Dark Souls | PS3

اگه coop بازی کنید بازی فوق العاده آسونتر میشه
فقط باید اولین boss رو بکشید و به Solaire of Astora برسید تا سنگِ white sign soapstone رو ازش بگیرید برای انلاین بازی کردن
اگه خواستید ادد کنید: KIA_NUNU

کسی بازی رو تمام کرده؟ میشه بازی کرد بریم بخریم یا نه؟ اگه سختیش در حد demon soul باشه هم باز یک کاریش میشه کرد

اگه demon soul رو رفتی که اشتباه بزرگی میکنی اگه اینو نگیری سختیش از بازیه اول بیشتره ولی کاملا با برنامه بری میشه یه کاریش کرد نمیدونم شایدم یکمم شانس لازم باشه . بنظر گیم اسپات سختی با تصمیمات خودت میتونه از اونی هم که هست سختر بنظر برسه .

فک نکنم تا الان اینجا کسی بازی رو تموم کرده باشه .

بازی توپه ها ! Taurus رو تازه خفتش کردم. تا الان یه سره پاش بودم. دنبال همه secret ها و درهای بسته ش بودم. گیم پلی بازی و محیط هاش خیلی عمیقن. حسابی روشون کار شده.

بازی رو تموم کنم یه راهنمایی با تمام ریزه کاری هاش مینویسم.
فعلا.

سلام
دوستان من سربازم امروز تا جمعه اومدم مرخصی
خواهش میکنم یه نفر بگه بازی رو از کجا گرفته هرچی میگردم پیدا نمیکنم خیلی وقته منتظر این بازیم مرسی

خب امروز با هر بدبختی بود تونستم نسخه ی Limited Edition رو بخرم که پک شاخی هست انصافا
جالب اینجاست پشت پک نوشته شده Prepare to die =)) یعنی واقعا سازنده ها قصدشون درست کردن سوهان روح بوده!
حدودا چند ساعتی بازی کردم بازی اونقدر ها هم سخت نیست و سختی بازی کاملا منطقیه بنظر من بازی از شما میخواد که فکر کنید و تشخیص بدید چه کاری رو باید انجام بدید
یک بازی کاملا هاردکوره که هر نوبی نمیتونه انجامش بده واقعا

من حس می کنم آسونتر از Demon's souls ه ولی شاید دلیلش این باشه که من اون اینقدر Demons souls بازی کردم از اول این یه چیزایی دستم هست....کلا بازی عالیه از همه لحاظ..تازه دیروز شروعش کردم..بچه ها خواستید آنلاین بازی کنید بگید به من لولم فعلا 15 هستش(برای آنلاین لول ها باید تو یه Range باشه) اینم آی دیم:Lordsohrab

من حس می کنم آسونتر از Demon's souls ه ولی شاید دلیلش این باشه که من اون اینقدر Demons souls بازی کردم از اول این یه چیزایی دستم هست....کلا بازی عالیه از همه لحاظ..تازه دیروز شروعش کردم..بچه ها خواستید آنلاین بازی کنید بگید به من لولم فعلا 15 هستش(برای آنلاین لول ها باید تو یه Range باشه) اینم آی دیم:Lordsohrab

بازی اوایلش واسه اونایی که سابقه بازی کردن Demon's souls رو دارن اسونتر به نظر میرسه ولی بذار یه مدت از بازی بگذره اون وقت پشیمون میشی. من عصری اولین باس تو enor londo رو رد کردم ولی خیلی اذیت شدم سرش. حالا خودت میرسی متوجه میشی چرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or