Dark Souls II | Xbox 360

کجا میشه سپری پیدا کرد که fire resistant باشه؟؟ با سامون کردن هم نمیشه رفت!! وقتی شمشیرشو هم آتیش میزنه دیگه نمیشه بهش نزدیک شد. 6 تا Guide دیدم تا حالا هیچکدوم جواب نداد!!

میخوام برای این بازی اکانتمو دوباره گلد کنم ولی قبلش یه سوال: با نت پرسرعت ایران:d میشه بقیه رو سامون کرد و 3 نفره رفت باس هارو؟؟

آخرین ویرایش:
میخوام برای این بازی اکانتمو دوباره گلد کنم ولی قبلش یه سوال: با نت پرسرعت ایران
:d
میشه بقیه رو سامون کرد و 3 نفره رفت باس هارو؟؟
توی co-op خیلی مشکلی پیش نمیاد با سرعت نت ، اما برای PvP بعضی اوقات (اکثر اوقات:d) میره رو اعصاب

دوستان چطور میشه از Magic با Knight استفاده کرد؟؟ ( از اینا که مثل صفحه هستن دارم و یدونه هم چوب جادوگری دارم ولی نمیدونم چطور استفاده کنم!! ) تو بخش آنلاین خیلی استفاده میکنن. مثلا بدون چوب جادوگری و با دست خالی مجیک میزنه. چطور؟؟ :d

دوستان چطور میشه از Magic با Knight استفاده کرد؟؟ ( از اینا که مثل صفحه هستن دارم و یدونه هم چوب جادوگری دارم ولی نمیدونم چطور استفاده کنم!! ) تو بخش آنلاین خیلی استفاده میکنن. مثلا بدون چوب جادوگری و با دست خالی مجیک میزنه. چطور؟؟ :d
مجیک ها 4 مدل هستن ، که 3 مدلشون به نام‌های Hexes ، Miracles ، sorceries نیاز به حداقل Faith یا intelligence دارن، برای استفاده ازشون هم باید از این اجسام! داشته باشی : Chimes یا Staves
که به طور کلی Miracles باید Chimes داشته باشی و Sorceries باید Staves داشته باشی و برای Hexes هم بعضیاش Chimes و بعضیاش Staves میطلبه ...
اونیکی مدل مجیک به نام Pyromancies نیاز به این نوع سلاح داره و قدرت خاصی نمیخواد ... (اگه لول مجیکت پایینه به کارت میاد ...)

شما باید level attunement رو بالا ببری که slot magic باز بشه تا بتونی از magicات استفاده کنی

شرمنده خیلی سوال پرسیدم:d وقتی باس هارو شکست میدیم و روح اون باس رو میده بهمون ، من همشونو Use کردم. تو ویکی داشتم میخوندم ، برای رفتن به Drangleic Castle باید روح 4 تا از باس هارو داشته باشیم. من همشونو شکست دادم ولی روحشونو ندارم!! الان برم به در Drangleic Castle باز میشه ؟؟

The Castle is reached after defeating and acquiring the souls of 4 bosses: The Old Iron King in Iron Keep,Rotten in Black Gulch, The Lost Sinner in Sinner's Rise, and Duke's Dear Freja in Brightstone Cove Tseldora. Alternatively, the door can be opened by acquiring a 1,000,000 soul memory [2 million in NG+, 3 in NG++, etc.] Then you must go to the Ruined Fork Road Bonfire in the Shaded Woods. Once you go up the stairs you will see three door ways. Go to the left and defeat the 4 poisonous undead outside the door way. Then follow the path down a slope until you are confronted by another opponent. Defeat him, then head left and you will enter the Winter Shrine. If you have all four souls the Black Gate will open you can proceed to the Castle (actually, the Winter Shrine opens with one great soul-Lost Sinner, although the emerald herald warns you not to enter the castle until your soul is less frail).

شرمنده خیلی سوال پرسیدم:d وقتی باس هارو شکست میدیم و روح اون باس رو میده بهمون ، من همشونو Use کردم. تو ویکی داشتم میخوندم ، برای رفتن به Drangleic Castle باید روح 4 تا از باس هارو داشته باشیم. من همشونو شکست دادم ولی روحشونو ندارم!! الان برم به در Drangleic Castle باز میشه ؟؟

بله فقط باید این 4 تا باس را شکست داده باشی اگر سولز را مصرف کرده باشی مشکلی نداره

یه مشکلی پیش اومد گفتم اینجا مطرح کنم
وقتی میرسی به drangelic castle در بستست و باید دشمن هارو کنار مجسمه ها بکشی تا در باز بشه
من دفعه اول این کارو کردم در هم باز شد و رفتم داخل و با اون روحه صحبت کردم ولی اونجا یه بار شکست خوردم و چون بن فایری نبود از منطقه ی قبلی امد
وقتی برگشتم تا دوباره داخل بشم دیگه اون مجسمه ها روح رو جذب نمیکردن و در هم باز نمیشد! جالبیش اینه که دفعه ی قبلش که در باز شد دشمن اونقدری میومد تا بتونی در رو باز کنی اما الان دشمن هارو که میکشی دیگه کسی نمیاد و در هم باز نمیشه!
اونجا یه آیتم پشت سنگ و یه صندوق هم بود و من دفعه ی اول اون هارو برداشتم در حالیکه دفعه ی دوم که اومدم دوباره اونجا بود آیتم ها انگار اتفاقی نیوفتاده!!!
میخواستم ببینم کسی تاحالا اینجا به این مشکل بر خورده؟
اینم یکی که همین مشکل من رو داره:
Game Breaking bug in Drangleic Castle

دوستان چرا بعضی از این شمشیر بزرگا با اینکه دمیج بیشتری دارن ولی خون کمتری از دشمنا کم میکنن مینویسه you cant use this weapon efficiently
باید چی آپگرید کنم ؟
چی جوری jump attack میشه زد ؟ هرکار کردم نشد .
NPC که دستش greatsword بود رو کشتم شمشیرشو گرفتم. کلا کشتن NPC ها مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

دوستان چرا بعضی از این شمشیر بزرگا با اینکه دمیج بیشتری دارن ولی خون کمتری از دشمنا کم میکنن مینویسه you cant use this weapon efficiently
باید چی آپگرید کنم ؟
چی جوری jump attack میشه زد ؟ هرکار کردم نشد .
NPC که دستش greatsword بود رو کشتم شمشیرشو گرفتم. کلا کشتن NPC ها مشکلی ایجاد نمی کنه ؟

باید توانایی استفاده از این سلاح رو داشته باشی واسه استفاده از اون شمشیر های بزرگ باید STR و DEX بالا باشه یه استارت بزن رو دومی کلیک کن (همون که عکس یه کیسه است) بعد از اونجا از بخش سلاح ها اونی رو که میخوای استفاده کنی برو روش پاین صفحه نوشته باید STR و DEX چقدر باشه تا بتونی ازش استفاده کنی( البته شکلشون رو کشیده مثلا DEX شکل یه دسته)

دوستان بهترین اسلحه برای تمام کردن بازی great sword است که اگه تا اخر reinforce کنید می تونید بازیو نسبتا راحت تموم کنید چون من خودم با این اسلحه بازیو تموم کردم

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
چطور روی آتیش میشه راه رفت توی iron keep???

شما باید یا vigor 99 باشه یا flash suit داشته باشی یا flame quartz ring +2 داشته باشی

دوستان اون مشکلی که صفحه یپیش گفتم باگ بازیه و تو آپدیت 1.03 حل میشه
کسی نمیدونه این آپدیت الان برای دانلود هست یا نه؟
سوال بعد اینکه کسی سیو از بن فایر داخل drangelic castle به بعد نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or