'God Of Game'
کاربر سایت
فلش پایین رو که میزنیبنده باس مارو کشتم.بعد برگشتم پیش روح اون جادو که به چند تا روح تبدیل میشه رو بهم داده.چطور باید ازش استفاده کنم وقتی جهت پایین رو میزنم وجود نداره سلکت که میزنم تو امکاناتم کنار اسلحه و دست هستش ولی نمیدنم چطور باید ازش استفاده کنم.لطفا راهنمایی کنید.مرسییییییییییییییییییییییییییی
چرا فارسی نمی نویسی؟agha to ro khoda yeki komak kone jadooye man nistesh .bad az inke boss mararo koshtam bayad bashe? ya bayad chizi dg ham bgiram akhe roohe jadooro bhem Dade vali nistesh khob yo emkanatam axesh ye dayeras ke 3 ta dayereye koochik 3 tarafeshe vali nemishe azash estefade kard .komak konid lotfaan
سلام دوستان من مرحله Psychameron رو تموم کردم و هر 3تا روح رو گرفتم ولی الآن میخوام برگردم پیش پادشاه نمیتونم، یعنی راه برگشتو پیدا نمیکنم... (یعنی داخل همون مقبره گیر افتادم) خواهش میکنم کمک کنید بدجور رو اعصابم رفت... 1ساعت فقط دور خودم گشتم پیدا نکردم راه رو![]()
بعد از کشتن اون یارو بقول خودت خرچنگ باید برگردی پیش اون دختر آهنگره با اون داداش بی اعصابشسلام.اقا من توی این قسمت گیر کردم و نمیدونم باید کجا برم و چیکار کنم.بعد از کشتن باس خرچنگ یک اهرم رو باید حرکت بدم و بعدش دیه اتفاق خاصی نمیوفته.راهنمایی کنید ممنون میشم
اسم مرحله The Tears of the Mountain
یه کم یشتر توضیح بده ببینم کجاشی؟اون جایی که میریم واسه روح آربیتر، باید چیکار کرد ؟!
چندتا پورتال هست که هرچی عوض میکنم اتفاق خواصی نمیفته و همینجوری روی لول 1 مونده !
داداش از اینا استفاده کن.واسه هر طبقه اولین خط راه خروج به سمت طبقه بعد و خط دوم برای اجسام مخفی در اون طبقست.دقت کنی بالای هر پورتال یه کی از حروف s,w.e,n رو داره که همون شمال و جنوب و اینا هستن،حالا با این مختصات که تو هر خط نوشتست استفاد کنی به آخر میرسی...مثلا برای رفتن به طبقه ۲ اول باید بری n بعد جونور هارو که کشتی میری رو w پورتال و تا آخر.اون جایی که میریم واسه روح آربیتر، باید چیکار کرد ؟!
چندتا پورتال هست که هرچی عوض میکنم اتفاق خواصی نمیفته و همینجوری روی لول 1 مونده !