Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
سره این Dear freja اونقدر اعصابم خورد شد که زدم بازیو پاک کردم حالا در به در دنبال بازیم :|

بدیه دارک سولز همینه دیگه..آدم هیچ وقت دلش نمیاد پاکش کنه.ولی تا 90درصد اوقات صبر آدم تو بازی لبریز میشه..من خودم بازیو رفتم دوباره میخام با یه کارکتر جدید برم بازی رو...خیلی مزه میده لامصب:d اون غول خیلی آسونه که باو... با یه کم جاخالی حل میشه..

بدیه دارک سولز همینه دیگه..آدم هیچ وقت دلش نمیاد پاکش کنه.ولی تا 90درصد اوقات صبر آدم تو بازی لبریز میشه..من خودم بازیو رفتم دوباره میخام با یه کارکتر جدید برم بازی رو...خیلی مزه میده لامصب:d اون غول خیلی آسونه که باو... با یه کم جاخالی حل میشه..
مشکلم خودش نیست مشکلم نوچه هاشن تا بخوام اونارو بزنم خودش میاد منو مزنه.

مشکلم خودش نیست مشکلم نوچه هاشن تا بخوام اونارو بزنم خودش میاد منو مزنه.

منم الان سر همین گیر کردم
فعلا بیخیالش شدم و دارم لول اپ میکنم تا بتونم بزنمش
برای نوچه هاشم از سلاح های دور بورد مثل مجیک میتونی استفاده کنی
بعد اگه گروه اول نوچه ها(همون10 تا یی که وقتی میری تو اتاق باس) رو بزنی هر 30ثانیه یا بیشتر فقط 2 تا بیشتر اضاف نمیشه

منم الان سر همین گیر کردم
فعلا بیخیالش شدم و دارم لول اپ میکنم تا بتونم بزنمش
برای نوچه هاشم از سلاح های دور بورد مثل مجیک میتونی استفاده کنی
بعد اگه گروه اول نوچه ها(همون10 تا یی که وقتی میری تو اتاق باس) رو بزنی هر 30ثانیه یا بیشتر فقط 2 تا بیشتر اضاف نمیشه

خوب چرا سامون نمی کنی راحت تر می تونی تازه فقط باید بهش بچسبی وقتی هم که داره اون نوره رو میده بیرون روش لاک می کنی سمت مخالفش فقط می دویی وقتی تموم شد به سرش ضربه می زنی بهترین راه برای کشتن اون عنکبوت های ریز هم استفاده lightning که می تونی راحت بزنیشون البته بستگی به اسلحت هم داره وقتی هم داره پاهاشو می کوبه رو زمین باید ازش دور بشی طوری که بهت نخوره وقتی هم تموم شد دوباره سریع باید بچسبی به سرش تا می تونی باید بزنیش ولی باید مواظب حمله هاش باشی تا هم می تونی باید سعی کنی اون شخصی که سامون کردیو نگه داری:d

واسه من اینطور بود یا نه؟؟ بعد از Iron Keep هیچ Human Effigy رو زمین نریخته بود..:|
اگه effigy لازمی فقط کافیه تو بونفایر اول forest of fallen giants یه ascetic بسوزونی که هم بتونی یکی از قطعات سته heide knight رو بگیری هم وقتی بری تویه غار سمته چپ 5 تا افیجی گیرت بیاد.

Duke's dear Freja ؟این من واسه دومین بار کشتم،خیلی هم آسونه :دی فقط کافیه جلوی یه کلش وایسی،تا اومد گارد حمله بگیره بچرخی بری سمت اون کلش و دوباره همین کار انجام بدی.اون نوچه هاش هم ایگنور کنید.

خوب چرا سامون نمی کنی راحت تر می تونی تازه فقط باید بهش بچسبی وقتی هم که داره اون نوره رو میده بیرون روش لاک می کنی سمت مخالفش فقط می دویی وقتی تموم شد به سرش ضربه می زنی بهترین راه برای کشتن اون عنکبوت های ریز هم استفاده lightning که می تونی راحت بزنیشون البته بستگی به اسلحت هم داره وقتی هم داره پاهاشو می کوبه رو زمین باید ازش دور بشی طوری که بهت نخوره وقتی هم تموم شد دوباره سریع باید بچسبی به سرش تا می تونی باید بزنیش ولی باید مواظب حمله هاش باشی تا هم می تونی باید سعی کنی اون شخصی که سامون کردیو نگه داری:d

اخر سر از فرقه Champion اومدم بیرون و ساین کردم و کشتمش
حالا یه چیز جالب دیکه اخر های خونش بود که این کلش کنده شد
موندم اگه هردو تا سرش رو اگه میکندم چیز خاصی دراپ میکرد یا نه؟!

اخر سر از فرقه Champion اومدم بیرون و ساین کردم و کشتمش
حالا یه چیز جالب دیکه اخر های خونش بود که این کلش کنده شد
موندم اگه هردو تا سرش رو اگه میکندم چیز خاصی دراپ میکرد یا نه؟!

نه من دو تا شو زدم ولی چیزی خاصی دراپ نکرد

من آخر نفهمیدم کجا میتونم با Soul باسها اسلحه اینا بسازم...!!:|
عزیزم ساختنی نیست
trade کردنیه ... :d
با اورنیفست و اون یارو که توی lost bastile جلوی بون فایر سنگ شده (طبقه بالای اون دروازه که راه ورود به سینرز رایز هست ...

آقا رفتیم پیش این گودزیلائه:d میدونستم کاری به کارم نداره...!! گرخیدم...محو ابهتش شدم...!! یه کلید بهم داد، یه سری چرت و پرت گفت...الان نمیدونم کجا باید برم..این کلید کجارو باز میکنه؟؟ رفتم تو یه اتاقی یه تخم مرغ (اژدها):d رو برداشتم.

ممنون میشم بگید مقصد بعدیم کجاست...!! رو توضیحاتش نوشته یه دری رو باز میکنه تو ناکجا آباد که یادم نیست چی نوشته بود اسمشو...!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or