Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوال عجیب:
من کارکتر مرد ساخته بودم همیچین سبیلو ولی الان نگاه کرم دیدم زن شده ؟ :| چطو شده که اینطور شده؟ میشه برشگردوند؟ من میخوام مرررد باشه

دوستان یه سوال عجیب:
من کارکتر مرد ساخته بودم همیچین سبیلو ولی الان نگاه کرم دیدم زن شده ؟ :| چطو شده که اینطور شده؟ میشه برشگردوند؟ من میخوام مرررد باشه

احتمال زیاد همون اول بازی کنار ساحل توی اون تابوتی که کنار ساحله خوابیدید
اون خاصیتش اینه که جنسیت رو عوض میکنه
اگه یه بار دیگه امتحانش کنید درست میشه

آخرین ویرایش:
در هر صورت باید این قسمت رو بری باسش رو بکشی و بعدش برسی به Sinner's Rise که یکی از باس های اصلی هم اونجاست!
بازی راه زیاد داره برای رفتن، اگه می خوای چاه توی ماجولا رو برو تا قوی تر بشی بعد برو Lost Bastile.

یه آهنگر توی Lost Bastile که اگه براش یه آیتم به نام Dull Ember از Iron Keep ببری این کار رو برات انجام میده، البته یه کلاغی هم هست توی Shaded Woods که اگه آزادش کنی اونم همین کار رو می کنه.
خب منظورم اینه که چجوری اون گله سربازو ناکار کنم ؟ خیلی زیادن تازه اگه جای باس بمیرم باز باید دوباره اونارو بکشم ؟
ودوتا سوال دیگه
1. بین این آرموری که دارم و آرموره راستیش کدوم بهتره ؟
2. این سلاحی که دارم تا +5 reinforce ش کردم اینی هم که گزینم روشه تا +2 کدومشون بهتره تا استفاده کنم ؟

دوستان بازم چندتا سوال :
اول اره رفتم تو همون تابوته خوابیدم درست شد. تشکر
حالا اگه بون فایر یه منطقه رو روشن کنم دشمنان اون منطقه زنده میشن دوباره؟ یجا به بدبختی 2 تا از این لاکپشت ها رو کشتم و رفت روشن کردم و یهو دیدم همشون زنده شدن و سرویسم کردن :((
چطوری این مشعل رو روشن کنم :)
من الان اونجایی هستم که تو زیرزمین قعله یه مارمولک اتشین هست چطور برم پایین؟
واقعا بازی زیبا و سختیه دیمیج دشمنا نسبت به آرمور ما خیلی زیاد :((
راستی کنار بعضی از سلاح ها و سپر یه ضربدر قرمز میاره . اون واسه چیه؟

خب منظورم اینه که چجوری اون گله سربازو ناکار کنم ؟ خیلی زیادن تازه اگه جای باس بمیرم باز باید دوباره اونارو بکشم ؟
ودوتا سوال دیگه
2. این سلاحی که دارم تا +5 reinforce ش کردم اینی هم که گزینم روشه تا +2 کدومشون بهتره تا استفاده کنم ؟

چطوری واسه شما کلید های کیبرد رو نشون میده ولی واسه من کنترلر ؟

ودوتا سوال دیگه

میشه بگی دقیقا کجا رو میگی؟ یا حداقل یه عکس بزاری؟ در ضمن آره اگه بمیری دوباره زنده میشن پس بهتره راه خوبی برای از بین بردنشون پیدا کنی. مثلا یدونه یدونه بکششون جلو و اینجوری بکششون. یدفعه نمیشه چندتا دشمن رو همزمان توی این بازی زد.

این آرموری که روش قرار داری بهتره نسبت به بغلیش ولی کلا تو این سطح از بازی Drangleic Armor Set از همشون بهتره. برای مقایسه هم خب عددهای statها رو چک کن و هرکدوم بالاتر بود اون بهتره، البته حواست به وزنشون هم باشه.

شمشیر خودت هم معلوم نیست چی هست، ولی اون Blumoon که +2 کردی برای اول بازی زیاد بد نیست ولی خیلی وزنش نسبت به دمیجش زیاده. من Drangleic Sword رو پیشنهاد می کنم.

دوستان بازم چندتا سوال :
اول اره رفتم تو همون تابوته خوابیدم درست شد. تشکر
حالا اگه بون فایر یه منطقه رو روشن کنم دشمنان اون منطقه زنده میشن دوباره؟ یجا به بدبختی 2 تا از این لاکپشت ها رو کشتم و رفت روشن کردم و یهو دیدم همشون زنده شدن و سرویسم کردن :((
چطوری این مشعل رو روشن کنم :)
من الان اونجایی هستم که تو زیرزمین قعله یه مارمولک اتشین هست چطور برم پایین؟
واقعا بازی زیبا و سختیه دیمیج دشمنا نسبت به آرمور ما خیلی زیاد :((
راستی کنار بعضی از سلاح ها و سپر یه ضربدر قرمز میاره . اون واسه چیه؟

بله زنده میشن، باید با قانون بازی کنار بیاید و به این مساله به عنوان یک نکته مثبت نگاه کنید. شما می تونید چند تا دشمن قوی مثل همون لاکپشت ها که Soul زیاد میدن رو بکشید و بعد برید بونفایر و چند بار همین کار رو تکرار کنید تا Soul زیادی بدست بیارید و راحت چند لول آپگرید کنید و بازی براتون راحت تر بشه. اون دره که می رسه به مارمولکا فکر کنم یه کلید به نام Iron Key میخواد که دقیقا یادم نیست کی بدست میشه آوردش. مشعل هم کنار بونفایر باید یه دکمه بزنید(Y توی Xbox) و روشنش کنید.

سلام
من کلاس جادوگر رو دارم
:d
این soul arrow ها رو چجوری افزایش بدم؟؟
شما باید ببینید ATN کاراکترتون چقدر هست و اگه می تونید هم زمان دوتا جادو با خودتون داشته باشید بعضی از فروشنده ها Soul Arrow می فروشن و توی محیط بازی هم بگردی پیدا میشه. البته بری جلوتر ورژن های بهتری گیر میاری از این جادو، برای همین سعی کنید در کنار جادو از یه شمشیر و سپر هم استفاده کنید.

خب pursue هم رو هم فقط با دو ضربه کشتم :d
اگه بخواید باهاش مستقیم مبارزه کنید کارتون خیلی سخت خواهد بود البته یک بار با این روش تا آخرای جونش رفتم ولی کشته شدم! به هر حال بهترین راه همون زوبین هست که وقتی در تیررس تیرش قرار گرفت سریع با زوبین شلیک کنید که 98 درصد جونش رو از بین ببره و با یک ضربه ی ناقابل کارش رو تموم کنید!
الان رسیدم به the lost bastle با کمک یک عقاب. همین اولاش چند تا مومیای هست که جون می داد برا فارم کردنشون و به راحتی و در سریعترین زمان ممکن یه 15-20 لول بالا رفت و کلی آیتم خرید ولی لعنتی ها کاری کردن که بعد کشتنشون راهی نباشه که برگردی تو بونفایر تا دشمنا دوباره زنده بشن :d
الان رسیدم به یک باس دیگه که 3 تا هستن! اسمشون الان یادم نیست ولی سه تا موجود آهنی دراز و لاغر بودن!
الان کشتنشون اختیاری هست یا اجباری چون با توجه به کلاسم سلاح کارسازم sorcerres stuff هست که 30 تا soul arrow ای که داره به زور کفاف شاید یکیشون رو بده! و با شمشیر هم اصلا این کلاس توانایی بالایی نداره! راهکار چی هست؟!
ضمنا برا اومدن به همین منطقه ی the lost bastle راهی به غیر این مسیر نیست؟! من با عقاب اومدم!
--------------
پ ن : با عرض معذرت از همگی نمیدونم چرا ولی هر چی می کنم نمی تونم دیدگاهمو بگذارم تو اسپویلر!

خب pursue هم رو هم فقط با دو ضربه کشتم :d
اگه بخواید باهاش مستقیم مبارزه کنید کارتون خیلی سخت خواهد بود البته یک بار با این روش تا آخرای جونش رفتم ولی کشته شدم! به هر حال بهترین راه همون زوبین هست که وقتی در تیررس تیرش قرار گرفت سریع با زوبین شلیک کنید که 98 درصد جونش رو از بین ببره و با یک ضربه ی ناقابل کارش رو تموم کنید!
الان رسیدم به the lost bastle با کمک یک عقاب. همین اولاش چند تا مومیای هست که جون می داد برا فارم کردنشون و به راحتی و در سریعترین زمان ممکن یه 15-20 لول بالا رفت و کلی آیتم خرید ولی لعنتی ها کاری کردن که بعد کشتنشون راهی نباشه که برگردی تو بونفایر تا دشمنا دوباره زنده بشن :d
الان رسیدم به یک باس دیگه که 3 تا هستن! اسمشون الان یادم نیست ولی سه تا موجود آهنی دراز و لاغر بودن!
الان کشتنشون اختیاری هست یا اجباری چون با توجه به کلاسم سلاح کارسازم sorcerres stuff هست که 30 تا soul arrow ای که داره به زور کفاف شاید یکیشون رو بده! و با شمشیر هم اصلا این کلاس توانایی بالایی نداره! راهکار چی هست؟!
ضمنا برا اومدن به همین منطقه ی the lost bastle راهی به غیر این مسیر نیست؟! من با عقاب اومدم!
--------------
پ ن : با عرض معذرت از همگی نمیدونم چرا ولی هر چی می کنم نمی تونم دیدگاهمو بگذارم تو اسپویلر!
بله حتما باید اون سه تا بکشی راحت ترینش اینه که قبله ورود به مه تو یکی از اتاق ها یه sumon sight ازاد میکنی به شرط اینکه کاملا انسان باشی یه نور کف زمین میبینی
...............
باس scorpian najata را زدم به نظرم یکی از بیخود ترین باس هاش بود تا الان فقط یه باز کشتم اونم سوتیه خودم بود
............
سوال : تو باستیل یه اهنگر هست هی میگه flame... باید چیکارش کنم الان 2 تا ایتم به اسم flam دارم شکل شعله هست اینا به کارش نمیاد؟
2 : زنه که از حالت مجسمه در میاریم کجا میره تو majula ?

--------------

اون 3تا riun Sential هستن Yahim و Alessia و Ricce
راه چارشم بلاک کردن و چرخیدن دورشونه
نپر پایین از روی سکویی که اولین نفرشون اونجاست
اولی رو که بزنی تیری چیزی به سمت یکیشون پرت کن و منتظر باش بپره بالا
حالا اینم سریع مثل قبلی بزن
فقط سریع که آخرین لحظه سومی هم میپره بالا
خیلی سخت نیست فقط سرعت عمل میخواد
مهمترین چیز هم اینه که سپر کلا بالا باشه کلا
البته زدنشون اختیاریه
این منطقه خودش bone fire داره همون اول
البته از سمت دیگه این منطقه هم راه داره واسه اومدن به اینجا اگه با کشتی بیاید از اون سمت

آخرین ویرایش:
مودریختم تویه 2 یا3 صفحه قبل گذاشتم .

رفیق چطوری ازش استفاده کنم ؟ دانلودش کردم و اونکارایی که گفته بود کردم ولی نشد .
و اینکه چطوری lvl اپ کنم ؟ الان 12 ام وقتی اپ شدم بهم میگه؟
الان تقریبا 20000 تا سول دارم ملباس خوب بخرم یا اسپل خوب؟
راستی اون 4 گذینه سمت چپ که ایتمام توشن بالاییش خالیه؟ چی باس توش بذارم؟
ببخشید سوال زیاد میکنم چون اولین باره دارک سول میزنم توش وارد نیستم :)

بله حتما باید اون سه تا بکشی راحت ترینش اینه که قبله ورود به مه تو یکی از اتاق ها یه sumon sight ازاد میکنی به شرط اینکه کاملا انسان باشی یه نور کف زمین میبینی

?

زدنشون اجباری نیست اگه قبلش مسیر دیگه رو از اون سمت بوسیله pharros lockstone باز کنین

من یه ست ارمور دارم(خیلی قوی شدم یه جورایی قلدور شدم :dدیگه جونورا فرار کنن بهتره:))) البته خریدمش از همون فروشنده تو ماجولا ( قبلش اون باس drengelic castle بکشید بدش برید ماجولا زره اون بخرید گرون هم هست از طرفی سنگین هم هست ولی خیلی قوی
اینم ست ارمور به جز کلاه خود که اونم قوی وشمشیرم . (کلاس warrior دارم و قویترین سپر رو دارم
اسم سپر reeves greatshield از undead crypt از دوتا شوالیه که کشتی شانسی بهت میده باید چند بار بکشیش تا بگیری اسم ست ارمور looking glass Armor هست شمشیر هم dragonslyes crescnt axe هست کلاه خود هم از فروشنده ماجولا میگیری
این ست ارمور در برابر همه چیز مقاوم و قوی هست یعنی باچند ضربه دشمن تازه یه زره اثر میکنه اسیب میبینه در کل یه تانک فوقلاده هست :d
پیشنهاد میکنم حتما برید باس drengelic castle بکشید:d همونی که تو ترایلر نشون میداد یه سپر اینه شکل داشت :d
DarkSoulsII_best.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or