Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
من برا این dukes dear freja فقط برا نوچه هاش ترینر زدم ولی برا خودش نه الان عذاب وجدان بگیرم؟ ( بگید نه )

نه بابا، نوچه هاش که اصلا کاری به آدم نداشتن، دو تا شمشیر به خودش میزدی اینا هم تو دست و پا بودن خودشون میمردن!
نوچه هایی که رو اعصاب بودن مال Royal Rat Authority بود!:|

تو درگیری creighton vs pate طرف کدوم گرفتید ؟
من چون میدونستم هر دوشون قالتاقن(!) واسادم تا ببینم کدومشون پیروز میشه :دی و دمیج آخر من به طرف بازنده دادم،که creighton بود.
pate یه ارمور داره که خودش دفعه دوم ملاقات به میده، با یک نیزه
اونیکی هم اگه توی مبارزه کمکش کنی یه کلید بهت میده که دوتا ایتم توشه به همراه یک تله .... :d
فرق نمیکنه کمک کدوم کنی، در هر صورت چیز خاصی از کمک کردن بهشون گیرت نمیاد

نه بابا، نوچه هاش که اصلا کاری به آدم نداشتن، دو تا شمشیر به خودش میزدی اینا هم تو دست و پا بودن خودشون میمردن!
نوچه هایی که رو اعصاب بودن مال Royal Rat Authority بود!:|
خب من هرچی خواستم نوچه هاشو بکشم خودش زود تر منو میکشت ولی خودشو بدون برداشتن حتی یک دمیج کشتم.

من برا این dukes dear freja فقط برا نوچه هاش ترینر زدم ولی برا خودش نه الان عذاب وجدان بگیرم؟ ( بگید نه )

بگیر داداش من بگیر! :d خیلی کار بدی کردی! نچ نچ نچ نچ :d
من اون نوچه های ایکبیریشو با " دارک اورب" میزدم طفلکا نفری یدونه میخوردن میمردن!

- - -ویرایش - - -

تو درگیری creighton vs pate طرف کدوم گرفتید ؟
من چون میدونستم هر دوشون قالتاقن(!) واسادم تا ببینم کدومشون پیروز میشه :دی و دمیج آخر من به طرف بازنده دادم،که creighton بود.

من یادم نمیاد!! ولی اونیکه زنده موند یه کلید بهم داد که دو تا صندوق توش بود و و و
(( البته خیلی دلم میخواست جفت اشون رو بکشم!! ولی نشد)) :d

سلام
اقا راه به در بخوری برای این جادوگرای Shrine of Amana دارین؟
لامصبی ها از 50 متری شلیک میکنن و وقتی هم که همشون رو میکشم دیگه چیزی از ایتم هام باقی نمیمونه که بخوام برم سراغ باس

بگیر داداش من بگیر! :d خیلی کار بدی کردی! نچ نچ نچ نچ :d
من اون نوچه های ایکبیریشو با " دارک اورب" میزدم طفلکا نفری یدونه میخوردن میمردن!

- - -ویرایش - - -

من یادم نمیاد!! ولی اونیکه زنده موند یه کلید بهم داد که دو تا صندوق توش بود و و و
(( البته خیلی دلم میخواست جفت اشون رو بکشم!! ولی نشد)) :d
نگو داداش الان میگی منو دوباره میگیره باید بازیو از اول بیام.

خب من هرچی خواستم نوچه هاشو بکشم خودش زود تر منو میکشت ولی خودشو بدون برداشتن حتی یک دمیج کشتم.

شما اگه یکم بگردی میبینی بازی خودش برات امکانات آسون شدن گذاشته، پشت اون ستون روبروی باس Freja یه Summon Sign هست که میتونی یه نفر رو ظاهر کنی و ببری کمکت، اتفاقا خیلی هم قدرتمنده طرف و برات همه اون عنکبوت ها رو میتونه بکشه.

سلام
اقا راه به در بخوری برای این جادوگرای Shrine of Amana دارین؟
لامصبی ها از 50 متری شلیک میکنن و وقتی هم که همشون رو میکشم دیگه چیزی از ایتم هام باقی نمیمونه که بخوام برم سراغ باس

اگه کلاست نزدیک زنه، بنظرم یه تیرکمون خوب مثل Black Hunter Bow رو تا آخر آپگرید کن و برو از Galvan یه 200 تا تیر سمی بخر و همه رو از دور بزن، قشنگ با دو یا سه تیر می میرن هرکدومشون.

شما اگه یکم بگردی میبینی بازی خودش برات امکانات آسون شدن گذاشته، پشت اون ستون روبروی باس Freja یه Summon Sign هست که میتونی یه نفر رو ظاهر کنی و ببری کمکت، اتفاقا خیلی هم قدرتمنده طرف و برات همه اون عنکبوت ها رو میتونه بکشه.

اگه کلاست نزدیک زنه، بنظرم یه تیرکمون خوب مثل Black Hunter Bow رو تا آخر آپگرید کن و برو از Galvan یه 200 تا تیر سمی بخر و همه رو از دور بزن، قشنگ با دو یا سه تیر می میرن هرکدومشون.
ینی سامون سای داریم ؟ حالا که باسو زدم ولی اگه زود میگفتی بهتر بود.

داشتم ویکی رو میخوندم یه چیز عجیب دیدم
دو تا انگشتر هست که هر کی بتونه بدونه ترینر بگیرتشون واقعا حرفه ای هست

42563749865433061552.jpg
عجب عملکرد کولاکی دارن :d
خوراک pvp ـه >:)

- - -ویرایش - - -

بهترین staff بازیو هم گرفتم
black witch staff هست که در حالت عادی از dragon chime جز یکی دو مورد قوی تره (با اپگرید به کل قویتر میشه)
و هم اینکه همزمان magic و light و hex رو کاور میکنه که خیلی کار رو راحت میکنه برای ادم.
Black%20Witch%27s%20Staff.png

فقط از دست اون سه تا جادوگر توی دومین راهروی ورودی undead crypt هم دراپ میشه

نگو داداش الان میگی منو دوباره میگیره باید بازیو از اول بیام.

نه نگیر نگیر نگیر! :d

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

black witch staff هست که در حالت عادی از dragon chime جز یکی دو مورد قوی تره (با اپگرید به کل قویتر میشه)
و هم اینکه همزمان magic و light و hex رو کاور میکنه که خیلی کار رو راحت میکنه برای ادم.

دقیقا بهترین staff بازی هست یدونه خوووبه اشو دارم! تا + 10 هم اپگریده....کولاک میکنه بد مصب....

- - -ویرایش - - -

منم تازه گرفتمش و تا لول 10 اپش کردم
جدیدا زدم تو حس مجیک و دیگه زیاد با شمشیر کار نمیکنم

>:)

واقعا فکر می کنی این بهترین Staff بازیه؟ Magic Staff of Wisdom +5 نزدیک 297 تا دمیج میده تو حالت عادی در حالی که Black فقط 205 تا میده. Lightning Dragon Chime +5 هم 287 تا دمیج میده ولی این باز 205 تا حداکثرشه! بعد اونا Scalingــشون روی جادوها خیلی بهتر از Black Staff هست. کاری نداره هردو رو آپگرید کن تا آخر و روی یه دشمن ضعیف یه جادو یا Miracle بزن تا بفهمی کدوم بیشتر دمیج میده.

من خودم با FTHــه 70 و همین Dragon Chime با هر یدونه Great Lighning Spear نزدیک 1400-1600 تا دمیج وارد می کنم. Intــم هم 80ــه و یدونه Great Chaos Fireball نزدیک 2000 تا دمیج به دشمن وارد می کنه.

منم تازه گرفتمش و تا لول 10 اپش کردم
جدیدا زدم تو حس مجیک و دیگه زیاد با شمشیر کار نمیکنم
خیلی کار خوبی کردی...
ببیییییییین!! اصلا مجیک عالیه!! فکون 190 تا "دارک اورب" داشته باشی!!! یا مثلا 59 تا "گریت لایتینگ اسپیر" داشته باشی کی دیگه جلوداره اته!!! صد البته با یه شمشیر قوی!!

- - -ویرایش - - -

واقعا فکر می کنی این بهترین Staff بازیه؟ Magic Staff of Wisdom +5 نزدیک 297 تا دمیج میده تو حالت عادی در حالی که Black فقط 205 تا میده. Lightning Dragon Chime +5 هم 287 تا دمیج میده ولی این باز 205 تا حداکثرشه! بعد اونا Scalingــشون روی جادوها خیلی بهتر از Black Staff هست. کاری نداره هردو رو آپگرید کن تا آخر و روی یه دشمن ضعیف یه جادو یا Miracle بزن تا بفهمی کدوم بیشتر دمیج میده.

من خودم با FTHــه 70 و همین Dragon Chime با هر یدونه Great Lighning Spear نزدیک 1400-1600 تا دمیج وارد می کنم. Intــم هم 80ــه و یدونه Great Chaos Fireball نزدیک 2000 تا دمیج به دشمن وارد می کنه.

شاید بهترین نباشه ولی یکی از بهترین هاس بخاطر اینکه هم chime هم staff و اینکه تو 4 تا قابلیت دمیج میده!!!
البته تو ایتم هام یه chime یافتم!! که faith 55 میخواد و یه staff که int 60 میخواد....دارم روشون کار میکنم بد جور جواب میده.... از b-w-staff هم بهتر....ولی هنوز کامل اپگرید نشده اند..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or