Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
اقا اینا هرکدوم چین/یعنی منظورم اینه زیاد یا کم شدنشون چه تاثیری تو سلاح داره؟/باتشکر

دوتا پائین نشون میده که رو سلاحت چه عملیاتی انجام دادی...بدی به اون آهنگره میتونی آتیشیش کنی..میتونی سمی کنی سلاحتو و....

بالایی ها باتوجه به LEVEL شخصیتت بهت میگن اگه اینو بگیری دستت فلان قدرتت کارائیش درحد C عه..

ته یکی از راهرو های بازی! توی صندوق که سخت میشه بهش رسید.! یه آشنای قدیمی میبینیم!
.
به نظر که خودشه! اینجا اسم اش majestic grate sword ئه ! :x محبوب ام رو پیدا کردم! (( البته یکی از محبوب هام رو! ))
عماد جان یک راهنمائی کوچولو بکن
این دقیقا توی کدوک منطقه و راهرو هست
دمیج چی میده؟
مجیک یا فیزیکال؟
تشگر

لطفا یه حرفه ایی جواب کامل بده/اتیش وسمی رو می دونم /می گم زیاد شد نشون چه تا ثیری داره/شماره 1و2 چیه؟

1 - میزان تاثیر Divine که سلاح میذاره
2 - میزان تاثیر Occult که سلاخ میذاره
3 - بالا بردن اسکیل Miracle تاثیری کوچک بر میزان دمیج سلاح میذاره
4 - """""""""""""""""""Magic""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
5 - """"""""""""""""""""Dex"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
6 - """""""""""""""""""" Str """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
اول اینکه این Dragon Stone رو (تو دی ال سی اولی) از کجا باید گیر آورد ؟
دوم اینکه من دی ال سی دوم Crown Of The Old Iron King رو نصب کردم ، حالا تو کدوم منطقه ی بازی باید دنبالش بگردم ؟ (بعد از نصب دی ال سی دومی یه Heavy Iron King بهم داد )

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم
اول اینکه این Dragon Stone رو (تو دی ال سی اولی) از کجا باید گیر آورد ؟
دوم اینکه من دی ال سی دوم Crown Of The Old Iron King رو نصب کردم ، حالا تو کدوم منطقه ی بازی باید دنبالش بگردم ؟ (بعد از نصب دی ال سی دومی یه Heavy Iron King بهم داد )

سلام
Dragon stone رو میتونی توی یکی از صندوق های Dragon's Sanctum بدست بیاری
نحوه بدست اوردن رو هم میتونی توی ویدئوی زیر ببینی
https://www.youtube.com/watch?v=Ypoxlcigfhw

مکان ورودی dlc دوم بعد پرایم بنفایری هست که بعد کشتن old iron king روشن میکنی(اخر اخر Iron keep)

كلافه شديم از دست اين 2 تا دراگون رايدر محافظ ملكه.
تا وارد اتاق باس فايت ميشم يكيشون كه راش ميكنه سمتم اون يكي هم با تير و كمون رستم امون نميده چقدر هم هدفگيريش خوبه نامرد.
يك نفر به دادمون برسه تا عطاي اين بازي رو به لقائش نبخشيديم (البته يك 2 هفته اي كنار گذاشتمش از سختي ولي دوباره ادامه دادم كه به اين دوقلوها رسيدم)

عماد جان یک راهنمائی کوچولو بکن
این دقیقا توی کدوک منطقه و راهرو هست
دمیج چی میده؟
مجیک یا فیزیکال؟
تشگر
.
سلام خدمت دوست عزیز . شرمنده بابت دیر شدن جواب من چند روزی مسافرت بودم...
.
جاشو بهت میگم باید برم ببینم تو بازی... ولی ایتم مورد نظر abyss sword دارک سولز یک هست اش . هم دمیج فیزیکی میده هم مجیکال بگمونم ولی دمیج فیزیکی اش هم زیاد! زیاد نیست!

- - -ویرایش - - -

تا وارد اتاق باس فايت ميشم يكيشون كه راش ميكنه سمتم اون يكي هم با تير و كمون رستم امون نميده چقدر هم هدفگيريش خوبه نامرد.
يك نفر به دادمون برسه تا عطاي اين بازي رو به لقائش نبخشيديم (البته يك 2 هفته اي كنار گذاشتمش از سختي ولي دوباره ادامه دادم كه به اين دوقلوها رسيدم)
.
دوست عزیز یکم حوصله به خرج بده! :d
.
برای اینکه این دو بزرگوار رو بزنی! میتونی وقتی وارد منطقه شدی مبارزه ارو به زیر ستونی که دراگون رایدر تیرکمونی هست بکشی و خیلی کم تیر هاش بهت اصابت میکنه..... و با اینکه اگر به صدای بازی دقت کنی! صدای کشیدن تیر کمون اش میاد! به محض پرتاب تیر میتونی با یه غلت خوردن از تیر خوردن در امان بمونی....و بعد که مبارزه 2 نفره شد...یکی اشون رو بزن بعد دیگری رو....تیر کمونی ئه ضعیف تر هم هست....
.
و اگر باز دقت کنی کلا 3-4 نوع بیشتر حرکت ندارن وقتی حرکات اشون رو بشناسی و پیش بینی کنی اصلا دمیج نمیخوری ازاشون....از جادو هم استفاده کنی که طفلک ها پر پر میشن حصابی! از لایتینگ اسپیر - کریستال اسپیر و و و خیلی خوب روشون جواب میده!

من تو 1 دقیقه و 30 ثانیه بوسیله ی جادو هردوتاشون رو کشتم..!! اونی که تیرکمون داره با 4 ضربه جادوی Great Heavy Soul از پا درمیاد...اون یکی هم که جوجه ای بیش نیست:d

>>> دلمون برای عماد عزیز و بقیه سولز بازها تنگ شده بود:>

من تو 1 دقیقه و 30 ثانیه بوسیله ی جادو هردوتاشون رو کشتم..!! اونی که تیرکمون داره با 4 ضربه جادوی Great Heavy Soul از پا درمیاد...اون یکی هم که جوجه ای بیش نیست:d

>>> دلمون برای عماد عزیز و بقیه سولز بازها تنگ شده بود:>
.
قربون آقا دل مام تنگ شده بود :x

عماد جان یه استراتژی خوب برا زدن این Fume Knight گوساله بده به ما بی زحمت :دی

کلاسم شوالیه هست

به نظرم برای این باس دیگه کلاس مهم نیست ... من خودم Mage بودم و له می شدم :)
ببین اصلا block کردن رو فراموش کن ... دو دستی یه شمشیر بلند رو بگیر دستت و هر وقت حرکتی انجام میده ازش دور شو ....وقتی شمشیر چپ رو Swing میکنه به طرفش Roll کن و فقط یک ضربه بزن و دوباره دور شو ( بزن و در رو )
وقتی هم که خودش رو Buff میکنه تا میتونی ازش فاصله بگیر و وقتی حرکت Stab رو انجام میده به طرفش Roll کن و ضربه بزن...
iframe تو این باس خیلی مهمه پس حتما سعی کن ADP رو تا 30 بالا ببری ... حتما هم سبک برو به مبارزه که fat-roll نداشته باشی...
چون زیاد میمیری ، از Ring of binding استفاده کن که Effigy هات حروم نشه ..Stamina Ring+1 و Third Dragon ring و Ring of Steel Protection+1 هم توصیه میشه :)
موفق باشی
49612836663616713374.jpg

آخرین ویرایش:
عماد جان یه استراتژی خوب برا زدن این Fume Knight گوساله بده به ما بی زحمت :دی

کلاسم شوالیه هست

اول برو توی کلبه پیره زن های اول بازی و لولت رو ریست کن و جوری بساز که هم خون ، استقامت و میزان دمیج فیزیکیت بالا باشه

بعد موقع مبارزه هم از انشتر Life ring +3 و انگشتر Third Dragon Ring استفاده کن
تو دو تا جای دیگه یکی رو انشگتر محاف جان بزار که هی مجبور نشی از هیومن افیجی استفاده کنی
اون یکی جا رو هم میتونی هر چی خواستی بزاری

بعد توی اسپل هات معجزه Denial رو بزار و وقتی وارد اتاق شدی ازش استفاده کن
با این معجزه وقتی که خونت به 0 میرسه نمیمیری و باید دوباره یه دمیج دیگه بخوری تا بمیری و باعث میشه که یه شانس دوباره داشته باشی و بتونی راحت تر حمله کنی(راستی وقتی خونت 0 میشه اگه حمله کنی میمیری و باید قبل حمله خونت رو زیاد کنی)

بعد بیخیال بلوک کردن با سپر بشو ولی سپر Blossom Kite Shield رو توی دست چپ داشته باش
برای سلاح هم من دندان اژدهای +5 + lighting یا شمشیر باس lost sinner +5 +lighting رو پیشنهاد میکنم
شمشیر رو دوستی بگیر و بعد این که وقتی که حمله کرد و از زیر حمله هاش قل خوردی یه ضربه سنگین بزن(برای من توی NG+3 این ضربه 1000 تا دمیج بهش میداد)

راستی برای این باس به هیج وجه فانتوم احضار نکن چون اولا میزان دویج وارد شد رو به زیر 50 درصد کاهش میده ،دوما فانتوم ها زیاد قوی نیستن و زود میمیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or