Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
فک کنم باید رینگ مورد نظرو واسه از سنگ در آوردن از اون گربه خرید اما من همه رینگاشو دارم و نمیتونم فروشنده رو از سنگ دادرم میشه راهنمایی کنی ؟
رینگ واسه جلوگیری کردن از سنگ شدن خودتونه (جلوگیری هم نمیکنه، به تاخیر میندازه) :d
ایتم داره برای برگردوندن سنگ شده ها به حالت زنده
خیلی هم کمیابه، پیدا کردین حرومشون نکنید الکی ...

- - -ویرایش - - -

من رفتم سراغ امتحان کلاس های مختلف
به طبع که swordman کلاس جدیدیه، میخوام باهاش برم
چونکه دیفنس خاصی نداره و با جا خالی باید پیش بریم فکر کنم کلاس سختی هم باشه
روی جادوگری هیچ مانوری ندم درسته؟
فقط روی استامینا و قدرت و این چیزا کار کنم ؟؟
نبود؟ :d

ولی باز من نفهمیدم چه آیتمی به درد swordman میخوره با ایتمایه warrior/ knight خیلی سنگین میشه و سرعت عملش میاد پایین.... اگه کسی میدونه لطفا بگه

ولی باز من نفهمیدم چه آیتمی به درد swordman میخوره با ایتمایه warrior/ knight خیلی سنگین میشه و سرعت عملش میاد پایین.... اگه کسی میدونه لطفا بگه

از اوجایی که بیشتر وقتا باید Dodge بدی پس سعی کن، آیتمای سبکتر پیدا کنی (Leather)
Equipe Load رو هم همیشه کمی زیر مقداری که داری نگه دار
مثال آیتم هم

Black Set
blacktunicfull.png

Set مورد علاقه ی من ! :x

Rogue Set

DSC00620.jpg

Black Leather Set
SQnJxZd.png

از اوجایی که بیشتر وقتا باید Dodge بدی پس سعی کن، آیتمای سبکتر پیدا کنی (Leather)
Equipe Load رو هم همیشه کمی زیر مقداری که داری نگه دار
مثال آیتم هم

Black Set
blacktunicfull.png

Set مورد علاقه ی من ! :x

Rogue Set

DSC00620.jpg

Black Leather Set
SQnJxZd.png
این Black set رو از کجا میشه بدست آورد ؟

باید روح چهارتا باس رو با Straid (همون یارویی که با روح باسها ازش سلاح میشه گرفت تو lost bastile)
و بعد از اینکار باهاش صحبت کن. لباساشو میکنه بهت میده! :d
straid هسم یکی از باسهاس یا اسم همون یارو که از سنگ درش میاری چون این ست خیلی شبیه ماله لونه ؟

کلید در خونه کنار چاه ماجولا کجاست ؟
من بار دوم بازی میکنم ولی هنوز اونجا نرفتم
تو bright stone cove teseldora خونه های بالای صخره هست چطور میشه اون بالا رفت یه در هم اون دور ور قفل بود که با ضربه زدن باز میشد در بعدیش قفل بود. (کلید درها رو از کجا بگیرم) یه کلید bright stone key گرفتم کجا استفاده میشه
راستی اون پیر مرد 2بار دیدم فقط جای اون 2تا غول کلید نمیدن باگ نباشه ؟

آخرین ویرایش:
کلید در خونه کنار چاه ماجولا کجاست ؟
من بار دوم بازی میکنم ولی هنوز اونجا نرفتم
تو bright stone cove teseldora خونه های بالای صخره هست چطور میشه اون بالا رفت یه در هم اون دور ور قفل بود که با ضربه زدن باز میشد در بعدیش قفل بود. (کلید درها رو از کجا بگیرم) یه کلید bright stone key گرفتم کجا استفاده میشه
راستی اون پیر مرد 2بار دیدم فقط جای اون 2تا غول کلید نمیدن باگ نباشه ؟

کلید اون خونه پیش یه یارو به نام Cale هست که فکر کنم توی یه غار توی Forest of Fallen Giants هست وقتی باهاش صحبت کنی بهت این کلید رو میده و خودش هم برمیگرده توی همون خونه تو ماجولا.
یه نردبون داره ازش برو بالا. او در قفل کلیدش پیش یه نفر به نام Creighton هست که باید تو بازی سه بار ببینیش و یه کاری براش انجام بدی تا توی BSC باهاش ملاقات کنی و کلید رو ازش بگیری.
اگه نمیدن که دیگه باگه، کاریش نمیشه کرد.

امروز تازه عوضه این Covenant شدم . این بخش خیلی سخته .... حالا 3 تاش رو رفت چی میشه ؟ D:

اتفاقا این قسمت بنظرمن آسون ترین قسمت برای فارم کردنه، چون هر دشمن بالای 2000 تا Soul میده. یه شمشیر سنگین بردار و دونه دوه دشمنا رو بکش طرف خودت، تا نزدیکت شدن با همون شمشیر مدام بشون اتک بده و وقتی استامینات تموم شد یکم ازش فاصله بگیر تا پر بشه و بازم به همون ترتیب...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or