Multi Platform Dark Souls III

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2016
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
01253489569887116258.png

بازی در تاریخ 24 فروردین 1395 عرضه خواهد شد

Informations

• بازی در جریان کنفرانس Xbox در E3 سال 2015 معرفی شد.
  • رئیس استودیو From Software، آقای Hidetaka Miyazaki بار دیگر کارگردانی بازی را بر عهده خواهد داشت.
  • آقای Isamu Okano به عنوان دستیار کارگردان انتخاب شده است.
  • ناشر بازی Namco Bandai است.
  • پلتفرم های بازی PC، Xbox One و PlayStation 4 خواهند بود.
  • طبق گفته های آقای میازاکی، بازی 2 سال است که در دست ساخت بوده است.
  • تیم سازنده Bloodborne هیچ نقشی در ساخت Dark Souls III نداشته است. فقط برخی از اعضای طراحی جلوه های بصری بر روی هر 2 عنوان مشغول کار بوده اند.
  • میازاکی به طور همزمان بر روی هر 2 عنوان در دو سال اخیر مشغول به کار بوده است.
  • بازی آخرین نسخه در تریلوژی Dark Souls نخواهد بود، بلکه به گفته آقای میازاکی، نقطه عطفی در این این سری خواهد. که بدین معناست در نسخه های آتی، شاهد دگرگونی هایی در ساختار بازی خواهیم بود.
  • بازی از نظر طراحی، شباهت های نزدیکی به Dark Soul II خواهد داشت و "چیزهای مفید و کارآمد" را نگه داشته اند.
  • مبارزات سریع تر از دو عنوان پیشین خود خواهد بود. آقای میازاکی گفت اما بازیکنان نباید انتظار سرعتی همانند Bloodborne را داشته باشند.
  • ساخت شخصیت و گزینه های تکتیکالی بدون قربانی کردن اتمسفر معروف سری، گسترش یافته اند.
  • World Hub در بازی وجود نخواهد داشت.
  • Spawn شدن دشمنان همانند نسخه اول به صورت نامحدود خواهد بود.
  • ریست کردن Stat ها همانند نسخه دوم امکان پذیر خواهد بود.
  • جا به جا شدن بین Bonfire ها امکان پذیر است اما ابتدا باید آن ها را پیدا کنید.
  • Co-op همانند عنوان Bloodborne، بر اساس سیستم پسوورد خواهد بود. به این صورت که برای مرتبط شدن به دوستان، از یک پسوورد مشترک که فقط شما از آن مطلع هستید، استفاده کرده و سیستم بازی شما را به هم متصل می‌کند.
  • المان های اکشن جدیدی به بازی اضافه شده اند که به کمک المان های نقش آفرینی خواهند آمد.
  • انیمیشن های راه رفتن و دویدن نرم تر شده اند.
  • نقشه های بازی "تا حدود کمی" کمتر از Dark Souls II خواهد بود، اما در عوض هر منطقه مقیاس بسیار بزرگ تری خواهد داشت.
  • داستان بازی در رابطه با "Lords of Cinder" خواهد بود. غولی که در نمایش بازی حضور داشت، "یکی" از آن ها خواهد بود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • شخصیت اصلی تحت نام "The Dark Hero" یاد می‌شود و در صدد کشتن "Lords of Cinder" است.
  • Estus flasks, bonfires, jump attacks, greatswords و dual-wielding weapons همگی در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت های جدید سلاح ها ویژگی های مختلفی به برخی سلاح ها اضافه خواهند کرد.
  • Long Sword ها حالتی به نام "آماده باش" دارند که طی آن سپر به کنار گذاشته شده و 2 ضربه مخصوص و سنگین پیاده شده که قابلیت شکستن دفاع حریف را دارد.
  • Greatsword ها قابلیت پرتاب دشمنان به هوا را دارد.
  • شوالیه ها (سیاه و سفید) به بازی باز خواهند گشت و قدرتمند تر و هجومی تر خواهند بود.
  • جادو ها در بازی حضور دارند. اما تغییراتی در پی نخواهد داشت.
  • جادویی تحت نام "Ash" به بازی اضافه شده است.
  • آقای میازاکی برای خلق Greatsword ها از مانگای "Berserk" و شخصیت اصلی آن الهام گرفته است.
  • Stat تحت نام "Agility" که در شماره دوم وجود داشت، در این نسخه حضور نخواهد داشت. به گفته آقای میازاکی چون اکشن بازی استرس زا خواهد کرد تا زمانی که شما Stat های خود را ارتقا دهید.
  • From Software در صدد است که تا 6 بازیکن را ساپورت کند.
  • به نظر می‌رسد بازی قبل از دو نسخه پیشین در جریان خواهد بود اگرچه آقای میازاکی چیزی را تایید نکرده است.
  • هدف آقای میازاکی گسترش گیم پلی و شخصیت پردازی با اعمال قابلیت های مختلف است.
  • قلعه دیده شده در تریلر معرفی، بسیار غول پیکر خواهد بود چنانچه گفته شده است این اندازه از فاصله دوری دیده شده است. قلعه جزئیات بسیار غنی در بر خواهد داشت و شباهت های بسیاری به Anor Londo از نسخه اول می‌دهد.
  • سازه های بزرگ تر و سیاه تر، حس تنهایی شماره اول را دوچندان خواهند کرد.
  • به گفته کسانی که موفق به دیدن دموی 30 دقیقه ای از بازی شده اند، گرافیک بازی را عالی توصیف کرده اند.
  • شخصیت ها جزئیاتی غنی خواهند داشت.
  • Boss دیده شده در دمو، Dancer of the Frigid Valley نام داشت. موجودی که بزرگ توصیف شده است و شمشیری بزرگ را حمل می‌کند.
  • بازی تحت DX 11 اجرا خواهد شد.
  • بازی بر روی 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
  • بازی در حدود 10 کلاس مختلف برای شروع در بر دارد (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • نقشه بازی در حدود 12 منطقه مختلف را شامل می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 1-4 بازیکن قادر خواهند بود به صورت Co-op بازی را به پیش ببرند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • ویژگی PVP همچنان در بازی حضور خواهد داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 100 اسلحه جدید، 40 زره جدید و دیگر تجهیزات در سراسر دنیای بازی وجود خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • 45 دشمن جدید، 15 Boss جدید در بازی حضور خواهند داشت (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • قابلیت جدیدی تحت نام "Sacrifice Ceremonies" به بازی اضافه شده است که طی آن می‌توانید اجساد دیگر بازیکنان را به جاهای مختلف کشیده و با انجام تشریفاتی، به دنیای آن ها وارد شوید (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • Boss های بازی قابلیتی تحت نام "Heat Up" خواهند داشت که به وسیله آن در حین مبارزه، تغییر شکل یا تغییر رفتار داده و شیوه مبارزه را کاملا عوض می‌کنند (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازی قابلیتی تحت نام "Sword Fighting Arts" خواهد داشت که خود به چندین بخش به نام های "Rush In" (که طی آن بازیکن می‌تواند در حین ضربه خوردن، ضربه های سنگینی به طور همزمان وارد کند) و "Circle" (که به نظر می‌رسد نوع خاصی از Dodge کردن باشد) تقسیم می‌شود (نیاز به شفاف سازی دارد)
  • بازیکنان قادر خواهند بود که Bonfire ها را بسازند (نیاز به شفاف سازی دارد)

Screenshots

Trailers

Dark Souls III
E3: Announcement trailer
720p || 1080p || 1080p GamerSyde

Dark Souls III
GC: Gameplay Reveal
1080p GamerSyde

با تشکر از .Evanescence. بابت همکاری.

آخرین ویرایش:
سخت ترین باس تا اینجا برای من نیملس کینگ بود بعد این ابجی فرید که جات خالی امروز زدمش!!
جلوی بانفایر سمت چپ یه تابلو هست میتونی یه شوالیه سامون کنی! تو فاز دوم میاد و حواس ابجی که بهش پرت میشه میری میزنیش :D فقط باید سریع باشی چون زودی میکشنش رفیقمونو
به exile greatsword عادت کردم از التراگریتها هم بیشتر دمج میده! نمیدونم چرا دستم به بقیه نمیره!

امروز رفتم تو رینگدسیتی بعد بانفایر دوم قیامتی بود چرا اینجوری عاخه یک ساعت توش میگشتم (فرار میکردم :D) راهو پیدا نکردم که از کدوم ور باس برم!!
عامو :Dnpc برای زدن باس سامون نکن این حرکت نوبانه است:D
ولی بی شوخی می دونستی این npc که برای خواهرمون احظار می کنی باس فایت نهایی دی ال سی دومه :D
در مورد دی ال سی دوم هم اگه راهنماییت کنم بیشتر گیج میشی خودت بگرد راهو پیدا کن این فرشته های تو دی ال سی دومی بد عذابایی بودند:D

عامو :Dnpc برای زدن باس سامون نکن این حرکت نوبانه است:D
ولی بی شوخی می دونستی این npc که برای خواهرمون احظار می کنی باس فایت نهایی دی ال سی دومه :D
در مورد دی ال سی دوم هم اگه راهنماییت کنم بیشتر گیج میشی خودت بگرد راهو پیدا کن این فرشته های تو دی ال سی دومی بد عذابایی بودند:D
اولین بار بود سامون کردم دستش درد نکنه :D
اگه برای قبلیا مخصوصا نیملس کینگ میشد سامون کرد پ از دستم در رفت چه عذابی کشیدم وقتی افتاد زمین نفسی عمیق در حد شکست دادن ارفان او کاس بلادبورن کشیدم :D
تعریف باسای رینگد سیتیو زیاد شنیدم اسپویل نکن لدفن :D

• Like
Reactions: Pyramid Head
خداوکیلی دیگه خیلی خوب بازی میکنی! سر این باس بنده که تا خرخره لول اپ لودم موهام سفید شد تا زدمش :d

اولین بار بود سامون کردم دستش درد نکنه :D
اگه برای قبلیا مخصوصا نیملس کینگ میشد سامون کرد پ از دستم در رفت چه عذابی کشیدم وقتی افتاد زمین نفسی عمیق در حد شکست دادن ارفان او کاس بلادبورن کشیدم :D
تعریف باسای رینگد سیتیو زیاد شنیدم اسپویل نکن لدفن :D
اکثر باس های بازی سامون دارند (البته نیملس کینگ نداشت:D) ولی npc احظار نکن رو پا خودت بایست :D

داداش هر چی فیلم میبین
یعنی آرزو می کردم دارک سولز 1 رو بازی نکرده بودم الان می رفتم
طراحی هنری بازی که خیلی خداست، نسبت به دارک 2 که ازش جدیدتره! من هنوز دیسک Xbox 360 رو دارم:| جز اولین نفر های بودم که داداشم برام بنده خدا هدیه گرفته بود:(( یادمه برای همون اول که از محوته که یک چهار راه بود باید رد میشدی یک باس گند میزد روت نمیشد رد شد بازی رو کنار گذاشتم، بعدم هر چی فوش بود نثار داداشم با سازنده بازی کردم :d الان بعد همه این مدت کاش ارتباط من با بازی از اول با همون دارک یک بود تا دارک 2! ولی خب باالخره امشب پلی اش میدم :d

یعنی آرزو می کردم دارک سولز 1 رو بازی نکرده بودم الان می رفتم سراغش :D خیلی خفنه

اکثر باس های بازی سامون دارند (البته نیملس کینگ نداشت:D) ولی npc احظار نکن رو پا خودت بایست :D

اون اوایل که بلادبورن شروع کردم در طول روز احساس خود آزاری داشتم هی با خودم میگفتم نرو سمتش:)) البته تو ng+ و ng++ خیلی احساس راحتی میکردم بدون مشکلی انگار تو محیط لیز میخوردم تا باسا میرفتم باسها هم ساده شدن برام چون دیگه دستم اومده
الان تو دارک سولز همون حس خودازاری برگشته :دی
سامون این npc به کاهش این حس کمک بزرگی کرد :)):دی

• Like
داداش هر چی فیلم میبین

طراحی هنری بازی که خیلی خداست، نسبت به دارک 2 که ازش جدیدتره! من هنوز دیسک Xbox 360 رو دارم:| جز اولین نفر های بودم که داداشم برام بنده خدا هدیه گرفته بود:(( یادمه برای همون اول که از محوته که یک چهار راه بود باید رد میشدی یک باس گند میزد روت نمیشد رد شد بازی رو کنار گذاشتم، بعدم هر چی فوش بود نثار داداشم با سازنده بازی کردم :d الان بعد همه این مدت کاش ارتباط من با بازی از اول با همون دارک یک بود تا دارک 2! ولی خب باالخره امشب پلی اش میدم :d
طراحی هنری دارک 1 نه تنها نسبت به دارک 2 بهتره بلکه از دارک 3 و بلادبورن هم سره حتما نسخه prepare to die edition رو بازی کن چون دی ال سی رو داره (البته اگه رو pc بازی می کنی فقط همین نسخه وجود داره)
نمی دونم می دونی یا نه مجله edge دارک سولز 1 رو بهترین بازی تاریخ انتخاب کرده بود (که الان زلدا رو گذاشته یک و دارک سولز رو یه درجه پایین آورده) واقعا بازی محشریه

اون اوایل که بلادبورن شروع کردم در طول روز احساس خود آزاری داشتم هی با خودم میگفتم نرو سمتش:)) البته تو ng+ و ng++ خیلی احساس راحتی میکردم بدون مشکلی انگار تو محیط لیز میخوردم تا باسا میرفتم باسها هم ساده شدن برام چون دیگه دستم اومده
الان تو دارک سولز همون حس خودازاری برگشته :D
سامون این npc به کاهش این حس کمک بزرگی کرد :)):D
این حس واسه ما بدبخت هایی که با دیمنز سولز و دارک سولز 1 این سری رو استارت زدن بدتره بابا تو دارک سولز 3 کلی بانفایر پیدا می کنی تو بلادبورن کلی لامپ هست ولی لامصب تو دارک سولز 1 تا میومدی یه بانفایر پیدا کنی موهات سفید میشد جالبه رسما هیچ باسی وجود نداشت که بانفایر نزدیکش باشه برای رسیدن به باس باید n تا دشمن می کشتی تا می رسیدی بهشون دیمنز سولز هم همین شر بود:-s

الان تو دارک سولز همون حس خودازاری برگشته :D
سامون این npc به کاهش این حس کمک بزرگی کرد :)):D
دیگه تو که بلادبورن بازی چرا؟
دوستان الکی جو میدن سر این بازی. شماره یکشو یادمه خیلی سخت بود اون موقع که بازی کردم شاید چون اولین بارم بود ولی این نسخه مثل پیک نیک بود مقابلش. خودت سرعت بلادبورن رو داری تو این شماره ولی دشمنات هنوز دارک سولزین.:D
یعنی من کلا باهمون سیستم بلاد نه سپری استفاده کردم نه جادویی بزرگترین سلاحی که گیرم اومد رو برداشتم و تا آخر با سیستم رول رول تا پیروزی رفتم رسما یبارم نمردم.حتی مجبور شدم خود کشی کنم...
مراحل و دشمنای معمولی رو خیلی راحت طراحی کرده بودن باس ها هم که همه تو در و دیوار بودن سه چهارتا اولی که گفتم خب واسه یادگیرین تا رسید به آبیس واچرز با اون استیل و اقتداری که داشت گفتم خب دیگه شوخی بسه حرکاتشم سریع و دردناک بود حسابی غرق هیجان بودم یهو دیدم یکی از خودشون اومد شروع کرد زدنش و یارو مرد اون وسط:| دیگه کاخ آرزوهام نابود شد, یعنی فاز دومش که هیچی تا آخر بازی رو نفهمیدم چجوری رفتم. همه باسا یا یه نقطه ضعف مسخره داشتن یا دمیجشون آنچنان نبود یا جونشون خیلی کم بود همه اتکهاشونم که میشد با رول جا خالی داد.
کلا بازی تنها جاییش که معلوم بود دشمنا رو به قصد چالش کشیدنت طراحی کرده بودن آخر آرچ دراگون بود جاینتا میریختن سرت و تنها باس بدرد بخورشم همونجا بود ولی دیگه اونموقع که تا بیخ لول آپ بودم چه فایده این سطحو باید از اول کار میکردن.

• Like
Reactions: AVerg
این وضعیت لولم بیشتر گریتسورد استفاده میکنم مجیک کم! نیاز به ری ارنج داره؟
Dexterity دقیقا چیو افزایش میده؟
چرا اسلحه هام تابحال خراب نشدن یا نیاز به تعمیر نداشتن؟!

Attachments

• dsl.jpg
    dsl.jpg
    126.2 KB · مشاهده: 30
آخرین ویرایش:
این وضعیت لولم بیشتر گریتسورد استفاده میکنم مجیک کم! نیاز به ری ارنج داره؟
Dexterity دقیقا چیو افزایش میده؟
من با این وضعیت strength ات بهت پیشنهاد می کنم یه ultra greatsword با جم heavy استفاده کنی Cathedral Knight Greatsword و Greatsword پیشنهاد های من هستند
dexterity دقیقا نقطه مقابل strength هست و بیشتر شمشیر هایی که سرعتی و سبک هستند تاثیر بیشتری از dexterity می گیرن شما الان بیلد کاراکترت strength هست پس از همون شمشیر های بالایی استفاده کن
در ضمن لول endurance رو زیادی بالا بردی بعد از لول 40 دیگه ارتقاش تاثیر زیادی روی خط استامینات نداره hp رو هم که ماشاالله 51:|
این که چرا سلاح هات اصلا خراب نشدن هم مسخره بازی دارک سولز 3 هست برعکس دارک سولز 2 که شمشیر ها از کاغذ ساخته شده بودن و مدام می شکستند اینجا انگار شمشیر ها از یه ماده غیر قابل تخریب ساخته شدن ماشاالله اونقدر هم بانفایر تو بازی موجوده که اگه شما به زور هم بخواید یه شمشیر رو بشکنید بازم میرید کنار یه بانفایر و شمشیر سالم میشه:|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AVerg
من با این وضعیت strength ات بهت پیشنهاد می کنم یه ultra greatsword با جم heavy استفاده کنی Cathedral Knight Greatsword و Greatsword پیشنهاد های من هستند
dexterity دقیقا نقطه مقابل strength هست و بیشتر شمشیر هایی که سرعتی و سبک هستند تاثیر بیشتری از dexterity می گیرن شما الان بیلد کاراکترت strength هست پس از همون شمشیر های بالایی استفاده کن
در ضمن لول endurance رو زیادی بالا بردی بعد از لول 40 دیگه ارتقاش تاثیر زیادی روی خط استامینات نداره hp رو هم که ماشاالله 51:|
این که چرا سلاح هات اصلا خراب نشدن هم مسخره بازی دارک سولز 3 هست برعکس دارک سولز 2 که شمشیر ها از کاغذ ساخته شده بودن و مدام می شکستند اینجا انگار شمشیر ها از یه ماده غیر قابل تخریب ساخته شدن ماشاالله اونقدر هم بانفایر تو بازی موجوده که اگه شما به زور هم بخواید یه شمشیر رو بشکنید بازم میرید کنار یه بانفایر و شمشیر سالم میشه:|
endurance درست میگی بعد 40 هر 3 4 لول که میره بالا یه کوچیک استامینا زیاد میشه براهمین دیگه بالاتر نرفتم :دی یه جای فارم سول خوب گیر آوردم یه حال اساسی به hp دادم :دی
Cathedral Knight Greatsword که گفتی الان رفتم فارمش کردم ارتقاشم دادم ولی بازم دمجش از اون exile greatsword که داشتم پایینتر ٍٍٍٍٍٍٍٍ!!
چنتا آلترا دیگم دارم ولی هیچکدومشون دمجش به اندازه exile نیست ضمن اینکه استامینای کمتری نسبت به الترا مصرف میکنه سرعتشم بیشتر ِ!!

endurance درست میگی بعد 40 هر 3 4 لول که میره بالا یه کوچیک استامینا زیاد میشه براهمین دیگه بالاتر نرفتم :D یه جای فارم سول خوب گیر آوردم یه حال اساسی به hp دادم :D
Cathedral Knight Greatsword که گفتی الان رفتم فارمش کردم ارتقاشم دادم ولی بازم دمجش از اون exile greatsword که داشتم پایینتر ٍٍٍٍٍٍٍٍ!!
چنتا آلترا دیگم دارم ولی هیچکدومشون دمجش به اندازه exile نیست ضمن اینکه استامینای کمتری نسبت به الترا مصرف میکنه سرعتشم بیشتر ِ!!
من کلا خیلی greatsword شناس نیستم:D کلا چون زیاد ازشون استفاده نکردم کلا سلاح های کند رو اصلا نمی پسندم نه تنها تو دارک 3 بلکه تو بلادبورن هم همینطوره
ولی چون strength ات بالاست حتما جم heavy روش ببند
در ضمن چرا اینقدر hp بالا می برید تو دی ال سی رینگ سیتی Ring of Favor +3 رو خیلی راحت پیدا می کنید که کلی استامینا و جونتون رو زیاد می کنه تازه life ring هم هست تازه اینم در نظر بگیر که شما اگه ember استفاده کنی 30 درصد به خط سلامتیت اضافه میشه والا خیلی روی جون مانور میدید

من کلا خیلی greatsword شناس نیستم:D کلا چون زیاد ازشون استفاده نکردم کلا سلاح های کند رو اصلا نمی پسندم نه تنها تو دارک 3 بلکه تو بلادبورن هم همینطوره
ولی چون strength ات بالاست حتما جم heavy روش ببند
در ضمن چرا اینقدر hp بالا می برید تو دی ال سی رینگ سیتی Ring of Favor +3 رو خیلی راحت پیدا می کنید که کلی استامینا و جونتون رو زیاد می کنه تازه life ring هم هست تازه اینم در نظر بگیر که شما اگه ember استفاده کنی 30 درصد به خط سلامتیت اضافه میشه والا خیلی روی جون مانور میدید

کار به جایی رسیده الان دفه دومی demon prince کشته شد کلی استوس فلاسک هم موند برام :دی
مزیت اسلحه سنگین دمج بالاشه! توی بلادبورن هم دور اول همیشه اسلحه سبک استفاده میکردم اما بعد اینکه Whirligig saw گرفتمو اپگریدش کردم نمیتونم بزارمش کنار خیلی دمجش بالاس :دی

• Like
امروز +NG3 رو رد کردم، بخش نوشته ها اومد اسم میازاکی اومد، با اون اهنگ احساسی نشستم یک ساعت گریه کردم، از بس پایان بازی دل سرد کننده و غمگین و احساسی بود:((
چند تا سول داشتم!
فعلا دو تا از پایان ها رو رفتم، انگار 3 تا پایان داره درسته؟
چطور از hollow در بیام؟ تو دارک سولز 2 یک ایتم هومنیتی بود اینجا هر چی گشتم پیدا نکردم همچین چیزی! اون وقت میریم دارک سولز 1 بازی شباهت انکار ناپذیری حتی تو ایتم ها و لوکیشن ها با بقیشون داره.
تو نیو گیم پلاس های یالاتر بازی سخت تر نمیشه؟ بازی برام اینجا خیلی اسون شده.
جایی میشناسین کل ست لباس ها و اسلحه های بازی رو معرفی کنه؟
بهترین حلقه های بازی کدوما هست؟
بهترین شمشیر ها تو سنگین وزن و سبک وزن هم همین طور؟
این ایتم های که سلاح رو به سطح +10 میرسونه رو دقیقا از کجا میتونم پیدا کنم؟ فعلا که 3-4 تا سلاح رو اپگرید کردم!
بازی بخش های مخفی هم تو اون منطقه بازی اصلی داره؟ بجز جایی که نملیس گینگ هست، منطورم اینه جاهای مخفی دیگه به این بزرگی توش هست که همچچین باس ها توش باشه؟
این بخش Vitality دقیقا برای چی هست؟

• Like
امروز +NG3 رو رد کردم، بخش نوشته ها اومد اسم میازاکی اومد، با اون اهنگ احساسی نشستم یک ساعت گریه کردم، از بس پایان بازی دل سرد کننده و غمگین و احساسی بود:((
چند تا سول داشتم!
فعلا دو تا از پایان ها رو رفتم، انگار 3 تا پایان داره درسته؟
چطور از hollow در بیام؟ تو دارک سولز 2 یک ایتم هومنیتی بود اینجا هر چی گشتم پیدا نکردم همچین چیزی! اون وقت میریم دارک سولز 1 بازی شباهت انکار ناپذیری حتی تو ایتم ها و لوکیشن ها با بقیشون داره.
تو نیو گیم پلاس های یالاتر بازی سخت تر نمیشه؟ بازی برام اینجا خیلی اسون شده.
جایی میشناسین کل ست لباس ها و اسلحه های بازی رو معرفی کنه؟
بهترین حلقه های بازی کدوما هست؟
بهترین شمشیر ها تو سنگین وزن و سبک وزن هم همین طور؟
این ایتم های که سلاح رو به سطح +10 میرسونه رو دقیقا از کجا میتونم پیدا کنم؟ فعلا که 3-4 تا سلاح رو اپگرید کردم!
بازی بخش های مخفی هم تو اون منطقه بازی اصلی داره؟ بجز جایی که نملیس گینگ هست، منطورم اینه جاهای مخفی دیگه به این بزرگی توش هست که همچچین باس ها توش باشه؟
این بخش Vitality دقیقا برای چی هست؟
بازی چهار تا پایان داره که فقط سه تاش تروفی داره
برای در اومدن از حالت hollow یا باید آیتم Purging Stone رو از یوریا بخری و استفاده کنی یا Fire Keeper Soul رو پیدا کنی و بدی با فایر کیپر و اونجا می تونی hollow بودنت رو با سول پاک کنی
درجه سختی دارک سولز 3 دقیقا مثل بلادبورنه یعنی فقط دشمنا یه مقدار دمیجشون بیشتر میشه و hp شون بالا میره همین یکی از خوبی های دارک سولز 2 به نظر من این بود که نیو گیم پلاسش یه تجربه جدید رو برای آدم به ارمغان می آورد
تو این جا کل آرمور های بازی رو معرفی کرده
Armor | Dark Souls 3 Wiki
در مورد حلقه ها بستگی به سبک بازیت داره اگه مثل من بازی می کنی بهترین حلقه ها Chloranthy Ring +3 و Flynn's Ring و Pontiff's Right Eye و بسته به شرایط Lloyd's Sword Ring یا Red Tearstone Ring هست بعد از زدن باس هم بلافاصله از میمیک و Covetous Silver Serpent Ring استفاده می کنم که سول بیشتر بگیرم
ولی اگه مثل من بازی نمی کنی خوب بسته به شرایط هر حلقه ای استفاده خودش رو داره ولی Ring of Favor+3 که تو دی ال سی دوم پیدا می کنید به همراه Havel's Ring+3 که اینم تو دی ال سی دومه رینگ های خوبی هستند
تو بخش سنگین بهترین سلاح رو نمی تونم دقیقا بهت بگم ولی برای کاراکتر سبک sharp Sellsword Twinblades +10 پیشنهاد میشه
دارک 3 زیاد بازی پیچیده ای نیست تقریبا میشه گفت همه جاش رو رفتی
Vitality هم میزان تحمل وزن کاراکترت رو بالا میبره (equip load) هر چی بیشتر بالا ببریش بیشتر می تونی آرمور ها و سلاح های سنگین تر رو بدون کند شدن کاراکترت حمل کنی

• Like
Reactions: Paradise Lost
امروز سبک بازیمو ازشوالیه به جادوگر تغییر دادم:D کلا تا الان 305 ساعت بازی کردم کل گیم پلی بازی زیرو رو شد! خداوکیلی به این میگن بازی نقش افرینی! وقتی دو سه تا جادو مختلف سریع پشت سر هم میزنی بازی دقیقا عین دیابلو میشه! :D>:D<
بعد 305 ساعت تقریبا از 140 تا شمشیر و سپرش تقریبا تونستم 14-15 تاشونو به سطح اخر برسونم! دیگه خودتون تا اخرش برید واسه بقیه سلاح ها چقدر زمان میخواد! به این میگن گستردگی! بدبختی اونجاست، تک تک سلاح ها اونقدر طراحی خارق العاده ای دارن دوست داری هر ثانیه یکی رو امتحان کنی! :| این مشکل برای ارمور های بازی هم است! اولین بازی هست که 99 درصد ارمور هاش این قدر طراحی EPIC و عالی دارن!
بعد این مدت تجربه بهترین شکل لول اپ رو برای دوستان میگم!
1_به هیچ عنوان تو این بازی واسه سلاح سنگین و سپر سنگین نرید، چون در این صورت باید HP رو خیلی خیلی بالا ببرید و همچنین استامینا رو هم خیلی بالا، چون با توجه به وزن سنگین دیگه پرش دادن غیر ممکن میشه! و همچنین باس ها خیلی سریع هستن، ولی همون طور که گفتم اگر خیلی استامینا رو بالا ببرید با توجه به قدرت خیلی زیاد سلاح ها سنگین و مقاومت سپر ها دخل اوردن باس ها کار زیاد سختی نخوادهد بود، ولی شخصا این این سبک رو پیشنهاد نمیدم چون خیلی طول میشکه.
2_ترکیب استفاده از سلاح های سبک با جادو خیلی مرگ اور میشه، ولی چون لول اپ زیادی برای بالا بردن هر بخش خیلی ممکن نیست، دمیج کمتر میشه و کشتن باس ها چالشی تر.
3_استفاده از جادو، دیگه هیچی خیلی دور وایسید و انوع و اقسام حرکات رو روشون اجرا میکنید:D که بنظر خودم من لذت بخش ترین شکل بازی بعد از شمشیر و سپر هست.
4_ بهترین بخش بازی هم خیلی شیک و مردانه با ترکیب سپر سبک و شمشیر سبک واسه باس ها برید که بنظرم خوفناک تریشن شکل ممکن هست!;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or