Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
آقایون من این royal vanguard rat نمیدونم همچین چیزیو کشتم الان باید کجا برم ؟ خواهش میکنم کمک کنید الان کلا سردرگمم .
خیلی سوالت نا مفهوم بود جناب :-b اصلا نفهمیدم چی خواستی
ولی:
royal vanguart rat یه باسِ موش هست به همراه کلی موشِ دیگه که اطرافش هستن
بعد از دومین بون فایر توی grave of saints میتونید ببینیدش (چسبیده به بون فایر محلش)
حتما یک انگشتر "مقاومت در برابر سنگ شدن" به دست کنید.
سعی کنید سلاح های قوی دور بُرد برای این باس استفاده کنید
اگه در سورسرر یا پایرومنسری و میراکل قوی هستید که خیلیه م عالی
اگر نه بمب و throwing blade و کمان قوی همراه داشته باشی
البته نه که با شمشیر نتونی کاری پیش ببری، محض راحت تر بودن کار عرض کردم
موفق باشی

البته من فعلا حدود 30 دقیقه بازی کردم
هیچی دیگه. نیازی نیست بیشتر از این بگی. توی دارک سولز و مخصوصا اوایل، 30 دقیقه بازی کردن یعنی اینکه فقط رفته باشی توی بازی و اومده باشی بیرون.
این یه بازی گیم پلی محوره و در این مورد اسکایریم رو میبلعه. Lore بازی بسیار قویه هر چند در ظاهر شما هیچی نمیبینی. طراحی محیطیش بی نظیره. موسیقی دیوانه کننده ای داره. بازی بسیار پر جزئیات هست. انیمیشن ها نرم و روونی و واقع گرایی داره. صداگذاریش رو من موندم چطور میگی ضعیفه؟ البته با 30 دقیقه بازی کردن نباید انتظار زیادی داشت.
دارک سولز رو با نوشتن در موردش نمیرن سراغش. خودت باید بشینی بازیش کنی و درکش کنی. تا صبح هم من اینجا حرف بزنم آب از آب تکون نمیخوره.

گرافیک بازی واقعا در حد سال 2009 هستش. (بعد میان COD را به خاطر گرافیکش میکوبن).
حرکت و رفتار کاراکتر بازی به این بازی هایی که توسط شرکت های تازه کار ساخته شده میخوره نه به یک بازی بهترین در سبک RPG.
صدا گذاری موقع راه رفتن از ضعیف ترین هایی بوده که من دیدم.
والا فکر نمیکردم از لحاظ تکنیکی این بازی اینقدر ضعیف باشه و تازه خیلی ها اون را بهترین RPG قلمداد کنند.
تازه واسه Sys Req حداقل کارت گرافیک را زده HD5870 در صورتی که من با همون HD5870 با 60 فریم اجراش کردم. طرف خیلی اسکول بوده واسه Recommended بازی HD6870 نوشته و واسه حداقل HD5870
همه ی اینها که گفتی (اگر اصلا وجود داشته باشن که ندارن، و ما میگیم که دارن حالا این ایرادات رو !!!) مربوط به انجین و گرافیکش هست
چی از گیم پلی و داستان و عُمق بازی دستگیرت شده؟ :d
در مورد اسکایریم هم بگم که من خودم عاشقشم (بالای 200 ساعت بازیش کردم)
ولی نزدیک هم نیست به دارک سولز .... :d
حالا از هر نظر بگی ... بازم نزدیک نیست :d

من به یک در میرسم که یک مجسمه روبه روی کلیدش هست . باید چیکار کنم.دیگه همه جا رفتم هیچ جایی ندارم که برم کلیدش چیه .
لطفاااااااا کمک کنید

اصلا قصد کوبیدن بازی را ندارم به خصوص که در نقدها ازش با احترام یاد شده. اما چون نسخه اولش را هم بازی نکردم شاید واسه من اینجوری باشه، اصلا این بازی در حد و اندازه های Skyrim که تازه مال 2011 نیست گرافیک بازی واقعا در حد سال 2009 هستش. (بعد میان COD را به خاطر گرافیکش میکوبن). حرکت و رفتار کاراکتر بازی به این بازی هایی که توسط شرکت های تازه کار ساخته شده میخوره نه به یک بازی بهترین در سبک RPG. عجیبه کسی این مشکلاتی که من میگم را ندیده. صدا گذاری موقع راه رفتن از ضعیف ترین هایی بوده که من دیدم. والا فکر نمیکردم از لحاظ تکنیکی این بازی اینقدر ضعیف باشه و تازه خیلی ها اون را بهترین RPG قلمداد کنند.

فعلا هیچی از بازی من را جذب نکرده( البته من فعلا حدود 30 دقیقه بازی کردم _که نیمی از اون Cut Scene بود. واقعا انیگزه ای واسه ادامه بازی این بازی ندارم . اما اگه اینجور که شما میگی با سه چهار ساعت عاشقش میشی باید بازم ادامه بدم.
میشه یه چندتا نکته مثبت از بازی را حتی اگه اسپویل باشه واسه من بنویسی، بلکه یه آرامشی بگیرم!!

تازه واسه Sys Req حداقل کارت گرافیک را زده HD5870 در صورتی که من با همون HD5870 با 60 فریم اجراش کردم. طرف خیلی اسکول بوده واسه Recommended بازی HD6870 نوشته و واسه حداقل HD5870
Skyrim که Skyrim هست ! یعنی از 20 سال پیش که این سری شروع شده بود در پی ساختن یک بازی open world RPG بودن و توی این کارشون هم موفق بودن . طبیعتا کسی نمیاد دقیقا skyrim رو کپی کنی . حدف از ساخته بازی مثل Dark Souls چیزه دیگه ای بوده :)
در مورده حرکت و رفتار که میگی در حد و اندازه بازیهای تازه ساخته شده است مثلا چه بازیهای تازه ساخته شده ای رو داری میگی ؟
بهترین RPG که نیست اما 100% یکی از بهترین RPG هایی هست که تا به امروز ساخته شده ! وشکی در این هم نیست. البته نظره شخصیت کاملا محترم هست اما سعی کن نظر رو حداقل جوری بدی که دیگه خارج از واقعیت نباشه D: یعنی بازی که متاش هم داره نشون میده بازیه بسیاری قوی هست دیگه این ایرادهایی که گفتی بهش وارد نیست. گرافیک بازی فقط بخشه تکنیکی مورده نظر نیست بلکه بخشه هنری هم هست که توی این مسعله کلا FROM SOFTWARE کارشون فوق القعاده زیبا هست و بخشی از داستان بازی رو اصلا از طریق طراحی های هنری انجام میدن که در واقع به ما فرهنگ و تاریخ دنیایی که بازی داره توش اتفاق میفته رو با جزییات بالا نشون میده ( مثل Bioshock ) .

اخه 30 دقیقه بازی رو کسی نمیتونه در قبالش قضاوت کنه ....

اون موردی که اشاره کردی System requirements هم نمیدونم چه ربطی داشت کلا به هر چیزی که گفتی D:

هیچی دیگه. نیازی نیست بیشتر از این بگی. توی دارک سولز و مخصوصا اوایل، 30 دقیقه بازی کردن یعنی اینکه فقط رفته باشی توی بازی و اومده باشی بیرون.
این یه بازی گیم پلی محوره و در این مورد اسکایریم رو میبلعه. Lore بازی بسیار قویه هر چند در ظاهر شما هیچی نمیبینی. طراحی محیطیش بی نظیره. موسیقی دیوانه کننده ای داره. بازی بسیار پر جزئیات هست. انیمیشن ها نرم و روونی و واقع گرایی داره. صداگذاریش رو من موندم چطور میگی ضعیفه؟ البته با 30 دقیقه بازی کردن نباید انتظار زیادی داشت.
دارک سولز رو با نوشتن در موردش نمیرن سراغش. خودت باید بشینی بازیش کنی و درکش کنی. تا صبح هم من اینجا حرف بزنم آب از آب تکون نمیخوره.

خدا وکیلی صدای پای کاراکتر بد جوری داره روی مخم راه میره. علاوه بر اینکه Delay داره، صداش مثل کوبیدن چوب توی زمین به وسیله چکش یا یه چیزی تو این مایه ها میمونه! یاد بازی Resident Evil 3 می افتم وقتی گوش میدم:d اوکی! و ممنون از راهنماییتون

همه ی اینها که گفتی (اگر اصلا وجود داشته باشن که ندارن، و ما میگیم که دارن حالا این ایرادات رو !!!) مربوط به انجین و گرافیکش هست

من که واسه کاربر محترم Triangels گفتم نیم ساعت بیشتر بازی نکردم. شما میگی داستان چی دستگیرت شده؟ خب هیچی! تازه من به قصد کوبیدن بازی اون مطالب را ننوشتم که. من دیدم همه دارن میگن خوبه گفتم لابد باید بازی را ادامه بدم تا پی به خوب بودنش ببرم. اگه این بازی واسه من مهم نبود، نصب و اجرا که هیچی ، اصلا دانلودش هم نمیکردم. واسه خود من داستان خوب ما قبل از گرافیک و حتی گیم پلی هست! اگه میگی داستان داره حتما واجبه ادامه بدم.

در ضمن حالا شما ها که بازی کردین بگین داستانش حداقل در مورد چی هست و چه پلاتی داره توی اسپویلی، pm خصوصی ای چیزی...

ممنون;;)

خیلی سوالت نا مفهوم بود جناب :-b اصلا نفهمیدم چی خواستی
ولی:
royal vanguart rat یه باسِ موش هست به همراه کلی موشِ دیگه که اطرافش هستن
بعد از دومین بون فایر توی grave of saints میتونید ببینیدش (چسبیده به بون فایر محلش)
حتما یک انگشتر "مقاومت در برابر سنگ شدن" به دست کنید.
سعی کنید سلاح های قوی دور بُرد برای این باس استفاده کنید
اگه در سورسرر یا پایرومنسری و میراکل قوی هستید که خیلیه م عالی
اگر نه بمب و throwing blade و کمان قوی همراه داشته باشی
البته نه که با شمشیر نتونی کاری پیش ببری، محض راحت تر بودن کار عرض کردم
موفق باشی
منظورم این بود که کشتمش الان باید کجا برم ؟ کاملا تو بازی سردرگمم نمیدونم به کجا برم !

منظورم این بود که کشتمش الان باید کجا برم ؟ کاملا تو بازی سردرگمم نمیدونم به کجا برم !
بعدش برگرد majula و از اونجا برو به cathedral of blue
باسش رو بزن (old dragon slayer)، بعد زدنش همونجا یه خانم هست باهاش صحبت کن برگرد به majula باز
برو به سمت اونجا که الان اسمش یادم نیست :d اون ورودی کوچکی که سمت راست old house توی majula هست. روبروی بون فایر اون تَه، بعد از چاله
از راه پله برو پایین اون خانوم اونجا ایستاده، باهاش صحبت کن باز، راه رو برات باز میکنه که بری قسمت بعدی

من رفتم سراغ امتحان کلاس های مختلف
به طبع که swordman کلاس جدیدیه، میخوام باهاش برم
چونکه دیفنس خاصی نداره و با جا خالی باید پیش بریم فکر کنم کلاس سختی هم باشه
روی جادوگری هیچ مانوری ندم درسته؟
فقط روی استامینا و قدرت و این چیزا کار کنم ؟؟

بعدش برگرد majula و از اونجا برو به cathedral of blue
باسش رو بزن (old dragon slayer)، بعد زدنش همونجا یه خانم هست باهاش صحبت کن برگرد به majula باز
برو به سمت اونجا که الان اسمش یادم نیست :d اون ورودی کوچکی که سمت راست old house توی majula هست. روبروی بون فایر اون تَه، بعد از چاله
از راه پله برو پایین اون خانوم اونجا ایستاده، باهاش صحبت کن باز، راه رو برات باز میکنه که بری قسمت بعدی
cathedral of blue دقیقا کجاس ؟
اگه جایه اون غولایه بزرگه که رفتم ولی اگه جایه اون مجسمه سنگی هست که جلو درو گرفته چطوری از این حالت درش بیارم؟

- - -ویرایش - - -

من رفتم سراغ امتحان کلاس های مختلف
به طبع که swordman کلاس جدیدیه، میخوام باهاش برم
چونکه دیفنس خاصی نداره و با جا خالی باید پیش بریم فکر کنم کلاس سختی هم باشه
روی جادوگری هیچ مانوری ندم درسته؟
فقط روی استامینا و قدرت و این چیزا کار کنم ؟؟
اگه واقعا دنبال سختی هستید کلاس deprived رو امتحان کنید.

cathedral of blue دقیقا کجاس ؟
اگه جایه اون غولایه بزرگه که رفتم ولی اگه جایه اون مجسمه سنگی هست که جلو درو گرفته چطوری از این حالت درش بیارم؟
اشتباه گفتم بهت، قات زده بودم :d
شما باید درگون رایدر رو در منطقه ی heid's tower of flames بزنید اول
وقتی زدیش میتونی همونجا با اون خانمی که گفتم صحبت کنی،و برگردی majula
میتونی هم توی همون heid's tower of flames بقیه راه رو بری که کمی سخته البته برا الان
این مسیری هست که باید بری:

[URL=http://upload7.ir/viewer.php?file=78047697274511430353.jpg][/URL]

اونجا که دایره کشیدم هم محل کشتن dragon rider هست هم محل کسی که قراره برات راه رو باز کنه:
راه هم همینجاست که برات باز میشه دوباره:

درگون رایدر رو که کشتی با اون npc صحبت کن بعد warp کن majula و همین راهو دوباره بیا تا اون npc ظاهر بشه توی همین محل که عکسشو گذاشتم الان

آخرین ویرایش:
اگه سایتایه خارجی و نقدارو چک کنی میبینی که حتی بهترم هست مهم ترین رکن این بازی اینه که فقط واسه گیمرایه مخصوصی ساخته شده به شدت سخت و نیاز به حوصله داره منم اولش خندم گرفت گفتم چه بازیه مسخره ای اما بعدا که ادامه دادم دیدم واقعا عالیه سره یکی از باسهای بازی 3 روز موندم و اینم بگم گیم پلی بازی خیلی به واقعیت نزدیکه منظورم Strenght و این که 2 تا بزنی 2 تا هم میخوری :d در کل تا کسی بازی رو 1 بار تموم نکنه بهش پی نمیبره . و نمیشه بازی رو اول به گرافیکش توجه کرد چون من بازیهایی رو میشناسم که با گرافیک پایین خیلی طرفتارای بیشتری داره مثل shank :d

- - -ویرایش - - -

عاقا به جز این یارو که تو majula هست و آیتم میفروشه کسه دیگه ای تو بازی نیست که ایتماش بهتر از این باشه ؟ اکثر ایتمایه این به درد warrior و Knight میخوره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or