Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی این کار دهنه مارو مورد عنایت قرار داده !!! بالاخره بازی رو گرفتم - یاعلی - یازهرا .... ! الهی به امید تو ..... :d

-------------------

ویرایش : جالبه ! یه دور زدم تو تاپیک دیدم از پستهای علاقه مندان قدیمی و طرفدار این بازی زیاد خبری نیست !

برادر نوید کجایی ؟!!!

------------------

ابتدای بازی که خوب بود - توکل به خدا ... راستی موندم این بازی به این شاخی چرا باید تاپیک به این یخی داشته باشه !!؟

-----------------

احتمالا تا پایان بازی دیگه اینورا پیدام نشه .... موفق باشید و لذت ببرید دوستان.

آخرین ویرایش:
دوستان شما مگه چند ساعت در روز بازی میکنین؟!!:دی
داداش چندساعت گیم پلی داره؟فرعیهاشم رفتی؟!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
داداش تو صفحه قبلم گفتم 20 ساعت مراحل اصلی با مراحل فرعیش میشه 30 ساعت البته به گفته ی سازندگان بازی

من نسخه اول رو بازی نکردم
به هم مربوط هستن؟
این سوالم تو تمام صفحات تاپیک فکر کنم باشه.به هم مربوط هستن ولی اول بازی توضیحات لازمو میده و شما میتونی بازیرو شروع کنی و داستانشم بفهمی

---------- نوشته در 05:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:53 AM ارسال شده بود ----------

خوب منم 5 ساعتی بازی رو انجام دادم به کلی با شماره یکش فرق میکنه از محیط گرفته تا مبارزات و موزیک بازی و همچنین داستان.تغییرات بیشتر مثبت هستند تا منفی ولی من با چنتاشون حال نکردم یکی محیط بازی هستش که تو شماره یک به نظر من باحالتر بود البته من 5 ساعت بازیرو انجام دادم تا اینجا که احساس میکنم محیط یکنواخت و یکجووریه.دوم مبارزات بازی که نصبت به شماره یک افت داشته و بیشتر با یک بازی پازل روبرو میشیم و مبارزات در مرحله بعدی قرار میگیره بر عکس شماره یک که مبارزات نقش پررنگتری داشتند.ولی در کل بازی خوبی هستش

بازی گرافیکش یه جوری شده...گرافیک شماره اول بهتر بود...نمیدونم چرا بعضی جاهاش برای من گیر میکنه نمیدونم برای شما هم اینطوری هست یا نه

برای منم بار اول همین طور بود ، یعنی یه نسخه از بازی را گرفتم که هر 20 ثانیه یک بار گیر میکرد ولی بعد بازی را عوض کردم و الان دیگه گیر نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or