Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
کاربر Safety & Peace بدون من؟:-w
بازی تموم نکردم نمیتونم سپویل ها رو بخونم :-q کار سرم ریخته یکم طول میکشه تموم کنم بازی،اما بعدش پایه باش که پایتم :دی

دوستان به نظرتون پرونده dark souls همینجا تمومه یا ادامش میاد ؟؟
من الان احساس میکنم هیچی از بازی بارم نیست با این که یرای بار چندم دارم تمومش میکنم. پیشنهاد میکنم دوستانی که بازی رو تازه شروع کردن از نسخه demon souls شروع کنن که پس فردا مثل من گیجو منگ نشن:((

عجب بالاخره یه نفر داستان رو شروع کرد:biggrin1:
خب ببینین اولین سوالی که پیش میاد اینه که ما توی شماره اول هر 4تا رو کشتیم و دوباره آتش رو لینک کردیم. الان پس در واقع ما کنار آتش جای Gwyn نشستیم ولی روح ها دست کی هستن؟ هر وقت آتش لینک بشه دوباره همه چیز برمیگرده به حالت اولیه و اون 4تا زنده میشن؟ خب به نظر نادرست میاد چون اگر اینطور بود ما دوباره میباست 4تا رو توی شماره دوم و بعد از هزار سال ببینیم. من نظرم اینه که روح ها توی Lord Vessel موندن و ما هم کنار آتشیم و همونجا سوختیم. نفرین برای 1000 سال از بین میره و این وسط 4 نفر دیگه میان و روح ها رو بر میدارن و پادشاهی برای خودشون درست میکنن. اینطوری شماره دوم که در واقع سال 1000 - م هست و نفرین پدیدار شده، توجیه میشه. یعنی چرخه تکرار میشه ولی روح ها دست 4 نفر دیگه میوفتن اما 4تا روح اولیه (Gwyn, Izalith, Nito و Seath) هیچوقت از بین نمیرن.

نکته دوم در مورد اون دختراست. Milfanito ها طبق گفته خودشون در مورد تاریکی و Undead ها میخونن. من جایی ندیدم که بگن وقتی ما آواز میخونیم، تاریکی نمیتونه به اینجا رخنه کنه؟ بیر حمت اگر اینجوری نیست لینک بدین.
راستی: Milfa + Nito. توی بازی میگه Nito اینا رو به وجود آورده. یعنی چی؟ چجوری Nito هنوز زنده بوده بعد از 1000 سال و تونسته توی Drangleic این دخترا رو به وجود بیاره؟ چیزی که مشخصه اینه که Nito رو خودمون 1000 سال پیش کتلت کردیم:biggrin1: (مگر اینکه این دخترا رو Nito همون توی شماره اول در واقع 2000 سال قبل به وجود آورده و اینا هرگز نمیمیرن)

نکته مبهم سوم اینه که وندریک چجوری رفته توی قلمرو غول ها و صاف صاف ارزشمندترین چیزشون رو برداشته و بدون هیچ مشکلی برگشته Drangleic؟:biggrin1: در حالیکه وقتی وارد خاطره میشیم میبینیم غول ها دارن Drangleic رو جارو میکنن:biggrin1:

نکات مبهم خیلی زیادن. اگر پایه ای بشینیم بحث کنیم در موردشون:biggrin1: حرفم رو هم پس میگیرم که گفتم داستانش گیرا نیست. وقتی وارد جزئیاتش شدم واقعا عالی بوده:biggrin1:

البته قبلا یکی دیگه از دوستان تو همین تاپیک داستان کامل هر دوتا نسخه رو گذاشته بود:d

http://forum.bazicenter.com/thread71975/page26/#post3197749

لطفا یکی بگه این در لعنتی تو shaded wood چجوری باز میشه
13821061526514092684.bmp

ببخشید شما چرا انقدر حرفاتون ضد و نقیضه؟ برای بار چندم دارید بازی رو تموم می کنید اونوقت نمی دونید این در چطور باز میشه؟ تا اینجای بازی رسیدید و Flaskــتون اصلا آپگرید نشده؟! صفحه قبل هم یه عکس گذاشتید که 998000 تا Soul داشتید. واقعا چه لذتی داره استفاده از Trainer، البته به من ربطی نداره ولی واقعا حیفه یه بازی به این قشنگی رو اینطوری بازی کنید.

مرسی... فقط همین مونده بود که یکی بگه با ترینر بازی میکنی سولهارو با اون روشی که دوستمون minato گفته بود جمع کردم بعدشم دفه پیش اومدم جلو این در باز شد تو همین سیو نمیدونم ایندفه چرا اینجوری شده من هیچیز رو جا ننداختم فقط نمیدونم چرا باز نمیشه فلسک هم هر کاری میکنم اون دختره آپدیتش نمیکنه واسم
yahoo_4.gif
شاردش گیر نمیاد خب... ولی تاحالا از ترینر استفاده نکردم بیخدی حرف تو دهنم ننداز ! بیشتر از اینم نمیشه از نسخه کرک شده توقع داشت

ببخشید شایدم حق با شما باشه، ولی اولا اینکه Flask رو آپگرید نکردی خیلی عجیبه، اینجا همه اکثرا با نسخه کرکی بازی می کنن و راحت آپگرید کردن.

شما ظاهرا کلا 2 تا فلاسک بیشتر نداری، اگه خلافه اینه یه عکس بزار، یه عکس هم از منوی آیتم هات بزار.

آخرین ویرایش:
ببخشید شما چرا انقدر حرفاتون ضد و نقیضه؟ برای بار چندم دارید بازی رو تموم می کنید اونوقت نمی دونید این در چطور باز میشه؟ تا اینجای بازی رسیدید و Flaskــتون اصلا آپگرید نشده؟! صفحه قبل هم یه عکس گذاشتید که 998000 تا Soul داشتید. واقعا چه لذتی داره استفاده از Trainer، البته به من ربطی نداره ولی واقعا حیفه یه بازی به این قشنگی رو اینطوری بازی کنید.
مرسی... فقط همین مونده بود که یکی بگه با ترینر بازی میکنی سولهارو با اون روشی که دوستمون minato گفته بود جمع کردم بعدشم دفه پیش اومدم جلو این در باز شد تو همین سیو نمیدونم ایندفه چرا اینجوری شده من هیچیز رو جا ننداختم فقط نمیدونم چرا باز نمیشه فلسک هم هر کاری میکنم اون دختره آپدیتش نمیکنه واسم:d شاردش گیر نمیاد خب... ولی تاحالا از ترینر استفاده نکردم بیخدی حرف تو دهنم ننداز ! بیشتر از اینم نمیشه از نسخه کرک شده توقع داشت

آخرین ویرایش:
من تازه ه تازه واردم کلاس واریور سپر میگیره در واقه به ارمور اضافه میشه یا میشه استفاده کرد ؟

? کسی نبود؟
wow ک نیست :d میتونی استفاده کنی. در واقع حتما باید استفاده کنی

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی میدونه خونه اون کلاغه کجاس ؟ همونی که بعد نجات دتدنش میگه تو خونم باهام ملاقات کن؟
همون مسیرو ادامه بده ب یجایی میرسی ک ی بنفایر وسط ی چادور هست همون اطرافو بگرد پیداش میکنی البته من وقتی دیدمش فکر کردم دشمنه ...:d

- - -ویرایش - - -

ببخشید شایدم حق با شما باشه، ولی اولا اینکه Flask رو آپگرید نکردی خیلی عجیبه، اینجا همه اکثرا با نسخه کرکی بازی می کنن و راحت آپگرید کردن.

شما ظاهرا کلا 2 تا فلاسک بیشتر نداری، اگه خلافه اینه یه عکس بزار، یه عکس هم از منوی آیتم هات بزار.
ببخشید ک دخالت میکنم ولی اگر ب شما ربطی نداره پس چرا انقدر پیگیر کار ایشونی؟:d حرفایی خودتون ک بیشتر ضد و نقیضه:d

wow
ببخشید ک دخالت میکنم ولی اگر ب شما ربطی نداره پس چرا انقدر پیگیر کار ایشونی؟:d حرفایی خودتون ک بیشتر ضد و نقیضه:d

من کلا یه کامنت دادم، کدوم حرف من ضد نقیضه؟ میگم ایشون کلا 2 تا فلاسک داره که آپگرید هم نشدن اصلا. آیا با همچین شرایطی میشه بازی رو 2-3 دور تموم کرد؟

2 دور بازی رو تموم کردن ولی نمی دونن خونه کلاغ کجاست، نمی دونن در اونجا چطوری باز میشه؟ نمی دونن چطوری باید اونایی که سنگ شدن رو از سنگ دربیارن؟

بازم ببخشید اگه حرفم به کسی برخورد، فقط خواستم بگم بازی با ترینر، لذت واقعی بازی رو از بین میبره.

من 6تا فلسک دارم وقتی با بون فایر تغیر مکان میکنم میاد این کجاش غیر عادی هست ؟؟ بعدشم این دره باز شد بود واسم وارد منطقه undead شده بودم و برگشتم به ماجولا تا ریپیر کنم اما الان رنگ بون فایر اون منطقه تیره شده نمیشه تغیر مکان داد وقتی هم میرم جلو در بسته هست نمیدونم چه مرگشه بهتر نیست کمک کنید به جا این که سعی کنید بازی با ترینر رو زوری بندازین گردن ملت ؟ دفه اولی که بازیو تموم کردم اصلا کلاغه رو پیدا نکردم اسم ایتمارم اصلا نمیدونم چون یه کله اومدم dark souls 2 نسخه های قبلی رو اصلا اسمشونم به گوشم نخورده برا همین کاملا گیج شدم تو بازی شما خیلی خوب میکنی که پیگیر کارایه منی اما من با ترینر بازی نمیکنم فقط بازه اولمه سبکه rpg بازی میکنم یکم که نه کلی گیج شدم :))

آخرین ویرایش:
من کلا یه کامنت دادم، کدوم حرف من ضد نقیضه؟ میگم ایشون کلا 2 تا فلاسک داره که آپگرید هم نشدن اصلا. آیا با همچین شرایطی میشه بازی رو 2-3 دور تموم کرد؟

2 دور بازی رو تموم کردن ولی نمی دونن خونه کلاغ کجاست، نمی دونن در اونجا چطوری باز میشه؟ نمی دونن چطوری باید اونایی که سنگ شدن رو از سنگ دربیارن؟

بازم ببخشید اگه حرفم به کسی برخورد، فقط خواستم بگم بازی با ترینر، لذت واقعی بازی رو از بین میبره.
اینکه میفرماید ب من ربطی نداره ولی از اونطرف میگید ک عکس بذار از روی صفحه و ... رو عرض کردم ضد نقیضه:d
نه انصافا نمیشه من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی تا اینجا تمام لایف جم ها و ایتم هایی ک بهم جون میدنو استفاده کردم ولی بازم کافی نیست
بازی ک یکم گنگ هست مخصوصا برای کسانی ک اولین بارشونه میان سراغ این بازی و نسخه ی قبلیو بازی نکردن مثل خودم و اینکه بنده میدونم خونه ی اون کلاغ کجاست و... روهم بخاطره اینه ک از استاد minato راهنمایی قدم ب قدم میگیرم:d
دراخر فقط خواستم بگم بذارید هرکس هر جور دوست داره بازی کنه. موفق باشید

بچه ها یه سوال داشتم

چجوری میشه اون زره و کلاه خودی که روی کاور بازیه رو بدست آورد ؟ (من کلاسم شوالیه هستش اما پیداشون نمیکنم)
توی Dragnelic Castle هست. اون قسمتی که یه سری سربازه مجمسه شده هستن و تعدادی در سمت راست و چپ و انتهای مکان دوتا از مجسمه های giant هست و راه در اختلاف هم به یکی از درهای King's door میرسه. توی اون محله سمته چپ مجسمه یک در هست که توش یه دشمن هست. توی اونجا یه سوراخ هست که بیفتی جلو bonfire فکر مینم 3 ومی dragelic باشه . اونجا که میتفی قشنگ set Faraam هست.

دوستان به نظرتون پرونده dark souls همینجا تمومه یا ادامش میاد ؟؟
من الان احساس میکنم هیچی از بازی بارم نیست با این که یرای بار چندم دارم تمومش میکنم. پیشنهاد میکنم دوستانی که بازی رو تازه شروع کردن از نسخه demon souls شروع کنن که پس فردا مثل من گیجو منگ نشن:((
Kodakawa GAmes استودیو From Software رو خریده. یه سری عکس هم از بازی بعدیشون ProJect Beast ( طبیعتا اسمه رمزش ) لیک شد که 99% یه بازی از سری Souls هست . منتها اونطوری که شایعات روایت میکنه بازی این بار انحصاری ps4 خواهد بود ( از پیش زمزمه های مبنا بر بازگشت به Demon Souls میرسید ) باید دید E3 چی میشه.

راهنماییی پلیز :

من بعد از گرفتن اش از اژدها رفتم وارد مموری jegh اگه اشتباه نکنم شدم و اون old giant هم کشتم اومدم بیرون. از اینجا به بعد نمیدونم
چکار کنم و کجا برم.

راهنماییی پلیز :

من بعد از گرفتن اش از اژدها رفتم وارد مموری jegh اگه اشتباه نکنم شدم و اون old giant هم کشتم اومدم بیرون. از اینجا به بعد نمیدونم
چکار کنم و کجا برم.
البته از این مموری ها 4 تا هست که خوب میتونی 3 تا Giant soul ازش گیر بیاری که اختیاریه و الا شما اگه میخوای ادامه بدی باید بری به اولین بنفایر Dragnelic Castle حدودن یه چند متر برو جلو بعد برو سمت چپ که یه راه پله است که به سمت پایین میره و میرسی به یه در سیاه که با حلقه پادشاه باز میشه و میری سراغ باس آخر بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or