Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
خب مثل اینکه season pass بازی تو استیم به قیمت 25$ گذاشته شده، به امید DLC در حد Artorias of the Abyss:bighug:
45735173348614736877.jpg
13589795272679532206.jpg

The Crown of the Sunken King - July 22, 2014
The Crown of the Old Iron King - August 26, 2014
The Crown of the Ivory King - September 24, 2014

خب مثل اینکه season pass بازی تو استیم به قیمت 25$ گذاشته شده، به امید DLC در حد Artorias of the Abyss:bighug:

یعنی چه مگه اینا نگفتن که DLC نخواهند داد؟

یعنی چه مگه اینا نگفتن که DLC نخواهند داد؟
همین امروز نامکو اعلام کرده که خواهد داشت...منم تو چندتا منبع خارجی خوندم....

- - -ویرایش - - -

45735173348614736877.jpg
13589795272679532206.jpg

اقا خبر بسیار بسیار خوشحال کننده ای بود...منبع هارو هم خودم چک کردم کاملا صحیح است :d
مطمعنا جواب برخی از سوالاتمون رو میگیریم با این dlc ها....مخصوصا تو crown of the suken king که باید 3 تا تاج متعلق به پادشاهان drangleic بوده رو پیدا کنی و و و و!

یادم نیست گفته باشن . سره DS1 هم گفتم نمیدیم بعد دادن لول
خود شخص Takeshi Miyazoe تو مصاحبه با مجله EDGE گفته بودند.

نوشته شده توسط Takeshi Miyazoe:
“For Dark Souls 2, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one,” he said.
“We did do additional content for Dark Souls, but generally downloadable content for Dark Souls 2 is not really being considered. Buy the package and you’ll get the full experience, and you’ll have as much fun as anybody else.”
Dark-Souls II Rejects DLC Delivers A Full Game

این iron keep دهنم رو سرویس کرده
دوستان راهی برای کشتن باس مرحله سراغ ندارن
تا وقتی که شمشیرش رو اتشی نمیکنه مشکلی ندارم و لی وقتی که میکنه دیگه سپر جواب نمیده و مستقیم دمیج میخورم
میگم تو بازی انگشتری نیست که دفاع در مقابل اتش رو بیشتر کنه؟اگه هست کجا باید بگیرم؟

این iron keep دهنم رو سرویس کرده
دوستان راهی برای کشتن باس مرحله سراغ ندارن
تا وقتی که شمشیرش رو اتشی نمیکنه مشکلی ندارم و لی وقتی که میکنه دیگه سپر جواب نمیده و مستقیم دمیج میخورم
میگم تو بازی انگشتری نیست که دفاع در مقابل اتش رو بیشتر کنه؟اگه هست کجا باید بگیرم؟

دوست عزیز بعد اینکه شمشیر اش اتشین شد غلت زدن به کنارین بهترین استراتژِی هست اش.....تو این باس میتونی یک نفر رو سامون هم کنی....
همچین انگشتری هست دوست عزیز به اسم flame quarts ring که +1 و +2 هم داره...
flame quarts ring رو میتونی ازrozabeth of melfia (( همون زنی که از سنگ شدگی!! دراش میاری)) بخری...
flame quarts ring +1 رو به گمونم میتونی از forest of fallen giant پیدا کنی باید کلید iron key داشته باشی که بتونی بری تو محوطه ی پایین بنفایر(( راه رویی که میره سمت the last giant ))
flame quarts ring +2 هم که از کشتن guardian dragon دراپ میشه....
البته شما به شماره اول این انگشتر فعلا دسترسی داری.....

دوست عزیز بعد اینکه شمشیر اش اتشین شد غلت زدن به کنارین بهترین استراتژِی هست اش.....تو این باس میتونی یک نفر رو سامون هم کنی....
همچین انگشتری هست دوست عزیز به اسم flame quarts ring که +1 و +2 هم داره...
flame quarts ring رو میتونی ازrozabeth of melfia (( همون زنی که از سنگ شدگی!! دراش میاری)) بخری...
flame quarts ring +1 رو به گمونم میتونی از forest of fallen giant پیدا کنی باید کلید iron key داشته باشی که بتونی بری تو محوطه ی پایین بنفایر(( راه رویی که میره سمت the last giant ))
flame quarts ring +2 هم که از کشتن guardian dragon دراپ میشه....
البته شما به شماره اول این انگشتر فعلا دسترسی داری.....

ممنون
راستی چجوری میتونم با روح باس ها سلاح بسازم

ممنون
راستی چجوری میتونم با روح باس ها سلاح بسازم

قربانت...
شما توسط دوتا اهنگر تو بازی میتونی با روح باس ها trade کنی...روح هارو با شمشیر - سپر - جادو و و و های منحصر به فرد عوض کنی ...
یکی یه اقایی به اسم straid of olaphis که جلوی یه بنفایر تو the lost bastille سنگ شده باید از اون حالت در اش بیاری بعد باهات trade کنی...
و یکی دیگه یه خانم!! کلاغ شکل :d توی brigthstone cove tseldora است که قبل اش باید تو shaded ruins توسط کلید frang key آزادش کنی...

دوستان این فروشنده
no man's wharf کجاست؟
اینی که قبلا اینجا بود
qpm3i2j2r05oo0ov3zlj.jpg

قبلا که پرسیدم یکی گفت که بعد کشتن باس میره به ماجولا
من کل ماجولا رو کشتم ولی پیداش نکردم
اگه کسی میدونه کجاست لطفا با عکس نشون بده

ممنون

دیگه از این بازی خسته شدم
خیلی خیلی سخته
این بازی یک بازی سادیسمی هست و سازندگانش هم سادیست هستند
یعنی چی اینهمه سختی؟؟ بازی باید آسون باشه آدم کیف کنه نه این که زجر بکشه
توصیه می کنم اصلا این بازی رو انجام ندهید که زجرکشتون میکنه

دوستان این فروشنده
no man's wharf کجاست؟
اینی که قبلا اینجا بود
qpm3i2j2r05oo0ov3zlj.jpg

قبلا که پرسیدم یکی گفت که بعد کشتن باس میره به ماجولا
من کل ماجولا رو کشتم ولی پیداش نکردم
اگه کسی میدونه کجاست لطفا با عکس نشون بده

ممنون

دوست عزیز گمون نمیکنم بچه ها این فروشنده ارو میگن!! گمونم منظور اشون carhilion of the hold بوده...همون پیر مردی که هم فروشنده است هم میتونه pyromancy رو ارتقا بده....
مم خودم این دورف ئه فروشنده ارو یبار دیدم به کارم هم نیومد نرفتم سراغ اش ولی بنا به تجربه....
بار اول همین جایی که عکس اشو گذاشتی میبینی اش... بار بعدی مثل اینکه توی harvest valley میتونی پیداش کنی توی اولین غار... بار بعدی هم توی door of pharros به گمونم ملاقات ها باید به ترتیب باشه دوست گرامی...

- - -ویرایش - - -

دیگه از این بازی خسته شدم
خیلی خیلی سخته
این بازی یک بازی سادیسمی هست و سازندگانش هم سادیست هستند
یعنی چی اینهمه سختی؟؟ بازی باید آسون باشه آدم کیف کنه نه این که زجر بکشه
توصیه می کنم اصلا این بازی رو انجام ندهید که زجرکشتون میکنه

دوست عزیز کجا کاری....همه دوستان ته دیگ چندباره ی بازی رو هم خوردن در حال خلال کردن اند!! :d
یه چیزی که این بازی رو جالب میکنه اینه که شما هر چیزی که تا حالا تو بازی ها بلد بودی باس بذاری کنار!! از نو شروع کنی.....با روش خود بازی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or