Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
ببخشید منظورم همون بود :d
آخه چند نفری بودن بازی رو تموم کنن بدون اینکه این باس ( Ancient Dragon ) رو بکشنن!
اون که مال Dragon Shrine و بعد از Dragon Aerie هست:biggrin1: تازه باس نیست. کمکت هم میکنه:biggrin1: ولی خب اگر شروع کنی ...:biggrin1:
من شروع کردم نیو گیم رو یکی دو روزه
بازی پُر شده از invader
invader های وحشی ها ...
یه سری npc هم یه جاهایی اضافه شدن که انتظارشونو رو در اون نقطه اصلا نداری :d
یجا هم خوندم در مجموع 3 مدل npc جدید توی نیو گیم + وجود داره که اضافه میشن به بازی
اولیشون هم همون نقطه ی شروع بازی نیو گیم + دیدیم
بدتر از اونه:biggrin1: جلوتر بری خودت میفهمی قضیه چقدر پیچیده شده:biggrin1:
منظورم این بود که بعد رفتن تو ذهن اون درختا باید چیکار کرد من کل اون منطقه رو گشتم و فقط 3 تا از اون درختا تونستم پیدا کنم یکیشم همونجا بود که شما گفتین
ببین وقتی وارد دری که با انگشتر پادشاه باز میشه، شدی همون جا بعد از بون فایر یه دونه از این درختا هست که تو رو میبره به زمان جنگ غول ها. اونجا 2تا غول هست و بکششون و بعد از کله مجسمه که کنده میشه و میوفته اونجا، Giant Lord هست که 30 متر قد داره و اونو باس بکشی:biggrin1:

اون که مال Dragon Shrine و بعد از Dragon Aerie هست:biggrin1: تازه باس نیست. کمکت هم میکنه:biggrin1: ولی خب اگر شروع کنی ...:biggrin1:

بدتر از اونه:biggrin1: جلوتر بری خودت میفهمی قضیه چقدر پیچیده شده:biggrin1:

ببین وقتی وارد دری که با انگشتر پادشاه باز میشه، شدی همون جا بعد از بون فایر یه دونه از این درختا هست که تو رو میبره به زمان جنگ غول ها. اونجا 2تا غول هست و بکششون و بعد از کله مجسمه که کنده میشه و میوفته اونجا، Giant Lord هست که 30 متر قد داره و اونو باس بکشی:biggrin1:
فعلا رو همون باس گیر کردم باید چند ساعتی رو تاکتیک زدنش کا کنم میشه بگی بعده زدنش باید کجا برم و چیکار کنم. ممنون رفته رفته خیلی پیچیده تر و غیر ممکن میشه بازی اولش راه کاملا معلوم بود اما حالا... باید تو فلان مپ فلان چیز زو گیر آورد و رفت یه جایی که عقل جنم بهش نمیرسه مثلا همین درختا اگه شما دوست عزیز نمیگفتین عمرا فکرم به اونجا میرسید یا اون در که با انگشتر کینگ باز میشه :)) باز ممنون

فعلا رو همون باس گیر کردم باید چند ساعتی رو تاکتیک زدنش کا کنم میشه بگی بعده زدنش باید کجا برم و چیکار کنم. ممنون رفته رفته خیلی پیچیده تر و غیر ممکن میشه بازی اولش راه کاملا معلوم بود اما حالا... باید تو فلان مپ فلان چیز زو گیر آورد و رفت یه جایی که عقل جنم بهش نمیرسه مثلا همین درختا اگه شما دوست عزیز نمیگفتین عمرا فکرم به اونجا میرسید یا اون در که با انگشتر کینگ باز میشه :)) باز ممنون
بعدش میری Drangleic Castle و اونجا توی زیر زمین هم یه در دیگه هست که با انگشتر باز میشه که میخوره به باس آخر اما نکته مهم اینه که همین الان قبل از اینکه Giant Lord رو بکشی برو اونجا. چون به محض اینکه باس های قبل از باس آخر رو بکشی، باس آخر میاد وسط و فرصت نمیکنی کاری بکنی:biggrin1: بعد از کشتن اون 2تا برو Giant Lord رو بکش و برگرد اینجا برای باس آخر.

Holy F**k!
همین الان یه صحنه دیدم و گرخیدم!:biggrin1::

خیلی غیر منتظره بود:biggrin1: اینجور که خوندم توی NG+ باید منتظر سورپرایزهای (زجر ها!:biggrin1:) بیشتری باشیم که تا الان با چندتاشون روبرو شدم:biggrin1:

.

این عکس رو خودت گرفتی؟ بعد دقیقا لوکیشن عکس کجاست؟ چون من این باس رو توی NG + هم کشتم ولی همچین تصویری رو به یاد ندارم! اصلا اون سنگها و اینا نبود که!

اینو قبلا خوندم.( من میخوام این پیرمرد رو ببینم که بار اول اینجا امدم که ترتیب خاصی نباید داشته باشه برای دیدنش فقط کلیدش ندارم اون 2تا غول هم ندادن 5بار کشتم
https://www.youtube.com/watch?v=sUTUA8PUMqQ

اینو ببین درست انجام میدی؟
من بار اول گرفتم کلید رو ازشون .... :|
بار اولی که تونستم بکشمشون در واقع !!! :d

آخرین ویرایش:
این عکس رو خودت گرفتی؟ بعد دقیقا لوکیشن عکس کجاست؟ چون من این باس رو توی NG + هم کشتم ولی همچین تصویری رو به یاد ندارم! اصلا اون سنگها و اینا نبود که!

اینجا دقیقا اول منطقه Brightstone Cove Tseldora هستش همونجا که یه سری چادور اونجاست و 2 تا خوک هم هستن که بهت حمله میکنن یه کم که بری جلو دو تا دشمن هم هستن که میخوان 2 تا سنگ گنده رو قل بدن بیفته روت یه کم بری جلو یه در اونجاست که سه تا دشمن جلوشن دقیقا یه کم عقبتر از اونا میاد بیرون البته سریع میره نیاز نیست باهاش مبارزه کنی.

داخل brightstone یک راحبی هست که در مقابل مبلغ گزافی سول گناه ها یا همون sins مارو میبخشونه :d
این چیه قضیه اش؟ کدوم گناه ها، بعد اینکه اگر ببخشه چه اتفاقی میوفته، نبخشه هم که اتفاق خاصی نمیوفته ... من سری قبلی کافر تموم کردم بازیو ... :|

ّیشتر حرفاتو باهات موافقم. باس های بازی دقیقا همون باس های شماره اول بودن که یه خورده دچار تغییرات شده بودن. بازی در کل رضایت بخش بود و Setting جالبی داشت. سختیش هم به نظرم قابل قبول بود ولی میتونست با چنتا باس فوق العاده سخت، این موضوع رو هم تقویت کنن. انصافا بهترین باس کل سری Souls فقط و فقط Artorias هست که انگار باید با خودت بجنگی و یه چالش درست و حسابیه.

توی این قسمت تعداد دشمنا رو زیاد کرده بودن و به نظرم این زیادی بون فایر ها رو توجیه میکنه. محیط ها هم جوری طراحی شدن که کاملا قابلیت تلپورت رو همون اول بازی توجیه میکنه. فک کن از Dragon Aerie بخوای بری Heide's Tower of Flame! نمیشه واقعا. محیط ها واقعا بزرگ و متنوع بودن. در کل بازی رضایت بخش بود و کارگردان ها به بازی لطمه نزده بودن و کیفیتش رو بالا نگه داشته بودن و واقعا جای تحسین داشتن. اگر میازاکی DS III رو بسازه که عالی میشه ولی اگر این کارگردان های جدید باشن بازم اشکالی نداره چون امتحانشونو پس دادن. یادمه اون اوایل معرفی چقدر فحش بهشون دادم بدبختا:|:d

بله باس می دادند اما نه به اندازه four king که تو یکش بود البته همینم باس سخت داشت

داخل brightstone یک راحبی هست که در مقابل مبلغ گزافی سول گناه ها یا همون sins مارو میبخشونه :d
این چیه قضیه اش؟ کدوم گناه ها، بعد اینکه اگر ببخشه چه اتفاقی میوفته، نبخشه هم که اتفاق خاصی نمیوفته ... من سری قبلی کافر تموم کردم بازیو ... :|
اگر یادت باشه توی شماره اول هم یکی مثل این یارو بود. دقیقا بعد از Bell Gargoyle ها و ناقوس اول:d معمولا گناه به چیزی اطلاق میشه (:d) که با کشتن NPC ها رخ میده:d البته من خوندم که کشتن Ornstein باعث میشه تمام گناه ها پاک بشن:d در نتیجه بهتره اونو بکشین تا اینکه کلی روح بدین این یارو پاکشون کنه:d

اگر یادت باشه توی شماره اول هم یکی مثل این یارو بود. دقیقا بعد از Bell Gargoyle ها و ناقوس اول:d معمولا گناه به چیزی اطلاق میشه (:d) که با کشتن NPC ها رخ میده:d البته من خوندم که کشتن Ornstein باعث میشه تمام گناه ها پاک بشن:d در نتیجه بهتره اونو بکشین تا اینکه کلی روح بدین این یارو پاکشون کنه:d
حالا گیریم که پاک هم شدن فرقش چیه؟:d

حالا گیریم که پاک هم شدن فرقش چیه؟:d

همون دیگه
توفیقی در مجموع بازی نداره
این عمل فقط بسته به وجدان خودته .... :d :d
نه دیگه توی دارک سولز هیچی الکی نیست:d
اگر اشتباه نکنم اگر یه NPC رو میکشتی و پیش پدر روحانی طلب مغفرت (:d) میکردی، اون NPC زنده میشد.
توی آنلاین هم یه جریانی داشت (یه آیتم بود که لیت افراد گناهکار رو توش نوشته بودن:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or