاوته بالا هم گفتم سه تاشو اتفاقی وقتی میخواستم صندوق هایی که تو dead page ها هست رو بگیرم اونا رو میگرفتم ولی چهارمیش بعد از اون مرحله lostlight بود که از ویدئوی از utube گرفتم کلا منظورم اینه که 4 تاشو گرقتم gnome ولی اچیو رو نمیده
شرمنده اگه درست متوجه نشدم.
توی آیتمهات نشون میده که 4 تا رو داری ؟
اگه نشون میده که باگه. کلا بازی یه مقدار باگ میزنه .
مثل همین مشکل بالای دوستمون . یه یه جا پیش اون روح سومی برای من باگ شد .
یا حتی بخاطر باگ 2 تا کارت بهم نداد و مجبور شدم برای دفعه سوم بدون +NG بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or