Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
سلام دوستان چنتا سوال داشتم گاهی وقتا بعد از اینکه بعضی دشمنا رو میکشم یه علامتی در میاد که یه خطه که زود تموم میشه نمیدونم چییو باید بزنم؟ و اینکه من با دسته بازی میکنم و یه کلیدی رو موس هست که وقتی چرخ موسو زدی یه علامت گردی میاد که رو دشمن قفل میکنه مشکلم اینه که رو دسته هیچ کدوم از کلیدها اونو نمیاره ممنون میشم بهم بگید اونو چطوری تنظیم کنم چون خیلی برام مهمه.

اون ایتم که سنگ شده هارو برمیگردونه به حیات (اسمش یادم نیست)
الان لازم دارم بسیار زیاد برای ادامه ی بازی ولی ندارم، شانس ما کسی هم دراپ نمیکنه ..
کجا میشه پیدا کرد یکی؟ (دوتا بود بهتر :d)
-------------------
یکی هم اینکه توی منطقه door's of pharros کدوم درب ها ایتم های خوب میده؟
خیلی زیادن، ایتم هم کافی نیست اصلا ... نهایت بتونم دو سه تاشو باز کنم :|

الان لازم دارم بسیار زیاد برای ادامه ی بازی ولی ندارم، شانس ما کسی هم دراپ نمیکنه ..
یک نقشه یکی از دوستان تو پست های قبلی گذاشته بود تو اون محل پیدا کردنشون بود. این رو هم بگم کلا این ایتم دراپ شدنی نیست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان چنتا سوال داشتم گاهی وقتا بعد از اینکه بعضی دشمنا رو میکشم یه علامتی در میاد که یه خطه که زود تموم میشه نمیدونم چییو باید بزنم؟ و اینکه من با دسته بازی میکنم و یه کلیدی رو موس هست که وقتی چرخ موسو زدی یه علامت گردی میاد که رو دشمن قفل میکنه مشکلم اینه که رو دسته هیچ کدوم از کلیدها اونو نمیاره ممنون میشم بهم بگید اونو چطوری تنظیم کنم چون خیلی برام مهمه.

با فشار دادن انالوگ سمت راست می تونید رو دشمنا lock کنید

- - -ویرایش - - -

با فشار دادن انالوگ سمت راست می تونید رو دشمنا lock کنید

ممنونم دوست عزیز ولی مشکل اینه که با انالوگ و هیچ کلید دیگه رو دسته رو دشمنا قفل نمیکنه برام؟

ممنونم درست شد،

در مورد اون سوالم که بعضی وقتا رو بعضی دشمنا بعد از کشتنشون یه خطی میاد که زود تموم میشه انگار باید یه کلیدی رو بزنم، ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه چیه قضیش.

آخرین ویرایش:
تو منطقه Shaded Woods و بنفایر Shaded Ruins هستش اونجا اگه رفته باشی یه کم اطراف رو نگاه کنی یه جا رو میبینی که کف زمین با تخته چوب پوشیده شده که بری روش فر میریزه دقیقا جفتش هم یه دشمن هم هست افتادی پایین یه در اونجاست که پشت اون در البته درش قفل حالا کلید رو باید تو همون مطقه دوتا از دشمنا هستن که به سنگ تبدیل شدن که پیش یکی از اوناست دقیقتر بهت بگم همین که از پای بنفایر بلند شدی یه کم بری جلو سمت راستت رو نگاه کنی اون دشمنه اونجاست البته باید بدوی و بپری سمت راستت از حالت سنگ درش بیار و بعد بکشش و کلید رو بگیر بعد از طریق اون تنه درخت برگرد پیش بنفایر.

من نجاتش دادم ولی میگه تو خونه ام منو ملاقات کن. حالا خونه اش کجاست؟
دوم : یه یارو نیم تنه عقرب اونور بود میشد باهاش حرف زد من زدمش مرد حالا میشه روحشه احضار کرد ولی هیچی نمیگنه . جریانه اون چیه؟

یه یارو نیم تنه عقرب اونور بود میشد باهاش حرف زد من زدمش مرد حالا میشه روحشه احضار کرد ولی هیچی نمیگنه . جریانه اون چیه؟
برو پیش گربه سخنگو تو ماجولا ازش حلقه ring of whispers رو به قیمت 5,800 بخر تا بتونی صدای عقربه رو بشنوی

دوستان نسخه قبلی رو PC اینقدر بد اجرا میشد که از خیرش گذشتم . حالا اومدم اینو شروع کردم ولی معلوم نیست سیستم مبارزاتش چه جوریه . یه کم توضیح بدید لطفا

-------------------
یکی هم اینکه توی منطقه door's of pharros کدوم درب ها ایتم های خوب میده؟
خیلی زیادن، ایتم هم کافی نیست اصلا ... نهایت بتونم دو سه تاشو باز کنم :|
Pahorros Lockstone رو میشد از یه فروشنده بخری که من نمیدونم کدوم بود:d دراپ فکر نکنم بشه ولی جای جای بازی پیدا میشه.
اون جا هم همونطور که اسمش معلومه بینهایت از این درها هست. فعلا نمیدونیم که آیا همشون الکین یا بعضیاشون چیزی رو باز میکنن:d
دوستان نسخه قبلی رو PC اینقدر بد اجرا میشد که از خیرش گذشتم . حالا اومدم اینو شروع کردم ولی معلوم نیست سیستم مبارزاتش چه جوریه . یه کم توضیح بدید لطفا
سیستم مبارزاتش ساده و معمولیه و توضیح نمیخواد دیگه:d هیچ وقت دفاعت رو پایین نیار (بسته به کلاست) و حساب شده ضربه بزن. همین:d

Pahorros Lockstone رو میشد از یه فروشنده بخری که من نمیدونم کدوم بود:d دراپ فکر نکنم بشه ولی جای جای بازی پیدا میشه.
اون جا هم همونطور که اسمش معلومه بینهایت از این درها هست. فعلا نمیدونیم که آیا همشون الکین یا بعضیاشون چیزی رو باز میکنن:d

سیستم مبارزاتش ساده و معمولیه و توضیح نمیخواد دیگه:d هیچ وقت دفاعت رو پایین نیار (بسته به کلاست) و حساب شده ضربه بزن. همین:d
اون پیره زنه که کناره دیوار نشسته میفروشه lockstone رو
راستی موشهای Grave Of Sains هم شانس دراپ کردن دارن
توی Grave Of Saints آگر به دنیای کسه دیگه کشیده بشیم و بکشیمش یه دونه هم جایزه میده D:
من جو گیر شدم میخواستم برم یه trainer بردارم 100 تا lockstone بزارم همه رو باز کنم ! ظاهرا یه سریشون یه چیزهایی باید داشته باشن ! باید walkthough ببینیم.

راستی بچه ها یه سوال. این عنکبوت رو که کشتم توی brightstone بعدش اون duke یه دونه کلید در داد. الان این کلید کجای brightsone مورده استفاده هست ؟ من یاد ندارم دره قفلی برخوده باشم یا احتمالا جا انداختم ×_× ؟

من نجاتش دادم ولی میگه تو خونه ام منو ملاقات کن. حالا خونه اش کجاست؟
دوم : یه یارو نیم تنه عقرب اونور بود میشد باهاش حرف زد من زدمش مرد حالا میشه روحشه احضار کرد ولی هیچی نمیگنه . جریانه اون چیه؟
خونه اش توی اون منطقه است که باس عنکبوتی توشه(Brightstone Cove Tseldora) و دقیقا خونش کنار آخرین بنفایر(Lower Brightstone Cove ) این منطقه قبل از رفتن به سوی باس ــه .

سلام دوستان میشه یکی به من بگه چجوری میتونم به منطقه Dragon aerie برم پدرم در اومده تا اینجا رسیدم اما بعد کشتن باس و گرفتن Ring of kings به بنبست بر خوردم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه...

سلام دوستان میشه یکی به من بگه چجوری میتونم به منطقه Dragon aerie برم پدرم در اومده تا اینجا رسیدم اما بعد کشتن باس و گرفتن Ring of kings به بنبست بر خوردم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه...
میشینی کنار بون فایر.
تلپورت میکنی به Shaded Woods و بون فایر Ruined Fork Road
از پله ها میری بالا و مسیر مستقیم رو ادامه میدی تا بخوری به در سیاه که با King's Ring باز میشه.
وارد Aldia's Keep میشی.
یه خورده زجر میکشی و وارد Dragon Aerie میشی و قشنگ ترین منظره تمام عمرت رو میبینی.

lockstone هایی که من با کردم همشون الکی بود یا مشعل هارو روشن میکرد یا یه راهی باز میکرد که تهش یک ایتم میداد ولی اگه اشتباه نکنم تویه cardinal tower همون جایی که چندتا زوبین بزرگ هست که تا میری تو بهت تیر اندازی میکنه یکی هست باز کنی چیزهایه خوبی میده فکر کنم یک حلقه هم میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or