Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
رفیق چطوری ازش استفاده کنم ؟ دانلودش کردم و اونکارایی که گفته بود کردم ولی نشد .
و اینکه چطوری lvl اپ کنم ؟ الان 12 ام وقتی اپ شدم بهم میگه؟
الان تقریبا 20000 تا سول دارم ملباس خوب بخرم یا اسپل خوب؟
راستی اون 4 گذینه سمت چپ که ایتمام توشن بالاییش خالیه؟ چی باس توش بذارم؟
ببخشید سوال زیاد میکنم چون اولین باره دارک سول میزنم توش وارد نیستم :)
اون نرم افزاری که گفته دانلود کن بعد بریز تو پوشه بازی بعد تویه پوشه textures یه فولدر به اسم darksouls 2 و بعد override و تویه این پوشه فایل هارو بریز البته بایدقبلش تو iniهمون نرم افزار textureoverride رو به از false بهtrue تغییر بدی.

بله حتما باید اون سه تا بکشی راحت ترینش اینه که قبله ورود به مه تو یکی از اتاق ها یه sumon sight ازاد میکنی به شرط اینکه کاملا انسان باشی یه نور کف زمین میبینی
...............
باس scorpian najata را زدم به نظرم یکی از بیخود ترین باس هاش بود تا الان فقط یه باز کشتم اونم سوتیه خودم بود
............
سوال : تو باستیل یه اهنگر هست هی میگه flame... باید چیکارش کنم الان 2 تا ایتم به اسم flam دارم شکل شعله هست اینا به کارش نمیاد؟
2 : زنه که از حالت مجسمه در میاریم کجا میره تو majula ?

اون آیتمی که آهنگر میخواد تو iroon keep اونحا میتونی پیداش کنی.
یه لباس بهش بدی میاد تو majula

سلام من دوجا گیر کردم یکی وقتی زن رو از حالت تلسم مجسمه شده خارج میکنم به در بزرگ که میرسم باز نمیشه در پادشاهی و این موشه ها جایکه مجسمه موش زیاد و همشون حمله میکنن راهی نیست همه موش ها با هم بمیرین سم موش جادوی نداره ؟

دوستان چندتا سپوال
1.من الان رسیدم به اون غول سنگیا...به زور اولی رو میکشم ولی دومی رو نمیتونم تا میخوام جاخالی بدم سریع میفهمه و ضریشو همونجا میزنه
2. بعد اینکه غول اول رو میکشم ولی تو غول دوم رو میکشم دوباره برمیگردیم همون جا دوباره غول اول رو باید بکشیم و اگرهم غول دوم رو هم بکشیم ....بازم بمیریم دوباره باید این دوتا رو بکشیم راه حلی چیزی نداره که اینطور نشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید

این باس تو undead purgatory همون اسب رو کشم چیز دیگه هم داره یا برگردم فقط یه نفر بود باهاش صحبت کردم دیگه جایی نداشت برم
الان برم harvest valley درسته

آخرین ویرایش:
سلام من دوجا گیر کردم یکی وقتی زن رو از حالت تلسم مجسمه شده خارج میکنم به در بزرگ که میرسم باز نمیشه در پادشاهی و این موشه ها جایکه مجسمه موش زیاد و همشون حمله میکنن راهی نیست همه موش ها با هم بمیرین سم موش جادوی نداره ؟

اون باز نمیشه، باید چهارتا باس اصلی رو بکشی و بعد همینطور بری جلو تا برسی به Undead Crypt و اونجا انگشتر King رو بگیری و بپوشیش تا اون درها باز بشه. نه نمیشه شما اول یکم باهاشون بجنگ بعد یه موش دیگه(هم اندازه خودشون) می پره پایین که یالش مو داره و با بقیه فرق می کنه. حالا باید سعی کنی همینو بزنی، بهش پشت نکن چون یه اتک داره که تبدیل به سنگت می کنه و درجا می میری. یه آیتم هم هست که Petrify Resistance میده ممکنه کمکت کنه.

دوستان چندتا سپوال
1.من الان رسیدم به اون غول سنگیا...به زور اولی رو میکشم ولی دومی رو نمیتونم تا میخوام جاخالی بدم سریع میفهمه و ضریشو همونجا میزنه
2. بعد اینکه غول اول رو میکشم ولی تو غول دوم رو میکشم دوباره برمیگردیم همون جا دوباره غول اول رو باید بکشیم و اگرهم غول دوم رو هم بکشیم ....بازم بمیریم دوباره باید این دوتا رو بکشیم راه حلی چیزی نداره که اینطور نشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید

منظورت کدوم غول های سنگیه؟ اگه منظورت اون Gargayole های روی پشت بوم هست، راه اساسیش اینه که وقتی دوتا هستن به هر دوشون تا لبه مرگ ضربه بزنی تا وقتی که سومی میاد راحت اون دوتا رو بکشی و فقط با یکی مبارزه کنی.

این باس تو undead purgatory همون اسب رو کشم چیز دیگه هم داره یا برگردم فقط یه نفر بود باهاش صحبت کردم دیگه جایی نداشت برم
الان برم harvest valley درسته

درسته.

تو نسخه کامپیوتر انگار ضربه سپر کشکه هر چی من ضربه سپر میزنم دشمنم گیج بشه فایده نداره انگار رو هوا میزنم یا اینکه راهی داره ضربه سپر وارد کردن که من بلد نیستم اگه کسی میتونه به راحتی به دشمن ضربه سپر بزنه به منم یاد بده.

تو نسخه کامپیوتر انگار ضربه سپر کشکه هر چی من ضربه سپر میزنم دشمنم گیج بشه فایده نداره انگار رو هوا میزنم یا اینکه راهی داره ضربه سپر وارد کردن که من بلد نیستم اگه کسی میتونه به راحتی به دشمن ضربه سپر بزنه به منم یاد بده.
شما با سپر میتونید attack کنید و یا دشمنا رو با سپر perry کنید:d (اونوخت میخوابه زمین) که باید موقعی که دشمن شمشیرش بالا برد perry بزنی اینطوری راحت میکشی :d

من یه ست ارمور دارم(خیلی قوی شدم یه جورایی قلدور شدم :dدیگه جونورا فرار کنن بهتره:))) البته خریدمش از همون فروشنده تو ماجولا ( قبلش اون باس drengelic castle بکشید بدش برید ماجولا زره اون بخرید گرون هم هست از طرفی سنگین هم هست ولی خیلی قوی
اینم ست ارمور به جز کلاه خود که اونم قوی وشمشیرم . (کلاس warrior دارم و قویترین سپر رو دارم
اسم سپر reeves greatshield از undead crypt از دوتا شوالیه که کشتی شانسی بهت میده باید چند بار بکشیش تا بگیری اسم ست ارمور looking glass Armor هست شمشیر هم dragonslyes crescnt axe هست کلاه خود هم از فروشنده ماجولا میگیری
این ست ارمور در برابر همه چیز مقاوم و قوی هست یعنی باچند ضربه دشمن تازه یه زره اثر میکنه اسیب میبینه در کل یه تانک فوقلاده هست :d
پیشنهاد میکنم حتما برید باس drengelic castle بکشید:d همونی که تو ترایلر نشون میداد یه سپر اینه شکل داشت :d
DarkSoulsII_best.jpg
اون علامته کنار خط جون چیه ؟ نه اون زیریاش . سمت چپ خط جون . از من داخلش خالیه ؟ باید کاری بکنم پر شه؟

اون علامته کنار خط جون چیه ؟ نه اون زیریاش . سمت چپ خط جون . از من داخلش خالیه ؟ باید کاری بکنم پر شه؟

اون 3 تا علامت میگی. اونا انگشتر هستن ( تو ماجولا از گربه و یا فوشندها بگیر) انگشترها با قدرتهای متفاوت ( اون علامت سپر هم یعنی در حال دفاع اتوماتیک هستم و میتونم به هالت عادی برگردونم
نکته : انگشتر ها هم اسیب میبینن(روشون یه خط سفید میاد موقع شکستن صدا میده ) (باید بعد مبارزه چک کنی و انگشتر تعویض کنی اگه انگشتر داشته باشی )و یا باید پیش اهنگر تو ماجولا بری تعمیر کنی به قیمت خود انگشتر زره هم همچنین
کلا 4 تا انگشتر دارم ( همزمان میشه استفاده کرد )2 تا شو نشون نداده
من تو مطقه shrine of amana کلی انگشتر به فنا دادم اونجا جادوگراشون خفن هستن نامردا هرچی
انگشتر و زره داشتم شکستن
وقتی زره شکسته باشه خیلی زود میکشن بهتره تعمیر کنی

آخرین ویرایش:
دوستان بازی چطوریسات ؟

من شماره قبلی رو هم بازی نکردم
یعنی راستش اصلا علاقه و حوصله این سبک بازی ها رو ندارم حتی the witcher ها رو هم بازی نکردم

اما بخاطر شهرت بازی و نمرات و صحبت هایی که شده راغب شدم

بازی داستان قوی داره ؟ مهمترین چیز داستانه بازیه برام
خیلی باید درگیر این item جمع کردن ها و upgrade ها و این مسایل باشیم یا نه میشه یکسره رفت جلو فقط برای داستان؟

ممنونم

اون 3 تا علامت میگی. اونا انگشتر هستن ( تو ماجولا از گربه و یا فوشندها بگیر) انگشترها با قدرتهای متفاوت ( اون علامت سپر هم یعنی در حال دفاع اتوماتیک هستم و میتونم به هالت عادی برگردونم
نکته : انگشتر ها هم اسیب میبینن(روشون یه خط سفید میاد موقع شکستن صدا میده ) (باید بعد مبارزه چک کنی و انگشتر تعویض کنی اگه انگشتر داشته باشی )و یا باید پیش اهنگر تو ماجولا بری تعمیر کنی به قیمت خود انگشتر زره هم همچنین
کلا 4 تا انگشتر دارم ( همزمان میشه استفاده کرد )2 تا شو نشون نداده
من تو مطقه shrine of amana کلی انگشتر به فنا دادم اونجا جادوگراشون خفن هستن نامردا هرچی
انگشتر و زره داشتم شکستن
وقتی زره شکسته باشه خیلی زود میکشن بهتره تعمیر کنی
داداشی اونا روئ میدونم من اینو میگم

88432545833761240845.jpg

داداشی اونا روئ میدونم من اینو میگم

88432545833761240845.jpg

اون یعنی به گروه کسی ملحق شدن بعد یه ایتم هم میده شبیه احترام گذاشتن یه حرکت های خاص خودش داره فک کنم اگه اون کار رو بکنی بهت قدرت اون میده ( در کل زیاد منم ازش سردر نیاوردم اون حرکت ها رو ( دوستان بیان مارو راهنمایی کنن در باره اون حرکت های خاص یه جور احترام گذاشنه چیه اون

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی چطوریسات ؟

من شماره قبلی رو هم بازی نکردم
یعنی راستش اصلا علاقه و حوصله این سبک بازی ها رو ندارم حتی the witcher ها رو هم بازی نکردم

اما بخاطر شهرت بازی و نمرات و صحبت هایی که شده راغب شدم

بازی داستان قوی داره ؟ مهمترین چیز داستانه بازیه برام
خیلی باید درگیر این item جمع کردن ها و upgrade ها و این مسایل باشیم یا نه میشه یکسره رفت جلو فقط برای داستان؟

ممنونم
البته منم the witcher بازی نکردم ولی این بازی برای اونای هست که فقط یه راست بری قول بکشی و غیره و لول اپ کنی و فقط بکش بمیر داره
و داستان خاصی نداره ولی جذابیت و هیجان بازی به همین هست و کلا با یه سبک مبارزه واقعی رو تجربه میکنی محیط بازی هم قشنگ طراحی شدن این بازی ازدست نده کلا یه شاهکاره واقعی خلاصه ازش کم گفتم

دوستان بازم چندتا سوال ببخشید :
من اونجایی که باس رو با 2 تا زوبین بود کشتم و اون عقابه منو برد یخ جایی اونجا همه در ها قفل بودن و یه old key پیدا کردم که به هیچ دری نمیخورد . یه خانومی هم بود باهاش صحبت کردم و از اونجا اومدم جای قبل که برم اون مارمولک اتشین رو بکشم بازم اونجا هیچ دری رو باز نکرد اون کلیده دیدم کهری نمیشه کرد رفتم تو چاه اونجا برای کشتن پادشاه موشا تقریبا 30 بار مردم :) و از اونجا ببعد رفتم توی یه زیرزمین و حالا رسدم به غاری که همه در و دیواراش سبزه ...
چکار کنم ؟ گم شدم؟ نبایست اول میرفتم اون مارمولکه رو میکشتم؟ :((

دوستان بازم چندتا سوال ببخشید :
من اونجایی که باس رو با 2 تا زوبین بود کشتم و اون عقابه منو برد یخ جایی اونجا همه در ها قفل بودن و یه old key پیدا کردم که به هیچ دری نمیخورد . یه خانومی هم بود باهاش صحبت کردم و از اونجا اومدم جای قبل که برم اون مارمولک اتشین رو بکشم بازم اونجا هیچ دری رو باز نکرد اون کلیده دیدم کهری نمیشه کرد رفتم تو چاه اونجا برای کشتن پادشاه موشا تقریبا 30 بار مردم :) و از اونجا ببعد رفتم توی یه زیرزمین و حالا رسدم به غاری که همه در و دیواراش سبزه ...
چکار کنم ؟ گم شدم؟ نبایست اول میرفتم اون مارمولکه رو میکشتم؟ :((
اون old key تو lost bostille استفاده میشه و اگر بازی تازه شروع کردی اونجا نرو و برو ماجولا از رو نقشه نگاه کن بر به
heids tower of flame

- - -ویرایش - - -

قرار بود به درخواست یکی از دوستان فیلمهای باس فایتهایی که کشتم اپلود کنم تا یه راهنمایی بشه برا تازه کارها ولی قسمت نبود دیروز 3 گیگ از حجمم پرید زمانش تموم شده بدود اینتر نتم حجمی شاید یه وقت دیگه کیفیت خوب و کمک حجم بزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or