Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
Setــه Havel خوبه ولی انقدر سنگینه که برای آدم دست و پا گیر میشه، من با انگشتر Third Dragon و VIT نسبتا بالا می پوشیدم نزدیک 95 درصد وزنم پر می شد. برای باس ها که اصلا و ابدا مناسب نیست، انقدر Stamina دیر پر میشه که آدم ترجیح میده هیچی نپوشه کلا. بنظرمن بهترین Set ازنظر زیبایی، وزن و قدرت دفاعی King's Armor هست، من خودم با این ست 90 درصد مبارزه های PvP رو راحت می بردم و توی حالت تک نفره هم مشکلی ایجاد نمی کرد اصلا. توی آنلاین اکثر اونایی که آرمور سنگین و سپر سنگین مثل سپر Havel دارن خیلی راحت نابود میشن.

بنظرمن اینا بهترین سپرهای بازی هستن:

از بین Small Shield ها:

Watcher%27s%20Shield.png

Watcher's Shield

وزن خیلی خیلی پایین(3.0) مقاومت فیزیکی 95% درحالی که مقاومتش در مقابل Lighting و Dark بترتیب 90 و 80 درصده! قابلیت های جالب: وقتی که یه اتک که قابلیت Parry شدن داره می خواد بهتون وارد بشه، این سپر یه صدای زنگ میده. تو حالت عادی هم صدای دفاع کردنش با بقیه سپر ها فرق داره.

از بین Standard Shield ها:

Defender%27s%20Shield.png

Defender's Shield

وزن پایین(7) مقاومت فیزیکی 100% و مقاومت های دیگش هم نسبتا بالاست. Durability و Stability خیلی خوبی هم داره. قابلیت Parry و Strike!

King%27s%20Shield.png

King's Shield

وزرن خیلی پایین(5)، مقاومت فیزیکی 100% و مقاومتش در مقابل آتش 85%. Durability خیلی بالا، Stability خوب!

Spirit%20Tree%20Shield.png

Spirit Tree Shield

یکی از بهترین سپر ها برای بازیکنان خیلی حرفه ای، تنها سپری که قابلیت Parry کردن Magic رو داره! وزن پایین!

از بین Great Shield ها:

Rebel%27s%20Greatshield.png

Rebel's Great Shield

یکی از بهترین سپرهای کل بازی. مقاومتش در مقابل مجیک، آتش، Lighting و Dark تقریبا 90 درصد هست ولی مقاومت فیزیکیش پایینه و این مشکل رو براحتی با پوشیدن همزمانش به همراه یه شیلد کم وزن که مقاومت فیزیکی 100 درصد داره میشه حل کرد.

Dragonrider%20Greatshield.png

Dragonrider Great Shield

این بنظرم بهترین سپر برای اونایی هست که Durability و Stability خیلی بالا میخوان. مقاومت فیزیکی 100 درصد و مقاومت های دیگش هم خیلی خوبه. وقتی +5 آپگرید بشه، میشه ازش برای اتک دادن هم استفاده کرد چون دمیج خوبی میده(310)

-------------

بعد از کلی بازی و تحقیق به این لیست رسیدم، البته بازم سپرهای خوبی هستن که دیگه وقت نشد اضافشون کنم ولی بنظرم اینا بهترین هاشون هست.

به دلت نمینشیند. مگر اینکه خیلی hardcore باشی. هر 5 دقیقه واسه من می نویسه You Died. البته بازیش خوبه، ولی واسه من که حوصله این کارها را ندارم نه، بی وجدان درجه سختی هم نداره. کلا باید خیلی حال آدم مساعد باشه و اعصاب درست حسابی داشته باشی تا از پس این بازی بر بیایی. (که من ندارم، ولی هنوز دارم ادامه میدم. منو روانی کرده این بازی) :">
-------------
اصلا هم ربطی به اسکایریم نداره (و با احترام به همه فن های DS ، باید بگم اسکایرم را خیلی بیشتر باهاش حال کردم. ایضا Witcher 2.

همون نسخه کرکی را بزن تو رگ که یه وقت از پولی که دادی پشیمون نشی. نسخه 5.1 گیگی بلک باکس هست که خیلی هم خوبه. هیچ مشکلی هم تا حالا نداشته! اما اگه میخوای آنلاین بازی کنی باید اوریجینال بخری، نیاز به استیم هم داره!
موفق باشی;)

ممنون سبک بازی های من بیشتر battlefield و ghost recon هست..

اما fable تنها بازی بود تو این سبک غول و تخیلی منو جذب کرد..حالا black box رو میگیرم خوب بود اورجینال میگیرم :)

آقا یه Modـی کوفتی چیزی وجود نداره که موقع متوقف کردن بازی، واقعاً متوقفش کنه؟! :دی میدونم این کار باعث بالا رفتن هیجان و این جور چیزا میشه، ولی بعضی وقت ها واقعاً لج آدم رو درمیاره. کلی بازی میکنی و یه دفعه یه مشکلی پیش میاد و مجبوری سریع از پشت بازی بلند بشی، باید با کاراکترت خداحافظی کنی! :|
این سیستم طراحی کاراکتر خیلی عالیه! :دی اومدم یه کاراکتر خفن و جالب بسازم، بعد از چند دقیقه یه دفعه دیدم راه رو اشتباه رفتم و این بنده خدا خلق شد و دیگه هم دستش نزدم:

خیلی خوشگل شده! :x

خوب زیاد خوب پیش نمیره بازی من
5 ساعت بازی کردم 10 دیقش مفید نبوده :|:d
من کلا اعصاب ندارم ولی انصافا تا الان خوب تا کردم که کیبوردو عمودی تو مانیتور فرو نکردم. :d
یکی از دوستان بگه بهترین کلاس برای یه RPG باز اماتور چیه . با knight رفتم و خوشم نیومده و موفقیت امیز نبوده !
و کسی لینکی چیزی داره که گاید کامل بازی( از همه مهم تر مراحل اصلی فرعی و سوراخ سمبه هایی که توش چیزهای باارزش میشه پیدا کرد و ... )رو بگیرم و چون متاسفانه بدون نقشه من اصلا نمیتونم بازی کنم . قیلیشم واسه همین ول کردم.

عاغا لطفا یکی به من بگه از کجا میتونم 2تا sword سبکه خفن پیدا کنم الان باز دوم هست که با این کاراکتر درم بازی رو به پایان میرسونم اما نتونستم swordهایه خوبی واسش گیر بیارم که هم سبک باشن هم خوب بزنن... کسی میدونه کمک کنه ؟

من کلا اعصاب ندارم ولی انصافا تا الان خوب تا کردم که کیبوردو عمودی تو مانیتور فرو نکردم. :d
یکی از دوستان بگه بهترین کلاس برای یه RPG باز اماتور چیه . با knight رفتم و خوشم نیومده و موفقیت امیز نبوده !
و کسی لینکی چیزی داره که گاید کامل بازی( از همه مهم تر مراحل اصلی فرعی و سوراخ سمبه هایی که توش چیزهای باارزش میشه پیدا کرد و ... )رو بگیرم و چون متاسفانه بدون نقشه من اصلا نمیتونم بازی کنم . قیلیشم واسه همین ول کردم.
اوایل بازی همین طوریه ( برای من فقط 5 ساعت طول کشید تا Pursuer رو کشتم ) ولی بعدش خیلی راحت تر میشه ;;)
اون کلاسی که اولش انتخاب میکنی فقط برای State های اولیه اس . بعدش میتونی هر طوری راحتتری آپگریدش کنی .
برای گاید هم دو تا ویکی برات پیدا کردم ولی به نظرم استفاده نکن چون مزه اش میپره ;)
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Dark+Souls+2+Wiki#.U24gXYGSzXg
Dark Souls II Wiki - DarkSouls II Wiki

اینم یه نقشه ی جمع و جور که فقط نشون میده از هر طرف به کجا میرسی :d

آخرین ویرایش:
عاغا لطفا یکی به من بگه از کجا میتونم 2تا sword سبکه خفن پیدا کنم الان باز دوم هست که با این کاراکتر درم بازی رو به پایان میرسونم اما نتونستم swordهایه خوبی واسش گیر بیارم که هم سبک باشن هم خوب بزنن... کسی میدونه کمک کنه ؟
میتونی heide knight همونی که تویه forset of fallen giants با ست یه شوالیه سفید کناره یه درخت نشسته بکشی که یه شمشیر خیلی خوب بهت بده.

- - -ویرایش - - -

برا شروع بهتره با sorcerer یا warrior بازی کنید.

میتونی heide knight همونی که تویه forset of fallen giants با ست یه شوالیه سفید کناره یه درخت نشسته بکشی که یه شمشیر خیلی خوب بهت بده.

- - -ویرایش - - -

برا شروع بهتره با sorcerer یا warrior بازی کنید.
:))بابا دیگه swordهام اونقدرم ضعیف نیست خیلی قویتر از اونی هست که شما میگی دنبال یه چیز خفنم فقط همین =))

بالاخره یکی آمد یه آموزش برا نصب مود های بازی گذاشت .
Darksouls 2 | آموزش نصب مدها

- - -ویرایش - - -

:))بابا دیگه swordهام اونقدرم ضعیف نیست خیلی قویتر از اونی هست که شما میگی دنبال یه چیز خفنم فقط همین =))
خود دانید ولی من اینو تا +5 reinforce کردم 400 تا دمیج میداد شمشیرایه شما هم به احتمال زیاد reinforce شدن مگر نه مطمئن باشید این از اونا قویتره.

دوستان یه چند تا نکته Random در مورد داستان بازی براتون میزارم . فقط کسانی بخونن که بازی رو تموم کردن . کمی برای خارج شدن از سردرگمی خوبه این اطلاعات :
4 تا از باس های اصلی که Soul های قرمز میدادن همون 4 تا سول های اصلی تو شماره 1 هستن که به یه شکل دیگه Reborn شدن . همونطور که آخر بازی میگه با لینک شدن آتش دوباره همه چیز تکرار میشه مثل یه Curse . مثلا Lost Sinner شکل دوباره ایی ـه که Soul ـه Witch of isalith به خودش گرفته و یا بقیه باس های اصلی . Nashandra باس آخر هم باقی مانده های روح Manus رو داره
- Vendrick هم شاه خیلی خوبی بوده بعد ناگهان Curse of the undead کم کم سرو کلش پیدا میشه تو قلمروش . هر کاری میکنه تا این تلسم و دور کنه و Undead ها رو هم میفرستاده به Bastille . در آخر خودش هم به این مرض مبتلا میشه . وسط این درگیری ها بوده که Nashandra پیداش میشه و به وندریک میگه اگه میخواد شانسی داشته باشه برای درمان باید به سرزمین های دور سفر کنه و یه چیزی رو از سرزمین غول ها بدزده ( که همون یه Soul عظیم بوده ) . اونم این کار رو میکنه و بر میگرده با قدرتی که بدست آورده بوده کاخش رو میسازه ولی چیزی درست نمیشه و بدتر هم میشه . غول ها میان دهن شاه رو آسفالت میکنن برای اینکارش و در گیر جنگ دیگه ایی میشه . اینجا بوده که برادر شاه Aldia میاد تو داستان . اون که قبلا به شاه کمک کرده بوده برای ساختن Dranglic الان برای خودش یه قصری داره که اونجا آزمایشات عجیبی انجام میداده . شاه هم خوشش نمیاد و آلدیا رو برای همیشه اونجا نگه میداره . اونجا آلدیا میاد یه سری Giant ها رو نگه میداره و کلا سعی میکنه مشکل رو از ریشه پیدا کنه . شروع میکنه برای پی بردن به راز زندگی و کلا تلسم Undead . آخرش تصمیم میگیره یه اژدها درست کنه و از طریق اون راه به جایی ببره . قبلش هم همون Emerald herald رو درست میکنه که با اون شاید کاری از پیش ببره ولی امرالد هم یه آزمایش بی نتیجه دیگه میشه ( همون زنه که پیشش Lvl Up میکردیم ) . در آخر هم موفق میشه و خودش تو آزمایشاتش تبدیل میشه به همون Ancient Dragon .
- وندریک تو این قضایا کم کم به نیت اصلی و بد بودن Nashandra پی میبره . کسی که به خاطرش این جنگ رو به راه انداخته . برای همین فرار میکنه و خودش رو تو Undead Crypt قایم میکنه . Nashandra نمیتونسته بره اونجا دلیلش هم اون زن های خواننده بودن تو اون آبگیرها . تا جایی که یکیشون رو بالای قلعه زندانی میکنه . شاه تو Crypt از یک چیز با ارزش مواظبت میکرده و اونم چیزی نبوده جز King Ring که در رو به Throne of want باز میکنه ولی دیگه بعد سالها Hollow شده کاملا و واسه خودش میچرخیده :دی . ما چیکار میکنیم ؟ کلید رو بر میداریم و میریم nashandra رو میزنیم و دوباره آتیش ها رو بهم Link میکنیم و روز از نو روزی از نو :دی
سوالی بود در خدمتم .

عجب بالاخره یه نفر داستان رو شروع کرد:biggrin1:
خب ببینین اولین سوالی که پیش میاد اینه که ما توی شماره اول هر 4تا رو کشتیم و دوباره آتش رو لینک کردیم. الان پس در واقع ما کنار آتش جای Gwyn نشستیم ولی روح ها دست کی هستن؟ هر وقت آتش لینک بشه دوباره همه چیز برمیگرده به حالت اولیه و اون 4تا زنده میشن؟ خب به نظر نادرست میاد چون اگر اینطور بود ما دوباره میباست 4تا رو توی شماره دوم و بعد از هزار سال ببینیم. من نظرم اینه که روح ها توی Lord Vessel موندن و ما هم کنار آتشیم و همونجا سوختیم. نفرین برای 1000 سال از بین میره و این وسط 4 نفر دیگه میان و روح ها رو بر میدارن و پادشاهی برای خودشون درست میکنن. اینطوری شماره دوم که در واقع سال 1000 - م هست و نفرین پدیدار شده، توجیه میشه. یعنی چرخه تکرار میشه ولی روح ها دست 4 نفر دیگه میوفتن اما 4تا روح اولیه (Gwyn, Izalith, Nito و Seath) هیچوقت از بین نمیرن.

نکته دوم در مورد اون دختراست. Milfanito ها طبق گفته خودشون در مورد تاریکی و Undead ها میخونن. من جایی ندیدم که بگن وقتی ما آواز میخونیم، تاریکی نمیتونه به اینجا رخنه کنه؟ بیر حمت اگر اینجوری نیست لینک بدین.
راستی: Milfa + Nito. توی بازی میگه Nito اینا رو به وجود آورده. یعنی چی؟ چجوری Nito هنوز زنده بوده بعد از 1000 سال و تونسته توی Drangleic این دخترا رو به وجود بیاره؟ چیزی که مشخصه اینه که Nito رو خودمون 1000 سال پیش کتلت کردیم:biggrin1: (مگر اینکه این دخترا رو Nito همون توی شماره اول در واقع 2000 سال قبل به وجود آورده و اینا هرگز نمیمیرن)

نکته مبهم سوم اینه که وندریک چجوری رفته توی قلمرو غول ها و صاف صاف ارزشمندترین چیزشون رو برداشته و بدون هیچ مشکلی برگشته Drangleic؟:biggrin1: در حالیکه وقتی وارد خاطره میشیم میبینیم غول ها دارن Drangleic رو جارو میکنن:biggrin1:

نکات مبهم خیلی زیادن. اگر پایه ای بشینیم بحث کنیم در موردشون:biggrin1: حرفم رو هم پس میگیرم که گفتم داستانش گیرا نیست. وقتی وارد جزئیاتش شدم واقعا عالی بوده:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or